Written by AbangNara | February 6th, 2014

Sebelum apa-apa, Abang Nara juga ingin memohon maaf kepada Nabil kerana terlepas pandang permohonan maafnya kepada Luna Maya yang telah dilakukan di rancangan MeleTOP baru-baru ini. Makin bertambah ke”respek”an Abang Nara terhadap Nabil. Mengakui kesilapan dan memohon maaf bukanlah satu perkara mudah. Hanya mereka yang benar-benar “gentleman” boleh melakukannya.

nabil minta maaf luna maya

Semoga dengan permohonan maaf ini, tiada lagi kritikan dan kecaman dilemparkan kepada Nabil. Semoga Nabil juga dapat fokus untuk memberikan persembahan terbaik dalam “final” Maharaja Lawak Mega 2013 esok. Saksikan video permohonan maaf Nabil di bawah:-

Kepada Nabil dan kesemua peserta akhir Maharaja Lawak Mega 2013, good luck and all the best Abang Nara ucapkan. Pastikan buat lawak yang terbaik untuk para peminat anda. Kepada para peminat, teruskan mengundi peserta kegemaran anda. Kepada Nabil sekali lagi, “lu memang macho bro”.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

91 responses to (VIDEO)Nabil Ahmad Mohon Maaf Kepada Luna Maya Dalam MeleTOP

  1. minah jambu merah biru says:

    hhahahahahahaha

    0

    0
    • Neelofa says:

      kelakarnya, nasib baik neelofa maintain cute…

      0

      0
      • Maria Mersadis says:

        Aku tetap tak suka kau .

        0

        0
        • malingsia itu maling israel asia says:

          ini deh buktinya malayshit maling lagu indo, ngak punya lagu sendiri apa, apa ngak bisa bikin lagu sendiri, dasar malingsia goblok !!!!!
          maling lagu indo.

          0

          0
        • Anonymous says:

          ya ampun itu kan lagu kita, kok bisa ada di sinetron Malaysia sich ?
          kalo mahu guna lagu indo, kasi komisen dong. enak aja guna gratis lagu indo. apa Malaysia ngak bisa ya bikin lagu sendirik atau males ????

          0

          0
        • Didi says:

          Alah yang acah acah indon ni org yang sama. Pikir kami goblok?

          0

          0
        • junior says:

          gue kasi tau ya, sinetron indo ngak pernah deh guna lagu Malaysia, mana deh identity Malaysia, kalo bilang maling marah, kalo bukan maling apa…guna lagu indo..kalo budaya sama gue bisa terima..tapi ngak lagu, bikin aja lagu sendiri, apa ngak kreatif ya guna lagu indo ???? malu dong, musisi indo sampe capek bikin lagu..ehhh di maling sama jiran tetangga.

          0

          0
        • proudmalaysian says:

          Bukan nak cakap ape la, krew2 pak minah indon ni ha sibuk suh letak.. so, letak je la.. plus, kami bayar royalti okay, pe bukti ckp kami x byr? Lgpun, ni salah satu cara nak market citer ni kat indon tu nanti..

          Well, malaysia ada YUNA okay, international artis okay. Jangan jelez.
          .

          0

          0
        • junior says:

          @Didi
          lagi malu kalo guna lagu negara lain secara gratis tanpa ada credit atau komisen kpd musisi asal. bikin aja lagu sendiri…kalo indo bawa isu ini ke pengadilan kerna Malaysia guna lagu indo, Malaysia ngak bakalan menang kerna dalam video itu terang deh lagu itu dari indo.

          0

          0
        • vd says:

          Tngok cara tulis “ngak” pun dh tau bkan indon. Lgpun indon dok dlam blog ni apaahalll?

          0

          0
        • malingsia itu maling says:

          gue ke sini kerna Luna Maya.
          apa kamu serious mahu market sinetron malayshit ke sini, plagiat kayak gitu ngak bakaln laku. Yuna ? siapa sich Yuna, kami ada Agnes Monica, Agnes udah standard internasioal tu, Justin Bieber juga kalah sama Agnes, Agnes itu entertainer nombor satu di Asia.

          0

          0
        • indonjubobusuk says:

          ni yg dok komen indon ni tlg mai angkut warga2 indon yg keja kat malaysia ni..buat semak ja..kat indon xdak keja dah ka sampai terdesak mai keja kat sini?pastu dok menggatai dgn laki org..

