Written by AbangNara | July 3rd, 2012

Akhirnya yang ditunggu-tunggu telah tiba. Inilah video yang dipersembahkan kepada semua tetamu yang hadir ke majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie di MAEPS malam Ahad lepas. Sila terharu mendengar kisah cinta mereka.

Dan di bawah ini pula ialah video ketika majlis pernikahan mereka. Sangat awesome kan?

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada team Awan Studio Malaysia yang merupakan videographer rasmi perkahwinan Irma dan Redza. Very good job done. LIKE Facebook Awan Studio tanda terima kasih kepada mereka kerana sudi berkongsi video-video yang best ini.

130 responses to (VIDEO)Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Syah Daripada Awan Studio

  1. aku says:

    Ohh Irma & Redza..Nape la korang ni sweet sgtt?? Bikin ku tesenyum sorang2 :)

    0

    0
  2. cik nad says:

    best sangat !!! sama cantik sama padan., bilaaa laaaa nk kawen nie..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    WOW!!.. AWESOME!!

    0

    0
  4. miss maurer says:

    sweet ! moga berbahagia till Jannah : )

    0

    0
  5. LAILA says:

    VIDEO PERNIKAHAN YANG PART LAST SEKALI MASA IRMA JALAN KEARAH SUAMI DIA TU MEMANG AWESOME SUNGGUH SANGAT CANTIK.

    0

    0
  6. bulbellaful says:

    mmg jodoh dorg..xprasan air mata mengalir xberhenti tgk video nih….over betol

    0

    0
    • tudung periok says:

      aku ingat aku sorang je yang over menitik air mata

      0

      0
    • imani says:

      sy pun..menitik air mata tambah2 part irma cium tgn suami dia yg dia sebak 2..irma2..sepanjang minggu cerita pasal irma dan reza..barakallahulakuma ya irma dan reza..

      0

      0
  7. cherry says:

    ya Allah, indah sungguh perkahwinan mereka. sangat2 sweet n lovely. sebak rasa sampai xsedar menitis air mata bila irma selamat diijabkabulkan. semoga berkekalan hingga ke syurga. dapat anak2 yang soleh dan solehah :’)

    0

    0
  8. huahuahua says:

    sepanjang den tgok bidio artis berkahwin,x dapek den ghaso porasaan yg den raso maso nengok bidio doghang neh ha..syahdu terharu,menyusuk2 ko hati den neh..tibo2 bergonang aer mato den x tau kenapo…teghaso betapa Allah memberkati pasangan neh..biar meghiah mano pon majlis kahwin artis yg sebolum2 neh..perkahwinan dorang neh buek den ghaso betapo sucinya sebuah ikatan perkahwinan tu….barakallah…barakallah…

    0

    0
    • aku says:

      Aku pon rase mcm 2 jgk..Tgh tgk video ni, smbil2 tesenyum sorang2 tibe2 bergenang air mata nih..Rupe2 nye rmai y menitis air mata dek terharu dgn perkahwinan irma&redza ni..

      Irma & Redza! Semoga msjd y di bina bahagia & kekal hingga ke syurga..
      Smg cpt2 dpt baby ye :)

      0

      0
    • achik says:

      igt kan sy je yg rasa spt ni..rupanya ramai yg berperasaan sama..sblm ni tgk video artis kawin just nengok je tanpa ada perasaan”tersentuh” tp berlainan dgn melihat video perkahwinan Irma & Redza..nawaitu mereka betul n Allah memberkatinya..sgt menyentuh hati..

      0

      0
  9. Suka :) says:

    *Senyum sorang2* perghhhh sweet to the maxxxxx!!!!!!!!! taktahu nak cakap apa siap menitis air mata :’) :’) :’) :’)

    semoga berbahagia Irma & Redza :)

    0

    0
  10. sidaracantikmanis says:

    aduhai aku ‘jatuh cinta’ dgn pasangan ni…jeles rasanya..baru lepas putus ini..betul2 buat hati ini sebak sgt…..aku mohon sgt bertemu jodoh yang lbk baik untuk ..apa yang terjadi pada Irma..akhirnya Irma dapat hikmahya..bila dgr citer dia bertemu dgn suaminya di Makkah..tu lah saat paling indah dan kita yang mendengar pun rasa terharu sgt..nak jadi mcm Irma pun ada…so sweet….

