Written by AbangNara | July 13th, 2009

video pelajar mafia betina terengganu

Wow. Terkejut baca Metro dan Kosmo hari nie pasal video pelajar perempuan Ketengah Jaya, Kuala Terengganu bergaduh macam mafia betina. Baru form 1 je tue. Tambah sial bila video bergaduh pelajar samseng betina nie dirakamkan di luar surau.

Tambah celaka selepas dibelasah, video pelajar-pelajar form 1 Terengganu ini diupload kat youtube untuk tatapan ramai. Sungguh haram jadah betul budak-budak sekolah sekarang. Dah la pompuan, gaduh ala kungfu, siap leh upload untuk semua orang kat dunia nie leh tengok betapa bodohnya student Malaysia.

Salah seorang mangsa bernama Azani Jusharmiela Mohd Jaafar kemudiannya membuat report polis dengan bantuan kakak dia. Memang trauma dan malu dibuatnya. Kalau kami jadi dia pun memang tak sanggup nak keluar rumah.  Malu beb. Semua orang boleh tengok video anda dibelasah oleh kawan-kawan hanya menerusi Internet.

Nanti kitaorang jumpa video gaduh ala kungfu hasil pelajar mafia betina Ketengah Jaya, Terengganu nie akan kitorang update kat sini. Sambil-sambil tue korang kongsi-kongsikan la buah fikiran bersama di sini.

125 responses to (Video) Mafia Betina Pelajar Ketengah Jaya Bergaduh

  1. ok says:

    no komen….

    0
    0
  2. almaklum la kan,kan perempuan skrg ni dah sama taraf dgn lelaki ni ler jadinya… :-)

    0
    0
    • YONEXBEST says:

      mana peranan mak bapak time ni??
      nilah akibat bila guru kat sekolah nak disiplinkan anak2..mak bapak pulak komplain..xleh denda,hukum..
      INILAH AKIBATNYA!!ANAK JADI SAMSENG..
      NAK SALAHKAN GURU LAGI KE NI??
      PADAN MUKA…

      0
      0
      • lulu says:

        yup aku memang sokong pendapat kau..
        anak-anak sekarang tak dpt di tego..
        rotan ckit mak bpk trus panggil pihak tv ambush cikgu..
        walhal sah2 anak dia orang yg KURANG AJAR..
        mcm manala nak arapkan anak-anak tu nak jd bgs kalau tak mak bpk sendiri pun tak dpt nk tego..
        dah jd bnda mcm ni mst nak salahkan cikgu..walhal mak bpk dia org sendiri pun dia org tak hormat mcm mana nak hormat cikgu..
        mak bpk di luar sana cermin2 kan diri sendiri dan cara didikan korang tu sblm nak hentam cikgu sbb kesalahan yg anak-anak kamu lakukan..pembelajaran pertama semua bermula dari rumah..wslm

        0
        0
        • Kak Su says:

          Betul tu…klu yg jadi cikgu tu tau la cam mana..
          budak2 ni bila kita tegur kesilapan dowang..
          mula la kita dijeling

          pada hal kita ni nak disiplinkn dowang..
          anggap cam anak kita sendiri…

          0
          0
        • eina8086 says:

          tau xpe… kalo dulu pompuan ker lelaki ker xde beza hukum tetap hukum… aku pon penah dihukum rotan sebab selalu gagal subjek yg aku paling menyampah.. dan sekarang aku berterima kasih kat cikgu aku tu.. sebab dia aku da tak dungu lagi cam dulu (skg pandai da… hehehe)..

          0
          0
        • BumBLeBee says:

          betol tu….kalo dulu…budak2 kalo report kt mak ayah sbb cikgu pukul…mak ayah akan belasah anak tu balik sbb cikgu pukul mesti sbb anak tu ade yg buat silap. Aku dulu kene rotan siap nk sorok dr mak ayah sbb kalo mak ayah tau, kene tambah lgi…ekekekeke…

          tapi skang, cikgu pukul…anak report kt mak/ayah…cikgu balik kene serang…huh.

          geram aku tngok bebudak ni…dhlaa pakai baju kurung, dkat surau plak tu..x patut… rotan je bebudak yg buat ni depan umum. pastu kasik buat kerja kebajikan utk certain hours mcm 200jam ker…biar dier rasa.

