Written by AbangNara | June 6th, 2010

download video lucah ariel peter pan luna maya

Gila kentang. Confirm ramai yang nak download video lucah Ariel Peter Pan dan Luna Maya yang kini dah tersebar luas. Dan di forum-forum pun heboh cakap yang wajah di dalam video itu memang sebijik macam Ariel Peter Pan dan Luna Maya? Memang betul ke itu video lucah diorang berdua?

Tapi Luna Maya menafikan kewujudan video lucah dia bersama Ariel Peter Pan dengan berkata:-

[note]Tidaklah, saya tidak mempunyai tatu kupu-kupu di pinggul kiri.[/note]

Untuk pengetahuan, wanita di dalam video itu ada tatu kupu-kupu kat bontot kiri dia. Jadi kalau pihak wartawan nak confirmkan betul ke tidak, kenalah punya spot check bontot Luna Maya. Hehehe.

Ariel Peter Pan tidak dapat dihubungi untuk mendapatkan penjelasan. Buat sesapa yang tak kenal siapa itu Luna Maya, mungkin koleksi gambar Luna Maya ini boleh membantu anda.

Baca Yang Ini Pulak:-

192 responses to Video Lucah Ariel Peter Pan Dan Luna Maya Tersebar Luas

  1. topo says:

    pergh.. keyword panas..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  2. Zaza Muhammad says:

    keh keh.. klu btul pun xheran le.. jgn mare.
    klu tak btul ambik le tindakan, ni soal maruah beb !!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
    • rashid says:

      ramai sangat yang nak jadi artis, tapi ;artis’ dalam filem rakaman sendiri…dulu ella la, edri KRU la…haha, muka kembar…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  3. mcm betul je ni….ariel pon xleh contact tu…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  4. supersatan says:

    PM saya untuk download this video.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  5. Zaza Gabor says:

    Ramai sgt mat indon cari makan kat msia. Name pn tak knal. Popular sgt ke…?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  6. JAI says:

    hahaha…satu kerja lagi nak check bontot..kemungkinan kupu-kupu tak dijumpa sebaliknya panau berbentuk kupu-kupu yang ditemui..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  7. Zaza Gabor says:

    Sosio budaye masyarakt indo dgn malaysia mmg jauh berbeza. Kat sane hari2 ada rusuhan. Kawin lain agama pn dibolehkn. Tahap sosial mmg keterlaluan tak heran klo vd ni pelaku dia artis indon yg tak femes pd aku ha ha ha

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • pizza says:

      Yup, di sana, agama dijaga sendiri. Akhlak bergantung pada setebal mana iman didada. Mmg xda penguatkuasaan agama, pada aku, derang mmg hampir kepada pemerintahan sekular. Apabila kebejatan moral menular dgn rakus dikalangan umat Islam, ALLAH janjikan bala.

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • gia says:

        di negara u aLL,mlaysia_
        memang ada penguatkuasaan agama,
        tp akhlak tu bkn b’gantung pda penguat kuasa agma,
        u ingat ngan adanya pnguat kuasa agma,u pnya akhlak bgus ke?! iman jd tebal ke?!
        smua rhasia tu cuma ALLAH lah yg tau…
        jng nak sibuk urus pagar tanaman org lain…
        urus n check diri sndri dulu…
        dah jd org betul ke bLum?!

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • tiger says:

          aku pun tak heran la lau indon tu boleh buat mcm tu artis dia….
          bila agama drg ketepikan dan berpaksikan nafsu…
          lihat sajala indan apa selalu drg dapat.. tsunami , gmpa bumi berapa kali dah.. tu semua nak bg ingat drg la tu …sori tatatititutu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • izzatul says:

          sebab x bg jaga tepi kain la akhlak msyrakt jd teruk…jg tepi kain org ialah spt amar makruf nahi mungkar iaitu saling nasihat-menasihati.bukan kerna apa, takut bala je…kalau kena kt org yg haprak dan jahat sj tak pe la masalahnya org baik pun kena hai dunia2…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. nf says:

    diorang nak kahwin kan dalam masa terdekat ni? hai, luna2.. ariel2.. sabar2 la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. jmr says:

    bang, kat mana leh saya dpt video ni?..nk dlm HD tao…..hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. shreko says:

    sangat-sangat informatif post…da jmpe pon videonye!!cmon!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fima says:

      ko x mlu kew ah nk tnjuk kn pntat kow kt owg,.wei bertaubat larh sblm ari kiamat…….