    0

    0
    • huahuahua says:

      semoge Allah mengurniokan yg terbaek buek ekau sobgai ganti eh….insyaAllah…

      0

      0
  11. ian moone says:

    Subhanallah, terasa nak menitis air mata bila melihat video akad nikah mereka. betapa hebatnya cinta mereka.. moga jodoh kalian berkekalan hingga ke syurga..amin..

    0

    0
  12. dyl rouk says:

    syukur alhamdulillah..Congrats buat Irma & reza..touching,sweet,lovely sgt tgk video ni…pasangan yg begitu sepadan & telah ditetapkan Allah swt.. semoga kalian berdua berbahagia selalu sehingga ke syurga..Jodoh tiada siapa yg tahu..love u Irma.. <3

    0

    0
  13. Cikpot says:

    PENGSANn… Bagun balik pengsannnn lagiiii…. Bangun & pengsannnnn lagiii..
    Huwaaaaaaa!!!! ensem nyerr redza!!!
    Moga Allah s.w.t berkati perkahwinan ini… Amin

    0

    0
    • KEYBOARD WARRIOR says:

      KALO CIK POT KERAP PENGSAN…. BAIK CEPAT2 GI SPITAL..
      MANALAH TAHU… NANTI BLEH HEART FAILURE ASYIK TENGOK RUPA SUAMI IRMA JE.. hua hua hua….
      Ntah2 Cik Pot terlebih gula kot.. asyik pengsan je.. hehehe!
      Ni baru tengok rupa suami Irma… kalo kita semua dapat lihat rupa,
      Nabi Yusof A.S agaknyer macamana reaksi kita ya…
      Masya Allah….

      0

      0
  14. butterfly says:

    subhanallah…rasa macam terkesan sangat dengan kisah irma ni..kebesaran Allah..bagi yang sekufu untuk irma,,menitik2 air mata aku nengok irma sebak habis lafaz nikah tu…sobss sobbsss segala puji bagi Allah… =)

    0

    0
  15. uteh says:

    memanglah terasa sebaknya.akak yg dh 24 thn nikah pun terasa sebaknya..suami isma ada rupa rashid sidek sikit2 kan

    0

    0
  16. Agogo says:

    weyhhh pesal aku nangis ni..Ya Allah sies terasa ke kalbu cinta yg luhur n suci ni..tgk gmbr pun dah tersenyum n berangan sorang2 ni kan plak video ni..superb!

    0

    0
  17. luna says:

    tengok pre wedding tu hubby irma ni mesti rajin ke gym kan.tough juga badan dia.

    0

    0
  18. zaqyah says:

    masyaAllah..sweet sgt both of u.. tersenyum sya spnjg tgk vdeo awk berdua..teringat moment pernikhan sya bru2 ni..hehee sya doakan pernikahan ini akan sentiasa diberkati & dirahmati Allah spnjg masa.insyaAllah, keluarga sakinah bakal dibentuk.. aminnn :))

    0

    0
    • Anonymous says:

      samalah kite zaqyah….!! terasa sangat, sebab saya pun baru jer berkahwin Jan tahun ni.. :-) semoga perkahwinan kite semua berkekalanlah hendaknya hingga ke hujung nyawa..AMIN!! ^____^ tahniah juga buat awak…:-)

      0

      0
  19. mia says:

    abg nara, apa tajuk lagu background video majlis pernikahan irma tu ye? sedap laa….

    0

    0
  20. asmaulhusna says:

    awesome…beautiful couple

    0

    0
  21. KEYBOARD WARRIOR says:

    Masya Allah… Berdiri bulu roma ku tengok video ijab qabul Irma dan suami..
    Sama cantik dan sama padan… Alhamdulillah..
    Persandingan yg patut di contohi! Sederhana dgn ciri2 keislaman!
    Tahniah Buat Irma Hasmie dan Redza Shah
    Semoga rumahtangga yg di bina berkekalan sampai ke syurga..amin!

    0

    0
  22. Soulfly says:

    satu2nya video/gambar pre-wedding artis yg xde peluk2.
    alhamdulillah dan tahniah buat irma dan suami. moga berkekalan hingga ke syurga.
    semoga keberkatan itu sentiasa memayungi hidup kamu berdua.

