Written by AbangNara | April 23rd, 2009

Inilah video pembantu rumah yang paling celaka abad ini. Sungguh bangsat apabila dengan tak ada hati perutnya pembantu rumah ini telah memijak dan berdiri atas anak tuannya. Dah la kecik lagi budak tue.

Cuba bayangkan 2 orang lagi anak yang kat tepi tue. Mesti tengah ketakutan. Sumpah jahat orang macam nie. Aksi kejam pembantu rumah ini rasanya telah dirakamkan oleh cctv milik tuan punya rumah nie.

Pengajarannya ialah, kalau nak carik bibik ataupun pembantu rumah, carilah yang tua-tua. Selalunya yang muda-muda nie kasar, ganas dan tak pandai buat kerja sangat. Kalau nak lagi bagus, tak payah carik bibik. Suruh bini anda ajer jaga anak kat rumah.

148 responses to (VIDEO)Pembantu Rumah Yang Bangsat

  1. singa ganaz says:

    Salah satu sebab kenapa aku xnk amik bibik huhuuh…
    tp nk tinggal kt nursery pun sama dengan jer….

  2. selipar jepun says:

    -setan btl bibik tue..
    -eee kalo aku jupe mmg dah lama aku terajang
    -eeeeeeee sengal

    • ain says:

      binatang pn syg ank…ni bukn manusia..setan bertopeng kn manusia!

      • singa ganaz says:

        org mcm ni patut kena tembak jer…

        • fiza224 says:

          btul tu…tembak je trus.. xpun pijak blik die ramai2.. aku rase pompuan ni gilelah..

        • Dubuk Comey says:

          Buat pertama kalinya aku terasa betul2 cam nak bunuh orang bila tengok vid ni, & aku yakin mahkamah takkan hukum gantung aku kalau aku bunuh maid dlm vid ni…mak aii geram giler taktau nak cakap.. Tapi dia kene jel 2 tahun je, sial bodoh nak mampos mahkamah yg jatuh hukum tu. Pompuan ni bagi aku sepatutnya dijel at least 10 tahun! Tengah geram giler2 nih…tolong saper2 pegang aku sebelum aku pegi bunuh maid ni..grrrr…

        • is 0195535843 says:

          x baik bunuh org yg buat jahat bukan nya kita dia org biar kan yg nak tangung dosa dia org

        • miszkiah miszkin says:

          sblm ko tembak dier, ko pass kt aku dulu..
          aku nk pijak & terajang dier sampai separoh mampos..
          pastu baru ko tembak kc habis..
          bongok punyer manusia..
          sian dak kecik tu..
          huuuuuu~

        • Bapa Soleha says:

          teruk betul jiwa p’puan ni..

      • Anonymous says:

        Itu org gila kali ya masak anak kecil disiksa

  3. selipar jepun says:

    -setan btl bibik tue..
    -eee kalo aku jupe mmg dah lama aku terajang
    -eeeeeeee sengal

  4. ain says:

    eiii geramnya aku tgk!

  5. ain says:

    tak guna pnya bibik setan!x sedaq mai menumpng ja kt mlysia..ptut kna hukumn yg berat..

  6. Anonymous says:

    ya allah..apa nak jd dgn manusia skrg??srh pmbntu 2 dtg cnie..nnti aku kasi terajang power lg kat die..nnti sriklg nak dtg msia

  7. fiza224 says:

    knp beatiful nara dah tukar blog jd mcmni… mcm dah xbest je,gelap. susah nak tguk..

  8. Anonymous says:

    celaka..jahanam..ya allh..ampuni dosa aku ye..hmmm..vidoe ni kasi kat media…nntis rh krjn buat pnilaian sama ada mmbr kbnrn pndtg2 asing masuk msia

    • singa ganaz says:

      kalau send kt media aku rasa kerjaan xkan ambil tindakan tegas atau too serious.. kononnya nk menjaga hubungan serantau…

      • Anonymous says:

        nie yg aku mls dgr nie..ape la..bgs la 2..buat msia nie mcm tmpt prlindungan..klau de ape2 smua saling tuduh mnuduh..