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  11. Anzur Anuar says:

    huh! panas.. berasap dah nie.. wakakaka..
    Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Reena says:

    Tak kuasa nak check bontot..baik gue check out videonya! Panas apa nggak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. natts says:

    dia cakap check kat bontot dia..alah dah confirm benda tu leh buang..so,bila org p check bontot dia mmg r dah xde..tgk muka mmg sebijik pun..so? org tak heran, sebab life dia pun camne kan? cuma, terkilan r..aku suka Airel.. bila dah jadi camni..buruk r reputasi tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. no name says:

    aku dah tgk video tu.. hikhik.. video x clear la.. pkai camera hp.. hp cap ayam kot.. hehe.. muke laki n pompuan dalam video tu agak same la ngn muke ariel n luna maya.. byk tunjuk muke pompuan je.. muke laki tu dpt tgk sikit2.. tp style rambut laki tu sebijik cm rmbut ariel..

    macam2 hal artis2 sane .. seblum ni kecoh pasal sheila marcia pregnant anak luar nikah n dah terbukti bapaknye anji drive.. macam2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. adam says:

    bontot masing2 ade kurap…….tu sume dose xnk aku tgok……!!!!pelakon lelaki xboleh blah..pmpuan xcantek sangat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fasha here says:

      Alla… sua luna kat muka kau, takkan kau nak tolak… bontot dia pun cantik gebu. Tu yg ariel picit picit tu… geram katanya.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. fasha sandha says:

    cewahhh…
    nama ai fasha sandha dah!
    heh!

    dah tengok vid sex dorang neh.
    Memang muka dorang pom.
    malu2 lagiks nak ngaku.
    Ceh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. SIOT says:

    X KONAL LUNA MAYA NIH. PETERPAN JE DEN KONAL

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. cinta.com says:

    den x konal sangat maya ni.. hahaha.. peter pen den konal… apa2 pun kito rakyat Malaysia janganloh terikut2 aksi lucah ni ye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Norulhuda says:

    no comment. dulu minat gak kat si Ariel ni…tp skunk…biar la dia…kita sebagai umat Islam jgn megikut jejak langkah dia org ni sudah…jadikan tauladan yeah!! Byk benda lagi yg lebih penting seperti Misi Kemanuasian GAZA!!! ~~~Lak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Andyrra says:

    semua kita ada salah…knapa nak judge orang… jaga diri sendiri lebih bagus lagi….kita semua bukan malaikat…mau dia artis atau orang awam…kita tak patut nak judge mereka… soal video tu..biar jadi urusan mereka, habluminannas dan habluminallah…kita sebagai orang yang tak tau masalah yang sebenarnya tu tak patut nak selalu salahkan orang tu….bukan artis indon je yang ada berita skandal cam tu..artis malaysia, artis manapun juga sama je…..banyak skandal….JANGAN MERASA DIRI KITA NI SUCI, KITA BUKAN MALAIKAT..TAPI KITA JUGA KENA JAGA DIRI KITA MASING – MASING….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pizza says:

      Salah tu sayang… jaga diri dan jaga masyarakat sekeliling supaya terpelihara akhlak dan agama. Bala kalau turun, dia x pilih orang, dia sapu suma skali mcm yang dah jadi kt banyak tempat di Indon. Bukannya suma org Padang, org Acheh dan org Nias tu jahat2 belaka. Tapi perbuatan segelintir yang sangat melampaui batas telah mengundang kemurkaan ALLAH dan hasilnya, mala petaka menghempap kepala suma org di kawasan tu. Sbb itu ALLAH turunkan hukum, utk mengawal kelakuan manusia. Dan menjadi tanggungjawab umat Islam untuk memastikan hukum itu berjalan mengikut syariat.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • abcde12345 says:

        i like u pizza
        mantap dan kukuh
        u comment berlandaskan hukum dlm islam
        sbb x mo jaga tepi kain owg la nanti allah akan turunkn bala kt suma owg