    0

    0
  23. zira says:

    Alhamdulillah..video yang menyentuh kalbu.rasa macam dalam novel,tapi bila ku tepuk2 pipi rupa2nya memang benda ni hakikat dan wujud di alam realiti. irma dan redza selamat berbahagia…semoga jodoh berpanjangan hingga ke hujung nyawa. aminnnnn

    0

    0
  24. faHan says:

    kalau nak tau…lagu yang di gunakan masa irma nikah tu tajuk nye jalan cinta by sherina..ost cite ayat2 cinta..sape peminat cte tu ofkos ingat lagu tuuu ^^

    0

    0
  25. TeRrY89 says:

    ok..now i’m jeles..kpd laki aku..nk wt video jgk..walopon kite dh pngntn basi..4 taun kawen..tp i nk besnding lg cm irma buleh??hui hui hui..

    0

    0
  26. ATUK HENSEM says:

    sukenya atuk tengok video dia org ni sweet je.lembut je suara suami irma ni ya.sesuai lah dgn irma yang brutal tu.he,he,he.

    0

    0
  27. Nani says:

    Ade sape tak perasan muka husband dy mcm Ameer forteen? Sebijik!!!!

    0

    0
    • leman lambung says:

      tengok video nikah irma mak mertua irma memang suka sungguh ya kat irma.ni menantu kesayangan ni.bertuah irma.suke tengok mak mertua irma caring kat menantu comel dia.he,he,he.

      0

      0
  28. awan says:

    video pre wed yg lain dari lain..biarpun akan berakad nikah tggl beberapa jam saja lagi, xde pun nak pgg2. artis lain blm lagi ada apa2 yg rasmi, da pgg2 erat kt red carpet!nyampah lak tgk!

    0

    0
  29. missina says:

    so sweeettt,,alhamdulillah,,hubungan yg diberkati Allah insyaAllah,,

    0

    0
  30. Anonymous says:

    kisah d/org mcm kisah novel.si gadis dua kali putus cinta– kemudian cinta beralih arah pd Allah swt.menyerah kan segala2 nya pd takdir Allah & tak di sangka2 bertemu jodoh di Mekah & jejaka yg di temui spt prince charming,cukup lengkap segala2 nya.handsome, berkerjaya, lembut, sejuk mata memandang….& akhirnya si gadis yang pernah kecewa menemui kebahagiaan yang dicari2…..

    0

    0
  31. Anonymous says:

    seronok tengok majlis irma seronok juga baca komen korang kat bn ni. semoga irma berbahagia disamping suami dan dimurahkan rezeki dengan cahaya mata.

    0

    0
  32. jangan bersedih says:

    kpd wanita yg PUTUS CINTA di luar sana, xyah lar bsedih sgt kalo bf anda curang. buat smthing yg mdekatkan diri korang kpd Allah..kerana ada hikmah besar yg tak disangka-sangka disebaliknya. SO, jgn bersedih…….

    0

    0
    • KEYBOARD WARRIOR says:

      Betol tu… Irma Hasmie ni bleh di jadikan contoh.
      Dekatkan diri pada Allah SWT dgn izinNya pasti akan menemui kebahagiaan.
      :))

      0

      0
  33. Anonymous says:

    Hubby irma skali pandang mcm jehan miskin pn ade.. tapi versi muka kurus hihi..apepn bbahagia hingga ke akhir hayat.

    0

    0
  34. jambu says:

    Napela aku x jemu2 nengok gambo irma kawen..x cukup blog nara..aku dok searching lagi kat rotikaya..oh bulan..sume dok searching gambo kawen dia..gossip dh maleh aku nk amik tau, lagi2 psl lopa n anzlna yg hampeh tu..

    0

    0
  35. LAILA says:

    terasa sedih dan syahdunya masa akad nikah dan irma menangis aku pun boleh rasa. happynya dia setelah selesai akad

    0

    0
  36. ashypink says:

    nangis wei nengok video diorg ni..aku ingat aku je touching lebih2 haha..one of the most beautiful wedding ever yg pernah aku tgk…terharu dgn kisah diorg ni..mmg cam novel jek..semoga bahagia hingga ke syurga dan dikurniakan keturunan yg soleh..amin

    0

    0
  37. Aisya balqis says:

    Suka sgt tgk pasangan ni…sejuk je mata tgk..terujasssss betul…

    0

    0
  38. lili says:

    alhamdulillah. irma dapat jodoh lebih baik dari sebelum ini. Lebih baik, kaya, handsome, alhamdulillah dari gayanya, dia seorang yang tenang. Iman yang kukuh barangkali si redza ni. Alhamdulillah! Syukur.