          0
          0
        • mm.. says:

          betul.. kite dulu punye la takut ngan cikgu.. klu keje sekolah xsiap, susah ati nak gi sekolah takut cikgu rotan.. budak skrg, mmg tak tau takut… mak bapak backing anak kaw2.. lebih percaya anak dari cikgu.. saman cikgu.. kuar paper.. aku cukup nyampah kalau baca paper kisah budak ngadu kene dera ngan cikgu.. aku dulu main kejar2 dalam kelas, cikgu rotan sampai berparut pun xcakap apa.. waimah, mak pak pun tak tau.. sanggup kene rotan dari kene rekod dalam buku disiplin.. punyala takut mak pak tau.. mana tak nya, klu depa tau mmg confirm kene se das lagi.. jauhkanlah anak aku dari perangai camni..

          0
          0
        • sudin says:

          ala cekgu KPLI … apa yg korang blaja pasal psychology budak ???

          0
          0
    • zakwan says:

      wak natang ape goch,,mlu ckit kite org ganu

      0
      0
  3. insaflah wahai umat islam yg terlibat

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      sepohon kayu daunnya rimbun…
      lebat bunganya serta buahnya…
      walaupun hidup seribu tahun…
      kalau tak sembahyang apa gunanya…

      0
      0
      • bdak form 2 says:

        betul 2 btol…mk bpak skarang tlalu manjekan anak 2…2 pasenye jd rope e2..pas2 salahkn skolah..anak dorang 2 yang kuang ajar…hrap mk cik2 kat luar sne take cre2 la ank tu yek…

        0
        0
  4. Kamui Gakuto says:

    matai na siapa yang dapat dia jadi bini, mampus laki dia setiap dimalam hari.. ngiahahahahahaha

    0
    0
  5. zzz says:

    ketengah jaya bukan di kuala terengganu……apela….

    0
    0
  6. meh la kongsi kat sini

    0
    0
  7. Nama Ku says:

    biasala pompuan zaman skrg.. aper nak heran

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      kalo aku mmg heran…

      0
      0
    • BumBLeBee says:

      hmm..kalo yer pun pandai sepak terajang, buatlaa pada biler perlu…kt peragut ke, perompak ke, pencabul ker untuk pertahankan diri….aiyohhh

      0
      0
  8. (^_^) says:

    kecik2 lg dh nak jd samseng..

    0
    0
  9. lily says:

    mgkin nk berlatih masuk boxing atau tomoi kot…..org kata biarlag dr rebung…kan ke axn nk buat muay thai asia gitu…. haha (lawak jer tau)
    ntahlah aper nak jadi pada bebudak sekarang…..tkde kesedaran sivik

    0
    0
  10. bukanpeminatsiti says:

    nah tengok sini http://www.youtube.com/watch?v=H2zQiGmOll8

    0
    0
  11. bukanpeminatsiti says:

    0
    0
  12. matt jack says:

    skarang kalo nak ikut
    budak pompuan punya buli lagi teruk dari budak laki
    tak caya cuba tanya budak yang duk kt asrama

    0
    0
    • Penari Poco2 says:

      budak pompuan main tarik2 rambut…
      budak laki main tarik2 aper haaaa….???

      0
      0
  13. aku prihatin says:

    mmg jemm sek puang lening,wt malu jerrrrrrrr..

    0
    0
  14. aries_april says:

    enth la nk kta p kat bebudak skrng…
    hri2x ada ja kes bru….
    kta yg nk tngk pn x snggp…
    apatah lgi bnda ni jdi kat srau n olh student malay lak tu…

    ni smua nk ksi mlu kaum mlyu ja…
    apa kta bngsa lain klau dia orng nengok?
    even just srau….
    stil nma rmah ALLAH…
    tmp plng sci ptt kta hrmti…
    fkr la sndr apa yg ptt kta kta kat orng cam gini..

