Written by AbangNara | April 6th, 2009

Kalau Syafinaz tengok video dia zaman muda-muda dulu mesti dia sendiri akan ketawa terbahak-bahak macam kitorang sekarang nie. Lawak gile ah. Dengan rambut kerinting dan baju warna oren, sapa sangka Syafinaz dulu macam nie.

Kalau anda nak buat perbandingan antara Syafinaz dulu dan Syafinaz sekarang, boleh tengok gambar seksi Syafinaz tayang lurah dia. Kami boleh confirm anda akan terkejut dengan transformasi si Syafinaz nie.

Kalau anda nak layan video zaman muda-muda Ida Nerina, Maria Tunku Sabri, Jasmin Hamid dan Ezzah Aziz Fawzy, sila baca artikel ini sepenuhnya.


86 responses to (VIDEO)Syafinaz, Ida Nerina Dan Ramai Lagi Zaman Muda-Muda

  1. Nekounam says:

    salam..
    smuanye akan berubah..

  2. ain says:

    dlu ln skrg ln
    tpi yg aku nmpk ketara skali
    zmn depa dlu2 memg smua rmbut kembg nooo

  3. bUDakgEnIus says:

    DULU era zaman ROCKERS, so ramai la yg jadi ROCKERS..Rambut gerbang,kembang & panjang…hehehe….Nama pon ROCKERS…:-P

  4. garfield_82 says:

    kahkahkahkahkah..memang lawak,lagi2 ida nerina..ehhhehehe….adoilaa,sakit perut tawa…heheheh…xsangka ler..

  5. zarina says:

    aduyai…trgelak beso nengok artis dulu2 nie…nk dibndingkan dgn skng..jauh pnggang dari ayam..heheheh..dulu nuetral skng bedak je 3 inci lebih..klu dulu rmbut x pndai jage,skng dh pandai rebon…erm…
    zaman dh brubah…klu dulu tngk safinaz x brselera, skng……LU PIKIRLAH SNDIRI!!

  6. Hermosa5790 says:

    hadoiii la..lmao..tapi gaya rambut Ida ngan bajunya masih blh d terima la. klu aku, palin g lawak sekali gaya syafinaz hik hik hik

  7. nuzhie says:

    LMO… kiutnyer ezzah aziz wpun byk tsasul..
    tp mmg kiut sgt… comel jer… skang pki tudung dah.. gud job!
    jasmin hamid pon comel.. mmg gadis pingitan btol laa..
    yg paling lawak mst la ida nerina.. mcm bdk skolah mbaca… wawawa..
    x sangka sume skang dah jadi hebat ek.. huhuhu…

  8. rozy says:

    ezzah aziz comel betul masa tu..
    ada gaya nurul syhada nrul ain(pengacara mjalah 3)
    n ada iras2 muka aleya sikit..
    mix eh dia..
    mesti hot zaman dulu2 ni..

  9. rozy says:

    pakcik yang mengacara dengan ida nerina tu sape ye?
    dj radio ke?sori tak kenal sangat..
    bagus kan dulu2..orang tengok bakat..bukan rupa..
    macam org sekarang pilih rupa..

    ok jugak ida nerina mengacara..
    tapi dia berlakon lagi best..

  10. hanz says:

    semua nye lawak..hahahhaha

  11. awekcun says:

    comelnya ezzah aziz fawzi.. ska tgk

  12. |Lhamarif says:

    lawak btul aku tgk partner Ida Nerina tu.. macam pakcik tukang potong rumput kat umah aku je gayanye.. huhuhu

  13. Bunga says:

    masa nie sapa tak rambut kerinting mmg x ikut trand la..sume kurus giler..syfinaz siap buang tahi lalat kat idung 2..

  14. bUDakgEnIus says:

    TEKA-TEKI;

    Kalau korang dah tgk sume clips kat atas,
    Aku nak tnya,
    Sape perform kaku mcm kayu?

    SAPA DIA?

    ehehe…

  15. tokjanggut says:

    tok ingat lak iklan astro. cucu dia tanya “rambut jenis apa tu tok wan?” jawabnya “rambut sarang tebuan…” hahaha…

  16. amna says:

    eh..shafinaz tu die buang tahi lalat die ke?

  17. matsengal says:

    orang bleh berubah..
    tapi tanggapan org susah nk ubah…

  18. anti_gosip says:

    kelakarlah.. ngan kaki kekwatnye and muke ala2 org asli.. byk jugak ye perubahan syafinaz tu..

  19. huh! says:

    terlalu seksi artis skang ni… rambut berdye la…, bju seksi tak ckup kain la…huh macam lagi….mmg hilng budaya kita ni….pelancong mahu lihat kesopanan kita, bukan keseksian kita, nak ikut trend, pilih la baju yang bersopan….ini tak..menayangkan body percuma….woi, korang artis ni xde akal ke…,fkir la akhirat, dah tua bangka pun x taubat lagi…, baju sendat, buruk..bengang tul…nak ikut budaya barat lak..puiiii..!!! klau aku, tak hingin aku minat artis malaysia.., x berbakat langsung!!! mmg bodoh..

  20. Legalsounds says:

    We just couldnt leave your website before letting you know that I really enjoyed the quality information you offer to your visitors… Will be back often to check up on new posts

  21. I like the valuable info you provide in your articles.
    I’ll bookmark your weblog and check again here frequently. I’m quite sure I will learn many new stuff right here! Good luck for the next!
    Best Regards Rolf