Written by Bella | October 27th, 2016

Sejak beberap hari lepas, sebuah video yang menunjukkan babak Neelofa dan Fattah Amin di atas katil telah menjadi viral di media sosial.

Ia bukanlah aksi ranjang tetapi Neelofa secara tidak sengaja telah “menayang” lurah dadanya apabila menyelak tudungnya.

Meskipun ia bukan perkara yang disengajakan, ia tetap mendapat perhatian netizen sehingga  menungundang beberapa komen negatif.

Ada yang mempersoalkan mengapa pengarah tidak memotong adengan berkenaan agar ia tidak mengundang fitnah.

Kalau anda perasan, kebelakangan ini drama Suri Hati Mr. Pilot dikaitkan dengan pelbagai berita, daripada watak Fattah sebagai juruterbang,  komen Fara Fauzana mengenai Fattah yang bukannya “taste” Neelofa sehinggalah isu lurah Neelofa. Mungkinkan ini strategi untuk memikat penonton? Hurm..

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

64 responses to Video Neelofa Terselak Tudung Sehingga Nampak Lurah Viral Di Media Sosial

  1. bunga says:

    X baik bukak aib org. Kalau dah ternmpk tu, senyap2 je la. Kesian dkt tuan empunya badan. Plis beautifulnara, respect sikit org. Jgn sbb nkkasi gosip meletop smpai sanggup jatuhkn maruah org

    122

    0
    • Kak timah lambong says:

      Tang mana lurahnya. Akak tak nampak hapa pun. Cuma kulit atas dada je, tu pun sikit benor.
      Ada ke lurah masalahnya. Nasik lemak dia pun bukan besar mana. Kecoh la kome.
      Sabor ye lopa. Bila tgh bahagia ni mmg byk dugaan.

      82

      0
      • m says:

        haah. betul. kulit sikit coet je pun. tak sengaja namanya pun. adoih kuat sentap betoi la. bengong pun ada. aku perati gak la bila dah sebut lurah. lurah kat mana pun tak tau. ko ni bikin kontroversi je kan letak tajuk lurah neelofa. haih. ko tau tak definisi lurah tu menda????

        13

        0
      • kak nam says:

        2 saat je… jenuh akak tekan butang repeat. perkara biasa la tu dik. hanya pompuan tudung je paham.

        10

        0
        • Anonymous says:

          KESIAN MAK HAJI KENA FITNA……………

          4

          0
        • Anonymous says:

          Dah hajjah dah. Beriya2 upload gambar berdoa bagai and how excited berdoa d Mekah and Madinah. Maybe kejadiaj ini adalah teguran halus. Sudah2 Lah Tu berlakon and jadi host meletop ..gelak terbahak2 bagai. Focus pads business lagi baik. Income pun bagus.

          14

          3
        • Anonymous says:

          Aku bertudung tapi still tak paham camne boleh terselak. Taknak terselak tu cuba pakai tudung molek-molek.

          9

          2
    • kentut padu susu kultur says:

      yang pentinggg kentut I bunyi kuattt Sekarang..korang tauuu ???

      1

      15
      • Anonymous says:

        ko ni kalau tak banyak jilat puki mesti banyak isap batang bab tu syok sendiri berbual pasal kentut…….

        2

        3
    • no entry says:

      abang nara ni perangai puaka kot.. mane dia kisah dosa pahala.. yang penting blog dia meletup… semoga Allah ampunkan segala dosa abang nara.. takutnya, duit macamni bagi makan anak bini.. gosip la secara berhemah..

      43

      1
      • Minat BN says:

        Ko no nk komen dapat like BErjuta Pun .. Masih jgk sangap pat BEAUTIFULNARA.. So jgn la kata Abg Nara cam ni, kalau tak suka sila kluar n masuk pat BLOG GOSSIP lain plseee.

        0

        1
    • mak jemah tepi tingkap says:

      ape definasi lurah? makjemah pun x nmpk lurah. kalo ternmpk kulit atas etek pun sesaat kot.

      takde modal sgt ke drama ni smpai isu mcm ni pun nk up. makjemah ingatkan nmpk mcm sebiji tembikai.
      rosak minda anak remaja dgn isu x cerdik mcm ni.

