Written by AbangNara | August 21st, 2009

Sungguh comel Linda Jasmine masa muda remaja dulu. Korang mesti ingat punyalah video iklan nie. Lepas tengok iklan nie, baru kami perasan yang awek dalam tue rupa-rupanya Linda Jasmine. Macam muka budak baru lepas amik SPM pulak si Linda dalam video iklan kat atas tue.

Kalau anda terlepas pandang, ada gambar terkini Linda Jasmine tengah sarat mengandung yang agak menyeksakan mata masa Filem Festival Malaysia baru-baru nie. Cuba tengok dan bandingkan Linda Jasmine yang dulu dan sekarang. Macam langit dengan bumi kan?

349 responses to (VIDEO)Linda Jasmine Masa Anak Dara, So Cute!!!

  1. Puan Jojie says:

    a’ah la….comei nye dia ni….anak pun mesti cute nanti…

    0
    0
  2. apple_green says:

    ALAHAI…….

    0
    0
  3. syamiza says:

    yerr laaa comel sgt…… tapi seksi bangat….

    0
    0
  4. puteriaquarius81 says:

    selalu tgk iklan dia dlu

    0
    0
  5. new moon says:

    yeeeaaaa………4th…

    0
    0
  6. kira-kira says:

    uuuuu kiut nyer linda nie…………

    0
    0
  7. new moon says:

    yeeeaaaa………5th…

    0
    0
  8. syamiza says:

    iklan ni tngok masa kecik2 dulu…….

    0
    0
  9. new moon says:

    laa…..die ke yg jd model dlm iklan tu…

    0
    0
  10. nakie says:

    lawa sesangat la linda ni…….untung que……

    0
    0
  11. syamiza says:

    anak dia dgn que mesti comel kan….. ibu mix… que handsome…. dpt anak mcm bulan purnama laa….. huhu rezeki….. anak dia yg sedia adapun besar nanti mesti handsome…..

    0
    0
  12. eclipse says:

    linda nti nak pose pki bju yg ttp2 sket yea?huhu

    0
    0
  13. nakie says:

    confirm lawa la anak dorg ni……..harap dorg dpt didik anak dgn akhlak yg lawa la jg…….

    0
    0
  14. hantupensil says:

    mcm mat saleh…
    huhuhuhu….

    0
    0
  15. new moon says:

    mane PP?hilang plak dh…

    0
    0
  16. schikoi jetpejuang says:

    dah mak cun bapak cute…anak=?ish aku stil mcr dak awekmas

    0
    0
  17. new moon says:

    hehe….nostalgik tol iklan ni…time iklan ni aku dok pkai skirt siap tocang dua lg…hehe…yg aku igt lg satu…wrieglies gk tp yg mkn smbl blacan yg wna ijau tu..hee….

    0
    0
  18. kira-kira says:

    kwn2 kira out dulu……..pas jmaat in blk.bye..salam

    0
    0
  19. violet says:

    dl x la mantop…
    skrg mak aih bkn maen mantop aku tgk…
    huhu

    seb bek aku pompuanll
    law x aku geget dye…
    hahahaha

    0
    0
  20. ANneDeSilva says:

    halloo..
    im backk…

    0
    0
  21. schikoi jetpejuang says:

    isk…nape le aku x tackle die time mak jan dulu…aku kalo leh nak anak dara.que tu dulu dgn girl name sara…pramugari gak.sara tu pun mix mat saleh ala2 linda ni gak

    0
    0
  22. ANneDeSilva says:

    haah arini smayang jumaat…
    sape yg berkanaan..sndri mau ingattt…

    0
    0
  23. ANneDeSilva says:

    haah..
    dh lama iklan ni…
    baru perasan..

    0
    0
  24. schikoi jetpejuang says:

    garangnye dak anne ni…yele jap g aku g solat..doakan aku jumpa dak awek mas kay..awalnye nk out g solat..masjid aku x jauh anne…depan tu je.kalo engaku jumpe dak awek mas ckp aku nk kenalan cam asparagus dgn aries

    0
    0
  25. aries_april says:

    oh…
    aries prnh nengok iklan ni…
    :-)
    dia ker…..