      • is 0195535843 says:

        undang2 negara patut di kaji semula kabanyakan bercangah dgn ugama jgn ikut undang2 negara barat faham….

  9. atasha says:

    aku rse klau mcm tu lah prangai bbik2 kat mlaysia nie baik brhenti kje dorang ni…. klau aku htar je anak kat mak atau hntar kat sdara yg rpat… tkut aku tgok…. kjam tak pri kemanusiaan btul….

  10. eton(bknnamasebenar) says:

    SIAL!!!!!!

  11. mantikulaz says:

    memang jahanamlah dia ni..
    mudahan dalam kubur nanti dia kena lagi teruk drpd tu..

  12. zarina says:

    Kuang ajaq punye bibik..
    klu dapat kat aku, aku sepak2, aku trajang2 dier..
    rase cm ne dak kecik 2 rase..
    peh 2 aku dera die dgn seterika paneh..dasar indon x sedo diri..
    x de ati, xde prasaan..

  13. azi'nas says:

    bangsatnye pembantu rumah zaman skarang nie..hukum lar dia lebih teruk lagi daripada apa yang dia lakukan pada kanak2 nie…zalim nye manusia nie..ntah manusia ker binatang?????HAH…jangan lar cari pembantu rumah yang macam nie….jahat sejahatnye…terima lar kau hukuman nye nanti……kau sorang staitan bertopingkan manusia..BANGSATNYE PAMBANTU RUMAH JAHANAM NIE….

  14. ONCET says:

    owh…ni tgk kat 360 mlm tadi…
    sedih bila tgk macam tu..
    kuang ajo nyer maid…
    sian budak tu…

  15. azi'nas says:

    BANGSAT KAU PEMBANTU RUMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!ANTI INDON!!!!!

  16. mudd says:

    kalu jadi kat anak aku,memang tak lama bibik ni.. kalu tangan takpa lagi.. tapi kalau dah tahap tendang ngan pijak.. memang sgt sgt sgt melampau la kan..

  17. Anonymous says:

    bodoh tul..klo jumpa la org yg wat tu aku wat 1000x ganda lebih teruk dia wat kat budak tu..sial tul…

  18. julu says:

    mmg bodoh nk mpos lah ppuan setan nih!!!!aku yg nengok ni pown skt ht thp nk pecah ni kan plk mak bpk bdk ni.grm jerk aku nk hntuk2 kepala setan ni kt ddg n then sula.mmg bengong yg amat dasyat ler ppuan setan ni

  19. maria says:

    haramkan kemasukan pembantu rumah dr indon..eloknye kite terajang je.ooo..kalu dia kena kecoh dlm tv,report tv.kalu ank kite kena mcmn?mmg wajar ibu bapa psg cctv dlm rumah

  20. lilies says:

    nk jer do da very same thing to her..biar die rase lak…geram btol

  21. maria says:

    cuba tnjk muka minah endon tu ckit.geramnye aku.dpt tgkap ke x?skg die kt ner?rs mcm nk g jmpe jew!nk wat mcmn dia wat kt bdk tu!

  22. gobek says:

    ni klau dpt kat aku..aku liwat dier ramai…pastu aku hntar g masuk parti keadilan ckp ni la hasil liwat aku yg dipelopor oleh anwar ibrahim..pastu aku blik umah makan nasi..ok dtg la blog aku..ada barang bbaaaeekkk punye

    http://www.astarawistana-momoi.blogspot.com

  23. mamacaca says:

    mmg setan indon tu…
    xde hati perut langsung….
    geram betul……patut campak je dlm laut.
    biar jerung telan dier…

  24. singa ganaz says:

    anti indon kunun…. dengar gak lagu2 dari penyanyi dan band2 dari indon….

  25. mien.. says:

    ish,rse nk pijak2 je blk si indon sial 2!!!

