Written by AbangNara | July 3rd, 2012

Ramai pulak yang tak puas hati apabila Abang Nara mengeluarkan entri tentang permohonan maaaf Anzalna terhadap Neelofa semalam. Ada yang kata Abang Nara berat sebelah dan menangkan Neelofa lah. Ada yang kata Abang Nara tak adillah. Setiap orang ada preference tersendiri. Dan Abang Nara jelas-jelas dah kata Abang Nara berada di pihak Neelofa. Nak buat macam mana kan?

janji damai

Untuk memuaskan hati anda semua, sila layan video yang telah dirakam Harian Metro semasa berlangsungnya perjanjian damai antara Anzalna dan Neelofa semalam. Untuk makluman, mereka berdua didapati tidak bersalam selepas sesi permohonan maaf dan mengelakkan diri daripada bergambar bersama.

Anda nak sokong siapa Abang Nara tak kisah pun. Semua orang berhak untuk meluahkan pendapat masing-masing. Sekian terima kasih.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

237 responses to (VIDEO)Perjanjian Damai Anzalna Dan Neelofa

  1. Anonymous says:

    2,2 tak sokong..hahah..2,2 propa je lebih..gaduh sana gaduh sini..bukan dapat apa pun..heee~ peace

    0

    0
    • Anonymous says:

      muahahaha kelakar abg nara punya komen! “Dan Abang Nara jelas-jelas dah kata Abang Nara berada di pihak Neelofa. Nak buat macam mana kan?”

      0

      0
    • bukan artis says:

      bkn sng nk memaafkan org yg buat taik kat kita. makan dalam ooo

      0

      0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      bagos laaaaa kalau dh berdamaiiiiii jngan gadoh2 dn mengata2 lagi ok zip mulot tu jngan smpai terkeluar perkataan2 yg leh sakitkn hati orang ok……kalau ada sape2 tnye jawab NO KOMEN AJE……..ape2 pn NO KOMEN………..

      0

      0
    • Selitone says:

      # mereka berdua didapati tidak bersalam selepas sesi permohonan maaf dan mengelakkan diri daripada bergambar bersama.

      Bukak gelanggang jer larrr… wrestling dalam coklat.

      Hahahahahahahah…. i likeee….

      Ops, kang kena chop orang tua gedik tak sedar diri kubur kata mari rumah kata scraaammm youuu lagi ler haku ni…. hahahahaha.

      Tunjuk baik….
      Tunjuk baik….
      Tunjuk baik….

      0

      0
      • Aku tidak pernah menganggap kamu gedik kerna kamu berkata tulus dari hatimu.. Kamu mempunyai seni yang halus dalam jiwa kerna bisa lihat benda yang puppet al-puppy tak dapat lihat. Wrestling dalam coklat memang menyelerakan… boleh jilat Anzalna selepas tamat perlawanan… Ermm.. sedapnya coklat!

        0

        0
      • Anonymous says:

        pakcik selitone dgn abg skrillex mmg sungguh gatal merenyam! pegi minum teh returns bersama, pergiiiii

        0

        0
      • Kamu tidak faham seni Anonymous.. marilah minum TEH returns..

        Off Topic kejap, kepada semua kawan-kawan di sini. Aku nak minta bantuan dari kamu semua. Aku tengah cari satu filem Hollywood yang diterbitkan sekitar 2005-2006 or 2007-2008 gitu, masalah besar aku sekarang ialah aku dah lupa tajuknya. Filem ni latar belakang zaman 1800an, mengisahkan seorang budak perempuan, anak kepada seorang komander tentera yang kejam. Bapanya mahukan anak lelaki, masalahnya isterinya iaitu mak budak pompuan tu asyik beranak anak pompuan jer. Apabila mak dia mengandung lagi, bapaknya memberi amaran keras, yang dia mahukan anak lelaki, kalau tak, “Kau akan terima padahnya”.
        Di pendekkan cerita, budak pompuan watak utama tadi telah bertemu dengan pari-pari aneh dalam satu tempat misteri. Dia diberikan satu akar bentuk macam kunyit yang ada mata dan mulut macam manusia. Akar tu mesti direndam dalam susu dan diletakkan dalam di bawah katil tempat mak dia tidur. Konon-kononnya akar sakti tu dapat bantu mak dia melahirkan anak lelaki. Dalam pada masa yang sama, orang gaji diorang yang paling dipercayai oleh komander tu telah berpaling tadah, dia curi ubat-ubatan dalam stor tentera, dia seludup keluar bagi kat pemberontak. Orang gaji tu apabila ditangkap, dia potong mulut komander tu sampai ke pipi, ( macam Joker dalam film Dark Night ).

        Sapa-sapa yang dapat bantu aku beri tajuk filem ini, aku akan hadiahkan kamu satu tan metrik serbuk TEH returns gred 1. Kerjasama anda semua, amatlah saya hargai. Sekian, terima kasih…

        Yang Benar,

        Obewan Kenobee

        0

        0
      • tinkerbell says:

        kepada Obewan Kenobee.. cite Pan’s Labyrinth tak silap.. yg macam kunyit tu name die ‘mandrake root’..

        0

        0
      • Sue says:

        Tidak tenang part 5, minumlah TEH returns, moga kamu akan tenang pada part 6, part 7, dan part-part seterusnya.. tau tau la betul ke tidak filem yg awk cari ni tapi try tgk Pan’s Labyrinth … filem ni ke awk cari?

        0

        0
      • nurnabsyaz says:

        to obewan kenobee
        rasanya cerita tu pan’s labyrinth.

        0

        0
      • Anonymous says:

        pan’s labyrinth? cerita apekah ini??tapi aku tgh menontonnya di utube.baru start dh ngantuk wahai obewan kenobee.zzzzzzzzzz

        0

        0
      • Anonymous says:

        ohh rupa2nya aku salah, pan’s labyrinth dgn labyrinth cerita yg berbeza, no wonder boring gilaaaa…

        0

        0
      • Selitone says:

        mender lerr plak jilat2 plak ni… aku tak maksud lepas wrestling tu bleh jilat jilat coklat… humang aihh… kotor… kang taun…

        Lawan jer ler…. tarik rambut ker… pukul ngan handbag kerr… janji ada action.

        Pas tu biar aku stunner 2 2 tu. Propa memanjang…

        0

        0
      • Terima kasih semua, aku dah jumpa.. Boleh la download sekarang. Aku rasa terharu atas pertolongan kamu semua. :)

        Kepada yang tolong aku tadi, sila ambil TEH returns yang aku bungkus dalam guni di belakang HQ CIMB Jalan Raja Laut. Aku telah tinggalkan di situ.
        Anonymous, cepat pergi beli popcorn, minuman tak payah beli sebab TEH returns dah ada. Mari menonton bersama… hip-hip Horrraayy….!!

        0

        0
      • Anonymous says:

        senyap la pakcik selitone gatai! pegi minum teh returns bg reduce kemerenyaman kamu..

        0

        0
      • drogan ball ada 7 biji semuanya says:

        @Selitone

        tau bebenar yer org perempuan gaduh tarik2 rambut, aper sume tu…mcm dh ader pengalaman kawin lebih dr satu, ramai org kata pak cik ni gatal nk berbini baru, alzalna, neelofa x dpt…dpt ex gf samy vellu pun jadi lah

        0

        0
    • Kurus says:

      bagus lah adik2 kte ni dah settle pon..
      tumpukan bidang seni masing2 sekarang..
      yg fan2 kedua2nya tu tk yah lah lebih2 pulok..
      karang fan sokong membawa rebah.. hahaha…
      bagi lah nasihat membangun.. tk yah mengampu n mengadu domba lak..
      ingat.. kte ni saudara seagama..

      0

      0
    • Salam says:

      Betul tu anonymous.. gaduh sana sini bukan dapat apa-apapun. Tasha Shilla yg senyap2 jer tu pulak yg menang anugerah. No offense.

      0

      0
      • jubur zed zaidi berlubang di tembak aaron ajis says:

        nk cantik mai lh duk kelate, tgk neelofa..cantik kan..? sampai zed zaidi senyum sampai nmpk gigi masa bersalam dgn neelofa masa sesi minta maaf alzalna tu, tunggu lah kau zed zaidi, aku tembak jubur kau sampai berlubang

        0

        0
      • tasha shila ikan bakar sekinchan says:

        sebb dia sibuk beli sendiri suratkhabar. lols

        0

        0
    • Azlin says:

      Baguslah Dah Selesai. Apepun, BRO Nara kena ingat, Yang meminta Maaf bukan semestinya ia BERSALAH dan yang berjaya membuktikan dirinya benar juga Bukan semestinya TIDAK BERSALAH. Mungkin ada cerita dalam cerita yang kita tak pasti dan ketahui. Hanya yang empunya diri yang mengetahui. “Macam kisah orang yang kena tangkap dengan polis suspek pembunuh, tapi kalau takde bahan bukti yang kukuh… belum tentu org tu disabitkan kesalahanya.. ye tak”
      Yang Jadi orang tengah tu nak ambil jalan mudah tidak mahu keruhkan keadaa lagi dan nak jaga kebajikan artis juga. taklah nanti terus diperlekeh pihak sekeliling dek kes mahkamah yang berpanjangan.

