Written by AbangNara | December 12th, 2010

video elyana

Pelanduk 2 serupa. Kenyataan telah dikeluarkan di blog rasmi Elyana yang menyatakan video tarian seksi dan menggoda gadis mirip Elyana itu adalah bukan Elyana 100%. Confirm pelanduk 2 serupa. Kan kata orang kita ada 7 orang wajah yang mirip kita, ini mungkin salah seorang daripada mereka untuk Elyana. Baca sikit apa yang ditulis di blog Elyana.

[note]Adalah dimaklumkan bahawa perempuan yang mirip Elyana dalam video yang anda tonton adalah BUKAN Elyana. Diharap semua tidak ada salah faham dalam kepala tu. Memang 100% bukan. Perkara ni dah di-confirm-kan sendiri oleh tuan punya badan..

Kepada ElyanaLovers semua, kalau ada sesapa tanya, betul ke Elyana dalam video tu, korang just jawab, “NO!”. Sekali lagi, memang BUKAN Elyana. Bukan kami menyangkalnya tetapi ianya fakta, bukan Elyana.. Samada Elyana yang dulu @ sekarang, memang bukan k.

Harap semua sedia maklum, dan terima kasih atas sokongan korang semua selama ini. Elyana loves you guys <3

Kami berkeras disini agar tolong jaga sikap anda ketika mengomen. Thanks :3

p/s: ada jugak org mirip Elyana kat Malaysia ni, haha lol! [/note]

So harap-harap dengan ini nama Elyana akan Clean & Clear. Sesapa yang dah tergoda dan nak ada awek muka mirip Elyana, sila ngorat awek dalam video tue. Kemungkinan besar awek tue orang Sabah sebab cara cakapnya macam dari orang sana.

86 responses to Video Tarian Seksi 100% Bukan Elyana, Hanya Pelanduk 2 Serupa

  1. Obefiend says:

    kalau dia pun so what?

    i mean she is a great dancer and the husband should be happy

    what is wrong with a women being SEXUAL once in a while. we all have sex.

    dont be so puritanical and hypocritical

    signed

    HONEST MALAYSIAN WHO LOVES SEX

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Bawang Merah says:

    bergegar jantung nengok.. huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. phreak-id says:

    dah agak dah!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. hoho says:

    1st…haha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. tau takpe. muke cam elyana gile.

    tapi elyana ni di kan kena kontrol gan mak die. aku first tgk da deny da.

    die ni rock!!! haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. pja says:

    nape alasan artis slalu cm tuh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. elyana mmg berpakaian seksi sblm ni tp dia chubby sket.
    klu dia xbuat, wakpe dia nk ngaku.
    stakat menari lam toilet, actually mcm2 kite buat lam toilet kan hehehehe..
    cuba korang pegi lam youtube, carilah lagu dangdut kelantan pehhhh!! goyang dangdut siottt kalah artis indon. tak caye pegi aa cari. rilek je diaorg menari ntah apa2, siap post lam youtube lai. klu tgk Fuhh! ari tu, ade diaorg cover crita psl sorg artis dangdut ni mase function Felda apa ntah lupe.. kemain dia goyang tp tak kecoh pun… segan den menengoknye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • x setuju says:

      x setuju ngn zaza…jangan salah faham…dangdut kelantan dalam utubetu bukan org kelantan…dorang tu orang pattani siam…BUKAN ISLAM….bahsa melayu dorang ,mmg gune base kelantan..tp depa bukan kelatanese….ini la mentaliti org melayu… i bukan kelantan..tp sebab i tau sapa mereka sebenar so i bgtahu….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mims says:

        ape kaitannye dgn mentaliti melayu tetibe? tah paper. bkn zaza tu g kutuk pun dangdut kelantan tu. kalau die slh just say it. tak perlu nk mentaliti la ape la. nk hentam org tp ayat tak kena lgsung