          0

          0
        • zz says:

          Indon negara miskin.. standard orang gaji aku je

          0

          0
        • indosial says:

          yang ko indon duk sibuk pasla lagu korng pahal ???? nak kata bodoh dah mmg bodoh .. bukan ke korang patut bangga lagu korng sampai luar negara ??? ehh bodoh la korng ni …

          0

          0
        • to indonesial yang berada dalam beautifulnara (indon xde blog artis ke..? pathetics) :
          1st – malaysian ringgit is more higher than your rupiah….dis is fact, coz why ? RM1 = Rupiah 100 (hahahahaha) dats y we go to bandung, bali for shopping…..but you guys come to malaysia only for work a.k.a operator kilang, bibik, supir, pencopet, pembunuh, dll….
          2nd – most of indonesial people face (pure)are not handsome or pretty….they like a criminal face….omaiiigoooddddddd…………..if they are not mix with dutch, america, british, europe sure their face very hate for us to see you….please do realized okay……
          3rd – tell me what is the best about indonesial except candi borubudur ? is that all what u’ve got ?? bali n bandung just for shopping ?? hahahahhaha…..but we got melaka the historical city, we got tioman, pangkor,perhentian, redang, langkawi, sipadan etc…. wait a minutes, do you have a football player and suppoters like JDT ??? no is it ??? hahahahaha….
          so, all i can say is indonesial is very pathetics…..

          0

          0
        • miss m says:

          malingsia itu maling israel asia,Anonymous,junior,malingsia itu maling : malu sama negara jiran juga mau gaduh? memang ada sinetron malaysia yang guna lagu Indo, tapi itu antara production mereka aja deh, apa kamu tau hal mereka?nggak kan. apa sih salah malaysia sampe kamu marah banget sama kita. malaysia pernah serang malaysia? nggak kan? kamu bercakap secara tidak rasional. kita ni jiran tetangga, saling memerlukan. kasian kan, manusia sama manusia juga mau gaduh..ohh ya, malingsia itu maling israel asia,Anonymous,junior,malingsia itu maling aku punya ramai kawan indo yang sayang sama aku. kasian kalian ada mata tapi tak celik.

          0

          0
        • Indonesian are always stupid.. says:

          i wonder why lotsa indonesian can be that stupid..we were serumpun u idiot! sharing of culture and lotsa thing is common between countries in the same rumpun..somehow indonesian are always jealous of Msia and Spore..Msia and Spore are much better in terms of economy, social and politic..this is fact..why would a small matter like this become an issue? whats so great abt who sang what or this or that song originated from which country? if u know the history and if u do some reading, u would understand..but then on second thought, since Indonesian politic and economy are super worst causing uncertain situation and lotsa of Indonesian dont go to school..in Indonesia, those who have money can go to school, if u dont have money u go and steal people’s stuff, become beggar, become underage worker, etc because Indonesian Govt is sooooooo bad and full of corruption from top to bottom..corruption have become their flesh and blood even the people practice corruption to get what they want..i’ve seen a lot like hundreds of time when dealing with the Indonesian including the Indonesian Embassy..the officer at the Indonesian Embassy simply ask me to pay pocket money for something which is their job and get paid for..what the hell was that??? I sent my maid’s money to her brother in Medan but 1/4 was cut off by the banker without reason..when i called the bank seeking explanation, they say its common for them to freely take people’s money..stupid Indon! u and yr stupidity can go to hell and dont create issues here idiot!!

          0

          0
        • bosan says:

          Alahaiii… band2 indon terutama yg lelaki, suara SAMA je.. menguap aku dengar. bukan sedap pun!! tu pun ade sesetengah Malaysian yg agungkan lagu diorang..

          0

          0
        • JULIA says:

          hahahahahaha!! kelakar baca komen org acah2 endon ni. Buk, ramai aja artis endon muka seperti pecah rumah datang malaysia buat promosi. Kalau di endon ngak laku lalu datang malaysia. Huh dasar!