      0

      0
      • bimbo says:

        yg ko ni sibuk sgt bersalah ngan x bersalah kenapa? ko yg sibuk nak highlight org ni x bersalah org ni bersalah, org lain xkesah pun. poyo

        0

        0
      • elehh says:

        eh kau nie bimbo. yg kau nk hangin kenapa?

        0

        0
  2. tahniah la kepada kedua-dua belah pihak..

    0

    0
  3. nazrul natasha baiduri says:

    mcm2 la dorg nih.. alhamdulillah dorg dh berdamai.. btw tetap sokong anzalna!

    0

    0
  4. hunny says:

    ok la tu..dah selesai

    0

    0
  5. Anonymous says:

    dalam kita mengalah tu sebenarnya kita dah menang

    0

    0
    • anzalinzal says:

      nak menang jugak ke. dah jelas dah sapa bimbo yg terpaksa jilat ludah sendiri . padan muka ko anzalna. dah kalah tu kalahleee.

      0

      0
  6. Na O Mei says:

    Alah…tgh2 syok tgk gmbar pgantin terkeluar pulak cerita mereka ni..
    Campak ke luar blog la Nara…kecoh je…

    0

    0
  7. chinta... says:

    saya sme ngn abg nara..sokong neelofa:)

    0

    0
    • Anonymous 1 says:

      lopak muke fake! xpyh nk sokong sgt la derrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…………

      0

      0
      • Muka fake?? says:

        Cuba ko explain sikit muka fake tu macam mana??yg anzalna tu tak fake la pulak kan?pakai makeup tebal nak mampus aku tgk kat Melodi hari tu still BUROK..gigi senget benget&muka menggerutu.Neelofa smooth je kat instagram ade pic xpakai makeup still ayu.

        0

        0
  8. Anonymous says:

    Pendapat sahaja : Anzalna minta maaf bukan sebab dia tak ada bukti yang kukuh..tapi sebab terpaksa or atas desakan je..Minta maaf pun based on script..

    0

    0
    • Anonymous says:

      siapa yg nak desak dia? apsal die kene desak? kenapa die kene takut dgn desakan? ape motif? kenapa nak takut lepas aibkan org??

      0

      0
      • julya says:

        takde sapa desak..tapi atas berpikir jauh….dan satu lagik kalau kita yg kena sure kita paham kenapa si anzalna tu terima pandangan org lain sebelum belarutan…

        0

        0
      • Anonymous says:

        aku sampai sudah x faham kenapa anzalna kene buat cerita psl neelofa busuk hati kat paper.. siap sebut nama terang2. gila ke hape??

        0

        0
      • sam says:

        dia sbb terang2 sbb mmg betul neelofa buat la tu..

        0

        0
      • maniam murni says:

        kalau terang apsal sudahnya anzalna mintak maaf? terang2 dia fitnah sbb dia bodoh, macam kau jugak. bodoh.

        0

        0
      • Anonymous says:

        klu neelofa buat apsal kene mintak maaf? tunjuklah bukti!! elehhhh dh xde bukti, ckp je la, malu je

        0

        0
      • Gua benci anonymous ni! says:

        Anonymous ni dari haritu sokong si lopa tak habis2! asyik2 dia je yang dok reply komen2 org kat sini! dah dah lah wei. kau takpayah nak provok2 orang kat sini. sukati lah dia nak sokong siapa pun kau sokong si lopa tu orang takde pun provok2 ko! mmg pun muka si anzalna tu gila terpaksa, nampak cam terpaksa gileeee! kalau ko tanya sapa yang desak dia, meh aku tolong jawab. Zed zaidi yang desak dia opkosss! mesti zed zaidi dah nasihat2, anzalna ni fikir masa depan dia jugak. nama dah tercalar, nanti org ingat je dia sampai bila2 sbb kes ni. lagipun anzalna tiada bukti yang KUKUH. tiada bukti KUKUH tak bermakna lopa betul! “saya berada di pihak yang benar dan ini terbukti pada hari ini” Hahaha statement sangat bimbo! tengok muka tahu lah wei si lopa tu mmg dengkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Lol

        0

        0
      • Anonymous says:

        so sukati aku la nak backing lofa, ade aku guna duit mak ko byr tenet aku? ade???????? zed zaidi paksa ke jadah? br last week ckp nak lawan, mintak tlg skmm la ape, zed zaidi kuar statement since sebelum tu lagi, xde pun nak ikut ckp zed, ckp je lawyer dia yg nasihat suruh ikut je ckp lofa, sbb sah2 xkan menang, muka bimbo mcm tu klu x sbb takut kalah, ko ingat dia nak ikut ke?? soo dh xde bukti kukuh pepandai ckp kenapa? ade aku kesah dia ckp betul ke x? janji xde bukti, mcm mana ko nak ckp org tu salah? hudud pun kene pakai 4saksi, ko siapa nak kata org salah? ko tuhan?.. anzalna bajet kardashians tu lagi muka dengki, dah la x femes, dewi remaja kalah pastu menangis kat blakang kata lofa yg busuk ati ngan dia.. diri sendiri yg buat kerja tahape2, klu x caye pegi la tny team dewi remaja sendiri. dh kuar paper pun psl si anzalna niii mmg dengki ngan lofaaa, pastu semua tugas yg diorg bagi semua hancurrr.. semua org tauuuuuuu laaaa…

        0

        0
      • pembenci Anon yang komennya stereotaip says:

        hahahaha anon yg x hbs2 dgn komennya yg stereotaipnya sejak kes anzlna-lofa…benda yg sama jer ko komen..ko tukar nickname len pun org tau ko org yg sama..psl ko tu stereotaip jer komen ko..x ada perkembangan langsung..asyik2 pro lofa pastu promosi program oh my english wakakakakaka,

        0

        0
      • pandir loves anon. says:

        so ko pun komen stereotaip jugak pandir, asik2 nak reply komen aku, adore betul kat aku sampai ingat semua komen aku.. aku tukar nama????? ahahah pandirr oh pandirrrrrr.. klu dh bodoh, tu bodoh jgk. ahahahaha.. eh aku br start tukar nama ni.. so ni nama baru aku dedicate khas utk ko.. btw ko pandai english x? hahahaha

        0

        0
      • gua benci anon says:

        Hello anon kau ni seryes sucks. sucks dan menysakkan. Semak. satu2 komen kau nak balas! semuaaaaaaaaaaaaa kau balas! bangang. baking sangat si lopa tu. Kau kena bayar ke? Wakakakakakakakaaka aku tau lah lopa tu kaya, tak perlukan dato’ utk hidup, untunglah hidup cam lopa tu. Tapi lagi untung hidup si lopa tu sebab ada tukang baking macam ko ni.. baking setengah mampus, lopa tu tak sedo pun kewujudan ko kat ceruk2 sini! Ko pergi join activity neelofateam jelah weiiiii, bagi lopa perasan sikit ko ni peminat fanatik dia. yang baking dia mengalahkan lawyer dia. dah alang2 tu ko jelah jadi lawyer dia kot2 kang si maria farida/fasha sandha nak saman dia! voleyyyyy? :D

        0

        0
      • Anonymous says:

        so yg ko meroyan mcm tenuk berak kapur ni kenapa?

        0

        0
    • based on proof says:

      tula lain kali jgn ikut sedap mulut je bercakap…ckp siang pandang2, ckp mlm dengar2.. bukti tenggelam timbul tak yah nak galak bgtau press..

      0

      0
    • neelofucks says:

      Mengalah tak bererti salah. Aku pun tahu Anzalna ni sebenarnya dah dinasihati banyak pihak supaya kes ni sebaiknya jgn masuk mahkamah.

      Neelofa ni semak ar. Tak habis-habis buat kecoh. Makin muak dan meluat dowh. Datuk2 seri pun tak pandang kau dah. Sekarang orang tengok Anzalna pula.

      0

      0
      • ali topan says:

        hoi bongok. dia dinasihati tak masuk mahkamah sbb dia takkan menang. sebab dia takda bukti, dia main tuduh saja, dalam erti kata lain, fitnah sbb hati anzalna busuk macam bangkai. nasiblah dah kalah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        anzalna je perlukan datuk seri utk hidup, neelofa x payah, ape kelas.. ingat mcm ko murahan?

        0

        0
      • Glamer Gilerrr says:

        wey,….. org akan pandang neelofa dr anzalna yang muka berkerutu tu!!! bodoh!!

        0

        0
      • Anzalna uglehhhh says:

        Datuk seri tak pandang?gila murahan kau ni nak sgt kat datuk seri..sesuai la sokong anzalna yg nak publisiti murahan mcm tu.Atleast kerjaya Neelofa far better than Anzalna.Duta avon,pengacara nona&ada product sendiri.Anzalna apa ada??Cantik pon tak pastu busuk hati,dengki!Padan muka dia.Mak aku baca paper hari ni pon ckp apalah Anzalna ni dah la tuduh2 Neelofa,last2 takde bukti..PADAN MUKA!