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rilek2… lam youtube tu sekadar contoh..
          akak org trg. biasa show2 kat trg ni artis2 amatur camni wak show kat sini, termsuk kat Felda yg Fuh!! cover cerita ari tu. psr2 mlm kat kg akak ni pun ade jual kaset2 diaorg. tak kutuk pun diaorg just segan tengok. cuma nk bgtau klu setakat elyana wannabe or wateber who she is punye video ni, dah le tu lam toilet, tak heran le sbb kitaorg biasa tgk yg live depan org ramai punye mahhh..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • aya says:

          oh terengganu ke?most of my friend from trgnu pangai ada something wrong..sorry to say..bajet bagus kot..suka jaga tepi kain org,kutuk org..teruk

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. berry says:

    ala, gadis itu atau mungkin elyana sekalipun,
    dia hanya menari dalam tandas
    bukan dekat luar/dancefloor
    not really a big deal pun
    kesian sbb dpt kawan2 mereng saja nk kenakan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • silentgirl says:

      comel la elyana ni..klu la btol die dlm video tu..msti hsbnd die thibur..tp xmgkin elyana! confirm!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • amina says:

      betul betul. and lagipun semua perempuan.
      i wish it wasnt recorded. thats all.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. zzz says:

    for me xslh pon nk mnari mcm tu, dlm tandas je pon.. yg slh g sebarkan. mse sem 2 kwn2 i ag terok mnari2 dr elyana tu, tp dlm hostellah n xd plak kes2 nk upload dlm fb ke, ape ke… as they said, for fun only sbb kelas byk!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gurly says:

      dlm tndas pon still kat pub kan? xtaw la kalu girl tu kafir..klu islam, sah2 menjejakkan kaki ke tpt cmtu da haramm…walopon die x dance kat pub n mnari dlm toilet je..kwn ko yg mnari dlm hostel xyh ckp la..mmg kte tau dlm hostel..ni dlm toilet pub! aku bkn nk kutuk die..tp klu btol die, mgkin kwn2 die la jahat..cume kenyataan ko tu salah..’for me xslh pon nk mnari mcm tu, dlm tandas je pon’..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. marshmallow says:

    rase2 nya ramai jer antara kita buat lawak2 sesama member mcm dlm video tuh.. tp yg bezanya, ini elyana (kalo betul la dia pon). aku ingat member2 dia saje nak nyakat dia kot.. kurang asam punye member, memalukan member sendirik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Reena says:

    Dah..tutup buku…since tuan punya badan pun dah ngaku..itu bukan aku..katanyer..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. lolyat gang says:

    aku sokong elyana dgn tariannye
    sape marah dia or nk tunjuk islamik kt sini
    boleh blah !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. perindu misssukamasak says:

    da setiap entry dah panggil misssuka msak nie tapi xmuncul2 gak///ada sesiapa x kat cnie y ada link ngan misssuka masak??dia ada fb x lam bn>>jawab..i nak tau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. perindu misssukamasak says:

    n fop 2 apa kaitan lak dia dgn misssukamasak??nape dua2 leh hilang serentak.juz rindu nak tgk comment misssukamasak..last i check dia lam entry ct pastu teros ilang..erm.what happen 2 her..i need 2 know

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. ain says:

    Biar le sesape pon…org yang sebarkan vid tu yang salah sebenarnye, maybe ianya hanya utk koleksi sendiri je..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. syasya says:

    klu nak bezakan dgn muka sekarang mmng ler lain… mungkin tu muka dia dulu… korang (fans) mmng ler ikut ape elyana ckp.. dah korang sokong dia… tak pelah, mungkin tu video mase dia budak2… tp kenapa dia leh terpikir wat cam tu ek?????!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. shiro says:

    hahahaha bikin panas je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. LN says:

    video ni bkn hal besar pn..kte doakn elyana happy dgn life baru die :) peace :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Miss Independent says:

    erm.. sekali tgk mcm elyana, dua kali tgk pun mmg cam elyana…. ulang tayang tgk berkali-kali pun still cam elyana… tapi dh tuan empunya bdn ckp tidak, so terima je lah… kan? kalau betul elyana pun, takde apa yg pelik pun berkenaan video tu. Dia just menari dlm tandas pmpuan, semua pmpuan. Cuma mungkin tariannye exotic sket… alaa…. bukan video lucah pun….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. babycomel says:

    aku rasa ni adik dia kot..dulu penah kuar pic adik dia yg sosial giler tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Qalesya says:

