Written by Bella | May 31st, 2017

Setiap pasangan yang baru berkahwin, pasti mahu bermanja antara satu sama lain, begitulah juga pasangan Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila.

Semalam, Sharnaaz ada memuat naik video isterinya itu sedang bermanja dengan memeluknya di akaun Instagram beliau. Tidak disangka, video tersebut mendapat perhatian ramai dan rata-rata menyifatkan pasangan tersebut cukup romantis bersama.

Walaubagaimanapun, ada juga yang kurang bersetuju dengan tindakan Sharnaaz berkongsi video mesra beliau bersama Noor Nabila di media sosial meskipun hubungan mereka sudah halal.

Berikut video yang dimuat naik oleh Sharnaaz : –

Ini pula komen netizen di Instagram Sharnaaz :-

Mungkin ada video yang tidak perlu dikongsi bersama peminat dan hanya untuk tatapan dan momen peribadi pasangan suami isteri. Takut nanti timbul spekulasi dan mengundang percakapan orang. Apa pula pendapat anda?

41 responses to (VIDEO) Noor Nabila Bermanja Dengan Sharnaaz Ahmad Curi Perhatian Netizen

  1. erk says:

    simpan2 lah je la bahagia tu…

    22

    0
  2. Anonymous says:

    perlu ke share??? simpan sendiri sudahla kot video pun..

    24

    0
  3. sentap says:

    tau la dah halal…x perlu nak tjk sgt…tau la tgh bahagia…smpn tuk diri sendiri…byk lagi org lain kawin bertahun2 bahagia x tjk..

    17

    0
  4. wekkkkkkk says:

    dia brmanja kt video tu…mugkin nk tunjuk kt ssorg…betul x.
    Apapun mmg x sesuai la tunjuk kt public video tu. Dh tntu dlm hati si bini tu..cptla balik ko…aku nk, sbb gayanyer….mcm kucing nk mengawan…kalau dduk atas riba tu x apa la..boleh la tima sikit, sbb msih bru kawen.

    14

    1
  5. Wawa says:

    Cuba klau Nora danish ngan hubby dia kt video tu mesti kena kecam..klau yg couple ni kemain lagi puji menggunung..nyampah!!

    19

    2
    • miss kepah says:

      ko x nampak ke org kecam atas tu? xpyh gelabah sangat peminat neno…nora n hubby dia pun ramai jugak yg puji melambung, ramai jgk yg kecam..sama la sharnazz n nabila ni ada puji ada kecam. msing2 ada haters masing2 ada fans.. masalah sekarang bukan couple mana ramai kecam couple mana ramai puji, tapi aksi mcm tu xbagus untuk tontonan umum. ye mmg dah halal tp agak2 la. cium mulut aku terima lagi, ni aksi mcm nak mengawan. common sense letak lutut ke cane???

      12

      1
  6. anak nogori says:

    aku nak peluk2 gini, ngan laki aku lam bilik je… huishhhh…. ni peluk celah kaki wei…

    4

    2
  7. miss_oppppssssss says:

    Sebelum kawen pun dorg post gmbr bercuti sama2, peluk segala… Dah kawen??? Lagiklaaaa…

    7

    0
  8. cikikaka says:

    yg ckp sweet2 tu selalunye masing bujang lum kawen.. klu dh kawen kt sendiri rasa malu. simpan sendiri sudahla… nk post wat pe

    18

    1
  9. Migha says:

    Malunya kalau depan adik beradik buat cenggini. Mau kena baling periuk dengan family aku. Masuk bilik laaaaa.

    21

    0
  10. Hamba Allah says:

    Eh malulahhh

    3

    0
  11. akak malu! says:

    ISTIGFAR BYK2…DAH 22 TAHUN KAHWIN, SEMUA HAL RUMAH TANGGA SIMPAN DALAM BILIK.TAK ADA HP, TAK ADA CAMERA.IKHLAS KITA SAYANG KITA KERANA ALLAHSWT.NOKTAH.

    19

    0
  12. Fidot says:

    Hmn…bangang jgk la nk ltk video cmni. Simpan sendiri lg bagus.