        0

        0
      • jue says:

        Errr…nilopak ke yang kecoh? Confirm? Dari dulu aku tengok org yg duk buat kecoh dgn dia.dari maria parida yg ingt kakasih atinya shah jaszle dirmpas nilopak, smpai ke pazura smpai le ke anzalna ni. Org cun mmg org x puas hati. hnya org2 dalam industri aje tau

        0

        0
  9. no_name says:

    syukur la da bebaik… elok la tu…

    0

    0
  10. Syarih says:

    aku rasa perkara nih dah boleh tutup bukulah…soal salam ke tak tu lain cerita lah tapi mereka dah memenuhi perjanjian yang dibuat antara tiga pihak..jadi soal peminat yang masih tidak puas hati sebab tak salam itu lain cerita….kalau mereka yang berbalah kenapa peminat yang mesti panas hati pulak?? apa yang penting ambil pengajaran dari apa yang berlaku.

    0

    0
  11. mak jemah says:

    saya tetap sokong karier anzalna sbb neelofa blakon x best pun.. nk jd diva harapkn wajah x leh ga… pastikan lakonan neelofa best… tp izara tetap d hati…

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko ingat anzalna berlakon best sgt? sumer watak jd bimbo..rampas2 kekasih org.

      0

      0
      • Anonymous says:

        anzalna berlakon citer ape wehh? aku rasa aku macam tak pernah tengok pun citer yang dia berlakon..huhuhu

        0

        0
      • Anonymous says:

        ntah..citer mahabbah ade kot…yg jd pempuan nk rampas tu…beser arr die watak2 rampas jer..

        0

        0
      • anzalna bimbo says:

        betul tu anon.. berlakon nak cover muka je bimbo ni … pastu bercakap keluar gigi satu set ambik kauuu! semua watak jahat je mana pernah watak baik sbb apa yang dia berlakon kan tu mcm perangai dia betul tu dia boleh bawak watak tu…

        0

        0
  12. suparjo.. says:

    publisiti nak naik cepat je neh diorang neh,, bang nara sokong neelofa??? hahaha untung la.. dia sokong abang nara tak???

    baik minat izara..kerja, kerja dan kerja, kontroversi murahan tolak tepi

    0

    0
    • Anonymous says:

      pastu sibuk ckp org dengkikan dia, ye x izara, belum pape dh poyo.. klu x sbb neelofa bg dia belakon cerita laila tuu..die pun x kemanaaa…

      0

      0
      • izara cun! says:

        mmg permulaan diorang neelofa sgt2 glamer drp izara..tp dr segi talent mmg terserlah la kan sape yg lg bgus…neelofa cantik..aku prefer die more to modelling je la…

        0

        0
      • suparjo.. says:

        yang tu rezeki dari Allah untuk dia dapat watak utama dalam cerita laila tu, bukan daripada neelofa..kau ni cakap pakai lutut ke apa???

        0

        0
      • suparjo budak bodoh! says:

        eh suparjo, ko jgn bodoh sgt, mmg rezeki dr Allah, tp setiap peluang tu mesti la ada juga usaha dr manusia, dlm kes izara, dah sah2 neelofa yg bg nama izara kat producer ganti berlakon cerita tu. mmg kena la berterima kasih kat neelofa jgk, dia yg bg ruang, Allah yg bg rezeki! contoh mcm ko, mak ayah ko yg besarkan ko, sampai ko jd bodoh mcm ni, ko x perlu berterima kasih kat mak ayah ko ke? ko nak ckp ko membesar hanya sbb Allah? mak ayah ko bkn tuhan nak tentukan ape2, mcm tu?? ape kewajipan ko berterima kasih kat mak ayah ko?? sama la konsep dgn neelofa dan izara… bodoh!

        0

        0
      • Anonymous says:

        berlakon ni bukan rezeki yg berkat sgt, xpayah nak sebut nama Allah yg bg rezeki berlakon kat sini, ko tau halal haram ke x?

        0

        0
      • Anonymous says:

        neelopak jd model pn xsesuai.xckup ketinggian..

        0

        0
      • anon over says:

        alaaaaaa… Lofa pas kan pada izara sebab Lofa tu tahu dia kalau berlakon keras kayu kejung semua..takde bakat..takde feel.. tu yg bg kat izara .. Lofa tahu tinggikan dada aje..

        0

        0
      • anon over bodoh says:

        mak ko lagi tinggi dada. ada check?

        0

        0
      • anon si over mmg bodoh baru tahu ke?? says:

        hahahah beria sgt lah backup lofa kayu kejung tu..padahal org tu kenal kau pun tidak.. choii aku tak pasti lak mak aku camner tingginya.. cuba tengok dulu mak kau.. tinggi mcm lofa ke tak.. hahahahahaha

        0

        0
      • anon over yang bodoh says:

        haaaa ko xtau mak ko punya mcm mana? ko x menetek ngan mak ko ke? patut la bodoh mcm lenmbu ! ahaha

        0

        0
  13. observer says:

    sian anzalna, dia bagai mengharapkan tasha shila bersama-sama dia dlm kes hentam neelofa.. sayangnya tasha shila ambil tindakan utk tak masuk campur…
    tulah, kalau ye pun betul neelofa ada buat yg tidak elok dekat anzalna, sebaiknya anzalna simpan saja, percaya Allah akan balasnya kelak.. ni tak pasal-pasal anzalna dah kena minta maaf dan menampakkan sisi jahatnya secara tak lgsg..

    0

    0
    • Anonymous says:

      tasha shilla lagi terukkk.. mcm tu ke kawan, klu akuu jgn harap la nak berkawan dgn org mcm tasha shila tuuuuuuu

      0

      0
  14. ainaesther says:

    kenapa bila neelofa berucap tu aku dpt rasakan aura,”yes aku dah menang” ? dgn senyuman sinis yg maybe tak ramai org nampak..tp aku nampak.

    0

    0
    • lulu says:

      dh mmg die menang pun, mmg la kene sinis, tapi aku lebih nampak keberlagakan dan ketidakikhlasan si anzalna mintak maaf. mcm bagus je mintak maaf tapi dgn nada mcm tu.

      0

      0
      • tak sokong dua dua says:

        betul. aku tak suka pun dua2. tp aku rasa anzalna tu nampak beno bongkaknye mintak maaf tu. kesian betul. dhla menampakkan kebodohan diri sendiri. xnak mgaku kalah walau dh kalah pulak tu. padan la muka, ckp org busuk hati, pdhl die pn sama busuk hati. kalau dh si neelofa tu mulut jahat, bia je la. yg die tu dok canang kt org tu mcm2, tak ke busuk hati jugak tu. bengong sungguh.

        p/s : dua dua sama menonggek sana sini. tunjuk tetek kat smua org. yg beza lopa mantap, aznalna kecut je. tp dlm kes ni, anugerah perempuan bimbo milik anzalna. memalukan betul. canang ada bukti kukuh, tp nan ado… minx maaf kerana Allah konon. puii

        0

        0
  15. No One says:

    so funny la..
    dua2 x famous mana pon…
    kontroversi jer lebih… artis skarng…

    0

    0
  16. semut cute says:

    lbih2 plak Lopak buat skrip mnta maaf tu…kta nk surh Anzalna mnta maaf ikhlas dri hti tp kalau dh bca skrip tu ln la cta nya…
    untk Anzalna…mgalah tak smstinya trus klah…
    truskn maju dlm karier awk…fight Lopak k…mna tau thun dpan awk yg pat anugrah…peace yowww…….

    0

    0
    • kelab komen selalu kene delete says:

      siapa kata nak si anzalna maaf dari hati, dia nak anzalna bersihkan nama dia, so bg la skrip, dh pandai buat, pandai la tanggung..

      0

      0
    • Anonymous says:

      berlakon sendu nak menang anugerah pulak. g masuk kelas lakonan le dulu.

      0

      0
  17. SOK SEK says:

    bg pndpat i,dyorg ny smua terpaksa je.kalo kt btul2 ikhlas nk minta maaf n memaaf kn.xperlu skrip.tp keluar dari hati.ny semua dunia lakonan y memerlukan pelakon n penulis skrip.sapa salah n betul.hanya Allah SWT shj y tahu.tp manusia bijak untuk menilai.lps ny jgn ikot mereka y minta maaf melalui skrip.minta maaf dr hati tnpa paksaan. =-)

    0

    0
  18. skudiver says:

    due2 retis ni “ba wau dal wau ha”…

    0

    0
  19. billie says:

    setuju dengan abg nara. suka hati dia la nk sokong sapa..abg nara pun ada pendapat tersendiri. sama mcm penyokong anzalna juga yg ada alasan tersendiri support anzalna. sy xdala minat neelofa tp nampak yg dia seorang yg tegas n bijak (bkn sbb spm 10a ye) mengambil langkah to protect herself sbb tuduhan anzalna itu tdk remeh ya. ini bkn zaman sekolah yg bleh selamba je kutuk org lain publicly

    0

    0
  20. ilikemyselfonly says:

    mcm2 industri ni skang.lau bgus xsaman.diam xsmstinya kalah.bkn ke mengalah tu lg diberkati.sama jgak mcm mnx maaf.Allah lg syg makhluknya yg mnx maaf dr yg mmberi maaf.bkn Dia xsyg yg mmberi maaf.tp lebih syg pd org yg meminta maaf.komen ikhlas sbb dua2 bkn sy minat.