  26. sedih says:

    sedihnya aku.. aku tak pernah naik tangan kat budak2. even anak buah or anak sendiri.. SERIUS AKU CAKAP.. AKU SEDIH SANGAT.RASA MACAM NAK PITAM JE BILA AKU TENGOK DIA PIJAK BLKG BADAN BUDAK TU.. SAKIT TU.. KESIAN KAT BUDAK TU. ENDON MMG TAK BOLEH DIKASI MUKA. NEGARA KITA NI DAH KEBANJIRAN PATI.. YA ALLAH!! BERILAH PENGAJARAN KEPADA ENDON TU YA ALLAH..

  27. cuya cute says:

    sampai hati. orang bagi keje,bayar gaji kau suruh jaga orang.tapi, kau keje kan orang pulak. kurang ajar betul.

  28. nilzalone says:

    sakitnya hati aku tgk..kalola aku jmpa minah tu,aku siat2 kulit dia pastu perah limau….cian budak tu…sampai aku nangis tgk video ni…

    • aku lar... says:

      sama la….sedih betul aku tgk video ni sampai nangis sorang2. cam kena kat anak buah aku sendiri jer….budak tu bukannye lawan dia yg dia wat sesuka hati jer tu…ade jugak manusia camni kat zaman camnie…memang celaka pompuan tu. ade kat depan aku tahu la aku nak wat camner kat dia.

  29. Anonymous says:

    Menangis i tengok video ni. Boleh tak beautifulnara tolong find out samada hal ni dah selesai atau belum.
    Tak tau nak cakap macam mana dah, punyalah kesian dengan budak kecil tu.

  30. Anonymous says:

    bagi buaya makan je indon tu..sedih beno aku nengok budak tu..mesti budak tu tgh tahn kesakitan tue..kalu aku dapat indon tu dah lame aku….eeii geram + sedihnyeeee….nak nangis jap…

  31. so sad says:

    tidak berperikemanusiaan…bangsat kau bibik..hanya Tuhan yang dapat membalas perbuatan kau..

  32. miss ezza says:

    ..xdk hati perut lgsg!!!cuba la kalo die or anak2 die kena pijak!!!giler pe pompuan tue!!!!geramnyer!!die da kena tangkap blom??

  33. Bunga says:

    .: Takotnyerr aku tgk video nie….mmg gilaa laa bibik niee..dia igt bdk tu bola ker..gerammnyerr aku..:.

    • mien.. says:

      mgkin mate bibik 2 pn dh kepulur..sbb 2 die igt bdk 2 cm bola..ptut sumbat dlm hsptal tnjung rmbutan je!!

  34. cutywity says:

    mmg giler…indon nih….sampai skang terkenang2 takut berlaku kat anak plak….Biar dia mati kena tembak petirrrr…huhuhu..

  35. onmiz says:

    binatang punyer bibik…dah la indon…mai ngara org..pandai2 ar…jgn nk bt jenayah xtntu pasal..ni kalu ak dpt…ak teranjang n sepak ramai2…xpun bunuh jer..abis citer…msti mak bapak budak tu sedih n taubt xamik pmbantu indon ag…mai la ramai2 kte anti pmbantu indon….jdikan pengajaran…

  36. aku says:

    asgfirwaalazaim….bintg tul indon nie,,bintg pun tak gaku indon nie bintg,,,,isk2

  37. baohuluna says:

    bangang celaka ar bibik ni..mnyirap darah ak tgk video nih..otak tertinggal kat indon ke hah??

  38. noor says:

    Jahatnya mati suk mesti susah….

  39. pokaisangap says:

    klu bibik tu indon……
    mmg indon bangsat!!!!!!!!!
    dtg negara org uat huru hara……!!
    da la menumpang!!!!!!!
    sedarla dri tu ckit!
    indon bgsa tak bertamadun!!!!!!