    0
    0
  15. aku prihatin says:

    Penari Poco2 pelik lalu soalan…mmmmmm

    0
    0
  16. iza says:

    ai budak2 zmn skang nih…sume nk tunjuk hebat…klu nk tunjuk hebat dr segi pelajaran xpe la gak..ni klu stakat tunjuk hbt ada bf la ape la isk rosak2…

    0
    0
  17. Rin says:

    jelas ketara kalo anak nya prangai cmni, apa pula prgai mak bapak nya.. maybe bapak dia slalu pukul mak dia kot, so termnurun ke anak.. kalo aku jumpa betina form 1 tu aku nk sula.. rasakan penangan dr org luar yg lebih tua, nk tunjuk samseng sgt pd yg lemah konon. hrp2 bdk form 1 tu kna buang skolah @ masuk skolah bdk2 jahat, supaya kwn2 n plajar skolah tu dpt pngajaran..

    0
    0
  18. SyamZone™ says:

    Adoila bebudak ni…Kalau kata bodo marah, kalau kata bangang mmg sesuai la kot…

    0
    0
  19. Slexer says:

    auwwwwww cats fight….sebelom nih cats tendang cikgu…mcm-mcmlah cats sekarang nih.

    0
    0
  20. aries_april says:

    orng prgai cam gini maybe dia ada prsnal prob kot…
    @ x prnh bljr agm n tatusila.

    klau student laki kta leh accept g…
    n girl lak tu…
    ksi mlu mak bapa ja…

    0
    0
  21. Kak Su says:

    Tips Kak Su la..bukan nak ajar org tpi ini yg Kak Su
    amalkn…klu anak Kak Su mengadu kawan pukul ke, kawan jahat ke..Kak Su selalu nasihatkn dulu…
    pas tu klu berulang lagi tanya kpd ckgu dia..biar ckgu yg selesaikn.

    Gitu jg klu dia kata cikgu denda atau rotan tangan..Kak Su tanya apa kesalahan yg dia dah buat..dan nasihatkn
    spy tak ulang lagi..

    anak2 kita tak blh percaya 100% ckp dia..
    kekadang anak2 ni bila tkut dgn ibubapa mula la
    bina alasan helah bela diri…

    0
    0
  22. aries_april says:

    ha…
    tul 2 kak su…
    kak su cikgu…
    maybe kak su lbih mmhmi student…

    0
    0
  23. Zaza Muhammad says:

    bengong tol!!! wak malu org negeri je isk isk isk ….

    0
    0
  24. aries_april says:

    ni bkn nk malu orng ngri ja kak zaza…
    smua dh mlu….
    ++ kta yg malay ni.

    0
    0
    • BumBLeBee says:

      ha ah…org malay sndiri x respect tempat kter beibadat….cmner nk suruh bangsa agama lain? ni laa jadinyer kalo kechik2 mak ayah sebok carik duit…anak terbiar tngok tv / main game / surf tenet tanpa pengawasan….

      0
      0
  25. ~EclipsE~ says:

    ala bdk2 br nak naik mcm ney.. mmg la…dowang bt mcm tue kira rs bangga la…pdhal bodoh pnya org…
    konon2 nya nti org mcm tkt la kt dia…n free2 dpt publisiti murahan…klu aku jmpe la bdk ppuan tue aku tanggal kan kain dia…biar pdn muka dia…sek x bis lg..nak jd samseng…slalunya org bodoh jer bt mcm tue…

    0
    0
    • Kak Su says:

      hah..haha…sabar eclipse…bawak bertenang…

      0
      0
      • ~EclipsE~ says:

        geram la kak su…ble jd mcm ney org slh kan mak ayah..pdhal mak ayah ajar elok…didik bek2…
        yela…xkan mak ayah nak pantau 24 jam…bkn sume mak ayah yg manjakan ank dia…tp bdk2 skrg mmg degil…ssh nak diajar…cikgu ajar dia…dia ajarnya cikgu blk…

        0
        0
  26. aries_april says:

    cam aries kta kat ats tdi la…
    maybe dia orng ada prsnl prob kot…
    pas tu ddikan agm lak x ckp…
    that y jd cam gini…

    0
    0
    • tyrabanks says:

      apa2 pun..yg penting didikan agama.. ada gak makbpk

      dia penyamun tahap gaban,tpi anak kalau didikan aga

      cukup didada..boleh jdi ustad..(trus komen tanpa melihat keadaan sekeliling)..