    0

    0
  21. adik says:

    perlu ke skrip utk mtk maaf? nampak pelik di situ..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ape yg pelik?? x pelik pun..

      0

      0
      • Anonymous says:

        pd sy pelik la..sbb nak watpe mtk maaf kne ad skrip. kalo nak ikhlas biasanye dtg dr hati..kalo dr skrip tu..mcm2 tafsiran org leh wat..di paksa la..berlakon lebih la..di rancang la..kalo pd anon x pelik xpela..mb anon mtk maaf ngn org guna skrip?

        0

        0
      • ntah pape says:

        mungkin dia guna skrip sbb xnk telepas ckp benda yg bukan2 lg,yg boleh sakitkan ati org lain,think +ve

        0

        0
    • Undang2 la bodoh says:

      Korg ni tak masuk universiti ke atau xpeka dgn undang2??ape yg pelik anzalna kena baca utk mintak maaf?itu tuntutan mahkamah la sbb dieorg decide settle mcm tu..plus anzalna kan bimbo camna dia nak susun ayat nk mintak maaf??hahahahahahaah

      0

      0
      • adik says:

        kalau pelik x semestinye x masuk universiti o x peka undang2..kalau kurang pengetahuan mb..so share la pengetahuan tu elok2..x perlu nak ckp mcm awk sorg je yg blaja sampai U..kat mahkamah kalau org yg salah nak mtk maaf mmg disuruh baca ikut skrip ke?

        0

        0
      • Anonymous says:

        adik oii, ikut perjanjiannya mcm tu. dah kata dia nak ikut kata neelofa, so kena la ikut skrip yg dia bagi, bukan sesukati bleh ckp sbb semua kena memnuhi tuntutan neelofa, klu x ikut skrip, nnt ade yg terkurang ade yg terlebih.. ape yg pelik sgt. ni bukan setakat mintak maaf mcm gaduh ngan kwn2 kat sekolah dik oiii, ni dh masuk hal mahkamah, semua kene ade black and white.. so skrip tu termasuk dlm black and white perjanjian damai diorg.. lain kali sekolah bagi habis dulu dik, baru baca gosip. adoiiiiiiiiiiiii

        0

        0
  22. shining says:

    Jom saksikan 8 JAM di pawagam esok malam! cerita menarik dan aksi benar!!

    0

    0
  23. Anonymous says:

    ensemnyeeee zed zaidi!!!

    0

    0
  24. nara mnat tetek neelofa sbnrnya says:

    lopak air yg bnyk air d ddanya

    0

    0
  25. teruk sangat ke says:

    org yg menyokong anzalna ni mcm membenarkan perlakuan die supaya ‘boleh’ memburuk2kan artis lain dkat wartawan walaupun off record. Tak kire la kalo die mmg bebetul2 terkena ke, patut ke nk pi bgtau si zubir tu? lagi satu, cuba kalo anzalna buat perkara yg sama ni pada artis kegemaran korang..contohnyer lisa surihani ke, confirm korang teruk2 maki anzalna. Kesimpulan, janganlaa berat sebelah kerana org yg terkena artis yg anda tak suka…

    0

    0
    • jo says:

      dah tak suka mestilah berat sebelah bro…hhaahha…..

      0

      0
    • mulutsaye says:

      same la jugak mcm neelofa mengata pasal tasha shila… buruk kan org jugak tuh… so same je anzalna n lofa… haaahaha…

      0

      0
      • mulut ko busuk says:

        tak sama pun?

        0

        0
      • lulu tobeng says:

        tak sama bab shila neelofa telus dan jujur.. aku pun sependapat dgn neelofa…. tasha tu aku pun tak kenal…paling kurang pun najwa latif.. kosong.. kosong… anzalna muka bengis busuk

        0

        0
      • jue says:

        Aku tengok si nilopak ni minat betoi dengan najwa latip. Status kt twitter asik tulis pasal najwa n lagu dia kosong kosong tu

        0

        0
  26. nuri says:

    saya ni tak nak sblh siapa2… tapi mungkin apa yang anzalna ceta tu ada betulnya cuma bukti yang tak menyebelahi dia lagi pun si lopa tu macam lain sikit lah tengok cara dia cam ego ja….. tapi apa2pun dah ok lah tu cuma kita harus ingat minta maaf tu bukan bererti kita salah mungkin dia x nak panjangkan ceta……..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ceta x ceta, ceta nya di sini, jgn malukan org lain dlm paper klu xnak benda dipanjangkan, jgn jadi bodoh. ceta ceta ceta ceta!

      0

      0
    • satanic versus says:

      tak ada bukti, maknanya fitnah lah. aku sure peguam yg dilantik anzalna pun advise dia utk tidak teruskan sbb akan kalah. pastu agama ko ajar, kalau takda bukti, seseorang itu tidak bersalah. maka dengan ini lopak tak bersalah. jangan ko fikir yg neelofa mmg salah sbb itu namanya SYAK WASANGKA dan dilarang. melainkan ko nih org hindu la kan.

      0

      0
  27. adik says:

    ada sape2 tau x syarat yg neelofa ni bg kat anzalna ni?

    0

    0
  28. anzalna tetap best......!!! says:

    aku lg suke anzalna..xske nelofa.prasn cntek.blakon xlaa best mane.
    anzlna kmi ttp sokong anda…

    peace n0 war ;)

    0

    0
    • lili says:

      tak tanya pon!

      0

      0
    • dewi says:

      neelofa anak somebody. memang tak boleh disentuh sikit. terus call parents mintak hantar lawyer. tak apa lah anzalna. hati2 saja lepas ni ya.. all the best to u. tetap suka anzalna.

      0

      0
      • anzalna bimbo says:

        tak ada bukti kepala otak ko.. ko tak ikut apa yg BN update ker? mula mula anzalna kata tak akan minta maaf dkt neelofa, pastu anzalna kata saya ada bukti yg kukuh…. pastu anzalna sedia mintamaaf kepada neelofa. kan keling namanya tu?! dlm twitter si bimbo ni tweet kata YES GUYS I STILL KEEPS ALL THE TEXT FROM NEELOFA AND THE FAMILY … KATANYA! kata dia simpan msg yg keluarga neelofa nak ugut bunoh dia. dasar bimbo!!!

        0

        0
      • mohd nor says:

        anak somebody??? nak tergelak aku..

        0

        0
  29. aku says:

    aku xtahu nape dari mula2 neelofa ni masuk industri aku tak berkenan.. ntah la.. sbb dia seksi dan over seksi kot… lagi2 kes mcmni ramai dh kata dia ni suka pukul canang dia hebat… kat dlm industri cuba korg tanya artis mana yg suka dia melain kan hans isaac yg tentu2 bujang terlajak tu..back up baik punya neelofa ni padahal esok2 neelofa xpandang pun dia.. ehheehe… anzalna ni mcm kambing itam..mungkin dia btol tpi dia xde bukti yg kukuh.. neelofa ni bijak memanipulasikan keadaan..kenapa dia x saman sekali tasha sbb tasha pun ada sebut dia busuk ati… sbb btol kan?..

    kesimpulannya: 2 2 bodoh xleh pikir..otak kepala lutut…

    0

    0
  30. adik says:

    pd sy pelik la..sbb nak watpe mtk maaf kne ad skrip. kalo nak ikhlas biasanye dtg dr hati..kalo dr skrip tu..mcm2 tafsiran org leh wat..di paksa la..berlakon lebih la..di rancang la..kalo pd anon x pelik xpela..mb anon mtk maaf ngn org guna skrip?

    0

    0
    • Anonymous says:

      sebab dia kene penuhi tuntutan neelofa, kene mintak maaf bersihkan nama neelofa seperti yang dia mahukan klu xnak kes diteruskan ke mahkamah, soo ape yg pelik??? kene la bg skrip, xbleh ckp ikut suka sbb benda tu ade perjanjiannya. adik ni darjah berapa yg susah nak faham cerita ni? dlm erti kata lain, anzalna x ikhlas pun nak mintak just takut kene saman so dia ikut je laa permintaan si neelofa sbb dia xde bukti kukuh dan xkan menang dlm mahkamah pun.

      0

      0
      • adik says:

        haha~anon2..asal nama adik je..skola..darjah..apada~tu hanya nama samaran je. btw kalau itu yg c neelofa tu tuntut dr anzalna tu ok la. tu je nak tau. x sokong sape2 pun.