      12

      0
    • minami says:

      Rasanya kalau si bella tak tulis pasal ni..tak ada siapa yg perasan kot..kadang2 penulisan menggambarkan diri penulis itu.. kalau selalu sangat buka aib org, takut esok2 terbuka aib sendiri..

      23

      0
    • Anonymous says:

      kalau tau mende ni aib & jatuhkan maruah, gedik jugak nak scroll web gosip retis tu apsal? pegi like page dr maza ke, UAI ke.barulah takde mende2 mengaibkan ni.

      2

      7
    • Gadis says:

      Dari dulu tak suka cara and gaya penulisan Bella ni. Nampak macam hipokrit. Orang kata macam bermuka muka. Tak payah menulis dah la Bella. Okay?

      17

      0
      • nice says:

        ya Allah betul sgt wei, bella mesti tajuk die sikit2, netizan kecam, netizen viral, netizen kritik, netizen komen, netizen luah perasan la, ape bagai..dh lama perati, kekadang tu netizen tu 2,3 org je pun yg kecoh, die punya tajuk tu, mcm brjuta2 yg xpuas hati, padahal xde menda pun,hurm bella bella

        8

        0
  2. Anonymous says:

    Terselak..tu pun sekali lalu aje..beberapa saat.. Ni dok tayang Cari aib orang Sgt ni kenapa..

    28

    0
    • Anonymous says:

      yang membuka aib salah..yang pelakon pun Salah…crita mengundang fitnah ..
      tegurannnn untuk semua

      4

      2
    • Banaga says:

      Ntah tang mana lurahnya aku pon x nmpak sbb skali imbas je.. Si bella ni slalu tulis artikel nak kena ketuk ngan kasut tiggi..da desperate sgt _ke? Ni salah satu cth trash journalist..

      12

      0
  3. su says:

    Beberapa saat je pun..tak disengajakan..same je Cari aib yg tak sengaja..banyk lagi gossip lain boleh dicari.

    17

    0
  4. sara says:

    huhu… terselak secara xsengaja.. xnampak lurah pon.. tajam betul mata korang.. bab tu cepat nauuuu nampak..

    9

    0
  5. Tiang lamapu says:

    Dah kenapa beautifulnara siarkan benda ni? Ambil kesempatan ke?

    8

    0
    • nyonya says:

      Dh biasa makan benda haram…so mana kesah pon berita mcm nh pon depa nk sebar.gudlucklah mnjawab disana.

      14

      0
  6. Hakimi says:

    Ayat dalam artikel “Ia bukanlah aksi ranjang tetapi Neelofa secara tidak sengaja telah “menayang” lurah dadanya apabila menyelak tudungnya.” Sepatutnya bukan menyelak… tapi terselak. Maksud terselak tu adalah sesuatu yang tidak disengajakan…

    12

    0
  7. X says:

    Buat apa atas katil tuuuu??Bila cina suruh sanggup buat apa saja….drama kisah kemaruk celah kangkang perempuan bertudung arahan kafir..ingat2lah awak tu hajah..bukan sundal.

    30

    0
    • kakak cool says:

      sokong. serius tak paham kepentingan babak atas katil.bkn dlm drama ni je kalau pengarah kreatif, mohon jangan bendul sgt ikut apa yg ada dlm novel 100%. yg pelakon pun 1, ikut je apa pengarah suruh. nak open minded & sporting pun, bertempat lah. penonton korang ni byk bdk2 wicet.fara fauzana ckp fattah bukan taste lofa pon dh meloncat masing2. itu tanda pengarah kena serius fikir kesan drama kat bdk2 ni.

      12

      0
    • Anonymous says:

      klu kat meletop tu ckp mcm dibuat2..ketawa pun bahak2..sepatutnya dah brtitle hajjah tu ..bagi pd jehan lagi bagus..

      1

      0
  8. meluatdenganbeautifulnara says:

    Beautifulnara, banyak saham dosa kau nanti.. kat akhirat merangkak sana sini nak minta ampun… kaki sebar aib, fitnah..

    6

    2
  9. Rahsia says:

    Eh mana ada edit kot ni i follow xde. I siap record kot mana ada tsk tsk im not a fan of lofa at all tp tgkla jahatnya manusia ????

