Written by AbangNara | April 5th, 2009

Akhirnya kelemahan Tomok dijumpai jugak. Lemah English rupanya si Tomok nie. Sebutan Tomok semasa menyampaikan lagu Umbrella nyanyian Rihanna agak tidak jelas kedengaran.

Namun secara overallnya video Tomok menyanyikan lagu Rihanna untuk OIAM Top 6 ini memang mantap. Ada showmanship, ada confidence dan yang penting ada auranya tersendiri.

Untuk peminat Tomok di OIAM @ One In A Million, mulai minggu ini dah tak ada imuniti. Jadi pastikan anda terus mengundi sebab undian andalah penentu Tomok tersingkir atau tidak.

P.S: Kami ada simpan koleksi gambar Tomok yang dah macho dan hensem. Kalau anda berminat nak tengok, bagitaulah kami. Akan kami uploadkan di sini.

70 responses to (VIDEO)Tomok Nyanyi Lagu Umbrella Rihanna, OIAM Top 6

  1. zandi says:

    Salam..
    aku dgr die nie ade kanser hidung…btul ke?

  2. kila87 says:

    aku yg kedua!!ngee..

  3. ain says:

    hmm ingtkn teror sgt..rpanya x smua lgu dia blh nyanyi..xpa2 nti bt latihn byk2 no..jgn smpai peminat kutuk plak
    beautiful nara upload ja la gmbr tomok tu
    minat ka x minat ka..msti smua nk tgk
    trmsuk la aku heeeee

  4. zaza says:

    ala lg sblm ni crazy in love pun mmg byk jgk sebutan yg salah…fool bunyi mcm pool aje…hehe. dah byk makan belacan la katakan….
    tp still persembahan yang menarik dan kreatif…

  5. eton(bknnamasebenar) says:

    ye la..
    english tu bley improve lg..
    yg pnting persembahan die mmg besh gler mlm tu..
    aku ske part yang umbrella.eh..eh..eh..eh..
    lalala..

  6. garfield_82 says:

    ok la 2…tompok,ehh salah tomok..hehhehe…aku suka gak,dia xcam dulu..chaiyokk

  7. ain says:

    nmpk nya..tomok ada peminat rmai nih
    bukn tomok newboyz tpi tomok OIAM

  8. eton(bknnamasebenar) says:

    go tomok go!!

  9. baohuluna says:

    gempak btol persembahan dye skrg..beri2 energetic..xmcm dulo dgr lagu ‘meraung’ sengau semcm jew..muhahaha.

  10. nekounam says:

    suara tomok dulu smuanye “sengau”..
    org swrk cakap “SENGONG”.
    Sbb tuu la dulu aku syak die ade kanser hidung..
    minta maaflah yer kpd smua pminat tomok..hehe

  11. hanz says:

    sape rase tomok leh menang OIAM????
    aku sokong amylea menang….

  12. Bunga says:

    Mesti laa TOMOK menang…

  13. NB FUNCLUB says:

    i want pic tomok…pliz..upload kt cni

  14. chelle says:

    abang tomz, , ,
    suksess ya. . .
    i love you abang tomz. . .
    4ever. . .

  15. zieyla says:

    hyeeee…semua.wazzup22…i like tomok

  16. mimown says:

    all da best untuk tomok..^_^

  17. Helda says:

    abg inDra kren bgT Wktu nynyi rindu terhenti .. .

  18. Suci says: says:

    Knp smua org ngomongin hal yg g pnting…!!!