Written by Bella | February 14th, 2016

Pasangan romantis Shaheizy Sam dan Syatill Melvin sekali lagi melakukan sesuatu yang agak gempak dan kali ini menerusi video post wedding mereka hasil karya Kaio Studio.

Rasanya tiada lagi video seperti ini yang dilakukan oleh mana-mana pasangan selebrti di Malaysia. Siap ada helikopter dan Sam sendiri memandu kereta sport untuk bertemu dengan cinta hatinya Syatilla.

Jom kita lihat sedikit teaser video tersebut :-

Amacam? Boleh tahan bukan? Apa komen anda.

Sumber Video: Instagram Kaio Studio

38 responses to (VIDEO) Post Wedding Shaheizy Sam & Syatilla Melvin

  1. lan says:

    suka hati ko la nak..

    0

    0
    • Ketutku wangi ... says:

      Kay … Kay … Kay ….kami paham. Korang tengah hangat brcinta. Post wedding sy stuju sbb dah halal … lantak koranglah. Tp tolong kesiankn mereka yg x cukup atau x de duit nk kawin. Aksi2 berahi harap2 dpt dikurangkn sbb ada yg x tahan tngk trkedu urat sarap dorang. Kepingin aksi2 tu. Lg skali korang lupa sebut INSYA ALLAH. Bye

      0

      0
    • akim says:

      sme laa..ske hti kau la nak

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Sbb tu syatilla suka kt sam.. Klu sam dtt bawak kapcai.. Dan ko kna dtg dgn kete kancil.. Mau ke ko kt jantan katek tu huhuuuuuu.. Siap ko yg depa tgn nk peluk dulu…

    0

    0
    • Unknown says:

      Video jek? Knp x buat filem aje tros? Bknke dpt tajaan berjuta2? #CouplePalingPoyo Even KimK pon xde nak buat post wedding bagai. Honeymoon nak pegi mane plak? Angkasa?

      0

      0
  3. Anonymous says:

    Next….

    0

    0
  4. Me says:

    Kan dah bagitau…rakyat malaysia kena hadap cerita couple ni sampai la selesai semua majlis..tak ada orang heran pun.gempak lagi video-video JDT…ade la juga sumbangan & faedah untuk negara..video ni??jangan diagungkan sangat cinta sesama manusia ni.hmm..ok bye

    0

    0
  5. Hahahahahaha says:

    Berapi je fazura tengok HAHAHAHAHAHAHA
    Melepas engko nak naik helikopter

    0

    0
    • Fazura says:

      maafkan saya..sy rase tak perlu kaitkan diri saya lagi kerana mereka telahpun berkahwin..doakan mereka bahagia till jannah..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kenapa nak berapi pulak? Rasa nya tahtah dia kesian lg kat tilla ada la sbb dimainkan oleh Sam. Tp benda dah lepas, semoga diberkati perkahwinan mereka n bahagia sampai syurga.

      0

      0
    • Fakezura says:

      Lorr.. Fazura kata dia pernah bercinta dgn Sam.. bukannya masih cintakan Sam.. Kejadah nak berapi. Aku rasa dia ok2 je.. korang yg busuk hati nak dia sedih2 kecewa kenapa. Best sangat eh gelakkan orang? Aku bukan minat Fazura pun. Meluat lagi ada lepas kes KimK. Tapi takyah la nak kait2kan dia. Orang yg suka sangat tengok orang lain sedih and kecewa memang nampak sangat la jenis busuk hati. Huhuhu

      0

      0
  6. Anonymous says:

    so so so so sweet..muaaah

    0

    0
  7. daun says:

    Ish couple samtilla ni tak sudah2 dgn kepoyoannya…tule time bercinta menipu sana sini..bila dh kawin gila nk showoff semua. Suka hati korangle nk buat video ke,drama ke or filem psl cinta korang tu realitinya xde sape kisah…nk muntah tu yealah. Harap muhasabah diri & bawa-bawalah low profile

    0

    0
    • Otak lembab kau masak kari pedaass says:

      Daun apa..Daun limau purut Nak masak Kari otak Kau…..otak Kau yang
      Lembab tu..Lembab,Lemah,Bodoh,Bingai, semua ada

      0

      0
  8. Sam says:

    Man tak habis habis lagi ke????

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Poyo

    0

    0
  10. Anonymous says:

    kematian itu pasti

    0

    0
  11. Anonymous says:

    tak perlu kot nak tayang2 ..tunjuk kat keluarga je lah..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    ape motif buat post wedding ni.. tak perlu pun..

    0

    0
  13. ikan says:

    keter ape die bawak?

