Written by AbangNara | June 22nd, 2009

video lucah personaliti berkemban

Terkesima sekejap kami membaca sebuah forum gosip tempatan hari ini. Tajuknya memang menggemparkan. PERSONALITI BERKEMBAN ADA VIDEO LUCAH. Terus nama-nama artis yang suka berkemban menerjah pikiran kitorang.

Sayangnya kami masih tak dapat video atau 3gp blue artis berkemban nie. Kalau ada pun, untuk menjaga maruah artis tersebut tak sesuai rasanya kami kongsikan video lucah tersebut.

Kami tak mahu bagi nama sesiapa tapi rasanya kalau anda membaca blog kami dari awal, pastinya anda tau siapakah artis wanita yang suka sangat berkemban. Ramai yang suka berkemban sebab itu kami tak mampu nak buat tekaan sendiri.

Nampaknya dunia artis Malaysia sekarang makin lama makin maju. Kalau dulu setakat gambar-gambar bogel dan seksi jer, skang dah naik satu level lagi. Terus wat video blue gitu.

Tahniah kami ucapkan atas kemajuan ini. Mungkin artis Malaysia menyahut seruan Perdana Menteri kita untuk menjadi 1Malaysia. Lepas nie kita tengok apa lagi kemajuan yang mampu dicapai oleh artis kita. Majulah artis untuk Malaysia.

47 responses to (GOSIP)Personaliti Berkemban Ada Video Lucah?

  1. eclipse says:

    ERM…

    0
    0
  2. eclipse says:

    siapa la tue…zakiah anas ker??

    0
    0
  3. DelimaSaraa says:

    aku rasa cam zakiah anas jer…kena buat SERKUP 999 ni..personaliti berkemban dan klip PANASSS

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      tp Datin Tiara pun suka berkemban gak…baju BLING-BLING tp style berkemban…

      0
      0
      • Lovelyvic says:

        Datin Tiara insyaAllah tak..
        Dia bukan jenis narrow-minded punya orang…
        Workaholic mcm dia… nak pi SPA pun takde masa…
        inikan plak nak buat video lucah.

        0
        0
        • Penari Poco2 says:

          yeeesss…aku tau saper artis yg suke berkemban tue…
          jeng…jeng…jeng…
          artis tue ialah….jeng…jeng…jeng…
          dari bilik tido nak ke bilik mandi…pakai kemban…
          jeng…jeng…jeng…

          0
          0
      • tyrabanks says:

        ehh.. ramai le artis bkemban…
        mmang stail tkini depa tu..

        apa kata nara tulis artis bkemban pkai towel.. ha.. tu lgi kena kan..kan..kan..

        0
        0
  4. puteriaquarius81 says:

    hmmmmm fikir fikir.. na naa na na na

    0
    0
  5. Rin says:

    rozita che wan..?? ekekee

    0
    0
  6. puteriaquarius81 says:

    ramai personaliti yg suka berkemban…. emmm

    0
    0
  7. wife giler2 says:

    Sofia Jane pun pernah berlakon dlm keadaan berkemban..mungkinkah dia?

    0
    0
    • miss comet says:

      personaliti berkembanlah! bkn artis berkemban sapa g kalau bkn c Z.A

      dah tua2 baru nak buat hal nak buang tebiat agaknye..nyeh..nyeh…nyeh…

      0
      0
  8. kuntilanak says:

    saper yee…

    0
    0
  9. jojio says:

    ???…..etaiii….yadaaaaa…..sape yek???
    Sian Mak & Bapa dia…..

    0
    0
  10. jed hijau says:

    harap2 jangan ZA lah…

    0
    0
  11. aries_april says:

    kak jed…
    ZA la rsnya..
    hr 2 kan kak nara prnh bt stetament ttng dia brkmban kat blik hotel….

    0
    0
  12. aries_april says:

    prnh gak jerneh…
    tpi xprnh la ambl pic cam tu…

    0
    0
  13. trAnsFormeRs says:

    hmmm musykil gak erk…
    nenek aku pun suka brkemban gak…
    maklumlh skang nikn msim panas….

    0
    0
    • damia zahra says:

      jgn2 nenek ko lah tu….

      0
      0
      • trAnsFormeRs says:

        Ish nenek aku dh tua ar xkn ar nk wat kije cam 2….
        lg pun sape nk ngok he he he…..
        “NEK JANGAN MARAH ORANG GURAU JERK”

        0
        0
        • damia zahra says:

          alalala…men2 je la…kim salam kat nenek ko yer….

          0
          0
        • trAnsFormeRs says:

          nenek aku ngah tumbuk sambal blacan 2 nak mkan tngahari….
          dia pun kem salam kat ko…
          meh ler makan

          0
          0
        • damia zahra says:

          a…per? sambal blacan?…(sambil telan liuq!)..
          eleh…ajak2 ayam ar neh…
          meh pos sambal belacan nenek ko kat aku…nyum…nyum..

          0
          0
  14. messi says:

    manusia akhir zaman

    0
    0
  15. akula says:

    ish3..apara!

    0
    0
  16. butuhhang says:

    Berak arr berkemban konon..butuh hang..

    0
    0
  17. reiz says:

    ko rase klu zakiah anas laaa ‘pelakon’ tu…melodi ambik port tak ?

    0
    0
  18. Darkshed says:

    dlu zakiah anas berkemban guna towel kat hotel..maybe msa yg sma dia rakam aksi lucah dia kot…hehe…mintak2 lah zakiah anas yg blakon blue tu..bleh tgk mcm na aksi dia..

    0
    0
  19. padin says:

    kalo zakiah anas…aku pon nak tgk..
    hot momma tue….teliuq

    0
    0
  20. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  21. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

    0
    0
  22. porno izle says:

    Just to let you know… your website looks extremely strange in Mozilla on a Mac

    0
    0