    • zazagug says:

      mmg indon mmg cam tu
      kalu tlg diorang satu ari nnt dia makan kita balik
      bangsat nyer indon
      kalu owang gaji aku tuuuuuuuuuuuuu
      aku sula sampai mati pas tu aku rebus mayat dia

  40. pokaisangap says:

    indon bawa sial pada m’sia!!!
    bangsa sialan!!!!
    klu aku jd PM nnti…
    aku akn bom indon!!
    aku xpeduli…!
    sume pndtg haram indon aku bunuh!!!!!

    • minnie2comey says:

      bole x aku jadi timbalan ko??aku nak gak men bom ni…best woo..dapat bom indon..

      • bibik says:

        tak sumer bibik gitu…….dek kerana nila setitik rosak susu sebelanga….ini bibik gampang namanya……..elok campak jerk dalam laut……

  41. pokaisangap says:

    boleh22222……
    slogan najib “SATU MALAYSIA”
    aku plak
    ‘INDON SIALAN’
    mampus ko indon!!!!!!!!

  42. MUZ says:

    babiiiiii punyer indon…………
    ak benci btoi ngn indon mulai sekarng…!!!!!!!!!!!!!!

  43. bogiebogie says:

    bongek indon ni…..setan bin bahalul….budak kecik 2 beb….xder otak ker nk pk….klau xder otak…..jgn idup r….g mati agi bgus…..da la buruk ruper…xsdar diri….ko 2 idup menumpang…..negara ko miskin tau x….???xder duit….utang belambak….ader ati nk dtg ngra org wt cmni plak…..xmalu ker,,,,,,rendam dlm acid panas pn xckup tok sial ni……

  44. malot says:

    patut pun pembantu kena dera,diaorg ni jahat semoga bila dia dapat anak.anak dia kena macam dia..haram jadah punya pembantu kalau aku jumpa aku pijak perut dia sampai kuar tahi..pastu eeeee geram tul…!!!depan kita buat innocent jer tapi belakang kita nak macam hanjeng!celako beto!!patutlah ader yg beranak sorok kat lemari..mana org tu meh datang keje umah aku!!

  45. miss LOVING says:

    mak oiiii….
    terkezut dan tegamam aku tgok vdeo ni…
    nak nangis pun ada…
    cian sgt kat budak tu..
    dia kcik ag..
    BODOH tol lah BIBIK INDON tuuuu…!!!!!
    sakit ati tol!!!
    kalu jumpa dia..
    jom blasah ramai2…!!!
    baru padan mukeee…
    eeeeee…
    gerammmm…

  46. hamkinuriha says:

    hye,salam.aku anti indon jagk!

  47. pokaisangap says:

    mampus indon!!!!!!1
    SAMA2 LAH KITE HAPUSKAN NYAMUK INDON!!!!!
    PENGHISAP DARAH!!!!!!!
    BGSA INDON XLAYAK IDUP PUN KAT DUNIA NI

  48. zaza says:

    pembatu umah mcm ni mmg SIAL…GERAM GILA AKU TGK…OTAK LETAK KAT MANA??? BENGANGNYA…BENGONG!!!!

  49. mas says:

    babi btul pny org indon…sdh la pnumpang negara org…bt perangai lg…babi ni duduk mna skg?da msuk penjara ka???kita mesti penjara kn orang kn nie…biar MAMPOS!!!!!!!!!bodoh pny bibik….klu ada dpn aku da lma aku kerja kn dia.pijak blik perut n kpla c bodoh 2….apa citer bibik ni skg aa…????

  50. amin says:

    macamanalh budak tu bila besar
    gile zalim punya bibik

  51. pokaisangap says:

    bangsat indon!!!!!!
    arap indon luar kat sane bc sume komen2 ni!!!!!!
    sedar diri tu ckit!!!!!

  52. rahsia says:

    kejadian ni sebenarnye berlaku di singapura. pihak kuasa sedang mengambil tindakkan terhadap kes ni. pembantu rumah yg kejam tu belom pasti pembantu indonesia.