    0
    0
  26. schikoi jetpejuang says:

    hantupensil..kita ni je ke lelaki terakhir d cni…garang2 girl kat cni..violet pon same gak eh

    0
    0
  27. schikoi jetpejuang says:

    ala tomei…marah ke..cam ustazah lak..syamiza ..aku org johor le..hidup batu pahat kira sesuai le aku dgn awekmas kan…aku org selatan die utara

    0
    0
  28. schikoi jetpejuang says:

    aku ni uzur jap lg..hehehe..nak mampos skip semayang jumaat.co aku mengamuk nanti..dahle aku ni je tgl ofcr kt kem ni yg lain g padang kawat.aries ko isteri pertama aku…ops!main kayu 10?ganazz

    0
    0
  29. Penari Poco2 says:

    yeyeye…aku ingat iklan nie…ghupa2nyer si linda tue yer…
    errrrmmm…so cute…

    p/s : arini ari jumaat…

    0
    0
  30. Penari Poco2 says:

    new moon…amacam…???
    dah bjaya upload pic ko kat sini…
    tahniah ar…

    p/s arini ari jumaat…

    0
    0
  31. Penari Poco2 says:

    linda jasmine dulu dan skrg…
    x jauh beza…

    0
    0
    • syamiza says:

      jauh beza laa… dulu pakaian dia cantikkk… sedap mata memandang…. sekarang…… pp dah tgok blum gambar dia kat majlis FFM tu…. huh….dahsyat…. kalau la za ni lelaki…. tak kuar umah dpt bini mcm tu….. daring abisss…..

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        da tgk da…kene think positif jelar…
        dier yg seksi bkn kita…

        p/s : arini ari jumaat…

        0
        0
  32. perhal says:

    hmmm paper jelah

    0
    0
  33. aries_april says:

    friends…
    jom break.

    0
    0
  34. eclipse says:

    aduh…
    tensen nya…
    keje byk plak…
    skt otak aku ney…
    nak tenet pon xdpt…
    e…………..geram tul!!!!!!!!!!!!….

    0
    0
  35. syamiza says:

    Ok la kawan……
    dengan rasa rendah hati…. saya mohon berundur… andai ada salah dan silap harap la di maafkan…..
    Selamat menyambut bulan ramdhan…. Malam ni jgn lupa g terawih…… dan selamat bersahur esok pagi…. jumpa lagi semua….

    p/s: hargailah persahabatan yang dibina…..jgn leraikan ia atas sebab2 yang tidak munasabah….semoga persahabatan kita berpanjangan…… syok kawan ngan korang semua……. c u soooon…..

    Assalammualaikum…..

    0
    0
  36. ziey says:

    sory xreply pertanyaan za td…zi g dgr ceramah ramadan td… zi tang pasir mas.. k la kwn2 zi nak blk da ni… doakan zi slmt smpi ek… slmt berpuasa semua….tata titi tutu..

    0
    0
  37. Penari Poco2 says:

    errrmmmm…terasa sepi jer…
    tah lar…perasaan aku agaknyer…

    0
    0
  38. ANneDeSilva says:

    alahai emak kawinkan aku….

    0
    0
  39. ANneDeSilva says:

    lalallaallalala…
    terasa sayu jek hati arini…
    apehal ekk?

    0
    0
  40. ricky says:

    selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak

    0
    0
  41. eclipse says:

    asal sume ati sayu ney?
    aku pon sayu gak + sedih+kecewa…
    aku gado dgn tng aku…huhuhu…
    xnak pk la…
    biarkan jer…
    boring2 aku kuar dgn org len…hahahahahaha…

    0
    0
    • violet says:

      x baek mcm tu eclipse,..
      xper la..
      diam je..
      krg ok la tu.
      biasa la kan…
      gdh2 nih time tunang kan lg bsr dugaannyer..
      sbr2 yer..
      :)