          0

          0
        • aku la says:

          patut la kan.. INDONESIAL ni slalu je kne bencana.. sebabnye adanya rakyat2 dia yg sgt2 busuk hati..macam bangkai…xpernah bersyukur n terlalu angkuh + sombong…ingat la sket.. time tsunami dlu, negara mana yg paling banyak bantu..?? tu la kan.. dasar lupa daratan… takat lagu pun nak kecoh… yg duit malaysia bantu negara kamu tu, ada kami bangkitkan?? malas jek nk sebut2 kan… tapi utk org yg xsedar diri mcm org indosial ni, mmg kena bagitahu sket…

          0

          0
      • sasa says:

        ntah apa2 nabil ni. nmpak sgt zero knowledge, buat lawak guna aib org. ms tgk last week rasa mcm nak tunjal jer dahi nabil tu. tak sensitif dgn keadaan sekeliling. muka luna maya pun dh berubah jd mangsa bahan si nabil yg kering idea. dia kering idea org lain yg dimalukan..

        0

        0
        • sasau says:

          zero knowledgee pon dia kaya… ko yg kata pandai 2 kaya x?
          Nabil… biar miskin harta, asal kaya budi bahasa ye Bil… ingat ye.. All the best

          0

          0
      • salmah says:

        tu bukan neelofa la. yana samsudin

        0

        0
        • Cikgu Matematik says:

          Laaa tu Yana Samsudin ke…. Aku sumpah betul2 tak kenal sape tu mula2 tadi..Kociknya hidung. Agaknya betul Yana ni buat nose job.. aiyoyoo

          0

          0
    • Fahrin Ahmad says:

      salah luna maya gak, kalau tak tersebar video bodoh tu,
      takdelah nabil nak kutuk..

      0

      0
    • Wawa Zainal says:

      apasal dalam meletop,
      tak berani nak jumpa depan2 ke?

      0

      0
    • miss m says:

      aku rasa laah, luna ni tak fikir negative sangat pun..lagipun menda dah lepas pun.. rasa nyaa penonton,peminat,haters, commentator yang lebih2 fikir negative..

      0

      0
    • Olga says:

      BIBIK2 SEMUA BUAT KERJA DULU JANGAN ASYIK NAK BERGOSIP JE

      0

      0
  2. minah jambu merah biru says:

    hahahahahahahaha

    0

    0
  3. minah jambu merah biru says:

    tk payah lah nk respek respek ngan si nabil ni ! ni mesti ada yg paksa nabil untok mintak maaf ngan si luna n peminat2 huh ! nk tk nk tepaksa la nabil paksakn diri buat muka selenge mintak maaf kt peminat 1malaysia MENGAROTTT !!

    0

    0
  4. zaza says:

    satu je nk pesan bro, fikir dulu sebelum ckp.
    jgn mulut jln dulu baru otak.

    0

    0
  5. jep says:

    biar x lawak,jgn biadap..
    poyolah.. nk raih undi blik la tu,

    0

    0
  6. Waniee Syah says:

    Dahlah tu..apa hal kecoh sgt pasal INDON ni, dah perangai buruk, mmg patut di aibkan. Sebenarnya ASTRO yg sengal panggil dia jadi juri..mcm org kat Malaysia dah x ada yg layak…Nak paksa mintak maaf berbagi.. BORING.

    0

    0
    • mangkaq says:

      ape die??mmg patut diaib kn?????,,,sapa yg ajar cmtu agama islam ajar cmtu ek mengaibkn org dpn org ramai???biaq pi la luna maya buat ape masa dulu..semua org pn da tau….tu dosa dia n hal dia….kite ni perlu ke nk aib kn org tu even die jhat..sapa yg ajar blh mengaib kn org…cer g tanye ustaz2 tgk apa die jwb…. kalau kita jg aib saudara kita Allah akn jga aib kita..tp kalo kite aib kn org…kt akhirat nnt kita jg diaib kn..

      0

      0
      • hhahha says:

        hek elhhh chill laa…. bukan Nabil ckp google nampak gambar PORNO ponnn.. aku siap cr tang yg heboh kata dia aibkan luna…. gila kecoh rakyat Melayu jelata nih…. cuba kalo kita yg kene bahan…. lg suka rakyat jelata Indon tau x…

        0

        0
    • miss m says:

      waniee Syah: Indo! bukan Indon..tak semua indo perangai busuk k…aku bukan orang indo.. tapi aku ada ramai kawan dari indo..