  53. pokaisangap says:

    argggggghhhhhhhhhh!!!!!!!!
    xkire tu bkn endon ke x!!!!1
    y pntg indon mmg sialan!!!!!!!!!!

  54. ieza says:

    mula-mula tengok aku tergamam & nangis sampai 5kali tengok pun aku menangis & tak sanggup nak tengok lagi..memang hati binatang punya bibik tu!

  55. ummi says:

    pembantu rumah tu memang KEJAM!lebih KEJAM dari binatang.Saya harap pihak yang berkuasa sudah memberikan balasan yang setimpal dgn perbuatan KEJAMnya itu..kalau boleh TOLONG perlakukan dia sebagaimana dia lakukan terhadap anak yang tidak berdosa itu…TOLONGLAH…

  56. nenie winchester says:

    adoi…cube kte same2 plak pijak si pembantu rumah tu..ape dier rase agaknye…huh..kesimpulannye..xpayah la ambik pembantu rumah..buat le sendiri keje2 rumah tu..x susah manenye..

  57. alisya says:

    geramnyer aku tgk video tu…
    nti kalo die da ade anak, kalo ader org wat ank die camtu, baru die tau…
    hukum la seberat2 nyer, biar die rase camner bdak kecik tu..
    sedih aku tgk video tu, ksian kat bdak 2, dah le kecik lg..
    pe la yg die tau…

  58. S2H says:

    Pukimak…pantat…..nak jer aku sula sampai mulot puki ni….!!!…Babi Indon…!!!
    Huhuhu…nak nangis aku tgk video ni sebab dulu pon aku penah pijak adik aku..tp tu time kecik2…zaman jahiliyah,gaduh kecikjer,dah besar ni aku sayang sgt kat adik aku….
    Tobat tak wat lg…

  59. i say, allow says:

    geramnya hati tak terhingga bila nampak video ni..kalau saya d bagi peluang jumpa ngam pendera ni, saya tak teragak-agak nak buat kat dia mcm mna dia buat kat budak tu..eeeeeeee geramnya…rasa macam nak patah2 kan tulang tengkuk org ni..budak kecil d buat mcm tu..eeeeee geramnyaa..sedih tau..macam mna budak tu rasa sakit, begitu juga la sakit nya hati sya ni…nanggis ni..

  60. silikon says:

    ni salah satu sifat manusia yg cetek ilmu berlagak pandai. Datang negara orang cakap berkobar-kobar nak cari rezeki bantu keluarga yg susah. Tapi sebalik nye bile dah dapat keje, terus lupe niat asal. Malah tunjukan sifat diri yg tiada adab dan perikemanusian.

    Allah sentiasa ada menyediakan seksaan bagi setiap kesalahan. Lebih kejam perbuatan manusia itu, lebih dalam lobang neraka seksaan yg akan die hadapi. Semoga setiap pijakan orang indon pada anak kecil itu mendapat balasan di akhirat. ini doa aku. dan doa orang2 teraniaya juga doa yg melihat penganiayaan pasti di makbulkan. amin.. kerana aku yakin keadilan allah s.w.t

  61. shana says:

    ini dah lebih neh!!!!celaka ko bibik sialan!!!!! bdak2 kecik pun ko kerjakan takde kmanusiaan langsung!!!kcian ku tengok bdak2 yg jdi mangsa.sedih..nangis ku tengk…
    kita sbgai mnusia mlayani bdk2 dgn pnuh ksihcyg..buknya MNDERA!!!bangsat ko bibik setannnn!!!!!
    lbih baik hukum mati aje bibik tu!

  62. music says:

    ku pun ad bibik,tp baik ajer

  63. WAN says:

    sial btol…. ppuan tu….

  64. Anonymous says:

    kejam dan ganas…apa laa dosa budak kecik tu,binatang pun takde buat camtu..sian budak kecik tu

  65. ida says:

    i hope mak bapak budak tu pukul dia sampai lembik dulu baru serah kat polis. what happen to the girl? please find out for me. i wanted to know… pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  66. ida says:

    memang binatang

  67. ida says:

    pity that girl…. make me so sad

  68. aku says:

    sial pnye org gaji..