      0
      0
  27. ~EclipsE~ says:

    INIKAH YANG DIKATAKAN ISLAM HADHARI??
    AKU INGATKAN ORG TRENGGANU NEY SOPAN2 LA..RUPE2NYA…ERM…

    0
    0
  28. sangam41 says:

    sistem pendidikan perlu diubah, budak sekarang ni bijak, macam2 dia tahu, setakat tipu cikgu, kurang ajar tu perkara biasa..tapi satu jelah mereka tu tak matang berfikir sebenarnya walaupun tahu banyak benda, aku dah lali dgn kerenah budak2 sek menengah. doa2kan agar anak2 kita tak mudah hanyut dan senang dengar kata dan nasihat..aminn…

    0
    0
  29. aries_april says:

    smua kta sma ja eclipse…
    x leh slh kn islm hdhri ja…
    kita yg xpndai bwa dir…
    bnda cam gini mmg x elok bt…
    klau thu fkr dia orng x bt…

    bla kta orng tmr ni span sntun x slp skrng…(bkn tmur tuk klnta, tganu n phng k)
    utk asia…..
    kta dh bnyk ikt bdy barat….

    0
    0
    • tyrabanks says:

      skrang budak2 xmcm time aku dulu..dulu masa sek, lupa bwk bju senam,cikgu sebat tangan..aku sedih kat situ je..xde pun bwk sampai nak cucuk2 tayar dia..(yg benar cikgu tu jeles kat aku, sbb aku cntik..hihihihhii)..
      aku heran gak, kwn aku yg lain xbwk baju, xkene sebat tangan dia pun…
      apa2 pun aku maapkan cikgu tu..hahahahaaaaaa…..

      0
      0
    • ~EclipsE~ says:

      yela…klu g sn…bkn men btudung litup lg…sopan ya amat..klu tgk mmg sesuai dbt calon isteri…ssh nak jumpe yg seksi sgt…
      dowang ney tekanan psaan ker culture shock?

      0
      0
      • tyrabanks says:

        xde nya culture shock..eclipse…
        ni shock karan..buang karen..
        bbudak ni memang jenis hancus’.. xboleh pakai..gelap masa depan punya budak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        0
        0
  30. aries_april says:

    xpa la kat tngn…
    dlu time aries sklh rndh…
    xbt homework…
    kat buntut cikgu kasi…
    skit ni than ja yg thu…
    tpi xda la nak adu kat umah…
    kwan aries lgi truk kna…
    xda lak mak dia nk dtng sklh….
    tpi kmi xprnk mrh pn ngan cikgu2x tu…
    baik g ada…
    smpai skrng…
    kalu x krna rtan tu…
    kta maybe x brjya smpai skrng…

    0
    0
    • ~EclipsE~ says:

      eclipse xpenah kna rotan…ble xsiap keje umah…cikgu srh angkat kerusi ngan meja letak kat padang…dhlah padang tue jauh…naik bkt lak tue…tension jer time tue…bdk2 clas len pndg2 n gelakkan…sbr jer la…dudk tgh pns tue…
      syukurla…akhirnya bjaya dlm idup jgk…

      0
      0
  31. pening says:

    Alahai..mmg da advance bdk2 skrg ni…da xkire laki ke pmpuan…yg pmpuan pun da pndai brutal…ish3..apela nk jd pd generasi akndtg..

    0
    0
  32. aries_april says:

    sma2x la kita ddk ank2x kta…
    bkn nk yg perfact…
    ckp skrd pndai hrmt orng….

    0
    0
  33. aries_april says:

    hey friend…
    xda saper kat sni ker?
    aries srng2x?

