Written by AbangNara | March 29th, 2010

Dah lama tak dengar cerita Yunalis Zarai nie. Sekarang nie tengah meletup lagu Cinta Sempurna dia kat radio-radio. Untuk pengetahuan anda semua, Yuna sekarang tak ada kat Malaysia. Yuna sedang sibuk buat tour di Amerika Syarikat yang jauh nun di sana tue.

Sebab itulah Yuna tak akan dapat hadir untuk malam ABPBH 2009 4 April nie nanti. Jadi untuk mengubati kerinduan anda semua kepada suara gemersik Yunalis Zarai, kami kongsikan beberapa video persembahan Yuna di Las Vegas. Terima kasih kepada seorang pembaca yang sudi berkongsi link video ini di Youtube.

Lagi video persembahan Yuna di Amerika Syarikat dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Terimalah dia seadanya…

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

89 responses to Video Persembahan Yuna Di Amerika Syarikat

  1. Minah Bibir Merah says:

    assalamualaikum…
    ado org ko…?

    • [email protected]&pet says:

      huhuhu yuna ,,,, sokong sangat… nant dapat DATO’ le ni

      • Wan says:

        reply to [email protected]&pet

        insyaAllah.. yg penting, yuna teruskan usaha :)

  2. Minah Bibir Merah says:

    Mano lak poie nyo si pet ngan si aries ni…????
    jang oooo jang…

    • [email protected]&pet says:

      ado jah nih

  3. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    wah…ada page bru…x seru mira kat page sblh ya?

    • Minah Bibir Merah says:

      aries…ko apo jo crito nyo…???
      lamo tak napek…
      ni pasa yuna…
      hurmmm…den tak brapo konal sgt la…

      • [email protected]&pet says:

        pic ko pucat semcm je poco

  4. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    ari tu ckp..
    phk US nk ambl dia jd arts rkman..tul ker ni?

    • [email protected]&pet says:

      yolah kot

  5. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    poco..
    y tkar namo?

    • Minah Bibir Merah says:

      dah korang tukau namo…
      apo den takleh ko…huhuhu…

      • [email protected]&pet says:

        huhuhu,,, mcm 2 lak

      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        x sodap la sis.

  6. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    anne..mai la BN

  7. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    korang..
    bnyk orng kat dnia ni kan..
    sapa korang pling x nk jmpa dlm idup?
    :-)

  8. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    mn lak smua orng ni?

  9. princessbutterfly says:

    HAI SEMUA… x seru pun ke sini ea..

    • [email protected]&pet says:

      huhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      i jga…
      ihihi..
      ingt follow..tu yg x seru…pa pn..aries pn kna tnggl gak.
      :-)

      • [email protected]&pet says:

        aku banyk kejer le xleh nak dok lama2 kat BN

  10. Geli Hati says:

    YUNA X MINAT LAGU DODOI AKU TIDO

  11. princessbutterfly says:

    suka tgk imej yuna yg simple je… bertudung…

    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      ya…
      bju yg dia pkai pn xda la ketat sngt,…
      stngh orng..nm ja tdung..tp cam bogel ja aries tngk.

      • [email protected]&pet says:

        huhuhu… pedas ayat ko mira

        • aries april a.k.a amira (AAA) says:

          tp tul x pet apa yg mira ckp…
          esp korang yg ddk KL..
          mst ari2x tngk…

  12. gosipgurl_fea says:

    CAYUKKKKKK

    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      cayuk2x….

      • [email protected]&pet says:

        cayuk3x

  13. gosipgurl_fear says:

    apa maksud nick ko nih gosipgurl_fea…xfaham aku..

    • [email protected]&pet says:

      aku pun xfaham gan ayat ko

      • nick name says:

        ko xfaham yang mane pet?

        • [email protected]&pet says:

          apa maksud nick ko nih gosipgurl_fea ayat ni

        • nick name says:

          owh…aku tane,apa maksud nick name gosipgurl_fea tue…tapi dia diam je xabalas..

    • gosipgurl_fea says:

      adik beradik kita noh…

  14. FTNer says:

    power siot yuna!

    • [email protected]&pet says:

      siot pun xpower mcm yuna

  15. Anil says:

    Hi beautifulnara,
    SXSW ni rasenye bukan di Las Vegas, but Austin, Texas :)

  16. LadyBlack00 says:

    hissshhhh..
    nama dh pelik2 yg kuar
    sape yg klon mngklon nama adik2 aku kat sini..??
    tension tol laaaa…

    • [email protected]&pet says:

      ci KLON 2 le kak…

      huhuhu

      akak nant p teng PIC ROZITA CHEWAN GAN REMI ISHAK KAT B POP berita harian ….. GELI TENGOK PIC MCM

      • aries april a.k.a amira (AAA) says:

        asl lak pet?

        • [email protected]&pet says:

          p le tengk pic yang aku cakap 2

      • Geli Hati says:

        PET KO GELI NENGOK SIAPA

        • [email protected]&pet says:

          rozita che wan gan remy ishak

  17. gosipgurl_fea says:

    hare sape perli nama guaaaa arr

  18. aza says:

    bukan nya tour tapi invitation sahajeee!!

  19. ViZard8 says:

    power rangers la yuna, bgos2. brtudung pun stull leh tembus gi us, x mcm artis2 lain bukak tudung mncari rezeki(kepala otak hang)..huhuhuhu

  20. Geli Hati says:

    NYANYI DEPAN PELAJAR MALAYSIA LA TUH.

  21. Zaza Muhammad says:

    hmmm…. dah wa tour kat US Yuna nih, bile plak Datuk Siti nk wak tour… rugilah org berbakat cam Siti just jadi jaguh kg. kite mampu takluki dunia ngan lagu2 melayu, amoh aaa siti wak lagu english laks…

  22. nachos says:

    jgn salah paham .show untuk student malaysia and org msia kt US ..bkn nyer show utk omputih ..ingat omputih suka ,,,kalo ade omputih tengok pun myb member budak2 student msia..omputihkn racist lagi2 kt belah europe nie …

    • Geli Hati says:

      BETUL3 AKU SOKONG

    • nachos says:

      lagi2 siyuna tu pakai tudung terang2 die tu muslim …dari jauh lagi omputih dah berangin bila nampak si yuna ..terrorist mane pulak nie !!! selepas 9/11 segalanya berubah persepsi org omputih terhadap org muslim very bad …smlm kt russia kena bom,siapa bwat??? org islam jugak …..bagi org malaysia yg tinggal kt msia mmg tak jadi apa ,tapi org yg merantau mcm aku ni ,mmg terasa….

  23. wAwA says:

    yuna ni kdg2 nyanyi tk jelas la sebutan… tk kesahla english songs ke, malay songs ker… Agaknyer mmg style lagu2 cenggini nyanyi malas2 gitew…hehehe~. apapun, ok la tu dpt perform kt US.

  24. princessbutterfly says:

    xde cerita baru ke

  25. Kapamilya says:

    Imej pelik je dia ni. Elok nyanyi nasyid je

  26. bawahlicin says:

    harap2 bila balik malaysia nanti jgn ngada-ngada nak buat “english only” interview sudah..maklumlah dah “popular” kat amerika lah katakan..hahahaha

  27. go yuna go…i lap you.

  28. Jiwa Karat says:

    caro gak…………

  29. matli says:

    hidup yuna !one malaysian!!!!!!!!

  30. hatib says:

    yuna berpotensi besar utk artis malaysia pertama utk menang GRAMMY AWARD terutamanya utk BEST NEW ARTIST, BEST FEMALE POP VOCAL PERFORMANCE& BEST POP VOCAL ALBUM