  69. terebai says:

    bunuh je dia tu

  70. taty says:

    aku tgk sekali sampai menagis teresak2 coz aku pun ada anak baya budak tue jugak.. sedih sangat2..
    aku tak sanggup nak tgk banyak kali.
    memang gila bangang punya indon.
    aku pun benci minah indon asyik dok kacau laki aku je.
    dahlah tak de otak, gatal palak tue..
    eeee. memang aku anti indon.

  71. wawa says:

    aku ta tau nak kate ape..kelu n kaku aku tgk aksi ganas.melampau lampau lampau lampau……..minah indon ni…mmg meruntun ati keibuan aku..kalu aku jumpa mg aku cincang idup2…

  72. sedagar1496 says:

    dia ni aku tgk dlm 360 mggu lepas. indon ni time kna blasah diorg ckp org kt ni zalim. tp klu mcm ni pnya org baik aku bg kat bos si nirmala bonat tu baru padan. kna jail pun puah hati

  73. AIM_ASRI KELATE says:

    bodoh btoi la nate pembantu umah 2… aku doakan moga2 anak dia pun orang layan cam 2 malah lebih dasyat lagi

  74. cermin dinding says:

    terkejut aku tgk video ni.. nk nais pun ada.. apa sangat la salah budak tu, kalo pun dia buat salah.. manusia semakin kejam.. tp kenapa si bangsat tu kena jel 2 tahun jek??
    patut ke?
    cuba bayang kan anak kita yg kene, mesti kita akn letak kan hukuman yang berat.. fikir2kanlah.. selagi undang2 terlalu memanjakn rakyat, selagi tulah rakyat tak kan sedar dan terus buat kekejaman..
    kat mana dah disorok kan keadilan????

  75. cermin dinding says:

    kalo tak clap.. maid bangsat tu kene jel 2 tahun jek

  76. mmmmddddd says:

    perempuan mcm die nie bek balik umah jage kambing ke…lembu ke…kalau ade kebau pon ntah2 kebau yg jage die…x ade prasaan langsung,cube kalau die yg jadi budak kecik tu…baru die tau betapa seksa nye budak tu..kalau duduk penjara ,biar la digantung sampai mati…

  77. akubencinorman says:

    Dasar Indon Si**!..tak tau dek untung kerja kat Malaysia ni…Aku mmg tgh hangin ngan Indon2 ni sumer….maid aku yg last skali minta gaji 450…oklah tak kisah tapi nak kerja dari kol 6 pg sampai 5 ptg!…pekejahnya?… kerja opis la senang… eee…aku tak bleh pandang la Indon2 ni….AKU BENCI YG TERAMAT!!!

  78. fara says:

    memang binatang tul la bibik tu bangsa celaka tul

  79. onda onda says:

    tu la…malaysia bagi muka sgt kat indon…siap ada konsert utk band dari indon…utk sapa? indon indon jugak

  80. bebal says:

    aah… bukannya kat malaysia je… cuba duduk dgn org2 arab. ha… kat saudi tu, mcm2 amah indon buat. kes bunuh anak org2 saudi bukannya sikit. tu belum masuk kes sihir2 kan anak isteri majikan2 diorang kat saudi. byk video2 yg tunjuk mcm mana amah2 indon ni bunuh anak2 majikan kat saudi. ada satu tu, dihentak nya baby berkali kali sampai mati. ada yg jumpa kertas2 dgn ayat2 jampi … mcm2 la. dashyat. so org indonesia, tolong siasat dulu rakyat kamu sebelum marah2 dgn org malaysia. bkan org malaysia saja yg “complain” tentang amah kamu, malah satu dunia ya? pikirin dulu dong!

  81. trAnsForMers says:

    sial nk mampos minah ni celaka…babi….neraka jahanam ar tmpt ko…..