    Mmg la tarian tu tak de ape tp knpa dia tak ngaku? Pelanduk 2 serupa konon lepas tu suara pon pelanduk 2 serupa gak ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. celah bontot elyana says:

    xpyah nak cover lah weh…!
    slalu nampak kat club

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Qalesya says:

    Dia dah malu kut! Lebih2 lg dia dah kawin skang.. Dia dah benggang ngan keluarga belah mertua dia la tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cikedi says:

      suka2 hati ja nak buat cerita pasal org…hang ni tggu dulu tengok masa depan hang plak mcmmana nanti…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Qalesya says:

        Hang ni mesti fans elyana ni.. Masalahnya idola hang tu artis, semua org kenai. Klu org biasa buat ape depa nak wat cerita. Hang pahang dok??? Depa takkan nak ngaku.. Ish, ish, ish..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. insan says:

    jawapan standard..biasalah..well biarkan ja..hal peribadi masing2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Amoi says:

    Choi…elyana pon sama mcm Nabil ….pelanduk 2 serupa la kononyer…Dah sah tuh suara die n ketawa pun sebijik mcm die…mungkin ini vedio lama….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. roti canai says:

    comfirm elyana ler tu…sora cam dia,ketawa pun same…ulang tayang sampai 100 kali pun elyana gak!!!….kembar pun ade beza ,nak kate pelanduk 2 serupa konon..hmmm…..memang dia ler tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Qalesya says:

      Si cekedi tu tak leh terima.. Sbb dia join fans elyana so ape yg idola dia buat dia kena nafikan.. Ciannya…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. teddy says:

    a’ahhh..geli ketiak ku elyana tak ngaku! chehhhhh..penipu, sma je dgn nabil..dh terantuk bru tgadah..sah2 elyana yg nari sakan dlm tue..HEIIII! tak suma org bodoh nak pcaya cakap artis skrang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. nui says:

    maybe org sabah kot.
    sbb slang dia mcm org sbh..
    sy org sbh.. so boleh knal slang cmtu.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. comot says:

    dah agak dah bukan dia .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Toblerone says:

    tak heran kalo ada pelanduk 2 serupa kawanku pn iras2 elyana gak tp kawan aku bertudung lah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. saya insan biasa says:

    alah biasalah artis malaysia…keluar cerita, gambar dan video macam2, mulalah gune jawapan standard…itu bukan saya….pelanduk 2 serupe or super impose…muak ngan jawapan tuh…….hahaha….
    biarla…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. muchuk says:

    lok i, ngat gempak sgt stry.. stkat nari dlm toilet ng kwn2 sejenis utk sukasuki pe slahnye kan.. kalu btol mmg itu elyana, (pandai jgk die nari ek)!! knp baru skang nk kuar kn vdeo nh, nara sngje jek kn nk wat gempak.. dah la, watpe nk sibuk2 pasl org.. jge tpi kain sndr suda.. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. kaklang says:

    alahh..artis yg ade [email protected] cm ni pihak atasan kene siasatla mencemarkan Malaysia jerk..tgok artis Indon [email protected] pihak atasan siasat jerk coz mlibatkan tingkahlaku xbmoral..salahxsalah blakang cite..yg penting pihak atasan siasat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. cun says:

    Artis Malaysia ni..
    dengar le ape penjelasan dorang..
    nak percaya? …. no no no, jangan..

    orng kalo dah terberak tepi jalan, mampus tak nak ngaku..
    macam2 la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. nope says:

    tapi muka mmg sebijikkkk…hehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. kak limah says:

    mmg elyana .. tengok gedik dah tau .Itu dulu .. skrang dah jadi bini org .. dah berubah le ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. nuri says:

    aku tak pasti fesyen rambut elyana yg terbaru mcm mana utk pastikan ni video lama ke baru ke… tapi sore pompuan tu sebijik mcm elyana time last2 video tu dia ada cakap ckit. ayat dia mcm ni “jom korang….”