    0

    0
  39. LilyNrman says:

    alhamdulillah. irma dapat jodoh lebih baik dari sebelum ini. Lebih baik, kaya, handsome, alhamdulillah dari gayanya, dia seorang yang tenang. Iman yang kukuh barangkali si redza ni. Beruntung dapat lelaki yang macam ni. Alhamdulillah. MasyaAllah. Syukur!

    0

    0
  40. nina says:

    tu diaaaaaa video perkahwinan irma kat youtube x sampai 24 jam pun dah sampai viewers 70k.dahsyatnya penangan irma.

    0

    0
  41. HK03 says:

    bakal dinobatkan wedding of d year nih !

    0

    0
  42. aki says:

    hrmm..bestnye pegi tunaikan umrah dlm pd masa yg sama Allah berikn jodoh yg terbaik utk dia..hope sy pn mcm tu jugak..aminnnn..<3

    0

    0
  43. jaja says:

    masyaallah…indahnya…ciptaan Allah s.w.t..pasangan ini terlalu cantik..tk jemu2 melihat mereka,tahniah irma dn redza..sweet couple…

    0

    0
  44. lylyezora says:

    tanpa ku sedari bgenang mata ini mlihat video yg penuh dgn rasa cinta….bhgia dpt kurasakan…doaku buat mereka bdua moga bhgi ke akhir hayat…amin…

    0

    0
  45. luqman hakim says:

    impak kepada masyarakat sekeliling dgn perkahwinan irma ni macam luar biasa plak sebab masa farah af kawen dulu suami dia hensem juga tapi lah sokongan dari peminat macam ni kenapa ya.bayang kan video kawen dia baru je upload kat youtube x sampai 24 jam dah sampai 70k viewers.tahniah irma.

    0

    0
  46. Sshh says:

    video pernikahan artis y telah membuatkan sy menitiskan air mata sewaktu melihat Irma sah bergelar isteri..x tahu kenapa hati ni rasa cam sayu jer…bila tengok Irma menangis air mata ni gak terus mengalir…

    0

    0
  47. Ros putih... says:

    abg nara pnya blog telah membuatkan sy menitiskan air mata tengok video pernikahan Irma…hu…hu..hu..sememangnya Irma punya aura tersendiri..

    0

    0
  48. irma sweet sgt2 says:

    kalah bidio awal n scha.. nangis ah kak..

    0

    0
  49. Sutera says:

    caya la Irma..kalah gmbr pernikahan dan perkhawinan artis y sebelom ni…Irma tetap terbaik…

    0

    0
  50. Sutera says:

    bila tengok perkawinan Irma n d bandingkan ngan perkhawinan Norman ..Eizlyn cam langit ngan bumi..

    0

    0
  51. hambaallah says:

    ohh.. tersangat sangat romatik sungguh video ni
    moga kekal hingga akhir hayat :-)

    0

    0
  52. Miss sue says:

    waaa…………so sweet…nim la artis yg btl2 sweet time wedding diorg….touching gak la..hehehe

    0

    0
  53. mak jemah says:

    pasangan pengantin yg paling lawa dan sepadan yg pnah aku tgk…

    0

    0
  54. Anonymous says:

    Ijab dan Qabul serta Pre Wedding yg berunsurkan Islam serta pertemuan mereka di Kota Suci Mekah..that’s why Perkahwinan Irma & Redza ini menjadi tatapan dan sebutan org ramai. Kisah mereka sangat unik. Tak perlu berpegangan tangan atau berpeluk-peluk. Semoga pasangan ini menjadi idola untuk remaja. Saya doakan mereka bahagia hingga ke Akhirat.