  82. pening says:

    Kurang ajar pnye bibik…mai sini..aku bg flying kick tahap maksimum kt kau…biar pch kpale kau….dgn bdk kck blhla kau tunjuk terror….x sedar diri,…bapak bdk tu da amik kau kje tu..da bagusla…eeee gerammmnyaa…

  83. haikal says:

    pukimak tl la org boyan nie….x seda diri tul da la mnumpang je malaysia nie…bleh lak wat sial lak……..

  84. masnah says:

    org mcm ni tak guna hidup..kecik-kecik tak nak mampus..dah besaq menyusahkan org…

  85. anie says:

    aku pun penah ader bibik…1 thn ajer, pas 2 aku hantar balik indon ..aku ingat aku amik dia aku bolehlah dia bantu aku buat kerja…tapi dia plak jadi tuan dlm rumah…. dia dera anak aku..dia kurung anak aku dlm bilik, tarik rambut ank aku tgh makan, mencuri duit, pakai baju aku, menipu berkoyan-koyan…kurang ajar betul indon nie…tak boleh bagi muka…skrg ank aku kat taska…aman damai idup kami sekeluarga..

  86. anie says:

    dorang nie semua tak sedar diri….dahlah merempat dtg negara org …pas tu berlagak…sakit ati aku bila aku ingat balik kes2 dorang nie semua…bila kena dera dia punya heboh kemain lagi…yg dorang tu mendera anak2 kita…x der pun kerajaan kita nak heboh satu malaysia…

  87. mohd yusoff says:

    aha….suka sangat ambik warga asing ha terima lah segala sakitnya…mereka ni bukan bagus merosakkan imej nama malaysia.

  88. lilin says:

    GERAM BTUL HAKU TGK BAHBIK TUH…!!! KALO DPT KAT HAKU LA… HAKU BELASAH CUKOP2 BARU ANTA BALAI…!!!! UIIIIHHHH RASE NK PENERAJANG JE BETINE NIH!!!!

  89. ja says:

    nasib baik aku tak keje.anak aku jaga sendiri.biar gaji sikit asal hati senang anak selalu ada depan mata

  90. bubur says:

    setan punya orang

  91. chuya says:

    Kebanyakkan maid tak kira muda @ tua perangai sama je …depan majikan pijak semut pn tak mati blakg Allah saja yg tahu….sebab kerajaan M’sia terlalu mberi muka tu pasal deme tak takut, kalau majikan dera hari2 kuar surat kabar tapi kalau maid wat pulak surat kabar keluar muka surat belkang saiz ciput aje…TAK ADIL….kan.

  92. surya says:

    aku pun anti-indon. maid aku punya la baik aku jaga, belikan mcm2 untuk dia, jaga mcm keluarga lagi, bila aku pi keja, dia bergambar pakai baju baju aku, bukan main lagi. aku jumpa gambar2 sbg bukti. memang sial!

  93. anti indon says:

    klu aku jumper indon bodoh 2…mampus aku bakar bg buaye makan.nk lawan dengan budak kecik.bangang punyer indon.bangsat.bangsa kau mmg muker tak tau malu.dah lah ramai pendatang haram.ggu rakyat malaysia….balik lah negare kau balik lah bodoh

  94. anti indon says:

    undang2 malaysia terlalu ringan tuk kesalahn jenayah mcm nie.aku xpuas hati langsung.bende dah bnyk belaku.akan belaku lg.

  95. akucintajohan says:

    indon tak layak dok kat dunia ni..mari kita hapuskan INDON…

  96. nina says:

    aku pelik lah ngan indon ni…indon sume x leh di percayai..kalo sesaper jumpa indon kat malaysia ni..mari lah kita ganyang indon..indon tak sedar diri..kalo depan tuannya(malaysia)fuh…sopan gile..time blakang tuannya(malaysia)..em,macam haram jadah..indon ni bangsa keturunan khinzir kalo korang nak tahu k..ayuh semua indonindon..marilah indon sujud kepada malaysia kaya raya..indon kena jilat kaki dan dubur org malaysia dulu,,baru boleh kerja cuci sampah,cuci longkang,jilat kaki dan spender majikan.semua indon,,indon haruslah makan babi karna babi wajib di makan setiap hari oleh warga indon,..