        0

        0
  31. janda meletup says:

    DULU KATA TAK NAK BERMAAFAN…APA DA KO ANZALNA KATA ADE BKTI KUKUH TUP2 KUAR KATE TAK DE BUKTI KUKUH…

    0

    0
  32. Zed Zaidi says:

    dua2 tu xmau salam sudah…janji aku dpt salam lama2 si lopa n zalna.. kau ado???

    0

    0
  33. dek nun says:

    Sapa yg minat lakonan Anzalna tu adoii x mampu dek nun. ..X ada x-factor langsung. Klau btul dia hebat sgt asal lmbt sgt nk up? Asal kena tggu publisiti murahan baru org kenal dia? Bg aku neelofa much better compare to her. Neelofa x plu pun publisiti spt ini lg. .Dia mmg dah popular.lgipun bukan neelofa yg mencetuskn isu.sapa yg start? Dahlah ckp berbelit-belit. Siapa ckp dia minta maaf sbb desakn?mmg benar seniman yg sediakn text itu dn sepatut kenyataan maaf harus keluar secara ikhlas spontan dr Anzalna. Itu silap seniman ttp seniman tpaksa buat pc ni sbb Anzalna yg bersedia nk minta maaf. Takkan x pnah baca news kut.Anzalna berulangkali ckp nk minta maaf dn minta seniman uruskn. Tulah bergantung sgt ngan seniman uruskn.asal x nk terus ke mahkamah? Kan ari tu ckp nk lawan di mahkamah. dia x ada bukti so….

    0

    0
  34. Mrs VElentine says:

    malas nak sokong..bukan dpt apa pun

    0

    0
  35. Ketipak Ketipung says:

    Bg i la kan..i mmg menyampah dgn neelofa 2..dulu masa mula2 berlakon x knal pun..pas2 family i asyik sebut2 nama dia je br i kenal..mula2 tgk je dah x berkenan..kuar plk gmbr dia seksi smpai nampak sluar kecik 2..lgla i x berkenan..yg si anzalna ni plk lg la i xknal..sejak kes ni br i kenal siapa dia…lantak korang la kan..ada aku kisah??

    0

    0
  36. reza says:

    Pelakon tu kena berterima kasih dgn zubir sebab naik kan nama dia org walau pun buruk dan baik..tapi selalunya cerita yg panazzz

    0

    0
  37. Baby says:

    X tau la kan sapa betul and sapa slh. Tp suka tgk anzalna dia rileks je mntk maaf. Neelofa pulak siap buat statemnt saya pcaya saya d pihak benar. Bnda mcm tu la buat nak gadoh lg. Benar tak benar diam je la. Jgn provoke. Sbg org tpelajar, we think in the next 10 years not in the next few days. Peace!

    0

    0
    • Anonymous says:

      rilekss ko kata..ko x baca kat rotikaya, dia ckp dgn nada sombong, eh so i kena ikut ckp u la ni? poyo gila!!

      0

      0
  38. Anzalna murahan says:

    Korang semua ni kan mesti xpaham kenapa neelofa saman anzalna.Dia duta AVON.Mana boleh ada kontroversi mcm ni jadi dia dinasihatkan ambil tindakan undang2 utk clear nama dia sbb fitnah Anzalna boleh rosakkan periuk nasi dia!Tak jadi kat korg senang la ckp mcm tu..Kalau betul la Neelofa tu salah,mana buktinya??Sebelum ni Anzalna yg bising sgt kat press ckp nk cari bukti la ape la..last2 padan muka kau nampak sangat xde proof and lawyers dia advice suroh mintak maaf.Kalau tak naya kena kat mahkamah nanti.Jangan main2 dengan maruah orang!

    0

    0
    • neelofa tahik lalat beso says:

      ooo yeke..dia buat kontroversi ngata kat TS pulak mcm mana? xkira kontroversi yang lain lagi..

      0

      0
  39. neelofa's red underwear says:

    sial laaa zed zaidi…cantik permainan dia..senyum sinis je and buget bagus ..pantek pe..
    neelofa and anzalna plak..masing2 kebudakan..ban je dari berlakon..ramai lg org msia berbakat dan lawaaa

    0

    0
  40. Anonymous says:

    tasha shila lagi hantu! konon memula bukan main backing anzalna, bila anzalna kene saman, terus xnak masuk campur, takut dia pulak kena, bukan nak tlg kawan! blah laaaaa tasha shila!

    0

    0
  41. ck mayumi says:

    hahahahahha, bedekah la siak bce komen2 ni..

    0

    0
  42. gaban says:

    blah la ko NARA.. mata telanjang. puiiii

    0

    0
  43. libra88 says:

    i rasa simpati btol dgn anzalna..memang i nmpak dia xikhlas dlm permohonan maaf dia tu..i rase dia bkn smbong.kalu i xbersalah di pksa mintak maaf cmtu pn i xkan ikhlas..anzalna terpaksa mintak maaf sbb die xde bukti..i sbg org kelantan xpenah skong neelofa..swktu die brcakap ke ape nmpak sgt konfident dan sgt perasan bgus..xnmpak sifat merendah dri pn…dia mau org skong dia tp dia nmpak perasan sgt bijak..i xtau status akademik si anzalna nie…tp i dpt rase die trsilap…dia sbaya i mgkin dia blom ckup matang sbb tu di ckap kjap2 nk mintak maaf kejap nk lawan..wpn anzalna nie seksi tp xsmstinya hati dia jhat…neelofa seorang yang bijak xsemestinya dia baik..bg i truly anzalna mmg cntik…lofa tu biase2 jer kalu nk dibndinglan…

    0

    0
    • Truly anzalna cantik????? says:

      Lawakkkk hahahahahahaahhahahahaha kau dah tengok ke belum muka anzalna ni UPCLOSE???And neelofa UPCLOSE???Anzalna tak cantik langsung laaa!Itu makeup je..Tak tengok ke Melodi hari tu??Anzalna pakai MAKEUP pon still muka xsmooth and berbintik2 and gigi tak sekata..Neelofa dalam Melodi hari tu cantik je.If dengan makeup pon Anzalna TAK CANTIK,kau ingat without makeup cantik ke??uweekkkkkkk Dah la budget family dia Kardashians..cuba google The Nasir Girls..haaaa gila glamour sgt family Anzalna!

      0

      0
      • ji says:

        lofa ni semacam je tengok..ada pakai ape2 ke…

        0

        0
      • jibam says:

        muka die dh mmg cantik, xpayah nak ckp dia pakai itu ini, muka ko tu buruk pegi pakai susuk skarang!

        0

        0
      • Kerana mulut badan binasa says:

        Ji tu jealous la neelofa cantik.Senang2 je tuduh ckp pakai apa2.Kau tak tengok ke muka mak Neelofa??Cantik kot and nampak muda.Mana tak tumpah kuah kalau tidak ke nasi??adoisss

        0

        0
    • anzalna bimbo says:

      libra88 ni sure kwan anzalna tak pun kakak dia! … kau tak kenal anzalna tak payah cerita lah, anzalna tu jgn smpai ada org bukak cerita pasal dia! main dgn jantan sini sana, orang dtg rumah pakai coli dgn seluar dlm jer! pastu bila org carik pasal dgn dia , melenting nak bomoh2 org. korang jgn nak sokong si bimbo tu sgt! aku rasa 100 jantan pun dia dan pernah tidur….

      0

      0
  44. libra88 says:

    knp sume org nk nilai lakonan…mmg btol artis di nilai dr segi bakat..tp try you all pkirla..klau kite blaja brjalan time kecik2 dlu xkn bru start da pndai…mcm jgk aktres yang i minat cm fasha sandha…mula2 dia blakon agk kayu jgk..tp lama kelamaan lakonannya semakin mntap dan amat dgemari ramai..jgn terburu-buru buat penilaian…anzalna dan neelofa msih bru…kita kene trus bg peluang pd diaorang tnjukkan bakat…pd i lbih skong anzalna…wpn dia xbijak mcm neelofa xsmstinya dia jhat..i da lame tgok prkembangan si lopak nie…knp asyik timbulkan mslh dan kontroversi…you all duk puji dia sgt mane la cntiknye si lopak nie..nk kate tinggi pn x..asyik tnjukkan aset jer…muka ?bhgn mane yang cntiknye..mata biase2 putih cmtu jer…cntik ape cmtu…kalu anzalna tu lainla..mata dia ayu jer…sdap mata memandang…i rase anzalna akn brjaya stu ari nnti…korang tgokla…

    0

    0
    • fazura the gundeks says:

      hahaha. tak payah la nak puji anzalna tu. berjaya bergambar meleser dengan jantan adalah, sambil tunjuk aset. jangan tak suka sampai orang jadi tutup mata kat apa yang sorang lagi buat. ko ingat anzalna tu baik kah? berbakat jauh sekali.

      dia sama saja dengan gundik fazura, bitch tua kaki gaduh, tong kosong, bakat ke laut, berebut jantan sampai ketuk kepala.