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Ada org heran dgn video gempak kau tu??kau berdua ni nk tunjuk apa sbenarnya ni?dah kawen tu duk diam2 lah dlm umah.buat anak.apa lg kau nakk??stakat video turun heli pastu peluk2..pastu bersajak bagai..kau ingat kau couple of the world ke pendek?lain kali..uplod lah video projek 1st nite kau..biar satu dunia tgk..gempak ke tak.bini kau mcm haremmmm!!!

    0

    0
  15. anti muka garang says:

    Maaf aku x suka tgk muka syatilla tu..muka garang x lawa. Smua gmbr wedding muka mcm happeee jeee.. ptt la si sam tu dk ckp paras rupa x penting. Si sam nk cakap y bini dia tu x lawa. Hahaha. Kesian. Aku x suka couple nie. Menunjuk2. Tajaan berjuta konon. Tp biasa je.. sbb apeee..sbb nawaitu ko nk kawin tu x btul..x perlu ckp tajaan berjuta simpan biar ko anak beranak je tahu bnda tu. Org luar x heran pn dgn tajaan ko tu. Puuiiii…

    0

    0
    • The lions says:

      Anti Gigi berbau Longkang… Oi anti Tak ssedar diri..?
      Anti Bodoh.. cubalah tunjuk muka Kau tu,garang sgt ke?
      Fuck you anti..Aku Lions lagi garang pada lulah..aku gigit muka mu pecah
      Baru tahu…I’m sorry, don’t your angry okay..

      0

      0
  16. Anonymous says:

    Errrkkkk….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Hakak rasa tak lama dorang niiii?

    0

    0
  18. Anonymous says:

    25 juta untuk kepoyoan samtilla…?

    0

    0
  19. huhuhu says:

    ouuuh really?

    0

    0
  20. satilah says:

    maaf..baju2 wedding sponser utk tilla ni tersangatla xcantik n xda aura gah gitu..kesian..orangnya cantik…reception diorg nmpak suram n boring..berbeza dgn reception pereka fesyen ruzaini jamil..nmpak grand n meriah..myb sbb tema xkena kut.n sam da knp rambut mohawk bagai..adoyai poyo..xpayah la bawak watak gengster ko smpai ke majlis resepsi..apa2 pun jgn la kita smpai mendoakn yg tidak2 utk mereka..doakn pasangan ni kekal ke akhir hayat krn mereka sgt2 sepadan..paling tidak keturunan suku sakat poyo n menipu ni dlm golongan mereka saja..hihi #jangankecamsayanaa

    0

    0
    • Sependek says:

      Babe.. dia pendek.. Naikkan rambut la baru boleh nampak mcm sama tinggi sgn si Syatilla yg pakai high heels tu. Lenkali laki pendek takyah beria pakai high heels. dah tak pepasal Sam kena upka rambut. Kekekeke

      0

      0
  21. LumiaLuna says:

    Macam baca ikrar jerrr……xde rasa cinta

    0

    0
  22. Aku Anak Melayu says:

    maaflah..bagi kami biarlah mereka nak tunjuk video ke..gambar ke.Hari tu kata dapat sponsor berjuta ..yg berjuta tu set barang kemas..berkahwin sekali je seumur hidup..mereka mampu..Kita yg tak mampu ni..haruslah tumpang gembira.Niat mereka bukan nak menunjuk atau apa pun..cuma meraikan hari bahagia..nanti kalau buat simple..kata kahwin tak ada sponsor la..For SAMTILLA..ignorekan saja apa yg org kata..Yg penting hati kita tahu keikhlasannya..Anyway…siapa yang tak kenal Tilla..mesti kata Tilla sombong..tapi tak..Dia sangat sporting..

    0

    0
  23. rose says:

    bodoh la korg yg komen pasal tajaan 25juta tu… tajaan 25 juta bukan nya penaja bg duit cash bodoh! tajaan barang kemas yang bernilai rm25 juta, tajaan tu pun bukan bermakna bg terus..bg pinjam pakai masa majlis je.. apa ke banggang xfaham2… yang persoal buat video bagai, bazir duit bagai..eh suka hati drg lah..penat2 keje sesekali habiskan sikit untuk kepuasan diri,tak kan nak simpan bank ja..nati mati org lain yg berjoli..

    0

    0
    • Tu diaaaa says:

      Tu diaaaa karats dah sentap. Hahahahha.
      Tapi nak wat camna, dah dia jugak yang war warkan kawin dia 25 juta. Of coursela orang akan menilai…. kawin dengan bajet murah pon orang kutuk, ni kan pula cakap 25 juta of course people will start to have very high expectations.

      0

      0
  24. fifizafa says:

    tahi

    0

    0
  25. tecit says:

    yolah sam.. cinto ekau bukan kat sini tapi bopindah2

    0

    0