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Aku pon dh tgk video die…mmg sebiji muke die…mmg video dieorg…kalau tak apsal luna cakap nk cari dalang je tp x nak dakwa kat mahkamah???nk cover ke?

    ni la akibatnye kalu dah terlalu glemer…yg laki asyik nk kejar yg cantik…yg perempuan asyik nk kejar yg hensem je…tp ariel hensem ke?…rambut je stylo

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fasha here says:

      Ariel handsome di mata wanita… semua jatuh cinta bila tgk muka dia ditambah keglamourannya… bukti dah ada. Perempuan cantik indon semua layu ngn dia… kau ada>?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. Miss_hujaN says:

    Huh3x..Panaz bangat bang..


    Sent on a phone using T9space.com

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  23. Rooney says:

    Dah tengok pun, hmm tak stim sangat lah tengok video ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. abg sontot says:

    huh…mn korg dpt vdeo tu??
    bagi kat aku jap..aku nak kaji…
    sharing is caring..

    video ann julie ngan fauzi nawawi xkuar lg ker???wakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. ana says:

    yang fauzi nawawi ngan ida nerina tu korang agak betul ke tak…. aku tengok muka sejibik muka diorang tu…. tapi ngapalah si lisdawati tu bodoh sgt…. dah heboh orang nmpk kt kl fauzi nawawi tu mabuk pastu angkut pompuan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mujur artis Indon…kalau artis Malaysia xtaula

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. dyesebel81 says:

    susah nak pastikan sama ada betoi ka dah depa dua nih…tengok kat menatang tu cam depa…tapi ntah la, tatau nak buat persepsi yg camana…hanya depa ngan Tuhan jaa yang tau…betoi dak…???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. tif says:

    alaaa kenapa lrtak gambo muka luna maya …..tak besh laa kasik ler gambo abang ariel yang tgh stim…baru ler power…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. bunga says:

    aku pn dh tgk video tu yg 6 minit punya..
    n mmg sah aeril n luna..
    mne de pelanduk dua serupa n sebijik cm muka luna maya..dh terang2 muka die..muka dok pandang camera ja..msti la nmpk jelas..gne hp sndri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ehem…. apa nie tengok video ‘DILARANG TENGOK’….. TAPI NAK BUAT MACAM MANA DAH TELANJUR TENGOK….Tapi kita tak boleh nak buat conclusion ape-ape sebab tak tahu kebenaran die……oKeY

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. kemungkinan video ni betul2 lakonan? dieorg tu tinggi..sbb pointnye ade di sini:

    1-sampai skrg dua2 org artis ni x buat penjelasan secara terbuka kepada mana-mana media sama ada mengakui atau menidakkan kesahihan video tersebut

    2-luna maya mewakilkan org lain utk menjadi jurucakap bg isu ini..sepatutnya penjelasan haruslah keluar dr mulut mereka sendiri

    Kesimpulannya:berani buat berani tanggung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. dasar emang x tahu malu……….jange dok tengok la video tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. bunga says:

    to najihah: kebenaran mnde lg lau mmg sah2 diaorg yg wt..video tu mp4 pnye..nk edit muka celah mne lolx..pic lak xbpe cntik..lau file tu bkn mp4 n gmbr cntik gle aku cye gak video tu org edit..nie mp4 pnye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Mrlannz says:

    cm ne nak amik video ni??

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. hazrul says:

    eleh2… mane tau, mase dier buat sex tu, dier lukis kupu-kupu kat buntut….lps buat, dier tanggal kan balik…
    phtu, kate kat wartawan, yg dier punyer xde… boduss

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. konpem mmg video dieorg ni…skrg ni wartawan indonesia xdpt cari dieorg…sume pakat sembunyi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. fasha here says:

    Bestnya kalau aku jadi cam Luna…. Cantik, seksi, poppular, glamour.. semua org suka. Aku buat jahat pun, org akan mudah lupa.. Malu kejap je… Itulah hakikatnya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • MMS says:

      Ok kO 2…..Jdi Ko pn Mo d erm2 laa jGak…eEE…..sDah2 laa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. mmg bezt jdy cm luna . tpy korg ta tawu ble msenye tbe ble korg ta smpat na insaf . t0o korg pt0t tawu bgok !!!
    pike lorh idop ta lme brader ! idop niy hnye smntare jer !!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. pyan says:

    ape nak kate……..
    mmg dunia mcm ni……. yg org ckp dalam ni mesti ade yg penah buat……….. so,,,,,,,,,, jgn la nak masuk cmpur hal org..
    ingat la negara kita ni pun xlame lg jd yg bkn2………
    k….
    ingat la kawan2……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. slayz says:

    sendiri mau ingat la..hehehe…janji rock!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. still girl 91 says:

    i like you mean luna and aril.tapi sayang sendiri mo fikir lah.DOSA BESAR TU BAGUS KAWIN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. lovestory says:

    aper nie luna im your fan tpi luna bikin panas keadaan… syer x jangka akn jdi mcm nie.. :(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. AdamisIndo says:

    saran saya buat teman2 malaysia, jgnlah dihura2kn masalah ariel-lunamaya tu… biarlh itu semua menjadi masalah d negara kami saja…apa kalian tidak mengasihani mereka sebagai teman seakidah kita? biarlah dosa yg mereka lakukan jd tanggungjawab mereka dihadapan Allah SWT. coz kita sebagai manusia punya kuasa apa utk menghakimi mereka? kasihan jg kan mereka… hampir satu dunia sudah taw masalah yg dihadapi mereka??? cukup sudah, jgnlah kita menambah dosa mereka lg… so, saran saya alangkah baiknya jika video itu jgn disebar lg d negara anda… apa bedanya kita dengan kejelekan yg mereka buat. coba kita bayangkan jika kita berada di posisinya ariel…tidakkah kita merasa malu, bersalah dan berdosa besar dgn apa yg kita lakukan… think that. biarlah tu semua jd masalah d negara kami, jgnlah menambah kejelekan negara kami di mata kalian semua, karena kami sadar kami hanyalah manusia biasa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • abcde12345 says:

      kalau diikutkn hukum dalam islam
      perlu direjam ngn batu samapi mati nih
      sbb berzina

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. jaijup says:

    kalau ye ye pun nak wat video pporno, ariel & luna perlu bnyak lg belajar ttg seks.. Tgk dari segi aksi yang dtunjukkan,, macam budak2 jek..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. keropokder says:

    pelanduk dua serupa sorang je..kalau dah sampai dua2 pelanduk dua serupa..ajaib tu,..kekeke..ni mesti kes henset/laptop kena curi/ hilang..pengajaran..kenapalah nak record..budus tahap cipan betul..tutuh aje lah..sebok nak merakam pulak..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. keropokder says:

    jaijup@..setuju..bukan yg ni je..kalau membabitkan org asia punya mmg tak best tgk..skill yg basic2 je..pastu anu kecik..hehehe..tak best tgk..latino punya best

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Brutus says:

      Wah..kau ni dah promote orang lain tengok aksi porn latino pulak ye? haha..latino memang mantop! Ariel kena belajar dgn set2 Latino untuk buat video lucah..Tapi aku tobat tak nak tengok dah aksi2 porn ni..Melambak dah dosa2 aku..Kalau mati esok lusa apa lah amal yang aku nak bawa jumpa ALLAH..Dosa masih lagi tak diinsafi..Umat Islam sengsara kat GAZA pun aku tak peduli..Isk..Isk Sedih..Tobat dah..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. bungkus says:

    Mana nak dapat?semua software donlod aku dah try cari,tapi tak dapat2 jugak..saper yg tau mana nak cari tu,jgn la kedekut nak share dgn kitorang,barang baik harus d kongsi bersama :p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. kasipam says:

    mane nak dapat video tu..kalau ade..campak la skit..hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. shahrul J.B says:

    sape2 yg nk tgk video nie pegi klik “celebrity sex indonesia” mesti jumpenye…slmat mencuba..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. ERIQ says:

    MCMN NAK TGOK..
    LEH EMAIL X..
    PLEZZZZ..
    hazriq_arey@yahoo.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Papa says:

      ish tak malu siot
      siap bagi alamat emel lagi tu.
      kang ak hantar virus kang…
      hancur harddrive ko. hahahah

      xyah la maksiat nie wei…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. [...] Terhebat? Ariel Jantan Tertangguh? Semuanya layak belaka sebab pihak polis Indonesia dah pun sahkan Ariel Peterpan selaku pelakon dalam video seks bersama Luna Maya dan Cut Tari. You the man bro ~~~Tapi yang peliknya Luna Maya dan Cut Tari hanya akan dipanggil sebagai saksi [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. PoKeR FaCe says:

    hmm..aku da tgok video tu..dlm akbhar dia kate ikn lumba2…dlm blog kupu2..mane 1 yg btul??tapi aku tgok dari mula smpai abis…ariel mmg x de ENERGY time tu..asyik luna je yg wat aksi2…hmm…harap muka je cantik…tapi nafsu kuat..boleh tahn la luna…aku tgok luna dah biase la dgn suma nie…tgok BREAST dia pn da jatuh..BAWAH pun dah hancur…so mmg dah biase le tu kan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. julia says:

    biar kan lah dia org nk buat ape pun……
    lagi pun ape kurang nyakite2 lagi terok dng panas di banding kan dng dia org……..
    tapi dia org berani buat vedio best gile……..
    mcm mane pun u 2 the best,…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  53. Anon says:

    aku dh tgk dh video ni..
    mmg meletop la si luna nie kne tebok tupai..
    video punye la panjang 6 mnt. sampai ade dua part video untuk luna shj.
    mmg ko ni ariel bkn nk buat kenagan tp nak buat video porn tros lah..
    kn dh trkantoi mmg padan ngan muke ko tu.. hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. jojie says:

    nampak memang real luna dan ariel…entahlah..mcam tak ingat dosa pulak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. lantaliban says:

    aku pon main gak tp x lah sampai nk rakam sdri………….. konon nk wat kngn…lu sdri mau egt daa……keh keh keh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Farish says:

    aku rase bukan dorang la…. muke je hampir same… biase la artis jd bahan la….. cian kalo dorang x buat… teraniaya je….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Farish says:

    aku bukan peminat dorang… erm pape pon tuhan je yang tahu….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. fiq says:

    semua artis kn nya baek ngt pn..dkt mlysia ni pn bnyak jnis cm 2…pplrity murahan…biaq p loh…hihihi..pdam muka mu..mbek ang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. ROGAYAH BINTI BUJANG says:

    dah terhantuk baru nak tergadah…tapi nak letak muka kat ne….manusia yang name artis ni kekadang tak misss…manusia gak kan .kuasa magnet dua 2 same power rangers dah yang ke tiga tu kasih lagi panas…NATES…JADILAH KEMUNKINAN BAGI KITA YANG TAK TAU NI tapi kenyataan bagi mereka yNG BUAt tu….mcm aeril and luna…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  60. troy says:

    mmm sah…mmg real diorg..gua dh tgk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. azman says:

    aku nak g tahu haaaaaaaaaaa ni dia ….. pandai buat pandai2 lah tanggung orang tggah sedap apa bleh buat mmmmmmm…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. elina marcia says:

    emmm apa pun malu besar la si luna n ariel tu tp malu skejap je kot nanti slamber je blakon n nyanyi mcm x ada apa2 masalah tak takut mati kot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. elina marcia says:

    wat pe nak heran kalu dah nafsu syaitan mguasai diri mana nak ingat dosa pahala dah ada bini pun bcerai nak buat dosa gak nak bzina gak masyaallah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • elva says:

      da bek sgt ke awk 2????ag nk skolah kn owg……..cemen dri 2 dlu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. minie gurlzs says:

    bwat pe gak korang bwat sume tu??????????takde faedahnye pown….!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. minie gurlzs says:

    lbh baik korang tobat………..,,,,smbahyang hjat ke???kan dpat pahale tue …….klah chow lu”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. ZZZZZZZ says:

    Mane nk d-load..hahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Holow says:

    ok kalau korang nak downloads gi sini.http://www.slutload.com/s/peterpan/ ok. cri la butang downloads.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ina says:

      x payah la korang sibuk ngan hal mereka..kalu ia pu benar,x menyusahkn korng jg kan????yang lain tu,dok sibuk meminta video np????kalau korang ada kakak,adik,abang,bapa dan mama,,,mcm mn??andai kt situasi ini berbalik pd fmily u all..mcm mn???nak sibuk tahu jg ke????ingat la….tiada manusia yg spurna d dunia ni…….hanya tuhan yg tau suara hati kita