      0

      0
  45. liana says:

    bagi aku, dlm hal ni..anzalna dah tersilap langkah..dia bgitau si lofa penah sakitkan hati dia dlm twitter dulu..yela nama pon twitter, bila2 masa je lofa boleh delete..& jika anzalna ada bukti, lofa boleh kate, dia xmaksudkan anzalna pon, dia kate kat org lain nape anzalna nak terasa..n last si anzalna yang nampak looser..sabar ye anzalna..saya tau awak dipihak yg benar..sy penah alaminya..dunia dah nak kiamat org yg sebenarnya bersalah disokong..

    0

    0
    • Liyana says:

      Cara kau ckp kan mcm loser gila!mcm budak2 la anzalna tu if org tweet kat twitter sentap2 pastu nk complain kat press.Ramai lg artis kat malaysia ni perang kat twitter semua kot relax je xde nk pegi jaja kat wartawan mcm Anzalna.Tak popular mcm tu la cara dia nak cari publisiti murahan..uwekkkk

      0

      0
      • liana says:

        kau ni mesti peminat lopak :)

        0

        0
      • Anonymous says:

        dah ko mmg loser liana, xyah nak salahkan org pulak.. poyo je nak ckp mcm bagus, mcm ramai sgt busuk ati ngan ko, ko tu yg sbnrnye busuk ati!

        0

        0
      • anon over says:

        anon ni dh kena byr kt sini sebagai tukang backup lopak pastu bajet mcm bgs je kau anon nye.. puihhh suke hati org la nye komen.. kau asyik nak sibuk dgn komen org.. setiap org ada pendapat masing2.. respek!

        0

        0
      • Anonymous says:

        sooo??? ko ade ape2 nak backing anzalna? xde blah.. ahahahah

        0

        0
      • TS says:

        aku hairan nape yg lofa xsaman TS ek..TS penah kata lofa busuk ati..

        0

        0
  46. ugakkayu says:

    Bagus…baru meriah….ada cerita..

    0

    0
  47. ugakkayu says:

    Bagus gaduh – gaduh ni…meriah….

    0

    0
  48. bebeh says:

    sokong anzalna,neelofa tu plastik je lebih..eee..

    0

    0
  49. biskut says:

    menyampah laa tgk dorang ni xhabes2 lagi isunya! bawak2 muhasabah diri la, tengok contoh2 artis yang wajar dicontohi mcm irma hasmie, heliza helmi, diana amir dan yatt hamzah. daripada menyemakkan media massa ngan cerita2 mengarut korang ni. harap publisiti je lebih! pui

    0

    0
  50. perut says:

    macam budak2 je ade perjanjian damai… aku time darjah 2 dah start dah buat perjanjian sebab gaduh ngan budak kelas aku… sebagai cara berbaik semula., buat satu perjanjian damai yg ditulis dalam buku tulis matematik…( kihkihkih buka tulis matematik kan berkotak2.., boleh plak tulis agreement dlam 2)…, tulis plak pkai pensel… kawan aku r tulis sebab aku pnca gaduh, aku just sain je lepas baca….mcm nk dekat sama je kes aku ngan anzalna dan neelofa…

    0

    0
    • penyokong anzalna semua bodoh says:

      kalau tak nak perjanjian damai bolehlah terus ke mahkamah, anzalna akan disaman dan pasti akan kalah sampai tinggal spender. ko suka eh.

      0

      0
  51. HOHOHOI says:

    ANZALNA DH MINTA MAAF KT NEELOFA.

    BILA NEELOFA NK MINTA MAAF KT TASHA SHEILA LAK, YE?

    0

    0
    • tahi lalat hidup lofa says:

      dia xkan mintak maafnye..sbb dia rasa dia paling betul, paling hot, paling pandai..jatuh la maruah nak mintak2 maaf ni..dulu minat sgt lofa, sekarang ni dah naik menyampah lak makin hari makin seksi mcm desperate nak glamer..dia baru je lagi tapi dah buat banyak hal ngan ramai org..zed zaidi patut pantau same artis tak cukup kain..

      0

      0
      • tasah vs anzalnok says:

        buat ape nak mintak kat tasah silah tu??? ade dia hantar lawyer? klu xde boleh blah.. tasah silah kene gi mintak maaf ngan azalnok dulu, kwn mkn kwn!

        0

        0
  52. Leo says:

    berdamai depan media … dalam hati masih menyimpan…
    anzalna takut kena saman… tu sebab dia ikut saja syarat dan mohon maaf…
    sudahnye bersurai tanpa bersalam, perdamaian hanya di depan media & nak tutup kes…

    0

    0
  53. hakuhoya says:

    ore lain duk kalut tapuk pmerintahan Malaysia ni blh ko sapo, pok2 mung nih duk kalut dgn kes duo ore budok sekoloh duk baloh! Acu buat bendo berfaedoh sikit gak! Xdop kijo sgt mari nebas kebun aku nih! Blh jgk pitih!!

    0

    0
  54. fifi says:

    Baguslah dah setel. Menyemak je cerita pasal due bimbo ni.lepas sorang buat kenyataan, sorang balas, sorang meroyan, sorang lagi pun nak jadi cover suratkhabar turut meroyan. Tak cukup dgn tu, segala presiden, zubiriot, artis lain pun nak bagi pandangan penuh satu muka.Surat khabar penuh cerita bodoh ni je. Banyak lagi masalah dunia dan negara sendiri yang perlu perhatian.

    0

    0
  55. sugar says:

    Kalau ye pun nak buat pendamaian tak payah lah nak call media. Dua2x siap berhias and pakai make-up! Everyone staged all this up, for the sake of cheap publicity. And what bull is Neelofa talking about – it’s about time that Malaysian artists have rights, duh obviously every citizen has rights to defend themselves against slanderous remarks. As a “dewi” or so called goddess, you gotta live up to that title as you earned it. “Saya percaya saya di pihak yang benar” – right, as do others. Neelofa is beautiful but whether what she did was worth pursuing (forget about the ego factor) is anothing thing. New breeds should learn to possess class and grace from the likes of Erra Fazira, Irma Hasmie, Lisa Surihani, Scha Al Yahya. Insya Allah there’s more time for grooming ….

    0

    0
    • ahai says:

      haha, breeds?? igt artist ni binatang ker?? v.funy! bt u make the right points there, haha!! btw, neelofa patut pakai braces di GIGI dia, mak aii, cantik dh muka..tp gigi dia tungang terbalik, tidak rata.. mungkin dh pakai braces, neelofa would b the most ultimate goddess in 21st century entertainment history seantaro dunia

      0

      0
    • salt says:

      klu x panggil media, mcm mana nak buat maaf terbuka cik kak? cuba ckp? dah nama pun tuntutan neelofa nak si anzalna tu buat maaf terbuka. klu xde media nak buat mcm mana? buat video maaf dlm youtube?

      0

      0
  56. mellisa says:

    x tau la,rse ksian kt anzalna…rase mcm die je btl sebenr nye

    0

    0
  57. cikjoyah says:

    due2 same bangang:) peace:) samela ngn zz pon, jgn saman aku sudah ngn statement nih.. artis sendu tige3 ni:)

    0

    0
  58. sweet17 says:

    KPADA MAKHLOK2 SKALIAN YG BUTA HATI CUBA TGOK SAPE YG MULIA IN D END OF D DAY. MASING2 XPUAS HATI.ANZALNA BRKATA SDEMIKIAN KAT NEELOPA, KLO XDE ANGIN MSAKAN POKOK BOLE BGOYANG.KLO LOPA X BUAT TAHIK KAT DIA XKANLA SAJE2 DIA NK UNGKIT. LOPA PULA MERASAKN APE YG DBGTAU ANZALNA ADLAH FTNAH SMATA2.. OKE SKRG DUA2 DA ADA EGO MSG2.. KDANG2 EGO ITU PERLU DLAM MNJADIKAN SEORG YG KUAT DAN TBAH NTUK MNGHARUNGI HDUP. TP DLAM PRHUBUNGAN ORG YG SGGUP MRENDAHKAN EGO ADLAH ORG YG PLING KUAT, BAIK DAN HEBAT WALAUPUN HATI SEBAK MCM KNA TSUK DURI KRANA MSG2 MRASAKN DRI MSG2 BETUL.. DLM PRHBUNGAN KLO SESEORG MMPUNYAI EGO YG TGGI DAN SGGUP TNDUK PDA EGONYA, HBUNGAN ADIK BRADIK PON BOLEH PUTUS.. DLAM HAL NI IN D END OF DAY ANZALNA MNGHAMPIRI NEELOPA UNTUK BSALAMAN N MEMELUK LOFA TETAPI LOFA XMNGHIRAUKANNYA DAN BGEGAS PERGI SPERTI YG DSAKSIKAN DAN DTULIS WARTAWAN HARIAN METRO SELASA 3 JUN 2012.ALASAN DBERIKN LOFA SBB HNDAK SHOOTIN.XKANLA BSALAM PELUK2 SKJAP PON XBOLE.KAT SNI DH SGT JELAS HOW EGO N SMBONG SHE WAS. BOLE ANDA BYANGKN PRASAN ANDA BILA ANDA RELA BUANG EGO WLAUPUN STILL XPUAS HATI DAN HENDAK BSALMAN TP DGAN SMBONGNYA ORG TU XNK BSALAM N BUAT XNMPAK JEK..MESTI SEDEH PEDIH SGT ORG YG KENA.. DAHLA EGO KEKUATAN DRI DA DBUANG MSTI RASA NILAI DRI DPIJAK2 DPERLAKUKAN MCM TU.. MESTI PERIT SGT RASANYA DPAN ORG2 RMAI LGIK KORG NILAILA SNDRI…

    0

    0
    • ahai says:

      kalau Tasha Shilla ada, confirm Neelofa peluk cium(sbb sah2 neelofa fitnah TS d twitter). lepas tu TS ckp”takpe dik, jom pole dance!” Zed Zaidi, iye2 ckp nak ajak TS terus, mana??takde pun, artis x hormat president langsung

      0

      0
    • maniam murni says:

      kalau aku pun tak kuasa aku nak salam dgn org yg dah fitnah aku. bolah blah. nasiblah. oh ya, lain kali tolong off caps ya.