      0

      0
  7. Miss F says:

    awat lain benor muka yana samsudin..

    0

    0
  8. luna colour says:

    nbil ni jdi host jer lar xyah jdi plawak bkan lwak pon…..bocey for mlm

    0

    0
  9. apple says:

    adakah nabil takut dapat no 5 jumaat ni?

    0

    0
  10. esah says:

    Awatla muka yana samsudin lain benor, hidung makin mancung….alahai,

    0

    0
    • katanya says:

      katanya sbb badan susut, muka kecik… aku pon badan dah susut, muka dh kecik sejak berdiet nih.. x de pulak idung aku kecik dan mancung…. teknik shading katanya…. aku pon shading idung xde gak nmpk mancung tirus… Apakahhhh

      0

      0
  11. Anonymous says:

    hahaha nk pncing undi la tuuuu puiiii

    0

    0
  12. yus says:

    Sedangkan lidah lagi tergigit… Sedangkan nabi ampunkan umat… Salah memang tetap salah… Tapi dlm kehidupan kita… Saya dan anda pasti pernah membuat salah… Terlalu perfect kah kita hingga tiada ruang di dalam hati kita untuk memaafkan kesalahan orang lain?

    0

    0
  13. FZN says:

    dia dh mntk maaf dh la,ni la manusia,bila x mntk maaf kata x nk mengaku salah,bila dh mntk maaf still nk maki2 org tuh…mne taw kot lpas ape yg trjadi dia dh mntk maaf kt luna scara personal,the baru buat kt tv utk tunjuk yg diah dh mnt maaf kt luna

    0

    0
  14. kame says:

    kepada yang duk tuduh nabil tak berani minta maaf depan2, cuba korg click link bawah..jangan selalu sangat fitnah kalau takde bukti..
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524783714307621&set=a.183167295135933.39164.153817698070893&type=1

    0

    0
  15. nbk says:

    pehal indon semak bace blog m’sia ni?

    0

    0
  16. Anonymous says:

    bosan dgn pelawak,mkin terkenal mcm2 hal lak..
    ingt la sket sblm ni korg bkn sesape pun

    0

    0
  17. nora nona says:

    nora bgi 4 bntang untuk nabil

    0

    0
  18. shika says:

    Bagusla sedar,walaupun luna ada knangan mlampau..xbaik mnghina dpn org.gosip nabil yg dulu lg teruk,cuping2 telinga..,klu gtal tu,mmg gtal jugala..2 tau 3 peserta?MLM SUKA BUAT LAWAK DOUBLE MEANING BOLE kATA STIAP MINGGU…lawak ni mmg xsesuai,bnyk lg idea.respek kumpulan shiro,jambu,bocey…stp minggu lawak berlainan best..SEPAH walaupun otai,tolongla jgn buat lawak yg malas,stp minggu bsambung2 cerita…bosan!!!!MLM juara tolong undi peserta yg betul2 lyk,bukan popular,otai..idea bsambung2.

    0

    0
  19. shishi says:

    Knapala nabil cmtu…masing2 ada buat silap.memalukan org xbaik.kumpulan yg best stp minggu lawak bbeza bocey,shiro,jambu.,xde lawak double meaning.sepahtu..knape lawak stp minggu sambung2..dh xde idea ke cerita..xadil rank tinggi,pserta lain xdpt undian bgus cm jmbu,shiro..kli ni juara kita undi btul2 lyk,bukan popular,otai..lawak yg sama bsambung.klu sepahtu juara,tp cerita yg bsambung..xadil utk peserta lain.saya rindu kumpulan sepahtu yg lawak tahap gaban.skank boring

    0

    0
  20. Zarlene says:

    Ape kejadahnyer indon sebok2 meroyan kat BN nie? indon oii Malaysia yg kau pggil malayshit ni jg tpt indon2 cari mkn plg dekat tau?…meroyan sbb PATI byk dhtr pulang kot…luna maya tu bkn aku nk mengutuk ke ape tp sbg pmpuan malu la aku bile tgk muka ingt plak ngn isu video dier dulu…mmglh yg berlalu tu jgn dkenang lg tp…ish…aku plak yg malu….