    0

    0
  55. nab says:

    ADA SESIAPA BOLEH BERITAHU TAJUK LAGU UNTUK VIDEO KEDUA?VIDEO PERNIKAHAN

    0

    0
    • cahaya_penawar says:

      lagu yg masa akad nikah tu rasanya sherina – jalan cinta dan of koz lagu pasha dan adelia – penghujung cintaku

      dr rancangan apa kata wanita kat tv alhijrah hr tu yg diorang buat suprise kat kak irma temukan dgn tunang dia(masih bertunang) lg mmg sy dah addict ngan lagu pasha dan adelia ni…skang tambah lagu sherina plak…

      0

      0
  56. Anonymous says:

    Pre Wedding dan Ijab dan Qabul berunsurkan Islam serta pertemuan mereka di Mekah that’s why ia menjadi tatapan dan sebutan org ramai. Tak perlu berpegangan tangan serta berpeluk-peluk. Indahnya bercinta selepas kahwin. Moga kisah mereka dijadikan contoh kepada yang belum berkahwin. Saya doakan mereka bahagia hingga ke akhirat serta dikurniakan anak yg soleh dan solehin. Amin.

    0

    0
  57. leman lambung says:

    TERBAIK LAH CANTIK SUNGGUH KEDUA2 VIDEO DAN SYAHDU VIDEO PERNIKAHANNYA.

    0

    0
  58. red says:

    Saat Irma sah sebagai isteri kepada Redza..menjadi halal utk suaminya, blh d rasakan debaran itu…itulah moment terindah dalam hidup..”menjadi yang halal”..bercinta la selama mana pun tanpa batasan tapi kebahagiaan itu x terasa sbb masih ada batasan yg cuba d sembunyikan..tapi bila sgalanya telah “SAH”, bahagia itu lebih nikmat…so, khawin la cepat2..jgn dok asyik bercinta jer..x pyh sbb nak kawen grand2, hantarn puluh2 ribu, so asyik tangguh jer…

    0

    0
  59. cahaya_penawar says:

    sy ingatkan sy sorang je yg sayu dan menangis…
    rupanya ramai…
    tak tahu kenapa hati rasa sayu sgt…
    mungkin kerana cahaya ISLAM sangat menyala-nyala dalam majlis perkahwinan kak irma spt mana hati sy sebak melihat tangisan rakyat mesir selepas kemenangan calon Presiden bg Ikhwanul Muslimin…
    yg pasti perkahwinan kak irma akan menjadi contoh majlis perkahwinan yg terbaik setakat ini…
    tahniah kak irma dan suami…
    semoga perkahwinan mendapat sakinah,mawaddah dan rahmat dari ALLAH…

    0

    0
  60. beauty says:

    syukur seeing the beauty of islam

    0

    0
  61. joyce says:

    wow inilah makna bagai ‘pinang dibelah dua’ bagi pasangan sweet ini… selama ini tak pernah saya tengok pasangan yang sangat padan… tapi bila tengok pasangan ini saya berasa teruja n gembira dan betul-betul berharap perkahwinan mereka akan kekal selama-lamanya… jangan lagi cerai-berai yang selalu kerap dengar sekarang… irma memang sweet dan berseri-seri walaupun memakai tudung.. saya bukan orang islam tapi pertama kali nampak irma tersangatlah cantik walaupun memakai tudung…lebih lagi husband dia yg handsome di sampingnya menyerlahkan lagi keayuannya…

    0

    0
  62. Natashaammy says:

    Fuhhh… memang terbaik la video dr Awan Studio nie.

    0

    0
  63. m.airul says:

    air mata jantan pon keluar ni hahaha

    0

    0
    • huahuahua says:

      selagi pasangan ekau x nampak x po bro..kalau x, kene serkop kepalo dongan baldi sobb malu…hehehehhehe…teruskan lah mengeluakan air mato,memmg syahdu sgguh pun majlis neh…

      0

      0
  64. baby says:

    speechless…sebak…terharu n mengalir airmata ini melihat keikhlasan yg sebenar terpancar dengan melihat video2 ni

    0

    0
  65. ana says:

    sayu je masa akad tu tengok irma menangis.Alhamdullilah irma selepas semua dugaan akhirnya irma dapat jodoh yang sangat sesuai dan padan sesangat dgn irma.senafas je suami irma lafazkan akad.tahniah semoga irma dan suami berbahagia hingga ke jannah.cantik sungguh video ni.

    0

    0
  66. futri ayu says:

    mereka sungguh sweet dan sepadan :)) picture yg sgt menarik

    0

    0
  67. Nana says:

    tahniah dan sweet sgt irma & redza. sama cantik sama padan. Ouh, touching !. d(^__^)

    0

    0
  68. pak kuzie says:

    smart sungguh suami irma.manis je dia org berdua ni.wedding of this yearlah.yuuuhuuuuu.