    0
    0
  34. aries_april says:

    full video kes ni dh ada kat oh bulah…
    p la tngk….

    0
    0
  35. badboy says:

    JAP AKU NAK P TENGOK..
    DASYAT SANGAT KER?
    BUAT MALU JER.
    APA NAK JADI LA NGAN BUDAK2 ZAMAN SEKARANG..
    NI KOMPOM DAH HANCUR NI..
    BGADUH PASAL APER LA NI.

    0
    0
  36. jojio says:

    Ugama kena di utamakan…Nabi diutuskan untuk memuliakan akhlak manusia…..

    0
    0
  37. badboy says:

    ala tu jer ke video die..aku ingt kan mmg dieorg rakam..

    0
    0
  38. afissy says:

    aku dlu ms trial SPM soalan senang pn salah 4 subjek sains, kena denda…lari pusing padang sek lg..walaupn tgh berlari mulut bebel tp blk umah, xadu pn kat parent sbb mmg salah aku…Alhamudulillah aku berjaya skrg ni..
    apa nk jd ngan bebudak skrg ni…cikgu tegur, murid berdendam, siap kena ambush ngan parent ag…
    dunia akhir zaman………….

    0
    0
  39. badboy says:

    aku pun boleh belakon tangkap gambar cam tu..
    tp bapak giler ganas tu klu pompuan dah tahap cam tu..
    boleh jd bonzer..
    dahbesar jd tyco atau pengikut mafia

    0
    0
  40. aries_april says:

    dia orng ni jguh psl laki ja…
    apa nk jdi pn xthu la…
    mlu kum hawa…
    xdinafikan mmg kaum hawa d kta lmh lmbt…
    tp bla smua ni mncl..
    apa orng laki akn kta?

    0
    0
  41. kuntilanak says:

    xpahamla vedio ni…dlm berita tulis len tgk kat video len plak…

    0
    0
  42. Darkshed says:

    xpa2..meh aku tolg ‘setel’kan minah2 samseng nih..meh kita tgk sapa yg ‘samseng’…huhu

    0
    0
  43. aries_april says:

    jngn darkshed…
    nnt tunang ko mrah lak…
    :-)

    0
    0
  44. orked says:

    wah,ni bley wakil malaysia ni g olimpik

    0
    0
  45. aries_april says:

    klau msia mau kan dia la…
    klau x…
    ddk mn2x sklh jht…

    0
    0
  46. Rin says:

    hntar skolah jahat!!! krjaan Msia kna buka skolah jht byk2!! skg pranan ckgu utk mngajar budak dh di had kan. itu x boleh, ni x boleh.. so buka satu skolah khas utk bdk2 yg bmasalah.. gurunya perlu tdiri dr kalangan pgwai tntera.. biar ‘rekrut’ cket dorg2 yg kurg ajar ni!!!

    0
    0
  47. diwang says:

    bodoh ..wak malu kampung aku jer

    0
    0
  48. port lost says:

    kalu ato sek jahat…nt lagi jadi mafia..
    dah ramai keluar sek jahat makin menjadi plak…

    0
    0
    • Rin says:

      dh hntar ke skolah jht tu, trained jd baik lar..
      x kan nk trained makin jd jht.. apa laa
      cuma kna asingkan pljar bmasalah ni drpr mganggu pbelajaran plajar yg btul2 nk bljar..
      cuba pikir kalo btina smseng tu blasah adik kita, ank2 kita?

      0
      0
  49. aries_april says:

    xsmua…
    stngh kluar baik pa…
    tu yg nk brbh ls…
    klau x mau…
    xtau ar nk kta pa…
    fkir sndr la…
    ALLAH ks otak utk kta fkir…

    0
    0
  50. badboy says:

    ni mak bapak adik beradik saudara mara cikgu n sekolah mesti malu giler ni..n tak pasal2 org kg pun terlibat sama malu sbb ada nama tmpt kat citu..ish2..
    dik pikir dulu sebelum bertindak. tp kat terengganu boleh ek pelajar perempuan tak pakai kain tudung.ni sekolah swasta ker?

