Written by Bella | June 7th, 2016

Tanggal 3 Jun lepas merupakan tarikh yang cukup bermakna buat Hanis Zalikha dan Hairul Azreen dimana mereka telah dikurniakan cahaya mata pertama mereka, Yusuf Iskandar.

Berkahwin pada tanggal 5 Jun 2015, Hairul akui kehadiran anaknya adalah hadiah ulangtahun perkahwinan yang cukup bermakna buat beliau dan Hanis.

Semalam, Hanis Zalikha menerusi akaun Instagramnya pula memuat naik video saat menanti kelahiran Yusuf Iskandar.

Video berkenaan mendapat perhatian ramai dan ruangan komen di Instagram Hanis dibanjiri dengan ucapan tahnia selain mendoakan beliau dan Hairul akan kekal bahagian sehingga akhir hayat.

Berikut video yang dikongsikan ole Hanis Zalikha :-

Thank you for your jiwa raga. Happy Anniversary @hairulazreen . "With Arms Wide Open – Creed" (I feel as though you're singing this to Yusuf Iskandar throughout our pregnancy journey) Well I just heard the news today It seems my life is going to change I close my eyes, begin to pray Then tears of joy stream down my face With arms wide open Under the sunlight Welcome to this place I'll show you everything With arms wide open With arms wide open Well I don't know if I'm ready To be the man I have to be I'll take a breath, I'll take her by my side We stand in awe, we've created life With arms wide open Under the sunlight Welcome to this place I'll show you everything With arms wide open Now everything has changed I'll show you love I'll show you everything

A post shared by Hanis Zalikha (@haniszalikha) on

Kami juga mendoakan agar pasangan ini kekal bahagia sehingga ke akhir hayat dan harapnya Yusof Iskandar menjadi anak yang soleh.

24 responses to Video Menanti Detik Kelahiran Anak Hanis Zalikha Dan Hairul Azreen Curi Perhatian Netizen

  1. Fidot says:

    Nak baby jugakkk..Comelnye :)

    0

    0
  2. melati says:

    Namakan lah Anak tu Daniel kew, Jeffry kew ,Steven kew..sebab Mak Bapak dia lawa….Ni setengah Mak Bapak mcm Getah Pemadam tapi anak nama Daniel….bukan aper sian nanti budak tu bila besar nanti jadi bahan ketawa..!!! walau pun kita syg anak kita tgk dulu muka kita kt cermin..!!! kalau rasa kita ni sedap mata memandang namakan lah anak tu..!!!.Daniel & Bagai….takut nanti org ckp Indah nama dr Rupa..!!!!

    0

    0
  3. haha says:

    Dik…laki akak pun potongkan kuku akak bkn aje time ngandung, lepas branak pun jugak. idok ler perlu di-video-kan. neway, tahniah ler dpt anak.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    cukur bawah tu ko xnk tunjuk ke keknis???alahaiiii….normal laa tu laki tolong potong itu,ini bl bini mengandung…x dapek bini nk buek semua terutama nk cukur bwh tuu….

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sbb benda tu normal la dia tunjuk. Dia tau semua org mengandung cenggitu. Cuma dia 1st time mengandung. Ofkos la eksaited

      0

      0
  5. Anonymous says:

    normal ke cser? boleh pilih2 tarikh nak sama mesti cser ni, apa barang tak rasa contraction dik oii…

    0

    0
    • Anonymous says:

      kahwin 5 jun, 3 jun branak.sama apanyy. ko bangang ke juling

      0

      0
    • hahaha says:

      kahwin 5jun branak 3 jun. apa yg samanyyeeee. ko bangäng ke juling

      0

      0
      • damai says:

        dah setahun kahwin oklah apa nak pelik, lain lah kahwin 5 june 2015 beranak 5 july 2015 itu yg kena pelik, tak habis2 nak pertikaikan hal remeh temeh

        0

        0
        • Anon says:

          Hi, mereka tak cakap pasal beranak awal ke apa. Mereka cuma berkata tentang memilih tarikh deliver sama dengan tarikh nikah. Sekian

          0

          0
    • Anonymous says:

      tarikh dekat pon ko nak sibuk … dah tuhan nak bg dia beranak time tu … beranak la dia … tak semestinya tarikh cun tu mesti czer dek non .. hadoiii …. kelako je bg statement cam tu..

      FYI dia bersalin normal k .. kalu betul czer mesti dia pilih 5 jun jugakkkk …

      0

      0
      • Anonymous says:

        apa barang tak rasa contruction?
        ape lah..czer pon ada sakit dia tersendiri tau

        0

        0
    • usoptayob says:

      ko penah rasa branak normal+cser ke? jgn main sedap mulut je ckp cser tak rasa contraction…ko ingat dan2 cser dan nyempat rasa sume sakit????? da rasa sok ko tau la langit tinggi rendah…seumur hidup tanggung kesan tau….jgn ckp cser ni tak sakit

      0

      0
    • Ami says:

      Czer lg susah jaga drpd normal. Ko jgn igt semua org nak czer sbb tak nak sakit. Apa ke bangang ko ni. Mak ayah aku kawin 10 April, genap setahun lps tu akak aku lahir 10 April jgk. Tp mak aku branak normal je tak czer pun. Tuhan dah tetap kan time tu anak nak lahir nak buat camne. Bodo la ko ni

      0

      0
  6. pasa says:

    tarikh branak dia pon korg nak kecoh..apa punya turrr da..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    dulu sy n asben pn sweet sweet jgk mcm ni..tgk la ble ad anak nnti.. xad time for asben n wife. hehe

    0

    0
  8. Mime says:

    Anak pertama… semua org perasaan yg sama.
    tunggu no 2…3…4…5..
    Jgn sampai dah “tak kuasa”
    Sederhanalah …. Jgn Over…
    Gi bazar pun nak masuk paper ke….!!
    nak publisiti…nak popularkan anak..agak2 lah
    be creative …

    0

    0
  9. #NFS6 says:

    selamat menyambut anak baru …???

    0

    0