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. wan says:

    biar btl…teruk tul sikap dorang nie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. elva says:

    ala…xyah ckap ariel….kowg sume nie da bek sgt ke??????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. amrey says:

    mcm mana klau nak tumpang tgk….ckp le

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. taubat nasuha says:

    korang baik tak payah tengok baik bertaubat nasuha je, tau tak bila tengok benda2 haram camtu hilang ilmu 40 hari, nauzubilllah…………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. aku says:

    elva.. ko pun sama ke? ahak… aku dah nengok dah…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  73. MMS says:

    BtL kA jGak dOrng ni Yaa…sDah Q tngOk vdeO dOrng ni…arieL dGn cUt..1 Lgi dGn luna….mmng Mntap laA……tPi caM btL sYak ni..eMmm??tuHn sJa Yg taU!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. not says:

    cm ne na tgk video diorg beb??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. eynahasrina says:

    aalaa .. da knyataan tu memang dia .. x payah laa nak tipu orang plak ..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. bEgood says:

    Soal maksiat ni kat mana2 pun bole berlaku, Indon ke m’sia ke ini cuma satu drp jutaan kes artis2 yg tak bermoral dan tak berotak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. slay says:

    tlg email sy jgk ye..
    :DD
    thanks..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. Fhell says:

    i rse bnDe ni sbnr nye,xpyh nk diperbsr kan..lntak lah ape mrke nk buat..mMg lah ape mrk buat tu slh,but pls don’t disturb them..N i think that is nOt Luna..
    Org zaman skrNg ni xleh nk buat Org sNang..bNde kcik mcm ni pun Nk diperbsrkn..tau snDri sDh lah..lain lah Org yg Nak kne kan mrk tu..wtf!!
    Video tu Mac 2009..bru skrNg nk dibicara kan??
    Org klu nK buat Dajal,MUka pompuan yg tgh main tu,bleh kne edit gn Computer lah.xhairan klu Muka Luna sebiji kt Situ..i bljar Dlm Information technology..i tau lah psl komputer ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. bonjovi says:

    memang……………..tpi lepa xreti nk wat……klau nk wt pown jngnlah rkam……..bodoh btuh laaaaaa owg la…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. bonjovi says:

    mampuih p kat ang laaa….ang blajar apa pown ang tlong la depaaaa…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. Mazwan James says:

    Mcm2 la artis indon zaman skrng…!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. Moonlight says:

    AkU lame cari video 2….
    Bleh tlong bagi….
    Hantar kat aku punye email…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. sinta says:

    gimana ni mas?ko semuanya pd gosipin ariel.mgkin bukan ariel ,kan jaman skrg udah canggih.mikir dongg ah?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. LuluBebey says:

    eeeee.. bzbody nye org melayu ni.. klu cerita nak mburukkan org no.1.. cuba la korang ukur baju d badan sendiri dulu.. jgn myebok nak jga hal org lain… itu msalah dorg dgn Tuhan la… bukan korg kena mgena pun

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. Rahman says:

    Inikah ISLAM????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Rahman says:

    kenapa selalu orang kita yang buat begini…maksiat, buang bayi, rempit, dadah, video lucah dan lain2….ajaran agama kurang???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • atiqa says:

      org melayu islam yg banyak buang bayi,rempit,dadah nak tau sebab apa……….org kafir syaitan tak ramai jaga sebab diorg dah kafir……..paham tak??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Mizz Lala^^ says:

    kItE daH tEngOk vIdEO tUe.. gEmpaK SiOt!! gIlEr… mEmaNg SaH arIeL & LUna… pErGggHhh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  88. teruk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. Ghairah says:

    Mak suke..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. yukimie says:

    sy dah tguk pon video dorg kat FB…ada owg bagi link kat sy….tp x perasan lak ada tatu kat pnggung sbelah kiri…hekhek