    0

    0
  21. […] (VIDEO)Nabil Ahmad Mohon Maaf Kepada Luna Maya Dalam MeleTOP (37) […]

    0

    0
  22. […] Kepada Nabil dan kesemua peserta akhir Maharaja Lawak Mega 2013, good luck and all the best. Pastikan buat lawak yang terbaik untuk para peminat anda. Kurangkan lawak yang berunsur lucah & aibkan orang lain. – sumber […]

    0

    0
  23. Anaksama says:

    Nampaknya sangat nara ni post main hentam keromoh ja…hahahaha…lain kali cek betul2 sblm post coz akhirnya memalukan diri sndiri…hahaha

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Semak je indon2 ni blah la
    Ko ingat lagu2 indon tu sedap sgt ke
    Pasni xpayah semak2 msuk malaysia nk promote lagu and artis ko tu

    0

    0
  25. kasabian says:

    sapa yg kat atas tu berbondong-bondong ckp indon tu…anon..malingsia is maling…junior..
    xyah nak menyamar sgt lah…gua syak ni org malaysia jugak..kalau indon dia tak getik nak masuk blog malaysia …pastu menulis ala-ala indon konon…klu betul indon aku dah tak paham sepatah haram ko tulis…ni elok jer…loserrrr

    boooooooooooooooooooooooooooooo

    0

    0
  26. Moi says:

    Amboi Yana Samsudin.. Hidung! Nak jentik je rasa hidung hang tu.

    0

    0
  27. kasabian says:

    and one more thing..siap cari jumpa lagi klip video lagu indon citer ariana rose…citer ngah hot skrg kot…ingt indon ambik pusing citer2 malaysia ni?
    Jangan nak menipu klu dah org malaysia..perangai bangkai tak abes2 jd penyakit dlm masyarakat…orang takde masa nak ambik port pasal ciplak lagu indon lah..tak membantu meringankn beban ekonomi pn

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Wahai semua indon2 kat bn ni. Sepatutnya kamu berbangga muzik kamu bagus. Sebab kami malaysia suka. Cuba tengok bangsa cina. Cina ada di merata dunia. Mereka bawa budaya mereka. Walau cina dari negara mana mana pun.

    Tapi kamu sibuk kata kami ambil budaya kamu. Kita kan serumpun. Bila muzik kamu bagus, kiranya bisness muzik kamu berkembang. Apa masaalahnya. Kami puji bagus, kamu kata mencuri…. adoi, pergi cuci hati kamu semua. Jgn penuh hasad dengki. Sebab itu indon mundur.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Aku tengok muka rita rudaini dgn drama lama dia dulu pun lain sangat dengan sekarang. Hidung,dagu…

    0

    0
  30. Anonymous says:

    aku x nk cakap pasal jebeng..luna maya atau si nabil…tpi aku pelik sikit la tengok muka yana mcm ad lain sikit..bahagian hidung tu y lain sgt..aku bkn nk mengata ke ap..tpi memg ketara sgt…

    0

    0
  31. Anonymous says:

    haaa..satu lagi..pelakon pompuan y nama dia rozie tu y berlakon dalam setiap sujud..dia punya muka sembab semcm..sebiji mcm muka nanu baharuddin dlu tu…muka dh mcm kena sengat lebah dlm 100 eko…tpi aku suka ngan kak liza abdullah..dia dh tua tpi lagi cantik..muka pn x ad botok bagai…lagi2 masa dia berlakon pakai tudung..lagi ayu…

    0

    0
  32. noknokgorgeous says:

    yang pasti nabil memang dalam list top 3 malam ni, rezeki dia memang melekat, paling tak pon no 3, perangai tak senonoh ke, mulut cam buntut ayam ke, rezeki dia memang ada, serius, aku perasaan dari dulu lagi, lawak ke laut kering mana pun die tetap menang, dan nabil aku bukan sokong ko, go boceyyyy dan shiro ……………………..

