Written by AbangNara | September 11th, 2009

Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru

17 saat je video promosi Xpax Blackberry Curve 8520 nie tapi sudah cukup membuat diri ini teruja. Secara jujurnya kami sendiri masih tak tahu lagi macam mana rate yang akan dikenakan oleh Xpax untuk pembelinya nanti. Sebab tuelah kami suruh anda pre-register maklumat anda terlebih dahulu di website rasmi Xpax Blackberry Curve 8520.

Bila anda dah register nanti, bukan ajer anda bakal dapat tahu bila Xpax akan launchkan secara rasmi Blackberry dia ni, tapi anda jugak akan berpeluang jadi antara orang Malaysia yang pertama memegang Blackberry Curve 8520. Sebagai bonus, mereka-mereka yang pre-register awal-awal nie bakal dapat banyak barang percuma daripada Xpax nanti.

Meh kitorang cerita sikit apa kelebihan Blackberry Curve 8520 nie:-

  • ada Wi-Fi
  • ada trackpad navigation
  • ada YM, MSN, Google Talk dan lain-lain
  • leh update FB, Myspace guna menatang alah nie
  • slim sangat-sangat size dia

Tunggu apa lagi, pre-register jer sekarang kat Xpax website. Kang tak dapat merasa memang nangis tak berlagu.

236 responses to (VIDEO)Promosi Xpax Blackberry Curve 8520

  1. chikayu says:

    jawapannya gol

    0
    0
  2. aries_april says:

    GOL……………..

    0
    0
  3. aries_april says:

    xbest la…
    cam calculator aries gna ari2x kat offc ja.

    0
    0
  4. syamiza says:

    best ke sgt hp black berry ni?

    0
    0
  5. aries_april says:

    u all…
    thu x sapa GF sharifah amani tu?

    0
    0
  6. aries_april says:

    ayu..
    pos kek lapis kat aries leh x?
    aries bli…
    1.90 ok x?

    0
    0
  7. aries_april says:

    KORANG BREAK MKN PA AR?
    ARIES NGAH FIKIR NI..
    SKIT PALA…

    0
    0
  8. chikayu says:

    skang ni klu nak order nak pilih agak susah nak dapat … ape yang ade jer la…

    0
    0
  9. new moon says:

    zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……………………………….ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ………………………………….zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz………………………………………….ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ…………………………………………..

    0
    0
  10. virgo says:

    kwn2 ….jom gi page sebelah….

    0
    0
  11. syamiza says:

    jom raya kat umah ijoy dan shahirah…………..

    0
    0
  12. tOmEii says:

    ASKUM…..

    0
    0
  13. aries_april says:

    test

    0
    0
  14. eclipse says:

    ramadhan xlame lg nak blalu…
    sedih lak ati aku…
    xtau la thn dpn bkesempatan mymbt nya lg ker x… :-(

    0
    0
  15. aries_april says:

    1 2 3

    0
    0
  16. aries_april says:

    alhmdlh..
    syrk pd allah ks rzki

    0
    0
  17. tOmEii says:

    hai sayg sume…..
    kn btul cckp aq kt cni ok….
    sume dh seng ati kn….
    jom smbg k,,,,,
    huhu

    0
    0
  18. aries_april says:

    ek eleh…
    p mn lak smua orng ni?
    xkan xda orng kot?

    0
    0
  19. aries_april says:

    oh…
    eclipe half day ari ni…
    drive carefully ya?

    0
    0
  20. tOmEii says:

    mne plak pegi si violt td….
    hurm…..
    mlm sok 7 liku kn….
    korg psg pelita x????

    0
    0
  21. eclipse says:

    aries umah eclipse xde tv la…
    bp x dh ckp…
    kat kl kuih mahal gak…
    slalu spent dlm rm400 beli kuih n kek…

    0
    0
  22. aries_april says:

    korang smua p mn ni>
    tnggl aries srng2x…
    eclipse dh blik ker?

    0
    0
  23. aries_april says:

    korang p mn ar?
    nk aries seru srng2x ker ni?

    0
    0
  24. violet says:

    ECLIPSE

    nk lik dh ker
    huhu

    0
    0
  25. eclipse says:

    miza,tomeii…u’ll dh kawen mst penat time raya kn?
    lg2 klu lik umah mertua…
    nak kena tjk rajin…
    klu eclipse xlehla…
    klu umah sndr ok..
    bt keje kat umah org xbiase..
    lg2 klu dpt ipar yg xok…
    n mak mertua yg cerewet..

    0
    0
  26. aries_april says:

    violet…
    asal lmbt…
    da bli mekdi yg aries psan?
    bbur aym ya?

    0
    0
  27. tOmEii says:

    weii korg sume strt cti ble ekk?

    0
    0
  28. eclipse says:

    eclipse tgh kms2 ney…
    jap lg nak blk…
    korg chat elok2 tau?
    bhs 18sx jgn gune…
    jgn dlyn si aries tue…dia bebdk lg…heheheh…
    u’ll take k ya?
    luv u’ll…
    muah4x…..
    bye…
    c u on monday…

    0
    0
  29. aries_april says:

    bru pekena bskut td..
    lapo pla dh….

    0
    0
  30. aries_april says:

    la…
    mn yg lain?
    aries srng ja ker?

    0
    0
  31. syamiza says:

    korank jom p page baru………….

    0
    0
  32. […] betul yang hantar email kat kami cakap tak puas tengok video 17 saat promosi Xpax Blackberry Curve 8520 hari tue. Jadi kat atas nie ada satu lagi video yang menerangkan ciri-ciri Blackberry Curve 8520 […]

    0
    0
  33. I truly wanted to make a simple note to say thanks to you for the amazing guides you are placing at this website. My time consuming internet look up has at the end of the day been compensated with awesome insight to write about with my co-workers. I ‘d believe that many of us visitors are undeniably endowed to exist in a good site with very many awesome professionals with useful concepts. I feel extremely grateful to have discovered the website and look forward to plenty of more thrilling times reading here. Thanks once again for all the details.

    0
    0