    0

    0
    • pening says:

      memang ade…perasan gk mase tgk…tp igt x jd kontroversi sbb nmpak sekali lalu je ..tp besela beautifulnara ni…owner blog islam.tp nak gak upload bnde2 mengaibkan.ope la salahnye ignore je.lainla lofa tu saje angkat tudung die.haishhh

      0

      0
  10. pandagal says:

    pihak media skrg (including penulis berita, blogger) semua ayat nak sadis nak bikin laku je. menyampah aku. tulis tak guna otak. SEDIH!

    4

    0
  11. Ntah pape says:

    Confirm ke lurah masalahnya? Aku nmpak cam corak kat jubah je.. Ye2 la netizen tegoq.. Xde sape heran la

    1

    0
  12. zulaika says:

    tudung hajah neelofa dlm ni majoriti jenis tak tutup aurat bahagian dada..moga hajjah terus istiqamah dlm soal agama ni.

    15

    0
  13. dina says:

    please delete the video.
    ko nak dosa sampai mati ke nara???
    nak tanggung dosa orang lain???

    2

    0
  14. Kak Jah Haro says:

    Biasa la BEAUTIFULNARA pun dapat KOMISYEN sebab sebar kan GOSSIP PROMO ni..
    Tak baik da lempar Batu sorok tangan tau..

    0

    0
  15. what a life!!! says:

    “Kalau anda perasan, kebelakangan ini drama Suri Hati Mr. Pilot dikaitkan dengan pelbagai berita, daripada watak Fattah sebagai juruterbang, komen Fara Fauzana mengenai Fattah yang bukannya “taste” Neelofa sehinggalah isu lurah Neelofa. Mungkinkan ini strategi untuk memikat penonton? Hurm..”

    btol lah…aku memang rasa sengaja org2 astro ni cipta kontroversi sbb aku rasa drama patahnya sebelah sayap lagi dimintai ramai..tapi kenapa promosi drama tu tak meluas mcm SHMP..nmpk sgt strategi tu nk bagi org tgk cite tu..but sorry..i takkan terjebak tgk cite patah ngn lopak tu!!!

    17

    0
    • Mama Lim says:

      Diaorg ikut strategi drama Hong Kong. Biasanya bila ada drama baru, producer drama tu akan kononnya lah leak story dkt paparazzi kata ada scandal itu ini. Begitulah ceritanya … tgklah, nnti shmp dah habis, habislah cerita psl lofa ngan fattah

      0

      0
  16. Lupa bukan lofa says:

    “Kalau anda perasan, kebelakangan ini drama Suri Hati Mr. Pilot dikaitkan dengan pelbagai berita, daripada watak Fattah sebagai juruterbang, komen Fara Fauzana mengenai Fattah yang bukannya “taste” Neelofa sehinggalah isu lurah Neelofa. Mungkinkan ini strategi untuk memikat penonton? Hurm..”

    1. Promo sampah
    2. Terselak mmg lh terselak.. Tp dh tudong dia pendek tu yg jdi bahan. Cer tudong labuh

    9

    0
  17. liza says:

    Kalau takde watak atas katil tak sah….

    3

    0
  18. Anonymous says:

    Bro, Ini kira mengAibkan orang. Dosa besar. Kalau dah nampak u should help cover bukan buka kan dia lagi. Gila!

    3

    0
  19. Anonymous says:

    ko ni nara…insaf2la…bkn dia sengaja..ko rasa kuat sgt ke kaki tu nak mencarik dia mtk maap kat SANA nanti?

    0

    0
  20. maisarah says:

    sapelah bella ni ye?

    1

    0
  21. mak c kina says:

    dalam pada BN sibuk kata SHMP ni saje buat buat gempak carik rating, dlm tak sedar BN la yg buat promo murahan…hahaha…

    benda kecik yg org xperasan pun sje bikin panas..