    0

    0
  69. Akus says:

    syahdu betullah tgk video mereka berdua ni..sweet sngt2..trharu rasanye..nk menangis dah ni..rasa bahgia tgk pasngn ni..itulh tersurt & tersirat ALLAH berikan..moga2 bahgia selamnya hingga akhir hayat & diberkati ALLAH selalu..amin..

    0

    0
  70. RASHIDA says:

    majlis perkahwinan yg paling menyentuh perasaan, terharu sgt… menangis bila redza selesai lafaz nikah…… tahniah irma dan redza…. majlis perkahwinan yg paling mahal di mata kita…….

    0

    0
  71. muslimah says:

    tahniah irma….muka hubby ensem dari EX2 dia tahniah…muka org beriman je…pandai irma cari peganti…hahahahah…mmg dah jodoh irma dgn mamat ni…tinge dah ade ckit cm tinge Nabil…muka ada imbas2 kit cm Farid Kamil…putihnya pun sama dgn Farid Kami…btw HOPE IRMA BAHAGIA SELAMA2NYA..AMIN

    0

    0
    • JanganDiKenangPadaKisahLalu says:

      Takde langsung rupa..xde keja la dok wat bandingan ntah pape ni

      udoh2 ler nyebut nama2 si pulan tu

      0

      0
  72. Anonymous says:

    barakallah..
    indah sungguh hubungan mereka..
    semoga berkekalan hingga ke syurga,,
    teringin nk jd mcm nie jugak..

    0

    0
  73. Sweet says:

    Alaaa sweet sgt.. Aku plakk yg nanges terharuu… Sob sobb sobbb.. Thniahh…!!

    0

    0
  74. d'ty says:

    sesunguhnya yg hidup telah dijadikan tuhan berpasangan…thanks a lot kepada-Nya, kerana telah memberikan kita yg baik2…amin.

    0

    0
  75. aku sayu says:

    bila sy tengok video Irma..smpi bab y Irma sah bergelar isteri tiba2 air mata sy pn mengalir…bgitu syahdunya…ni la perkhawinan artis y telah menyentuh hati kita..

    0

    0
  76. mak lampir says:

    BEST GILE KOT VIDEO NI.. PENUH ISLAMIAH…
    ALHAMDULILLAH..SEMOGA JODOH IRMA & REDZA BERKEKALAN HINGGA KE AKHIR HAYAT… INSYA-ALLA

    0

    0
  77. best says:

    Telah byk jgk aku tgk irma ni pegang mcm2 watak dlm lakonan.
    Kiranya ‘watak’ kali ini yg terbaik dier dapat seumur hidupnya
    Dan ending kisah cinta yg paling manis buatnyer. Kisah irma
    Jg membuat aku mengkagumi kebesaran allah. Bila kau redha
    Tinggalkan keburukan kerana allah dgn seikhlas hatimu..dia nescaya
    Menggantikannya dengan sesuatu yg lebih baik. Subhanallah.
    Itu adalah janji allah.

    Aku doakan mu bahagia melayari hidup suami ister sepjg hayat.

    0

    0
  78. okkkkkklll says:

    ni baru betul betul sweet couple :)

    0

    0
  79. Rima says:

    Harus dijadikan contoh.Pasangan yang sejuk mata memandang.

    0

    0
  80. tina says:

    bila hati benar benar ikhlas menunaikan umrah kerana allah, allah hadiahkan jodoh terbaik buat kita..

    nora danish balik umrah lak dapat apa?

    0

    0
  81. nape irma tergedik lepas lafaz akad tu..tak nampak natural langsung…mcm overacting..eeeee..geli aku

    rasa mcm nak nenges dgr sore redza ni..mcm sore adik2..mesti dah kahwen nanti dia kena buli dgn irma..kesian ko nok…

    moment nikah fasha sandha lagi best coz she look natural calm n collected.

    0

    0
    • BukanNyah says:

      ko saja buat komen versi lazer sebab ko nak tengok orang lain emo khen nok?klise sangat nokkk…

      jangan jeles sebab irma ngan suami dah bernikah,cun hensem lak tuhh..dia nak overacting ke apa ke suka hati dia la..HALAL nokkkk kalau nak dibaningkan moment pre-wedding artis2 lain yang BELUM HALAL tu :p

      nok jangan mareeeee nanti kena jual hihihi

      0

      0
    • alaha kesian kau says:

      nyah suci kau buta ke tu bukan reaksi gedik tapi itu reaksi org yang lega selepasa akad dilafazkan.dan sekali gus dia rasa seronok n bersyukur.

      si sendat tu biasalah muka kena sentiasa calm sebab hipokritkan.faham2 jelah.

