Written by AbangNara | December 9th, 2013

Abang Nara tidak mengetahui pula kewujudan kumpulan Megaboys ini. Sebelum ini mereka sudah ada “single” sendiri, namun lagu “Berjalan Seperti Rihanna” ini pasti akan memfemeskan kumpulan ini. Memang kreatif, inovatif dan catchy lagunya. Abang Nara sekali dengar dah boleh hafal bahagian korus.

megaboy

Bagi anda yang sedang tensen bekerja di hari Isnin, ini adalah lagu terbaik untuk anda. Abang Nara berani jamin ketensenan anda mengenai ofis akan hilang. Akan wujud tensen yang baru. Hehehe. Cuba layan sikit video Megaboys nie. Itupun kalau anda beranilah.

Terbaik bukan? Hahaha. Memang kreatif anak-anak muda Malaysia sekarang. Abang Nara yakin dan pasti kumpulan Megaboys ini boleh pergi jauh. Anda perlu buat lebih banyak lagu dan video klip sebegini. Teruskan usaha anda Megaboys!!!
fareedaP.S: Ingin tampil secantik Mawar, isteri Fizo Omar? Ingin nyata jelita? Rahsia kelihatan menawan dengan tudung terkini dari Fareeda. Jangan bertangguh lagi…layari segera Facebook Fareeda Nyata Jelita sekarang juga.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

69 responses to (VIDEO)Megaboys – Berjalan Seperti Rihanna, Memang Macam Comel Je

  1. WORLD CUP says:

    YES FIRST….

    0

    0
    • Macam Comel Jerr says:

      Budak2 ni tak salah…..
      Yang salah orang yang meyakinkan budak2 ni yang suara diorang ni sedap, berbakat, kalau buat lagu confirm laku…
      Dan yang lebih salah lagi orang yang cakap kat budak rambut belah tepi tu…
      yg dia buat gaya ala kpop tu nampak sgt comel….
      Muntah Hijau!!

      0

      0
      • Villa Nabila says:

        mak aih macam nak kena hantar villa nabila je

        0

        0
        • kiki says:

          aku x ksah la pasal nk wt bajet kpop…sbb aku mmg lyan je kpop..tp tlong la nk menari tu blatih la molek2 sket..kalo kpop blatih setahun 2 bru debut kot..ini mcm bru 2 ari blatih..(x smpai ati nk ckp mcm 2 jam belatih)

          0

          0
        • Maya says:

          tu video apa ? tak sanggup Maya nak klik.
          Maya ni kpopper tapi kalau melayu tiru kpop Maya memang x suka. nampak agak pelik, dah lah dance x sharp..ish kalau org luar tgk malu kita.

          0

          0
      • mia says:

        macam sengal je..

        0

        0
      • ketot says:

        darah hidung tengok bebudak jelmaan kpop ni!

        macam nak carut je
        macam nak puji je

        #cari keje lain dik……..plessssh!

        0

        0
        • One Direction says:

          lagu kpop GAY sape yg nak layan, lagu One Direction jugak terbaik, kalau nk release tension layan lagu One Direction, One Direction ada fans seluruh dunia, kpop ? ada tahi jelah, One Direction semua handsome, girls mesti suka..confirm jatuh cinta lah dgn 1D, One Direction terbaik, jom support One Direction.

          0

          0
    • frozen says:

      Apakah????

      0

      0
    • Olga says:

      ini bukan kumpulan megaboys tapi meGAYboys!

      0

      0
    • pengkritiktegar says:

      nak nasihat la..tolong lah jangan yakinkan budak2 nie suare sdiorang sedap..one more thing, GO FIND A PROPER JOB !!! bnde nie kejap je…at least kalo keje ade la jugak gajji tetap ngn pencen(kalo keje ngn kerajaan la..)

      0

      0
  2. hatu says:

    NAK MUNTAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

    0

    0
  3. AmyZulek says:

    Abang nara.. lagu ni same ngan lagu kumpulan the Wanted – walks like rihanna tu ke?

    0

    0
  4. Anonymous says:

    TIRU LAGU SHE WALKS LIKE RIHANNA -THE WANTED…PFTT

    0

    0
    • kak anon says:

      betul3

      0

      0
    • choii says:

      CHOIII TAK NAMPAK KE TU BESAQ2 THE WANTER COVERS!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      nak kata tak pandai membaca nanti marah. kan dah terang benderang tulis ‘the wanted cover – walks like rihanna’ atas nun. ishhh. tapi at the same time, sanggup bebudak ni buat semua ni eh. kesian pulak tengok. ish ish

      0

      0
  5. bobo yang pemalu says:

    ketahian apakah ini?