      0

      0
  59. f says:

    Agaknya yang komen2 semua ni MESTI ade adik beradik sodare sodari cikebum cikebum anzalna atau neelofa kan?HAHAHA perlu ke guna keluarga sendiri?Kononnyaa….peminat…!

    Dua-dua taklah popular,tapi act macam diva je.Erra(for example) pun tak over cam korang? Tapi sekarang agak popular eh korang,popular sebab gaduh2 manja ni.Alalala boooooooo…suk.

    Yang so called kardashians tu mmg kelakar.Bila orang panggil diorg the kardashians,nanti dia betulkan yang ‘NO,WE ARE THE NASIR’S’ LOL.

    Apa yang bangga sangat?Kardashians je pun.Islam?Tak.Rasanya orang yang BUKAN ARTIS ada je yang lagi 10x lawa dari korang.Harap tumpang glamour kakak awak buat ape.kihkihkih. Peace no war.Aku tak minat pun dua2 diva ni.kahhhh bye ;)

    0

    0
    • Anonymous says:

      erkk aku bukan sedara neelofa pun, tp aku sukaa backing dia sbb ramai sgt backing anzalna mcm la anzalna tu suci sgt. contoh si pandir, x abis2 nak kutuk neelofa. ahahahah.. geli aku the nasirssss!

      0

      0
  60. damai says:

    semuga adek2 menjumpai kedamaian yg hakiki, kedamaian zahir dan batin.

    0

    0
  61. google says:

    nara bapok nk mampos…ceitttt

    0

    0
  62. seksi.. says:

    tak suka dua2 tapiiiii sendiri ble menilai siapa yg berada di pihak yg benar…minta maaf bukan bererti salah…

    0

    0
    • peminat anzalna ialah peminat fazura, tu sebab bodoh lantun sbb x pass spm says:

      bila takda bukti, tapi fitnah orang, salah lah. bodoh.

      0

      0
  63. benci lopak! says:

    aku mmg benci si lopak ni ! nampak sgt muke jahat. u’re in rite side? haha. how pathetic u are. kenekan syarat minx maaf bagai. ko burukkan t.s ade dye bising mcm ko? huh!

    0

    0
  64. libra88 says:

    lofa xsdar org akan hilang rase minat kt die dgn ksmbongan drinya…

    0

    0
    • liana says:

      aku setuju..klu dia mcm dulu kan ok..muka dia ada seri, pandai lak tu..klu dia buat xtau je..lagi org akan hormat dia..apa dah jadi ni buat 2’2 artis ni org menyampah..masing2 ada pendapat sendiri..ni bagi pendapat aku la..

      0

      0
  65. kehkehkeh says:

    kenapa anzalna seperti hantu di situ?? ehh entahlah

    0

    0
  66. bunga_larangan says:

    saya faham perasaan Anzalna..sebab saya pernah rasa berada kat tempat die..perkara berkaitan facebook ni memang susah untuk dibuktikan..jadi saya mengambil jalan berdiam diri dan bersabar kerana tak cukup bukti..dan semua orang lebih mempercayai kata2 dia..orang itu langsung tiada perasaan bersalah wpun dia tau dia dipihak yang salah..saya tahu saya dipihak yang benar..lama kelamaan orang itu baru sedar dan diburu rasa bersalah yg amat..takpe Anzalna,satu hari nanti Tuhan sendiri akan tunjukkan kebenaran,banyakkan bersabar..

    0

    0
    • Mynah says:

      Bukankah Allah dah tunjukkan kebenarannya sekarang, bila dia dimalukan kerana menjilat ludah sendiri. Tak payah la nak syak wasangka kat Lofa, Anzalna dah buat perkara yang berdosa besar. .

      0

      0
  67. intan says:

    sy bukan peminat depa….. tapi anzalna lebih cantik dari lofa…. lofa muka keras….

    0

    0
  68. tulah anzalna len kali kalo ckp dgn zubir ang fikir dulu jgn main lepas je syok kena ayat pujukan zubir malaun tu kan dah terkena..

    tahniah neelofa anda seorg pejuang sejati! hehehe

    0

    0
  69. ape2 aje says:

    alahai gaduh mcm budak2 tu pun nak bersyarat2.. tah apa sgt yg sakit hati nyer.. tgk dulu sharifah aini dan siti nurhaliza.. tak de lah letak syarat bagai… Diva lagi diorg tu, mohon maaf je selesai masalah…

    0

    0
    • maniam murni says:

      ko ni kan, bongok. semua yg backing anzalna mmg bodoh nak mampos kot. siti ngan tok pah tu kes dia siti dah menang, dah masuk mahkamah la bodoh. bermaafan lepas siti dah menang dan tok pah kalah. nak syarat apa lagi. kalau kita bodoh, jgn tunjuk pada orang kebodohan kita. bodoh!

      0

      0
      • jgn cakap macam ke***g says:

        ko ni ngata org bongok n bodoh..ko backing lofa ke anzalna ke..diorang xckp tq pon kat ko..biarlah diorang ni nak backing sape2 pon..masing2 ada pendapat sendiri..nape yang nak ngata maki2 org..so sape yang tengah tunjuk kebodohan diri sendiri. think about it..

        0

        0
      • maniam murni says:

        ko baran sbb pendapat ko bodoh. sama mcm dia nak kata pendapat dia, suka hati aku nak kata apa pun sbb itu pendapat aku. nasiblah kalau kena kata bodoh. bodoh!

        0

        0
      • Anonymous says:

        maniam ni lagi la bodoh

        0

        0
      • ape2 aje says:

        tak kisah lah maniam.. bodoh pun bodoh laa.. sebab bab artis2 ni aku mmg kurang sikit.. kenal anzalna dan lofa pun tak. sori la kalau komen aku buat kau rasa nak membongok kan org.. ape2 jelaa

        0

        0
  70. penyokong anzalna says:

    aku sokong anzalna!!!! sbb aku rasa dia btl…

    0

    0
  71. lovelime says:

    beauty wif no brain!walaupun neelofa tue quit ok jgk education level dia tp tak ade akal & sama jgk dgn anzalna…awak berdua baru masuk pertandingan “dewi remaja” saja belum miss world (contohnya) lg pun dah lepas lama biarkan lah masing2 dgn life skrg buat ape ungkit bnd2 kecik?lg pun sbg pemenang & finalis dewi remaja bkn org nak tgk “muka cantik” aje org nak seiring dgn “keperibadian & sikap” yang baik dan blh jadi contoh pd remaja2 lain!hurmmmm APTB

    0

    0
  72. Lofasundal says:

    Aku rasa ko mesti cakap pasal lofa..setahu aku abg aku crita dia kantoi cuz main kat umah kawan dia! Abg aku ckp tetek loca tak besar tapi bontot yum yum

    0

    0
  73. raflesia says:

    Bodoh statemnt lovelime..fitnah x kira isu samada kau dewi remaja ke miss world..apa pulak kaitan dgn benda tu semua? jauhnya melencong statment..kau x msuk dewi remaja sekalipun kalau dah kena fitnah(aku ttp kata fitnah sbb x der bukti) kau akn tersenyum ke? buat bodo biar org pijak kepala kau..vongok..Lofa cuma mempertahankn diri guna legal approach sukati dialah..sbb dia x mcm artis lain suka gaduh di Twitter atau berbalas statemnt di akhbar ..keluar masuk melodi tembak sana tembak sini ..itu style artis msia yg bimbo dn kurang bijak sbb ramai yg x sekolah tinggi so diorang nk Lofa ikut style diorang ..

