Written by Bella | July 27th, 2016

Tanggal 22 Julai lepas merupakan detik cukup bermakna buat pasangan Amar Baharin dan Amyra Rosli yang bertunang didalam satu majlis tertutup berlangsung di Sunway Montana, Desa Melawati.

Tidak banyak foto pertunangan mereka  dikongsikan kepada umum  tetapi terbaru menerusi akaun Instagram Amar, beliau ada memuat naik video sekitar majlis pertunangan beliau dan Amyra.

Video hasil kerja Autkaz Film memperlihatkan keindahan serta kemeriahan majlis pertunangan pasangan selebriti yang cukup popular ini

Khas buat peminat Amar dan Amyra berikut kami sertakan video sekitar majlis pertunangan mereka dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Kredit video : Autkaz Film

21 responses to (VIDEO) Sekitar Majlis Pertunangan Amar Baharin & Amyra Rosli

  1. Anonymous says:

    Eh2… yang last2 tu si amyra cam nak cium amar pun ade… kik3

    0

    0
  2. hhDD says:

    Amar baharin berlakon ada jiwa, suka tgok lg2 lepas crite kerana terpaksa aku relakan tu…..tp sejak dgn amyra rosli ni (sblm tunang pun) makin tak berapa gemar tgok..entah, kurang berkenan n sbb diorang ‘switch off’ sgt2..ape2 pun selamat bertunang la ye..maaflah kurang minat da dgn amar baharin ni sbb 1) amyra rosli 2) jenis melenting kalau org tegur…siap unfollow lg ig n twitter..bye2 amar

    0

    0
  3. jiran sebelah says:

    ni lah jenis ayam bertelur riuh sekampung.
    belum apa2 lagi, dah macam ni..
    kang tak jadi malu je.
    awak tu dah ada sejarah hitam myra ooi bab2 tunang ni

    0

    0
  4. Anonymous says:

    bertunang mcm majlis kawin..siap video bagai..aku bertunang xde pn bergambar dgn tunang..dok sarung cincin je udah..papehal pn tahniah lah utk amira & amar
    #jgn kecam aku..hahaha

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ko tak buat tak semestinye org len pun tak nk buat.. sukati memasing lerr.

      0

      0
      • ida says:

        Sekarang ni bukan mcm dulu lg..klau dulu lelaki pn x ley dtg masa tunang..aku ade je amk gmbar ngn tunang..ok je..itulah sukati memasing ler

        0

        0
  5. nok gebuzzz says:

    aku mmg x minat sgt ngan pasangan ni…tapi amira makin cantik sgt…tersuke tanpa sengaja lak tgk muka si amira ni

    0

    0
  6. Anonymous says:

    x minat pasangan ni…mcm x de aura plk…lantak ko le nk kawin ke ap…nape ngan amar..x de lelaki lain ke y lebih kebabom selain dri amar ni..klau kekal lama pn memg satu kajaiban la..

    0

    0
  7. Fido Dido says:

    Laki jambu…sekian! Tp suka tgk amira ni comey :)

    0

    0
  8. chetaktaulah says:

    ini pendapat aku eh…
    si lelaki nie rendah sikit dari si pompuan..
    si lelaki nie muka “baby face”
    si pompuan ” good face”
    cuma..kalau dah married…ada anak
    jgn pulak….size badan
    mcm Nur…. dgn A…..

    0

    0
  9. el says:

    aku hanya suke amar saat belakon drama ‘akadku yang terakhir’, gandingan bersama tiz zakyah memang meletop

    0

    0
  10. melati says:

    sama Cantik & samer padan..!! tapi tak payah lew Grand2 sgt., kalau2 Artis kawin dgn Artis org tahu dh takder kaya maner pun…!!! Artis2 baru kalau bukan anak org kaya setakat mampu pakai Myvi kuning jewwww…….wakakakakakakakaaa

    0

    0
  11. anti myra says:

    hidunhg ppm ni besar x suka

    0

    0
  12. sis redho says:

    Bestnye kayo. Aku nak nikah pun tak cukup bajet . Pinjam baju myra .. Sis redhoooooo …..

    Tak minat sgt tp dieorg ni tak show sgt kemesraan yg buat org meluat mcm si sharn_z . Tahniah semoga bahagia selalu ..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Dah tak minat ngan amar…dulu mmg minat gila mse berlakon KTAR ngan izreen, sepadan sgt. Bila ngan amyra ni, rasa x sepadan dan dah hilang minat ngan amar….hidungnye pon dah semakin kembang aku tgk. Meluat pun ada aku tgk pasangan ni…..

    0

    0