    0

    0
  6. rika sumanto says:

    nok haroooommmm

    0

    0
  7. myter says:

    ok muntahhh~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  8. amirnawawi says:

    Amende nih? Oh! Bila masa pula kumpulan ni mwujud?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    mcm cantik je ~ mcm comel je ~ dia berjalan ~~ hahaha bengong r . tergelak ak dgr lagu ni . .

    0

    0
  10. tuiiihhh.. says:

    btol lah ketensenan len lak yg ak dapat.. puiii..

    0

    0
  11. Ien says:

    SAMPAH!

    0

    0
  12. h.r says:

    macam bodoh je. macam geli je. but who cares. u act like taking marijuana.

    0

    0
  13. Anonymous says:

    knp la gaya budak2 skang mcam gay

    0

    0
  14. boi says:

    knp la gaya bebudak skang mcam gay

    0

    0
  15. esah says:

    Berdarah hidung nenek…tolong…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    wajib disepak dan diterajang.

    0

    0
  17. kasabian says:

    macam gampang jer…macam bangang jer…

    aku sumpah korg jd batu karang!…-malin kundang

    0

    0
  18. cik kelam kelibut says:

    xphm aku bebudak sekarang nie..nak tiru kpop bebenor..kalo hang tu putih, tinggi, ade rupa sesuai le wat gaya cam kpop tu..ni tak..gaya menari pon cam kelam kelibut cam aku nie payah la nak laku..kt malaysia susah la nak terima nyayian berkumpulan melainkan produser album tu pandai cr ruang kat malaysia nie..baik le engko org ni sambung blaja dik oi..dpt koje baguih, xpayah dok jadik artis ni ha..

    0

    0
  19. kk says:

    pening kepala aku..haha

    0

    0
  20. Anonymous says:

    best jgk! seronok tgk diorg menari..lagu pun ok..mcm cantik jer..mcm comel jer..mcm saye jer..hahahaha

    0

    0
  21. Mak Temah says:

    hhaaha mcm lawak jer mcm apa jer
    kesiannn…nak sangat jadi retis gamaknya…

    0

    0
  22. nikhirim says:

    boyan ni… eloknya tuko nama jadi megaboyans

    0

    0
  23. bongok says:

    sarcastic nye ayat kau nara.

    haha sakai gila depa ni

    0

    0
  24. bom bom says:

    aku rasa dari duk perabih berjuta2 panggil kpop wat persembahan tu, baikla panggil budak2 ni ja wat persembahan. jimat duit hati pun terhibur~~

    0

    0
  25. meow says:

    bobo tanak buat parody keee hahaha xpun join sekaki, baru boom boom kebaboom naik ke langit lols bwerkk

    0

    0
  26. ade aku kesah says:

    membazir masa jep..muda2 neh elok la buat menda berpaedah..jgn duk kejar nk glamer sgt..klu ade pakej xpe..neh hampehhh..hahaha

    0

    0
  27. tension says:

    nokharommmm !!! lg tension ade laa . nara ni ade mslh telinga dgn mata kot -,-

    0

    0
  28. not so beautiful nara says:

    tolong abbby adabi muncul……….selesaikan yg ini……………nak terberak dengar diorang ni haihhhhhhhhh…nanti david teo amik ya

    0

    0
  29. kak rana says:

    nara dh abes idea ke smpai nk masukkn bdk2 selenga dlm gossip blog ni?

    0

    0
  30. ape-ape says:

    ala…xkesah pun….amar penyanyi nasyid pun ada bt lagu macam cantik je..macam comel je….tp berunsurkan islamik….tp…megaboy ni….hmmmmmm….

    0

    0
  31. open minded says:

    This is brilliant. No way, nape korang semua tak suka?? Korang dah dikaburi dengan group 24/7 yang x sedap tu so korang kaburkan mata dan telinga utk persmbahan other groups. Korang dengar betul2 suara this group, memang sedap. So aku tak faham tang mana yg x sedap, yg mcm hampeh, yg muntah ijo. Only becoz dia guna words ‘mcm cantik’ and cover version ‘walks like rihanna’ (cool song!!!), so korang kutuk2. Percayalah aku cakap kalau semua stesen radio pasang lagu diorang ni sebulan utk setiap hari, aku jamin semua org terngiang2 lagu ni kat telinga. Very cool and catchy!!

