Written by AbangNara | December 13th, 2011

Two word, so sweet!!! Tahniah sekali lagi kepada Chef Riz dan Ana Dahlia yang kini telah sah bergelar suami isteri.

Kredit video kepada LHMediaTV.

39 responses to (VIDEO)Perkahwinan Chef Riz Dan Ana Dahlia, So Sweet ~~`

  1. choki-choki says:

    Swett sangat

    0

    0
    • papa says:

      chef riz semua gambar dia makan rambut..bini dia cantik , tapi tak macam pengantin yang biasanya segan silu, semua gambar amat lebar senyuman tu..yerlah title janda dah tukar to married… oowwwhh

      0

      0
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ape kau bebual ni papa ? tk payah lah kau nk cakap pasal janda ke anak dara ke……kan bagos kalau kau doa kn dorang ni semoga bahgia…kenape nk sebot perkataan janda tu? zaman sekarang perkataan or title janda tu dh tkda ape2 lagi dahhhhhhhhhhh…tk macm zaman dulu2 dapat title janda je mengelabah macm nk mampos ! tapi sekarang tidakkkkkkkkkkk ok ! thank uuuuuu lov u chef rizzzzzzzzzzzz n dahliaaaaaaaaaaaaaaa

        0

        0
        • kekcoklat says:

          ohh adekah itu minah jambu…menanges tegolek2 terharu dgn komen membine die

          0

          0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          oh tidak tidak minah jambu tk menangis or marah malah minah jambu seronokkkkkkkkkkkkkkkk………

          0

          0
  2. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged Chef, Dahlia, Sweet, VIDEOPerkahwinan. Bookmark the […]

    0

    0
  3. Moshi moshi says:

    Canteknye ana dahlia. semoga berkekalan.insyaallah..

    0

    0
  4. suzi:) says:

    sooo suwitttt…suke sgt tgk…nasib baik dah kahwen..klu tidak, nak cari sape yg mekapkan ana dahlia..cantek sgt..:)

    0

    0
    • nurhaslinda says:

      mekap die kalau tak silap sazlees bridal..

      memang terbaik laa kalau kat tpg..no1

      diana mastura..miss u so much..

      0

      0
  5. jariziey ismail says:

    sooo suwitttt!! i loooiikke..!=)

    smoga bahagia ke akhir hayat..tersentuhnye bile tgk ana dahlia sebak lepas akad tu..tringat time nikah dulu..hehe

    0

    0
  6. sha says:

    Sweetnye..touching..
    Cantik sgt wedding dorg ni..

    Smoga bahagia hngga akhir hayat!

    0

    0
  7. Piston Pecah says:

    sweet… walau tak tgk video… tgk picture pon dah cukup.

    0

    0
  8. win says:

    tahniah mudahan akan ekal ke akhie hayat ok

    0

    0
  9. org taiping says:

    sazlees?impossible sazlees mekap cmtu…sazlees mekap pengantin nmpk garang..bkn sazlees rasanya…

    0

    0
  10. insan says:

    pondan yg mekapkan … hehe

    0

    0
  11. esra says:

    Sweet sgt!
    *Abg Nara, it should be two words, bukan two word!

    0

    0
  12. kak li says:

    apalah manusia nama choki tu, riz kawen janda , dan ana tu memang janda , tapi tetap yang bujang jadi pilihan, bukannnnnnnnn nya bapak orang, bopren orang, lagi la bukannnnnn lakiiiiiiiiiiiiii orangggggggggggg . sikap ana ni la mesti ada pada setiap wanita yang di gelar perempuan. Tidak ambil laki orang, tahniah riz dan ana.

    0

    0
  13. kak li says:

    oppppp sori CHOKI, tersalah taip, kak li tak puas hati dengan komen PAPA tu, menghina kaum janda. sori CHOKI

    0

    0
  14. abang nara says:

    habislah ana dahlia kena fuck dengan cheff riz, cheff wan dan husband serina. penuh air mani satu badan.

    0

    0
  15. marina says:

    Cantik pelamin! dan meja makan! meletops uols!

    0

    0
  16. mimi says:

    sapa tau tajuk lagu untuk videro ni

    0

    0
  17. Budget says:

    JANDA ZAMAN SKRG
    UNTUNG
    BOLEH BERSANDING 2 KALI
    ZAMAN DULU2 ORG TUA2
    BERKATA
    BERSANDING HANYA SEKALI

    0

    0
  18. su says:

    pe tajuk lagu video nie??…best lh lagu dia

    0

    0
  19. Nik says:

    Pelamin simple tp byk bunga..hehe dpt idea nk buat plmin nti..so sape2 yg nk kwin order ngn nik ye..eh22 tersilap buat marketing lak..

    0

    0
  20. blacktie says:

    smoga kekal hingga ke akhir hayat.. mmg lawa perantin ni.. hhehehe

    0

    0
  21. botak says:

    status janda tu takdak hal…………tapi yang tak sedapnya si ana ni dulu pernah kawin dgn orang kaya and bila dah kawin dengan org kaya, malu nak balik kg jenguk mak bapak…………tapi ialah kan nasib badan, kali ni dapat jugak anak orang kaya gak…….

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh kite jangan gtuuuuuuuuuuuuuuuuu dh kawin ngan orang kaya teros lupa kn mak bapak kt kampong dengan hidop susahhhhhh mana boleh kite buat mak bapak kite macm tu kesian tau …kite mesti bahgia kn mak bapak kite dulu baru kite boleh bahgia kn orang lain yg sewaktu dengan nye……dahlia jangan gitu ok kalau dahlia dh hidop senang jangan lupa senang kn mereka juga ok …macm tu juga chef riz ok lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

      0

      0
      • WIFI says:

        Derhana terhadap ibu bapa
        Musibah yg dtg melanda

        0

        0
        • hamba allah says:

          erk…..sya nih sepupu ana……..msa dia kahwinn dgn suami dia dlu,,,,slalu ja dia blik jenguk mak ayah dia…siap jnguk nenek dia lg….seriously…x tipu,,,sya sepupu dia..n lebih mngenalinya

          0

          0
  22. Sejuk Hati says:

    Sejuk hati tengok minit ke 5:40 yang disisi tu parents ana ke?kelihatan sgt humble parents dia. :)

    0

    0