Written by AbangNara | March 16th, 2009

Penyanyi lelaki pujaan kami di BeautifulNara kali ini tak lain tak bukan ialah Tomok. Sejak menjadi peserta di One In A Million(OIAM), persembahan mingguan Tomok makin mantap.  Tengok video Tomok OIAM di atas dan kagumilah dia.

Kali ini dengan selambanya Tomok nyanyi lagu La La Kerjalah Meet Uncle Hussain dengan versinya yang tersendiri. Mesti Lan MUH teruja tengok kehebatan Tomok.

Tak sabarnya nak tunggu persembahan Tomok OIAM musim ke 3 Sabtu depan. Go Tomok Go.

20 responses to (VIDEO)Tomok OIAM, Setakat Lagu MUH Tue Kacang Je Beb

  1. chantek says:

    aku pun suke tomok semenjak die masuk oiam ni….tak sabar nak tengok persembahan die yg akan dtg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. high_heels says:

    impressive performance…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ANDRY says:

    tol2 dah masak budak ni…kalu kacang kow nyanyi lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. goku says:

    @andry: nak try dgr aku nyanyi tak.heheh.best gak suara aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. @andriy – yang kami maksudkan kacang tue bagi tomok, kitorang mmg xleh nyanyi lagu MUH. tinggi sangat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. mr. bard says:

    sedap ke tomok nyanyi? mcm tak brapa best je. ke org rasa sedap sbb peserta-peserta lain nyanyi tak sedap?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fiza224 says:

      klu lain nyanyi xsedap,tomok nyanyi mm sedaplah..xkan oiam ambil peserta suara yg xsedap.akai ada ka?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. ain hatikristal says:

    tomok adalah season performer..star quality..huhu!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. ni says:

    oklah dia perform..ade lah improvement dr dulu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. flower says:

    ok la..
    suara dia dh x sengau mcm dulu..
    dulu budak2 lg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. fiza224 says:

    aku minat die dr sek lg…sbb aku tau die mmg best,skrg ni org lain je yg bru tau… aku minat gile lagu hiasan dilaman rindu. cyg tomok…smg berjaya. aku target die juara oiam 3. mcm dulu aku target mila…ape2pun,tomok mmg best!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. u know who says:

    i love u tomokkk!!
    admin, keep update on tomok plzz!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. zul says:

    cayalah tomok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. cromok says:

    biasa jer la voice dia..xdapapon..just persembahan dia je menarik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. awex_tomok says:

    ala cromok dengki kan..kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. sulis says:

    duh tomox….qm mengingatkanku pd seseorang….aq fans bnget sm qm..sejak tahun 2000.aq suka bnget lagu2 qm wktu masih dengan Newboyz..apalagi yg judulnya “lukamu lukaku jua”..kpn ne datang ke indonesia…
    sempat kehilangan juga waktu denger kbr qm kcelakaan…sukses truzz y??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. Alegro.pl says:

    Your place is valueble for me. Thanks!…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. You’ve got some genuinely helpful information written here. Great job and keep posting good stuff.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. I am getting an error with Migratr when trying to get from Phanfare to Zenfolio. I don’t see anything documented as a work around. Aploogies if I have missed it. I have tried two different OS’s in my house with the same error. It happens post authentication after specifying the folder to save to…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0