    0

    0
  33. bocey.. memnag bagus tp kalo xde yg debab 2 x kemana jugak.. same je modal guna si gemuk 2
    jambu.. merapu x habis2.. kekadang lawak, kekadang x menjadik
    shiro.. boleh la.. lawak berkisar masyarakat melayu, pon kekadang ‘punch line’ slow
    sepah 2… bernasib baik sbb popular, kekadang mcm drama melayu, kekadang lawak habis, kekadang sorang 2 je menjadik
    Nabil….. ermm.. aku tau ko byk job, aku tau ko xde idea, smua job ko nk sapu, tp tolongla kalau x nk org mengata sila bg lawak yg ‘urmp’ utk final ye…
    dato’ ac- hang tau x hang kelakar.. kekadang sbb hang masuk tang akhir depa jd kelakar.. cuba hang try masuk next year

    0

    0
    • CHIKA says:

      Sejak jd cikgu tuisyen percuma utk anak2 ni, maths sya dh bertambah bagus. Abg Nara, soalan math ni x mencabar la..cer try letak soklan math UPSR, bru mencabar….hahaha…

      juri MLM di rumah – sya setuju bebenor tang dato’ AC tu…rasanyer x der org yg leh gantikan Dato’ AC jd pengacara MLM paling best..

      Mlm ni sya harap SHIRO jd yg terbaik…sya suka lawak dorg yg x merapu dn mmg betul2 lawak utk menghiburkan..terutama minggu radio Sinar tu & lawak dgn artis jemputan bersama ‘daddymy” hahaha…terbaekk la Shiro..
      Bocey – ada kala lawak mmg menggeletek…
      Jambu – sya x faham kenapa lawak merapu dorg masih boleh diterima..kkdg lawak merapu dorg ni buatkan saya menyampah…lawak mgu lepas yg debat bahasa inggeris tu mmg sya x berkenan langsung..
      sepahtu – bla berada di zon selesa, sepahtu jd malas utk mengutarakan idea2 lawak yg berbisa…memilih lawak santai utk selamat sebenarnya merbahaya..ayuh, sepahtu…tunjukkan taring bisamu…
      Nabil – byk persembahan yg kkdg x menjadi..dn bla dh kering idea, mula kuar lawak merapu yg kekdg melalut x tentu hala..

      0

      0
    • miss AA says:

      mmg nabil ade wat silap tp n then die da mix maaf ..korg xthu die ade dpt satu show kat compny ni ..die sngt baik sbb tlg kwn die..die minx pengajur tambh byrn skit sbb die nk bwk angah mengacara same dgn die..die snggup kongsi rezeki…org nmpk buruk je

      0

      0
  34. kak wok says:

    ac tu memang ada bakat, lawak jugak dia tu rupanya..tapi jangan buat lawak merapu sudah la..dah la awak tu dato’…kang makin dibenci orang…

    0

    0
  35. BLUEBERRIES says:

    Nabil nyer lawak mmg dulu time Raja lawak dia banyak buat homework..and dia satu2 nya yg still leh sustain solo.. Zizan and Johan and Yus and Tauke..dulu solo tapi kena combined utk buat lawak.

    Walau mcmanapun Nabil pernah cipta pembaharuan dalam lawak. mmg dia kekeringan idea..tapi saya percaya..nabil di liga dia yang tersendiri. Tapi nabil, please jgn aibkan orang lagi yer. undi kami tetap utk NABIL, BOCEY, SHIRO :)

    0

    0
  36. peanut says:

    tahniah! Nara… gossip ni sampai ke Indon. cuma aku x suka ngan indon gila yg mengomen nie.. mcm la dia hebat sgt. puiiii!

    0

    0
  37. melati says:

    Saper suka Nabil , mereka ni kasta rendah, itulah hakikat nya.

    0

    0
    • kaktus (bukan nama sebona) says:

      putih putih melati merah merah delima
      melati kasta tinggi

      Manusia semuanya sama di sisi Allah, yang bezanya ……………..den ghaso ekau tahu kan…

      0

      0
    • Anonymous says:

      tak abis2 ngan ayat “kasta” ko tu , keling ape ko ni

      0

      0
  38. abc says:

    final MLM 2013 malam nie..

    sekadar tekaan
    Juara = Shiro
    Naib Juara = Sepahtu
    Ke3 = Jambu
    Ke4= Bocey
    Ke5- Nabil

    0

    0
  39. pening says:

    something is done towards hidung yana ni….. bile cmpare video yana time dtg meletop ngn shila amzah cmpared to yg ni….cm lain jer…cm lain jer…adoila retis…duit byk suntik2 je la k…

    0

    0
    • .................................. says:

      something is done towards? kamu google translate ke? alamak, teruk sangat english kamu ni dik..kamu pun duit banyak-banyak tu apa kata daftar masuk kelas belajar bahasa inggeris..bahasa lain pun boleh juga..belajar bahasa tak rugi..