    0
    0
  51. aries_april says:

    dh tnggl dh kot tdung tu bad…
    kan nak nain trik rmbt…
    orng pompuan klua x da acra tu, xsah…

    0
    0
  52. mawarsepi says:

    tgk la budak sekolah skrg sudah pandai kung fu lagi..itu baru budak pompuan kalu bdk laki lagi la samseng siap buli member sampai koma…btl la cakap kawan2 mak bapa skrg suka bela anak2 walaupun anak2 terang2 wat salah..cikgu xleh tegur langsung

    0
    0
  53. rozie says:

    nak tgk kat ne ek video ori yg gaduh nie……
    puas cari dh x jumpe pn……

    0
    0
  54. Darkshed says:

    ha’ah la aries…nanti tunang marah…hehehe

    0
    0
  55. aries_april says:

    P DKAT OHBULAN.COM

    0
    0
  56. aries_april says:

    thu xper tng mrah…
    jngn lbih…
    awk tu drah mnis…
    bru sbln kan?
    krng mrah pla akak tu…

    tul tu…
    mak bapak skrng bnyk depend ank2x..
    dlu time kta sklh…
    salah ja kna ngan cikgu…
    smpai brbirat pnggung kna…
    xda pla nk adu kat mak…
    ngan cikgu pn ok ja…

    0
    0
  57. zai says:

    biar ultraman yang mengajar budak tu…
    nak jadi ultrman gi jepun la woi…
    sok kalu dh kawin….
    anak pun ikut sama perangai….
    tau la korang nanti…

    0
    0
  58. BumBLeBee says:

    apola….kalo laa tersalah terajang.kene urat2 yg bleh effect rahim ke ape2 ke utk future…x ke susah tu. Pompuan ni bukan leh kasar2 sgt….aihhhh

    0
    0
  59. aries_april says:

    tul ckp bumblebee…
    orng pompuan ni kna slow skit…

    0
    0
  60. hakam says:

    masuk tomoi la..

    0
    0
  61. aries_april says:

    tomoi dia orng kta xnk lak…
    nk msk gusti…

    0
    0
  62. lovely says:

    betul la ayat 2…betina! mmg btl dorg 2 bukn ppn!

    0
    0
  63. Kak Su says:

    Berkaitan mslh disiplin pelajar ni..ibu bapalah yg
    sepatutnya pihak pertama yg bertanggungjwb..
    Sbb anak2 ni bknnya anak org tpi anak kita..
    nak tak nak kita kena mengakui kitalah yg “salah”

    mungkin didikan kita tak sampai kpd
    anak2…kurang perhatian dan sebagainya…
    janganlah nak salahkn pihak lain saja…

    namun begitu..jgn letakkan 100% salah atau tgjwb
    ibu bapa saja..pihak sekolah..masyarakat…patut memandang serius & cba membantu mencari jln
    penyelesaian…banyak caranya…

    0
    0
    • sudin says:

      ek ele … nak salahkan orang keliling plak … menda la ko temah .. mana kajian ko buat ni nak kata salah masyarakat pehak sekolah etc … tny budak yg gaduh tu dia ada sekolah agama tak blaja pasal adab ??

      0
      0
  64. lialis says:

    pe nak jadi..aku yang memang anak jati dungun jadi malu lak bila ingat kelakuan budak2 ala mafia ni..

    0
    0
  65. Bear D Eater says:

    Assalamualaikum wbt,

    Dalam paper dah kluar pasal bdk pompuan tu kne pakse ngan senior die supaya gadoh sesame sdr..

    dlm siasatan polis lagi mende nie..

    0
    0
  66. lialis says:

    aku jadi pelik..ada gak ke orang yang kena gaduh pakse?apa diorang tak reti report kat sapa2 yg berkenaan ke?lu betul..aku rasa dorang takut tak bertempat..and berani pn tak bertempat gak..