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • Fabregas says:

      aku tgk ariel dgn cut tari.. 8 mnt lebih kot… hampeh jer ariel xreti main

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  91. manja says:

    huhu aku x tgk lgi video 2,,,,,dgr dri org je…kahkah nak beromen pn rakam kan….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  92. cute says:

    betul tu aku sokong eh lupa nak bagi salam!! assalamualaikum semua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  93. bunny says:

    lah…..pa lah korang nak sibuk2 sal dorang….saja nak cri pblsiti…besa lah kn….mcm budak bru blajar…..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  94. arrisya says:

    ah…… syok ark wat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • ScHa says:

      ermmm..tu la psai..asal la nk sbuk2..lntak dirang la..kubur masing2…!!!! jga diri sndiri sudah… pd airel n luna sdah2 la tu

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  95. moi says:

    zaman sekarang dah berubah jadi binatang !!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  96. aweks94 says:

    wazup..!! brader……. npe nkkn video ariel n luna maya,krang engat elok ke,knpe pk duniawi jer…… aq cme tgor krang je.tnggungjwb aq dh sentle…. pas ni aq hrap jgn mntk ag video porno cm tue……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  97. Jessie says:

    hahahahaha……….ape lar cam nhe??? huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  98. Geadley says:

    Tak perlu nak jadi hakim,kita manusia ni same je,tak ada beza pun dengan diaorang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Mixluciana says:

    Bodohlah luna maya n ariel peterpan tak takut dosa.diorang pikir orang tak ada nampak.stupid sangatlah luna maya tu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Rebecca says:

    Oh sangat sexylah luna maya and ariel peterpan tu.i love it because ariel peterpan akan terkeluar dalam bidang peterpan.luna maya macam orang kerana santau.bodoh2.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. Bonny says:

    Bodoh sangat bodohlah sangat macam orang sakit jiwa.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. Helen says:

    Luna maya tu sombong.ariel peterpan tu sombong juga.padan punya muka.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  103. ARIEL PETERPAN says:

    mnate luna maya v sangat burit nyoh pah saloh ko ariel hha
    bilo2 mari kocak ya aku pulok la baru dok susoh sikit
    hahah
    pele aku pun besar pade ariel tuh hahahhahuhu aku dok belake mu nih lonih luna maya
    aku nok jago kocak mu jah blh dok nih jange maroh set kito pele buto mace pele ariel la nok royak nyo hhuhuh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. atiqa says:

    hp diorg ni kena kebas la,takpun terjatuh…….
    napa nak heboh2 sgt ….budak2 melayu skrg ramai buat cam ni…amik video dgn hp……dunia dah nak kiamat maksiat kiri kanan depan belakang………….kuat kan iman bro………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. ameera says:

    saya nak tengok dengan lebih jelas lagi….sebab saya x puas hati…..hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. wyngellz says:

    eee…….mcm ni ke khdpn org zmn skrg??sini sana…tak malu ka org lain lihat lbh2 lg bangsa lain??plukah bngsa u(luna&airel)nak tunjuk2 kat smua org yg u tu hebat sgt?x hebat lgsg..bt malu adalah…..apa nak jd…..SALAH IBU MENGANDUNG kot…………taubat2 la bro……….eeeeeeeee

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. Anonymous says:

    taubat smpai mti lah.wahakhakhak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. taurus says:

    i2 pasti video diorg…manusia kalau uat salah bukan nak mengaku…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. Appreciate supplementary excellent weblog. Exactly where else might i recieve this particular compassionate of information designed in such an incite complete way? i’ve been viewing with regard to this kind of fine detail.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. Thank you a lot for giving everyone an exceptionally brilliant possiblity to read articles and blog posts from this web site. It is usually very useful and jam-packed with a good time for me and my office co-workers to search your site nearly 3 times a week to learn the new guidance you have got. And indeed, I’m also certainly fascinated with all the fabulous suggestions you give. Selected 3 facts in this posting are definitely the finest we have ever had.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. Your exercise regime should include weight loss exercises in case you are overweight. Exercises like jogging, walking, stretching, yoga, floor exercises will help in maintaining an optimum weight. However, it is important for both the partners not to go on a crash diet when planning a baby as it will lower your energy levels.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. We stumbled over here from a different web page and thought I might as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to finding out about your web page again.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. Great paintings! This is the kind of information that should be shared around the web. Disgrace on the seek for now not positioning this put up upper! Come on over and talk over with my website . Thank you =)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0