    5

    0
  13. tahu lah gersang, tapi tak payah lah nak tunjuk satu doniaaaaaa.

    4

    0
    • Anonymous says:

      Kan masih panas..nnti dh sejuk lembik benyek kena humban jugak..jom kita layan goreng pisang dan apam yg masih panas2 ni..

      0

      0
  14. tahu lah gersang, tapi tak payah lah nak tunjuk satu doniaaaaaaaaaaaaaaa.

    2

    0
  15. aih says:

    hahaha.. kalau antara dorang, mmg cute… mcm ni la baru syok ada isteri dan husband.. isteri dah gelek atas perut husband.. perghh..
    tapi kalau tayang kat semua orang, cam tak appropriate ..

    6

    0
  16. Anonymous says:

    Nabila…bila tgh baik..syg2 simpan sikit yer. Nanti bila dh bergaduh…berpisah kang org nk kata balik kt awak. Mcm x pernah dapat laki dh…kemaruk.

    5

    0
  17. mak aku says:

    Aksi kegemaran budak2 wechat nie,Shanaz mesti rasa dia paling sweet,gagah ,macho,rugi perempuan tak dapat dia.Sudah2la jadi budak2 baru nak tumbuh bulu pahat.Dah dewesa.simpan2la kesawitan tu dalam kelambu.dah mcm babun yang gersang je aku tgk.Inilah artis penjahanam genarasi pengalak pembuangan bayi.

    4

    0
  18. wan says:

    haihhh.benda mcm ni pun nk tnjok ke?!
    geli ak tngk ko.
    tula da tua baru kawin sbb tu sangap sangt.
    kat mana2 je nk memantat.bt malu kaum wanita je.
    ko kalu org ad je x betul sharnaz tpi bile ko bt bnde jijik cm ni diam plk.
    bulan puasa tak tahu hormat!
    ko pikir ni semua swit?!
    dasar malaun bajet betul!!
    dasar bodoh!
    perosak bangsa!
    not my level!
    why bother3x!!
    boom!!
    #anakdaratuabarudapatbatang

    3

    0
  19. Yekeni says:

    Harga diri, maruah, pembawakan diri di public, perlakuan, perbualan, dan yg sewaktu dengannya teramat penting. That’s when you gain respect from people.

    I just tak boleh angkat perlakuan begini bila dipaparkan publicly. Money cannot buy class. Besok, masuk ofis, pekerja tengok boss dan teringat, oh boss aku gitu rupanya cara kalau berikan oral ….. oh my harga diri…. down the drain with just a few seconds of unnecessary video clip…. i dunnolah, to me, harga diri supercedes money, fame and what not…

    5

    0
  20. Saper2 je la says:

    Jenis2 retis murahan tak de maruah tak tau hukum hakam eh tau kot tp saje tunjuk lagak…menjijikkan. maki org dia no 1 ececece kalo dia…semua ok ye…puiiiii retis x de moral

    3

    0
  21. cik mek molek says:

    Oii sharnaaz tu bini kauuuu tgh memintaaaaaaaaa tu , siap gesel2 lagi…….
    Bagi je laaaaaaa. Kesian dia :(

    6

    0
  22. lin says:

    pelik la org mcm ni..tak paham..?????

    3

    0
  23. Anonymous says:

    mcm minta dijolok je..

    2

    0
  24. Pemerhati says:

    Nampak sedap pulak duduk celah kangkang shanaz.. Salu aku geli ngn shanaz tp ini nampk seksi pulak.. Aummm

    1

    0
  25. aku posa says:

    eiiiii..lawak derrr….mud stim manja2 ni opening jer..pasni..ko jawablh sendri…kita x otak kuning pun jadi kuning taw..x baik oii abg sharnaz n ka nabila..ni budak2 bwh umur nengok2 x malu ker..cuba didik yg elok2 sikit,,uols tu public vigure kn..jd bglh cth yg baik…terima kasih…

    2

    0
  26. Plain n dull says:

    ada masa lawa Nabila ni. especially kalo bermekap, shading itu ini. Bagus utk bergambar. Muka tak mekap biasa kembang habis . heboh lebeh :)

    1

    0

Leave a Comment

Optional