  97. koleh says:

    molek seksa dulu baru antar kat polis

  98. koleh says:

    geram aku

  99. koleh says:

    perut ltk jubur hati ltk tumit

  100. majikan makan hati says:

    Tunjukkan pada warga dunia, mereka tak sesuai nak jadi maid, mereka bukan lah baik sangat. Kalau Sorang Indon kena sorang, mintak simpati satu dunia seolah semua orang Malaysia jahat dan menteri-menteri Malaysia mohon maaf. Kalau anak orang Malaysia kena dera, ada “Menteri Indonesia” nak tunjuk simpati. Nak ganyang lagi ada lah.

  101. Well, this was kind of boring but whatever.

  102. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  103. muhammad says:

    Kesian aku tengok seorang anak yang jadi mangsa. Budak itu nak belajar hidup macam kita. Budak tu hendak membesar . Kalau iyerpun janganlah sampai sepak terajang , dipijak-pijak dan tendang. Aku sedih tengok budak tu dan geram tengok org tua lagi besar drpd budak tu. Apa lah dosa budak tu sampai dihina sampai macam tu. Aku harap Allah SWT akan disediakan azab yang sangat berat kepada orang yg menzalimi budak sebesar tu. Islam tak mengajar secara mengasari sesama manusia. Orang2 macam adalah sama dengan sezaman Firaun. Aku tak sampai hati tengok video tu sebab aku ni jenis suka kpd budak. Kalau la aku ada majikan seperti tu, aku halau serta merta kalau boleh aku tendang dia keluar ataupun heret ke balai polis tapi sebelum tu aku belasah dia dulu macam mana dia budak tu aku buat kat dia balik. Sekurang-kurangnya lepas geram aku. Mendidih darah aku tengok orang macam tu, kalauLAH aku bapak kpd budak tu aku ajar cukup2 dgn org macam tu. Mungkin org tu Pendatang Haram kot …. Pendatang Haram Jadah ( Bengong).

  104. Big Muscle says:

    Aku tau org indon macam dia ni kalau setakat nak datang ke malaysia cari rezeki tak pe la … jangan salah guna . Datang masuk malaysia nak tunjuk kuat nak tunjuk belang, macam le dia tu bagus sangat. Bodoh ! kalau aku dapat si indon tu tau ler aku kerjakan. Aku geram sesangat sangat orang macam dia tu . Budak tu … bukannya salah apa pun , budak tu tak berdosa , budak(anak org tu ), jangan la sampai nak sepak terajang , itu namanya bodohhhh terlampau. Itu bukan MANUSIA TAPI BINATANGGG. Apa lah bangang sesangat , aku rasa bibik tu sakit mental kot. Sepatutnya hantar ajer ke Pusat ataupun Hantar jer balik Negeri dia. Orang macam dia tu kalau masuk ke Malaysia memang bawa masalah , menyusahkan orang . Aku Tak boleh tengok video ni kalau aku tengok rasanya geram jer …. sedih campur geram ………..

  105. jail says:

    rs mcm nk ganyang smpi lembik jer maid tu.
    tu klu kta tembak mati,then cmpk dlm sungai bg buaya mkn pn xde org nk amk ksh.
    bg jer kt buaya bujang senang.
    tutup kes trs.

    • jail says:

      lps tu bt report polis yg maid tu lr dr umh.
      biase polis xde bt pe pn klu kta report dia.

  106. Mahmud Fauzi says:

    bangsaaaaaaaat betul ni pembantu gila…!!!!! geram aku melihatnya,,dia ini manusia apa babi sih..tunggu hukum karma akan berlaku padamu…..setaaaaaaaan iblissss