      0

      0
  82. nyah suci ngok says:

    bodoh betullah nyah suci ni.ni mesti tak kawen lagi ni.itulah reaksi org yang rasa lega dan gembira selepas akad.dan lagi seronok sebab akad nikah dia sekali je.

    si FS tu memang lah calm je dah x de perasaankan.boleh plak kawen mak bapak sijantan tu x suke..pikir2lah sendiri ya.kalau nak banding2kan org carilah yang senonoh sikit ni FS,pppleaselahhh.

    0

    0
  83. Am says:

    Omg omg omg

    0

    0
  84. Nyah suci bongok says:

    nyah suci tu bongok..dia x dpt rasa aura org kalau lpas akad nikah…

    0

    0
  85. elfie emmanuelle says:

    rasa nak kawin je besok…lps aku tulis ni pastu muncullah tulisan chamni kat site yg aku gi..hmmmm
    tahniah…when i can get married too? Aftershock? After tsunami? or after dead?

    0

    0
  86. Jill says:

    Sweet sangat2

    0

    0
  87. mak jemah tak berape jemah says:

    Okay nak g kawen sekarang!

    0

    0
  88. Pecinta Adam says:

    Allahuakbar! Inilah cinta yg diredhai Allah. Sebak dgr cerita sweet couple ni. Itulah kbsrn Allah. Inilah yg dikatakan hikmah. Allah turunkan hujan sebab Dia nak berikan kita pelangi. Kak Irma and hubby may Allah bless you. Moga kekal hingga ke Jannah. Amin. :))

    0

    0
  89. korang yg mengutuk fasha dgn aku memang bodoh tahap pundek
    sepatutnya kalo irma gedik tu carry kosep islamik dlm apa keadaan pon dia mesti nampak natural n collected itu tanda org yg kuat iman tambahan kalo pakai tudung..
    cara irma lepas akad tu menunjukkan dia mudah melatah abis tu nanti bila terjadi apa2 mula la nak cerai nak gadoh bagai…serupa mcm org pakai sexy…dunia skang dah terbalik..aku tengok org yg pakai tudung perangai gedik mcm monyet..org yg sexy gak perangai penuh budi bahasa collected mcm standard miss world..
    mcm fasha dia nampak matang dan cool sebab dah lalui byk dugaan..iman fasha lagi kuat dari betina gedik pakai tudung prgi balik umrah byk kali…so pada yg suka mengutuk tu cuba fikir secara rational sebelom nak komen ikut emosi..

    kesimpulannya..org yg bertudung konsep islamik bagai tak semestinya iman dia kuat..yg tak pakai tudung tu tak semestinya tak beriman..boleh jadi bila sampai waktu yg mcm fasha lagi solehah dari artis yg suka overacting drastik tetiba lik mekah nak pakai tudung tapi sebenarnya iman baru 0.0001 mm..choy

    kepada anon sila jgn meroyan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg ko meroyan marahkan kitorang yg suka wedding Irma nape? Tang tudung tu, ko agak-agak le nak komen woi. jgn kuor komen nampakkan ko jahil ttg agama. Bertudung tuntutan agama dek non. Beriman atau tak tu Allah yg tentukan.

      0

      0
  90. ecah says:

    awesome sgt vidoe akad nikah irma..sampai meleleh air mata…to irma hasmie congrat n kekal hingga hujung nyawa…

    0

    0
  91. datulfarha says:

    subhanallah… indahnya cinta dari Allah..
    berjumpa depan Kaabah.. bersaksikan tanah suci Makkah…
    dibawah restu Allah….
    semoga Barakah till Jannah buat Irma & suami.
    subhanallah… sungguhla jodoh itu rahsia Allah…

    ikhlas dari hati. :)

    0

    0
  92. ummi hanan says:

    Tahniah Irma dan suami. Alhamdulillah bertemu jodoh di tanah suci Mekah. Pertemuan bak cerita novel jer.Semoga kekal sehingga akhir hayat.

    0

    0