Written by AbangNara | June 22nd, 2009

video lucah personaliti berkemban

Terkesima sekejap kami membaca sebuah forum gosip tempatan hari ini. Tajuknya memang menggemparkan. PERSONALITI BERKEMBAN ADA VIDEO LUCAH. Terus nama-nama artis yang suka berkemban menerjah pikiran kitorang.

Sayangnya kami masih tak dapat video atau 3gp blue artis berkemban nie. Kalau ada pun, untuk menjaga maruah artis tersebut tak sesuai rasanya kami kongsikan video lucah tersebut.

Kami tak mahu bagi nama sesiapa tapi rasanya kalau anda membaca blog kami dari awal, pastinya anda tau siapakah artis wanita yang suka sangat berkemban. Ramai yang suka berkemban sebab itu kami tak mampu nak buat tekaan sendiri.

Nampaknya dunia artis Malaysia sekarang makin lama makin maju. Kalau dulu setakat gambar-gambar bogel dan seksi jer, skang dah naik satu level lagi. Terus wat video blue gitu.

Tahniah kami ucapkan atas kemajuan ini. Mungkin artis Malaysia menyahut seruan Perdana Menteri kita untuk menjadi 1Malaysia. Lepas nie kita tengok apa lagi kemajuan yang mampu dicapai oleh artis kita. Majulah artis untuk Malaysia.

Yang Ini Pun Best Jugak:-

    47 responses to (GOSIP)Personaliti Berkemban Ada Video Lucah?

    1. eclipse says:

      ERM…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        mane? mane?
        gambar artis berkemban tue…???

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          tu…
          kan budak tu bkemban tu…
          tpi apsal kain pitih lak dibalut2kan kat bdn???

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    2. eclipse says:

      siapa la tue…zakiah anas ker??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    3. DelimaSaraa says:

      aku rasa cam zakiah anas jer…kena buat SERKUP 999 ni..personaliti berkemban dan klip PANASSS

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        tp Datin Tiara pun suka berkemban gak…baju BLING-BLING tp style berkemban…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          Datin Tiara insyaAllah tak..
          Dia bukan jenis narrow-minded punya orang…
          Workaholic mcm dia… nak pi SPA pun takde masa…
          inikan plak nak buat video lucah.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • Penari Poco2 says:

            yeeesss…aku tau saper artis yg suke berkemban tue…
            jeng…jeng…jeng…
            artis tue ialah….jeng…jeng…jeng…
            dari bilik tido nak ke bilik mandi…pakai kemban…
            jeng…jeng…jeng…

            Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • tyrabanks says:

          ehh.. ramai le artis bkemban…
          mmang stail tkini depa tu..

          apa kata nara tulis artis bkemban pkai towel.. ha.. tu lgi kena kan..kan..kan..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. puteriaquarius81 says:

      hmmmmm fikir fikir.. na naa na na na

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. Rin says:

      rozita che wan..?? ekekee

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. puteriaquarius81 says:

      ramai personaliti yg suka berkemban…. emmm

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. wife giler2 says:

      Sofia Jane pun pernah berlakon dlm keadaan berkemban..mungkinkah dia?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • miss comet says:

        personaliti berkembanlah! bkn artis berkemban sapa g kalau bkn c Z.A

        dah tua2 baru nak buat hal nak buang tebiat agaknye..nyeh..nyeh…nyeh…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    8. kuntilanak says:

      saper yee…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. jojio says:

      ???…..etaiii….yadaaaaa…..sape yek???
      Sian Mak & Bapa dia…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. jed hijau says:

      harap2 jangan ZA lah…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    11. aries_april says:

      kak jed…
      ZA la rsnya..
      hr 2 kan kak nara prnh bt stetament ttng dia brkmban kat blik hotel….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        kawurang x pnh kemban ya?
        hahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Lovelyvic says:

          kalau kemban pun aku tak rakam aksi kemban tu…
          kalau main pun… aku tak rakam gak…
          kerja giler je rakam aksi main..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • damia zahra says:

            huishhh mmg giler eh…klu rakam aksi men neh…mmg cari nahas tu…
            best lagi rakam aksi men jongkang jongkit anak aku kat tmn….hokhokhok…

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        issshhhhhh…
        kite tunggu dan lihat…..

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    12. aries_april says:

      prnh gak jerneh…
      tpi xprnh la ambl pic cam tu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. trAnsFormeRs says:

      hmmm musykil gak erk…
      nenek aku pun suka brkemban gak…
      maklumlh skang nikn msim panas….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • damia zahra says:

        jgn2 nenek ko lah tu….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • trAnsFormeRs says:

          Ish nenek aku dh tua ar xkn ar nk wat kije cam 2….
          lg pun sape nk ngok he he he…..
          “NEK JANGAN MARAH ORANG GURAU JERK”

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • damia zahra says:

            alalala…men2 je la…kim salam kat nenek ko yer….

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • trAnsFormeRs says:

            nenek aku ngah tumbuk sambal blacan 2 nak mkan tngahari….
            dia pun kem salam kat ko…
            meh ler makan

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
          • damia zahra says:

            a…per? sambal blacan?…(sambil telan liuq!)..
            eleh…ajak2 ayam ar neh…
            meh pos sambal belacan nenek ko kat aku…nyum…nyum..

            Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. messi says:

      manusia akhir zaman

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    15. akula says:

      ish3..apara!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    16. butuhhang says:

      Berak arr berkemban konon..butuh hang..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    17. reiz says:

      ko rase klu zakiah anas laaa ‘pelakon’ tu…melodi ambik port tak ?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    18. Darkshed says:

      dlu zakiah anas berkemban guna towel kat hotel..maybe msa yg sma dia rakam aksi lucah dia kot…hehe…mintak2 lah zakiah anas yg blakon blue tu..bleh tgk mcm na aksi dia..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    19. padin says:

      kalo zakiah anas…aku pon nak tgk..
      hot momma tue….teliuq

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    20. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    21. wow, awesome post, I was wondering the same thing. and found your site by google, many userful stuff here, now i have got some idea. bookmarked and also signed up your rss. keep us updated.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    22. porno izle says:

      Just to let you know… your website looks extremely strange in Mozilla on a Mac

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0