Written by AbangNara | May 26th, 2011

Memang terserlah kekacakan Abang Nara di dalam video di atas. Tiada yang lebih kacak dari Abang Nara. Abang Naralah “the kacakest man” in the world. Kalah Captain Jack Sparrow. Harap-harap korang cair dengan kekacakan Abang Nara dan undi BeautifulNara untuk Top Kay Poh Digi WWWOW Award 2011 di sini.

Dan Mia Sara tersangatlah comelnya kat video di atas. Cute gila wei ~~ Korang pun boleh undi Mia Sara juga untuk Digi WWWOW Awards nie. Tapi pastikan korang undi Abang Nara dulu ek. Thanks untuk undi-undi anda semua. Kalau menang kita buat kenduri nanti.

Vote untuk Lisa Surihani jugak walaupun dia sudah ada kekasih hati bernama Yusry. Huhuhu. (muka sedih)

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (VIDEO)Abang Nara Kacak Bergaya Pancing Undi Untuk Digi WWWOW Awards 2011

  1. abu says:

    FIRST!!!!!!!

    0

    0
  2. abu says:

    first!

    0

    0
  3. abu says:

    pertama!

    0

    0
  4. Lily says:

    laaa, ingatkan man belon tadi…hahahaha
    jangan marah ea~!!!

    0

    0
  5. mat hassan says:

    ala.. baru nak first. 5 pon ok la.hahahha.

    0

    0
  6. Piston Pecah says:

    yeke kekasih hati?yeke?aiseh….

    0

    0
  7. confirm vote for mia sara and lisa surihani.. gud luck both of you!

    0

    0
  8. Hani says:

    Somehow, I dont believe that Lisa will fall for Yusri. I really hope all this rumours just marketing gimick or something. I believe Lisa deserve someone better than Yusri. Someone that not only complete her as a woman but someone that can guide her throughout her ups and down. We love you Lisa and please, dont let others decide ur life or ur future. This is ur life, theres no other person that deserve to decide ur life except you.

    0

    0
    • Awek kl says:

      mia comel sesgt……… Lisa i love u so so much & yusri might be ok but u deserve someOne better la….. (pendapat sendiri)

      0

      0
  9. Arankilep says:

    Kan dah ckp!!! Muka cam man belon! Kahkah.. Xde nya muke nara ni dlm golongan kacak tp blog nara mmg layan…

    0

    0
  10. FL says:

    InsyaAllah.. menang!! kalo buat kenduri jgnlah lupa kami pulak ye abg nara.. ini buktinya kami vote http://faredeana.blogspot.com/2011/05/digi-wwwow-awards-2011-fl-sentiasa.html

    0

    0
  11. FL says:

    InsyaAllah Menang!! heeh.. (mcm pilihan raya) Bang Nara kami dh menang jgn lupa kami yea..!! bukti kami pn vote B.Nara http://faredeana.blogspot.com/2011/05/digi-wwwow-awards-2011-fl-sentiasa.html

    0

    0
  12. mikan says:

    part mia ckp vote for me pls vote for me pls tu comel lah

    0

    0
  13. TOMKURUS says:

    abg nara nmpak kekok disitu

    0

    0
  14. abg nara gigil says:

    KNP ABG NARA NMPK GIGIL?? PARKISON??? HAHAHAHA…

    0

    0
  15. zozo says:

    aah la.sekali pandang abg nara..mcm man belon la.serious!! x caya cuba korang search man belon, then compare…

    0

    0
  16. syinteru says:

    oOO konpem da eh yusri ngn lisa surihani?
    baru ni terserempak ngn dorg berdua mase nk beli tiket movie kt mid valley~
    bagus btul dorg sgt sporting bile ajak amek gmbar same2..suke suke suke =]

    0

    0
  17. mikan says:

    aku tgok video lisa n mia ja, video nara cam mlas nk tgok ekeke

    0

    0
  18. gaga says:

    ewww.. ni ahh abang narra yg selalu kutuk artis.. mka daa la xkacak… n pemikirn still lapuk.. konservetif

    0

    0
  19. adinda says:

    abg nara x encem laa ….

    0

    0
  20. jahanamra says:

    ko kalo tak riak, takbur xbole ke? aku xrase pon ade makhluk kt dunia ni yg akan kata ko hensem, bodo punye org

    0

    0
  21. adamz says:

    abg nara mmg sejibik mcm man belon..
    ada bau2 bacang ke?

    0

    0
  22. havockerz says:

    abang nara.. kau sumpah sebiji cam MAN BELON la…..

    0

    0