    2

    0
  22. peminat neelofa says:

    ala sekalis pandang jer tu…tu pn nk kecoh

    2

    0
  23. huhuhu says:

    Ok semalam aku mmg tgk cite ni kat online. then alang2 ternampak tu, aku pun buat slomo lah.. yes memang nampak.. kalau sekali tgk mcm tu mmg nmpk kulit sahaja. dan aku perempuan ye bkn lelaki. mmg sekilas pandang. tapi aku just nak tegur skit lah, sejak balik haji ni, aku pelik kenapa lofa nak berlakon bagai. yes mmg rezeki Allah. tapi bukan ke berlakon ni lagi byk lagha compare dgn dlu. xtau la mungkin sbb dlu xde video semua ni. sbb skit2 muat naik video. aku agak terkilan bila lepas balik haji, lofa tetiba nak menceburi bidang berlakon. aku assume lofa akan jaga “kelas” dia. means xdelah nak berlakon mcm ni, bersentuhan tgn wpun berlapik, sandar kat bahu. makin selempang tudung. wallahualam.

    9

    1
  24. Anonymous says:

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA selalu BN hentam artis kan? jom kita biar BN pulak kena hentam! gosip secara berhemah laa KONONNYA. SEDEYHHHH !

    2

    0
  25. Anonymous says:

    Sebenarnya direktor kena kensel scene tu n buat balik bagi menghormatkan org yg bertudung….ini tak..di biarkan sampai masuk tv…direktor yg biarkan dia diaibkan…

    4

    0
  26. Anonymous says:

    to me… pakai lah tudung betol2 mengikut syariat islam.
    bkn tayang dada or sekadar tutup bahagian tertentu d kepala
    u r idol for some people, so u r supposed to show the right appearance.
    belajar betol2 soal aurat.

    10

    0
  27. azielea says:

    laaaaaa… x de la lurah mana pun… lagipun neelofa breast kecik… x de apa pun dalam video tu.. .korang je yang gelabah… punya desperate nak tgk lurah .. 2 saat pun sanggup… hahah..

    0

    0
  28. Anonymous says:

    melampau la nara ni..tajuk posting tak beragak..tak tau dosa pahala ke..??

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Nmpk lurah…bio btl…sbenarnya bukan LURAH la Bella oiiii..si lofa ni TERselak tudung sikit n nmpk kulit jeee pn..ko pnya maksud ni Bella mcm le si lofa ni sengaja selak tudung dia n nmpk lurah payu dara dia…hmmmmm…len kali tu klau nk tulis guna le otak sikit..jgn pakai tulisssss je… ap la..sape sokong sy…sila like..

    4

    0
  30. JIMBO says:

    Nama pun “TER” selak. Itu pun nak kecoh. Apa punya manusia la.

    0

    0
  31. Zahid says:

    Hajah Neelofa dalam behind the scene perghhh bukan main lagi..terkejut gak aku tengok. mula2 tengok mmg nampak sweet tahap dewa tp lama2 aku rasa cam meluat plak..cam sengaja di buat untuk orang tengok dia ngan fattah tu…main tenung2 mata ..perghh mengoda kot…hopefully lofa lepas ni lebih peka ngan soal2 cam gini.

    8

    0
  32. Amran's Fan says:

    cerita macam ni pon abang nara nak kasi up ke???macam xde cerita lain..dah ketandusan idea ke abang nara oiiii?????

    1

    0
  33. Bkn peminat novel says:

    masalahnye buatla kontroversi ape pun aku tetap x nk tgk

    2

    2
  34. Anonymous says:

    Iye laa…npk lofa lps blk haji semakin gedikk…ya Allah ampunkan akuuu…

    3

    0
  35. sental says:

    manusia sentiasa melakukan khilaf. lagipun dia masih muda. allahu…..

    1

    0
  36. mak senah says:

    hajjah dan haji meletop mcm tu lah

    1

    0
  37. Maria says:

    Si Nara ni…semenjak buat blog gosip artis ni mesti dosa bertambah sebab dia asyik membuka dan menyebarkan aib artis…tol tak? Tapi sebab nak femes dan nak ramai pembaca dosa tolak tepi…buat tak tau je lah kan..?

    0

    0
  38. Anonymous says:

    stop la buat blog bukak aib orang ni. berdosa besar!!!

    0

    0
  39. Anonymous says:

    blog cari duit ngan jual cite haram. duit masuk perut ngan sumber haram.

    0

    0
  40. Aku says:

    Itula islam suruh ttup aurat, pakai tudung ikut islam kena ttup dada. Bukan tayang dada. Semoga terbuka pintu hati wanita islam diluar sana utk menutuo aurat mengikut syariat. Bukan mengikut retis.

    1

    0