    tapi sepatutnya video ni tak elok disebarkan sbb dah kire mengaibkan dia..ni mungkin video simpanan peribadi dia. mesti dia terkejut beruk tgk kawan2 sendiri tergamak sebarkan (atau mungkin jugak tokei kedai ke atau org lain)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. popopi says:

    kn aku da ckp mmg bukn dye..
    lau betol pon dia bia la dye bt koleksi pribadi..
    we lov elyana..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. soko says:

    LOL. FOR YOU GUYS INFORMATION, INI MEMANG ELYANA. PEREMPUAN BAJU PUTIH YANG MENARI DENGAN DIA TUE, KELUARGA ANGKAT DIA ORANG SABAH. AKU KENAL SANGAT. BUDAK BAJU PUTIH TUE NAMA SHARIFAH APE BENDE NTAH SEBAB MEMBER AKU PUNYA COUSIN KAWAN DENGAN DIORANG NEY.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. mia says:

    Hahahaha saya peminat elyana sejak dia dari bangku sekolah smpai la dia dah kahwin. Dah jumpa bnyk kali, knl family and DALAM VIDEO TU MMG ELYANA PUN. Suara pun dah tahu. Yg sabah tu adik angkat/kwn dia kat sabah. Dia mmg ade knl org sabah jgk. Apa nak heran elyana tu mmg liar lps jd artis. Tak terkawal. Kesian mak ayah je.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. aku says:

    1st: memang die menari cun abes..
    2nd: mmg sebijik elyana plus suare pon mmg cam elyana
    3rd: kalau elyana sekali pon ape mslhnye. die wat dlm toilet dpn kwn2 pompan die pon. bukan tgh jln.
    4th: yg slh kt sini kwn die. yg pi upload pasai ape..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. samdol says:

    tp betul aku rasa…sbb dalm video tu nikki yg amik…he he he

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. krazix says:

    sejibik cam die. so ak rasa mmg die.
    tp kalo die x ngaku pun logik la. malu kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Karim says:

    Hahahaha! Tak mengaku. Adoilah.
    Kalau ngaku pon gwa tak kisah.
    Dpt plak kawan suka pedajal,ranap masa depan Elyana sorang ni.
    Ni mesti kes tak puas hati dgn Elyana.
    Baru nak bahagia.
    Dia pon boleh cakap Sabah. Adoilah.
    Jadi mmg tak pelik dlm video tu keluar accent Sabah.
    Memang artis. Propa kena lebih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. surirumah says:

    confirm elyana…dia mmg pandai ckp sabah n kwn ngan bdk2 sabahan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Apitlani says:

    Kawan-kawan semua, nampaknya Elyana pandai berbohong. Sapa2 yang tengok ntv7 harini Cerita Cinta pkul 7.30 akan dpt buktinya. Elyana dah terkantoi di gtau dia boleh cakap Sabah dan mmg dok cakap Sabah dgn kawan2 dia….hahahaha rahsia bocor sendiri. Kepada Bang Nara kalau tak caya tlg mintak rakaman ntv7 Cerita Cinta…..chowwwwwwwww

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. aenaziz says:

    apitani…u r ryte..sy tgk ceritee tu..hahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aenaziz says:

    elyana has already admit that she has a lot of frens from sbah n penah stay sabah..ape2 pon..nak ckp…video ni patut disimpan baik oleh rakan elyana…kenapa la sanggop mengaibkn kwn sendiri…jeles kt elyana mungkin??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. wana says:

    ‘elyana’ send kat facebook my friend, kata video tu adalah kisah 5 tahun yg dulu… mana satu yg btol ni ‘elyana’ ???

    kalau nak menipu or deny pon, make sure dah prepare dulu. jgn gelabah sangat boleh??

    abg nara bole email i, kalau nak tengok screenshot message facebook tu. (:

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. zailee says:

    law aq katakan i2 adalah elyana?
    coz…i kenal ngan kwn dya 2 org 2….ma bestfren…
    so???
    klu elyana..so what????
    x kan anda x pernah remaja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. nanana says:

    org bodoh je yg caye statement kt ats ni.da mmg terang2 muke dy.nk nafikn kejadah ny…mmg dlu dy slim cmtu..sore pon sore dy…mne de org ngaku berak tgh jln wey..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0