    0
    0
  67. pizza says:

    Kenapa parents sekarang jd terlalu defensive? Pd pendapat aku, sebhagiannya adalah akibat kesamsengan guru2 dulu. Aku darjah 1 dulu ada cikgu yg hobinya panggil budak2 babi. Asal hangin jer, kuar la perkataan tu. Tp yg aku ingat benar, masa darjah 6. Hanya sbb budak lelaki tu x ble selesaikan soalan Maths kt papan hitam, cikgu lelaki tu hantuk pala dia kt blackboard, cubit perut dia and such. Mmg kesian abis waktu tu. Tu kelas aku, kelas lain? Bila aku pikir balik, ni bukan mendidik tp lepas geram. Ntah2 x ‘dapat’ ke malam tadi, lampiaskan kemarahan kt budak. So, budak lelaki tu musti dh beranak pinak skrang dan dia x mau benda yg sama jadi kt anak dia. Trauma tanpa sedar. Cikgu2 samseng ni la salah satu punca parents nowadays jd trauma dgn isu merotan. Si anak pulak, bila dia tau dia jd tuan, confirm naik kepala punya. Setakat jeling balik cikgu tu perkara biasa.

    0
    0
  68. aries_april says:

    tu stngh guru ja jdi cam gitu…
    mna thu sklh tu cikgu nya baik2x…
    alih2x ank mrid ja mcm hampeh…
    that y jdi lagu ni…

    0
    0
  69. trAnsForMers says:

    zaza ni kat tranu ni….
    wa dasat…….

    0
    0
  70. in311 says:

    perghh bdk² zaman skrg nih ganas-ganas la plak.sesama pompuan pun nak blasah.dulupun penah ada satu kes kt sek trg gak.gaduh 2 lawan 1.semua pompuanla.pastuh penonton dan pemberi semangat ada gak dak laki.cam siyot jer dak skolah skrg.

    citer pasala kekurang ajaran bdk sekolah nih ni pun aku penah ada experience gak.baru last week.aku bawak bapak aku ke klinik kesihatan putrajaya sbb check-up jantung,dll la.so bila masuk gate tuh nak pi parking.pastuh kebtolan dak sek men putrajaya (kat komplek sek putrajaya)..6org semuanya pompuan jalan melintang kat tgh jln.aku pun follow jerla dorang.tp dkat 1minit follow dorang buat derk jer..aku pikir maybe derang tk dgr enjin keter so aku tekan minyak sket memandangkan tak elok hon kt kaw klinik gitu.pastuh derang toleh blkg..dan maintain jer jalan gitu.pastuh ada sorang siap pusing blkg..ntah dok bebel apa sbb aku tutup cermin sambil dok angkat tangan…aku pun gamble jer la..bdk ni tanak lari aku nak jalan gak…so aku ambik jarak sket ngan dorang..pastuh aku tekan minyak cam biasa tp takderla laju…pastuh plahan2 diaorag gerak ke tepi.tau gak takot mampos bdak² nih.pastuh standard la dia dok maki hamun.pastuh aku buka cermin ..ckp ngan diaorg.len kali kalau pandai … jlnla kat tepi..baru keter blh lalu.hahahha.dorang tak puas hati angkat penumbuk.aku park keter…bapak aku yg mmg panas baran dan diam dr td…turun dan kejar dorang tp dorang dah lari masuk kaw sek.aku rasa kalau bdak tu lawan bapak aku…mmg patah riuk ler bdak tuh dan tak pasal² jadik kes polis lak.hahahahha.

    so…pd bdk² sek.. nak-nak pompuan jgn kerek tak tentu hala.hang buat hal dgn org…hang tak tau asal usul org.kang org dah sakit hati ngan ko pastuh rogol ngan bunuh…pastuh heboh.ituler…jagala diri baik²,jaga personaliti.takder maknanyer jadik gengster kat sek tp otak zero.

    0
    0
  71. Adrea says:

    Quote pizza:

    “Kenapa parents sekarang jd terlalu defensive? Pd pendapat aku, sebhagiannya adalah akibat kesamsengan guru2 dulu. Aku darjah 1 dulu ada cikgu yg hobinya panggil budak2 babi.”