    To Lofasundal..kau x takut memfitnah org ke? jgn main2 dgn fitnah.dosa MEMFITNAH lebih besar dr dosa MEMBUNUH..kau berani kata benda tu betul? Kalau aku walau aku anti sekalipun dgn artis berkenaan tp x akn dpt menukar pemikiran aku..aku x akn percaya khabar angin selagi x ada bukti..org bodoh dan akal cipan jer yg senang2 percaya pd fitnah..pernah tak ko terfikir mcm ni kalau dgr org bercakap psl rumors.” betul ke cerita ni?”, ” kalau x betul?.. kalau fitnah”, “apa buktinya”, “kalau org yg difitnah x pnah buat benda tu mcm mana?”, ” kalau berita itu cuma direka..apakah aku boleh terus percaya mcm tu jer”..” bijak ke aku atau…aku mmg bodoh”..kalau kita berjaya buat org percaya dgn fitnah kita apa balasannya?..nauzubillah..yela kita belum nazak mmg x akn terfikir benda tu semua..cuba kalau dah uzur bru kita fikir semua dosa2 dn fitnah yg pernah kita buat, kita percaya dan yg pernah kita sebarkn

    Aku x pernah menganggap artis yg bergaduh itu jahat sbb mrk juga manusia spt kita cuma sbb mrk artis jadi tumpuan sbb tu ia dibesar2kn..tp yg yg mengkritik lebih2 semua nk jadi pengadil. Dia org msih muda..mentah lagi.baru 23 tahun.Lofa tu masih student lagi..(Anzalna aku x pasti..mungkin student jugak kut)..berilah mrk peluang utk berubah..kita x tahu suatu hari nanti mrk jadi jauh lebih baik..masa tu dh abis belajar, dah semakin matang x mustahil boleh berjaya dgn cemerlang x kisahlah dlm industry hiburan, perniagaan,pengacaraan dsbny..x mustahil boleh jadi ikon..waktu tu kita masih bekerja makan gaji..

    Aku cuma kenal Neelofa sblum dan baru jer kenal Anzalna semenjk kes ni..aku suka Neelofa bcoz I can feel something different about tp aku x benci Anzalna..aku harap kedua2 mrk akn berjaya sbb bg aku xperience will always be a best teacher..semua org bangkit dr kesilapan/kelemahan.perlukah kita mengadili mrk seolah-olah perkara ni melibatkn maruah dn periuk nasi kita..pernah kah kita muhasabah diri dn berfikir utk lebih positive? Jgn suka tembak org sana sini sbb tulisan kita mewakili atitude dn perangai kita sendiri

    Utk Lofa aku yakin kau akn berjaya bcoz i’ ve a gud instinct for you..maybe aku bukan psychic tp base on my experience byk yg jadi kenyataan dan aku bangga sbb kau adalah seorang ank yg menurut perintah dn menghormati ibu bapa dn keluarga..sesungguhny walau sejahat manapun mnusia itu selagi dia x derhaka dn sentiasa dlm doa ibu insyaallah kau akn selamat dan x akn terpesong jauh sbb Allah memuliakn ank yg menurut perintah ibubapa mrk.tidak lupa juga selamat menunaikn umrah..moga dpt umrah yg mabrur dn kembali dgn selamat dn tenang

    Utk Anzalna saya doakn hubungan anda berdua akn bertambah baik..semoga berjaya dlm karier dn buang yg keruh ambil yg jernih..tdk lupa juga pesan pd Anzalna jadilah diri sendiri dn pandai2lah memilih kwn..jauhkn kontroversi dn majukn kerjaya lakonan anda.gud luck

    0

    0
    • Anonymous says:

      Aaaahhh…BODOHLA LA KO NI…ye ye je tulis panjang panjang. Mcm bagoosssssss!!!!

      0

      0
      • Name (required) says:

        tah!!!! ko tulih pjg2 ko egat nak wat novel ker??? ko tulih ko bace jer laa sorg2 bodoh!!!

        0

        0
  74. pengeliling komen says:

    Haha lucu tgk kmen smua org ni. Ni biasa terjadi bla smua blgak diva. Huhu

    0

    0
  75. boboiboy says:

    korg ni..bkn x tau yg buat taik tu si anzalna ni! bapak ko ada PHD kan…berpelajaran tinggi anak ada perasaan hasad dengki! x nak jd hipokrit konon! lps tu main ckp je org lain memanipulasikan ko! apa ni anzalna! aku x la benci sgt dgn ko! tp aku x suka ko fitnah2 neelofa mcm tu..BN ni kan peminat neelofa…huhuhuhu BN pun benci kat anzalna kan…..hahahahahaha aku tgk x wujud pun page kami benci anzalna tu! x ada pun..knp ko tuduh neelofa yg buat pulak! apa ni anzalna…haiya..nama je belajar dkt australia..tp busuk hati! org australia lagi baik dari hang tau! haiya..berubah la anzalna…dan jaga la percakapan ko tu…

    0

    0
    • beboyot says:

      arh ko main bapak2 apsal!!!! ko nak ckp anzalna sal ko tue pon same jage percakapan ko tue dulu baru nak blame org bodoh!!!! blaja kat mane ape ade hal jnji pragai tu kene jage…..ko tu bagos sgt ker….ko kwn baek lopak eyhhh……haa meh sini ak kwn baek anzalna!!! bodoh nyer statement…

      0

      0
  76. mira says:

    anzalna aku x benci kan ko sgt pun…tp aku benci ko tuduh neelofa mcm tu..ko fitnah dia…aku tgk mana ada page kami benci anzalna dkt fb! x ada pun…ko tuduh neelofa buat page tu knp! bapak ko dah la PHD berpelajaran tinggi tp anak ada perasaan hasad dengki..ko ni nama je belajar dkt australia tp knp ko mesti nak dengki dgn neelofa..ko kata org memanipulasikan ko! apa ni anzalna! x nak jd hipokrit konon! tp knp ko fitnah neelofa! apa ni!

    0

    0
  77. peelfreshakusedapla says:

    Org dok sakit hati ckp anzalna xde bukti utk si lopak tu, da tentu statement dia tu si lopak yg bagi, dia kena baca je la, haha! Baik xpyah! Klu aku jd anzalna xde aku dtg pc tu. Memalukan! Kat pc tu siap kena asingkan meja,and anzalna kena duduk sesorg?? Nmpak x sape yang busuk ati?? Si lopak ni untung la,,byk back up kat bn ni…Muka bajet giler je akhirnya lopa benar bla bla bla….bosan!

    0

    0
  78. kelip3x says:

    korang komen la cam ne pun, kutuk cam ne pun, suke xsuke camne pun…
    si wartawan Zubir ketawa besar sbb dah huru harakan budak kecik dua orang nie… kesian..kesian..
    ade si wartawan si Zubir tu datang ker mase ni??????????
    ker duk umah,, ketawa trgoleng2…

    0

    0
    • neeelooofaaakkkk kut tuih says:

      kan…aku pun dari dulu x pueh hati si pondan gemuk zubir tu..sepatutnya die yg disaman bukan Anzalna. Dan zubir cakap ader record…cuba dgr record tu same x ngan yang Anzalna ckp. Ntah2 dier tu yg sengaja tulis..hurnnn

      0

      0
  79. ann says:

    aku mmg dari awal x minat anzalna n neelofa nie,tambah2 neelofa,smua gmbr yg dia blakon aku x tgok,dlu mmg aku minat nona,skrg dh x dak slera nak tgok,…
    tpi bila naik kes nie,aku dh jadi suka kt anzalna…..bukan sbb apa,sbb aku nmpk mcm lofa tu muka dia mcm angkuh skit lah,nie pndpt masing2 kan..
    apa pon,Anzalna i will always support u..

    0

    0
  80. Adieq says:

    cam x best jer…

    0

    0
  81. support anzalna jer says:

    neelofa JULING AIR lg nak blagak ko cun ker???

    0

    0
  82. puteri salbainum says:

    i mmg xsuke lofa nie dr skolah lg die mmg ade pragai busok ati ble tgok perempuan laen lebeh dr die….bodoh ko sume pakej ade tp pragai ko mcm longkang…

    0

    0
    • puteri salbainum says:

      ko rilek jer anzalna…klu die blagak sgt org pon xnak ofer die pe2 job… ye lar bajet hot sgt ade hati nak lawan fazura puuiiiiiii

      0

      0
  83. Neelopak berlopak lopak says:

    tiap2 hari datang cni aku dislike komen yg menyokong Neelopak..haha! ader aku kesah….muke dah memang fake, berlakon pun hanyut ntah ke mana ntah. Jangan nk riak sangatla ko Neelopak. Lagi satu, ko tu jenis busuk hati pasal Tasha Shila terima anugerah tu apsal??.. heh..memang sah semek ni nk kena sumbat dalam batu belah batu bertangkup la..huhu

    0

    0
  84. Macam mintak je says:

    Memang mula-mula Anzalna kata tak nak mintak maaf. Tapi kira okaylah dia lembut hati.

    0

    0
  85. Anonymous says:

    PERSOALAN:

    Neelofa tu beriya mengata-ngata kemenangan Tasha Shila boleh plak eh? Bukan dikira jatuhkan maruah Tasha tu ke?Paling relax Tasha Shila tu ler…sempoi…malas nak layan!

    0

    0
  86. tom jerry says:

    neelofa mulut busuk!
    hati busuk!
    termasuk org yg sokong neelopak pon busuk!

    0

    0