Written by serenity | June 17th, 2015

Kisah percintaan Syawal dan Fiqa mendapat perhatian ramai kerana keunikan perhubungan mereka. Pasangan ini telah memenangi program realiti televisyen terbitan Astro, Pelamin Fantasia musim pertama minggu lepas.

Kisah cinta penternak lembu dengan gadis kelainan upaya ini dilihat sebagai sesuatu yang mengharukan. Antara hadiah perkahwinan mereka ialah siri video pra-perkahwinan dan pasca-perkahwinan yang dihasilkan oleh CST Production.

Video terbaru yang dihasilkan oleh CST untuk pasangan ini bertajuk “Kenapa Pilih Saya?” Jangan lupa tekan butang HD di panel bawah video untuk tonton dalam resolusi tinggi.


 photo vlcsnap-2015-06-17-09h58m27s571.png
 photo vlcsnap-2015-06-17-09h59m15s687.png
 photo vlcsnap-2015-06-17-09h57m53s142.png

Setakat ini ia telah mendapat ribuan likes di Facebook. Jika anda masih belum puas menyaksikan keindahan percintaan pasangan ini, sila tonton video berikut:

“Saya tidak ada apa-apa dekat alam ini, Carilah orang lain” – Fiqa“Saya tidak ada apa-apa dekat alam ini, Carilah orang lain” – Fiqa #pelaminFantasiaContact us at:Malaysia Team: deal@cstproduction.comBrunei Team: enquiry@cstbrunei.comFor Quick Respond, plzz whatsapp to+6737215851(Brunei) +60123618161 (Malaysia)Follow us on Instagramwww.instagram.com/cstproductionwww.instagram.com/cstbrunei

Posted by CST PRODUCTION on Tuesday, 16 June 2015

Meriahkan Ramadan anda tahun ini dengan pengisian menarik di program Iftar@KL anjuran Jabatan Kebudayaan dan Kesenian…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Tuesday, 16 June 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to Video Syawal Dan Fiqa Pelamin Fantasia Ini Pasti Menyentuh Hati Anda

  1. Anonymous says:

    mmg sedih tgk video ni.. dan fiqa sering mngalirkn air mata.. aku fhm aku pun mngalami bnda yg sama mcm fiqa.. fiqa rezeki awk sangat murah.. alhamdullilah.. syawal.. terima kasih awk buktikan cinta itu x mngenal paras rupa.. kurang atau lebih seseorg tu.. semoga kalian bhagia hingga ke jannah..

    0

    0
  2. Cik bulan cantik says:

    Sedih tgk video ni . Moga anda berbahagia :)

    0

    0
  3. nok gebuzzz says:

    tahniah utk syawal n fiqa…semoga berbahagia hinggan ke jannah
    ssh nak cari lelaki mcm syawal menerima ape ada pd seseorg

    0

    0
  4. Anonymous says:

    fiqa pandai berlakon

    0

    0
  5. Anonymous says:

    ya allah sedihnyerr tgk video ni…
    semoga fiqa dan syawal bahagia hingga ke jannah..amin!

    0

    0
  6. Tudung Biru says:

    Hmmmm……mengalir pula air mata aku tiba2 :’)

    0

    0
  7. minah jambu sayang nenek says:

    ni rancangan wakenabeb ke ape ni ?

    0

    0
  8. anon says:

    Sedihnya..murah rezeki pasangan ni..
    Bila tengok fiqa ni teringat makcik aku yg bisu kat kampung tu.. :’)

    0

    0
  9. Anonymous says:

    mangkok ayun mana yg potong bawang depan aku ni…..!!!

    0

    0
  10. muhamad alias b tajudin says:

    Syawal dan fiqa untuk menjadi suami isteri

    0

    0
  11. cucu aku yang sayang says:

    Kekal sehingga akhir hayat

    0

    0
  12. alias says:

    Syawal boleh saya menjadi adik angkat

    0

    0