    Experience aku plak, cikgu Maths tetiba hangen dgn aku pasal aku decided tak mau join his paid tuition class lagi.

    Manakan tidak, during tuition classes kat umah dia, dia ajar benda2 yg sama dia ajar kat sekolah. Exactly the same lar.

    Takde langsung nak discuss pasal study tips or how to improve my weaknesses in Maths.

    Tuition fee RM100+ per month just for Maths.

    Ingat aku bodoh sgt ker nak bayar dia tuition fee mahal2, and then learn the same things kat sekolah ??!

    I remember a few days after I told him I’m not going to his tuition classes anymore, dia tetiba masuk class aku dan terus maki: “Ini anak sial!”

    Biadap sungguh itu orang.

    0
    0
    • dax paqer says:

      4 your info,not just your teacher like that,my teacher 2!!! ad k ptt,dye lbih an dax2 y bijak…………..camane gn dax2 y krang bijak!!coz 2 r,student jd xtntu hala!!!!tngok r ap da jd skrg,bnyk kes jenayah y dilakukan oleh student

      0
      0
  72. oshey says:

    kalau nak gaduh tu,gaduhlah betul_betul .ha! Ini satu kalau nak gaduh ,carilah tempat yg sesuai .itu je!

    0
    0
  73. mafia says:

    bdk sklh skrg dh teruk……

    0
    0
  74. mafia says:

    yg buat sy mrh ni knp pakai nm mafia ni br bdk sklh dh nk nk tujuk bsr adh msl btl lh bdk sklh ni…….

    0
    0
  75. mafia says:

    we sp pakai nm mafia ni……
    busuk kn nm mafia ni sp ni……..

    0
    0
  76. BiTcHy says:

    besa Lar 2…SaMsEnG…HeBatkAn..

    0
    0
  77. myla says:

    Wah korang samseng btl ar….xtkt ke mak ayah ke?insaf la sblum trlmbat.

    0
    0
  78. lisa says:

    mnjatuhkn maruah org prmpuan je,keluarge,sekolah je.nk gdh pun cri ar lawan yg same-same gle pe mun ee…xmlu ke mke mun spa msk youtube ha.klu aq,mti hdp mla ar wk krje gnie.

    0
    0
  79. dax paqer says:

    malu tol…….. aqu ingat an dax2 laky kx sane jep y rosax…. kesian kax adiq tu kene pukul sorg2…. ptutnya org y pkul 2,kalau xpuas ty,bincang lexlox………… sye knal awk yg kene pkul 2,sabar erx………………..

    0
    0
  80. Rooney says:

    Tu salah mak bapak ler.

    Bukan salah cikgu.

    Tugas mendidik student pada cikgu hanya 30 percent, 70 percent lagi datang dari pada parents.

    Hmm, aku nak sangat tahu siapa budak perempuan tu lepas tu kita bikin Facebook untuk dia;

    0
    0
  81. lolok says:

    no komen lah…….dunia dah akhir zaman kan apa nal heran.

    0
    0
  82. myla says:

    brni btl ar krang nie,,,,,aq tabik ar dng krang…xtkt dosa phala ke,dh la wak kt srau,malu ar skt.pe prasaan korang ble korang yg kne,pkir2 kn lah……

    0
    0
  83. sudin says:

    mesti MAK n BAPAK dia bangga dapat anak camtu kan kan kan … kalau dah mati MAK n BAPAK dia mesti happy gile kat dalam kubur tu tak hengat … ni la anak yg bakal bawak MAK n BAPAK dia masuk syurga nanti … mana ada orang lain dah …

    0
    0
  84. mantili says:

    Kenapa melayu sekarang semakin teruk? 1. makbapa bila jimak tak baca doa.2. bila dilahirkan kepala lutut lebih tinggi dari kepala otak.

    0
    0
  85. An fascinating dialogue is worth comment. I think that it’s best to write more on this matter, it may not be a taboo topic but typically persons are not sufficient to speak on such topics. To the next. Cheers

    0
    0