    0

    0
    • Gayhanna says:

      mesti ko salah seorang ahli kumpulan ni kan…

      0

      0
      • Anonymous says:

        haha aku pun ada pk cam tu . puji tak agak2 . melambung2

        0

        0
      • cerry berry says:

        Sah2 salah sorang ahli kumpulan megaboys dah ni suka baca gossip nak tau perkembangan kumpulan diorang kan last2 kena kutuk kau2 punya…hahahahaha…aku syorkan korang letak nama MEGATRON pulak lepas ni mesti laku cam goreng pisang panazzzzz….!!!

        0

        0
    • Gayhanna says:

      mesti ko salah seorang ahli kumpulan ni kan…

      0

      0
    • bodoh betingkek tingkek says:

      Adoiii..apa yang brilliant nya kumpulan macam ni???

      Kami x suka kumpulan tempatan ala2 kpop. dahla imej macam gay nakhoromm betull. Ada juga group mcm forteen misalnya, tapi xdela se muntah hijau mcm group korang.. korang patut belajar mcm mana cara dorang.

      0

      0
    • budak subang jaya mmg ada gaya says:

      ntah2 ko ni salah sorang dari diaorg kot…bajet korea

      0

      0
    • asa best says:

      Berik malu jak….asa hebat la tek….yakssss….tok grp aesar ya nak….x jerak2 dgn24/7 ntah apa2 ya

      0

      0
  32. kim says:

    adik-adik cover… bapuk kot

    0

    0
  33. minah jambu merah biru says:

    macam siakkk je macam musibottt je hehe …helo dek ! kenape joget tu lembekkk sangat ????? nama bukan calang2 nama Megaboys macm bagos ..kalau nk joget tu biar betol2 la baru la Nampak macm macho sikit huh ! cuba sharpkn sikit joget tu ! ape2 pon u ols tk dapat ape2 hadiah hari ni ok try again….. !!

    0

    0
  34. cermin pecah says:

    Please kill them before they lay their own egg…

    0

    0
  35. jongos says:

    ni dari pembuat max 24 :7 kpop malaysia yang pertama katanya….
    mesti tak serik2 lagi nak buat group yang lebih kurang. Rasa macam nak lempang jer kepala pembuat group ni, masih tak sedar2 lagi kumpulan macam ini akan menjadi bahan ketawa orang ramai

    pastu feeeling kunun2, dekat youtube dah puluh2 ribu orang view, padahal dia x tahu orang view just nak kutuk ajer, pastu komen dah disable kat video tu.. kalau dia baca komen mesti nak bunuh diri agaknya …lol

    0

    0
  36. nang says:

    adoi pls la anak2 malaysia.
    nak masuk industri hiburan, sila fahami dulu industri tu.
    Malaysia kalau bab tarian2 ni tak de lah berjaya sangat kalau nak dibandingkan dgn lagu2 balada pop rock misalnya.
    kalau nak sangat pun, tolonglah bagi skills tu sharp dulu. ni macam hape je memangla tak menjadi.
    cover ke, tak cover ke, kalau buat persembahan, mesti professional. kugiran kenduri kawen pun bagus lagi agaknya.

    evaluate your life choices, please.

    0

    0
  37. semah says:

    cm haram je..cm siot je..

    0

    0
  38. otoks says:

    haha.. awal2 lagi dh tutup comment section kt youtube.
    Takot kena bashed letteww~
    Si Aesar Mustafa ni bukan yg Max 247 dulu ke?
    Amboihh cekal betul hati ye dikk..

    0

    0
  39. NuRuLNaDieYa says:

    Owh dah ade kat blog nih, ramai jugak yang duk sembang pasal kumpulan nih, errr xmo komen panjang2, video nih sempat tengok 20 saat je terus pitam, kpop malay sangat, pape pon thanks lah hiburkan hati saye nh, cepat sikit muntah

    0

    0
  40. emma says:

    tak baik nk kutuk org . ni bkn soal copy or ap .. diorang buat cover kn .. dorang still new . xplu smpai nk hina org .. diorang buat ap yg diorang minat .. ap salah nye .. kalau x suke xpyah lh tngok vdeo tu .. tu usaha dorang .. spatot nye we give they chance la utk prove how far they can go .. nobody perfect .. assalammualaikum…

    0

    0