      0

      0
  40. […] (VIDEO)Nabil Ahmad Mohon Maaf Kepada Luna Maya Dalam MeleTOP (37) […]

    0

    0
  41. melati says:

    Dlm berjuta2 Melayu Nabil lah melayu yg paling Haprak,,Melayu ni asal usul dari Pion pastu terkejut budaya camni lah jadi nya…pastu English pun aku tak paham perasan bagus jer speaking….hahaha sian saya masih ujud Melayu cam Nabil ni….Astro pun 1 yg simpan Nabil ni watper ? tunggu lah kalau ader TV berbayar yg lain saya mesti tukar kalau Astro masih simpan si Melayu Nabil ni.

    0

    0
    • melato says:

      Dlm berjuta2 orang Melati lah org yg paling bagus, tak haprak, speaking english paling power sekali smpi mat salleh tak paham hahaha….

      0

      0
  42. Anonymous says:

    aku rase gmba luna n nabil ni cam dlm surau je…sbb nmpak sejadah dok sangkut…pstu depa bdua dok pakai kasut dlm tu…ishhh

    0

    0
  43. zaza says:

    ah,nasib baik dgn Luna, kalaw dgn Chef Wan, mmg siap lah ko Nabil. bertahun2 tk hbis mulut ko kene tenyeh dgn cili api kt dapur dia.

    0

    0
  44. eton joget says:

    luna yana nabil–tempat dan masa berbeza..sume ada kaitan dgn masa silam eton
    propa.

    0

    0
  45. puteh says:

    elok lah da mintak maaf..tp aku tetap tak minat nabil. mungkin benda macm ni boleh buta dia tersedar diri sikit sbb aku mmg da perasan mulut dia da terlalu laser. sbb status pak lawak dia kita malas nk ambik pusing. tp kalau dlm propaganza tuh..mmg menyampah lawak2 dia yg berbau “aibkan org”. rasa mcm nak serkup je mulut dia. azwan ali yg laser tu pon tak aibkan org mcm ni..

    0

    0
  46. Funny Malaysian says:

    Tengok cara penulisan “konon” orang Indonesia tu dah tau dah. Yang tulis orang Malaysia…Pas tu yang baca marah..bagi komen la…caci la… yang untung, Nara jugak. Ramai orang komen … Pls grow up la. Kenape Melayu ni senang je percaya dan gaduh..

    0

    0
  47. milah sirus says:

    yelah…org Malaysia je yg kenal blog nara ni sebab org Malaysia je yg hargai Indon ni,dengar lagu Indon,tengok sinetron Indon,langgan Indo Pek n baca blog hiburan Indon..kalau org Indon manalah dengar sangat lagu Malaysia,tengok drama Malaysia,..manade baca blog hiburan Malaysia sbb tak paham bahasa Malaysia…org Malaysia je yg pandai bahasa Indon sebab selalu tengok sinetron…

    0

    0
  48. Kak Zane says:

    Honestly tak kenal sapa pun Kaler LUNA nie, tgk porno dia dan tak pernah tengok MLM sampai le mlm final.. Interestingly… Kak nak komen.. masa malam final tue Luna pakai terdedah sampai nampak ‘SEGALA’ kat dada tu… maybe tak berapa nak obvious sbb ada batu permata, kain net (bajet nak cover dan berfesyen kut).. Kak pikir, kalau camnila orangnya, so tak heranla kalau NABIL nak mempersendakan sejarah hitam dia tu.. dia pun tak malu nak SHOW OFF ASSET dia kat public TV..

    0

    0
  49. nara pencurik! says:

    berpuluh dah kali ulang ayat terlepas pndg, maaf lambt tahu,,hey! nara kau ni mmg failed!

    0

    0
    • nara pencurik! says:

      lepas ni mesti nara kat ops terLEMBAP update pasal zizan n emma maebong an? puihh! nara FAILED!

      0

      0