      0
      0
    • Penari Poco2 says:

      aku pon sayu jg…
      ko tau2 jelar naper aku camnie…
      isk…isk…isk…

      p/s : arini ari jumaat…

      0
      0
    • hantupensil says:

      hehehe…
      jom kuar ngan aku meh,,,,
      hehehe

      0
      0
      • Penari Poco2 says:

        ko tue bawak bendera palestin…malu ah…
        aku rakyat malaysia…

        0
        0
      • eclipse says:

        ko aku tau poco…
        biase la adat bcinta…
        nak dkt jer…
        yg aku xleh dkt sgt…
        ade jer xkena…
        dlu time kapel ok…
        dh tng ney mcm2 dugaan lak..
        tensen gak…
        btl gak org ckp ble tng byk tul diuji…
        dh tng ney mcm2 lak org yg hadir dlm idup aku…
        jd pening aku…
        nsblah tng aku memahami gak..
        tp kdg2 gado gak..
        sbb jeles…
        ntahlah…pening…pening…pening…

        0
        0
        • ANneDeSilva says:

          sabar..
          ini semua dugaannyaaa…….

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          alaaaa…cam ko nie…kawin ajer lar…
          buat per nak tng lama2…
          esok2 dikebas org, saper rugi…aku jugaaaaaaaaakkk…

          0
          0
        • ANneDeSilva says:

          tunang biasa..
          banyak dugaan…
          kena tahanla..

          0
          0
        • eclipse says:

          kawen awl poco?
          ntahla…septtnya aku kawen thn lps…
          tng aku ajak…
          tp aku bt alasan…
          mls la kawen cpt…
          insyaallah aku kawen awl thn dpn…
          wpon spttnya pas raya..
          aku pospon lg…heheheh…
          mak aku smpi mgamuk…
          aku kawen nti…
          aku jmpt korang sume…
          moga2 jodoh aku dgn dia…
          bkn dgn org len…
          hanya dia yg memahami pngai biol aku ney…hehehhe…

          0
          0
        • tOmEii says:

          sabor2 eclipse…
          aq pnh hdpi pe y ko hdpi tue,,,,,,
          dh memg adat bertung ni byk sgt dugaany……
          darah manis la katakn…
          huhu sabor ye,,,
          insyallh kalu jdoh xkmna…

          0
          0
        • puteriaquarius81 says:

          sbr eclipse.. aq pun sama gak
          sjk tng nih sumenyer x kena.. jeles x tntu psl.
          tp bila dh tng, byk plak yg nk kacau daun..
          ntahla.. kalau ada jodoh x kmana..
          waduh..

          0
          0
        • Penari Poco2 says:

          syahdunyer…

          0
          0
  42. ANneDeSilva says:

    sabar eh eclipse..
    dugaan..
    setan lom kuar dr badan tunang eclipse tu/…huhuhu

    mak cik anne pon kat AUSTRALIA skunk tengah layan beutifulnara..
    anne yg perkenalakn kat dia..
    dia kata best..
    banyak benda yg dia tak tau kat malaysia dia dapat info…

    0
    0
  43. tOmEii says:

    adoyaiii ltih tul arini….
    customer dtg mencurah2…hahahahah
    huhu rezeki2…..kui3x

    0
    0
  44. awekmas says:

    halo im back frenz…sementara tgu kakak twin i …leh le i chat dgn u all.actuali im happy lah dpt chat dgn uall.sume frenz kat cni best2..eclipse,tomei,aries,kakPP,anne,syamiza dll.i nak blk kpg jap g..jumpe mak n ayah…lama wo x jumpa 7 months.

    0
    0
  45. new moon says:

    hai tomeii blum pose lg dh ltih….pose nti camne?

    0
    0
  46. eclipse says:

    weh kwn2…
    x g lunch ker?
    ape2 yg terase kat tekak tue nak mkn..
    p mkn…
    sok dh pose…
    mkn ape yg best hah?
    psl pose aku mkn kat umah jelah kot…
    nak dkt dgn family jer…

    0
    0
  47. awekmas says:

    la…mesra alam skit hormat la kak pp..kak pp umor berapa?sorylah kalo muda…okey i nk drive ni…kim salam suma k.sayang uall.nanti dah sampai i dtg blk…eclipse jgn sedih tau..i lg sedih nanti boyfren i dah kawin warghhhh.xpa kan kumbang bkn sekoq

    0
    0
  48. awekmas says:

    puteryaquarius and hantu…sory lupa.selamat makan ye…u all memg best

    0
    0
  49. Penari Poco2 says:

    patot lar saraa xder arini pasal arini ari jumaat…
    errrmmm…paham2…
    ahad baru start bg komen…paham2 pasal arini ari jumaat…

    0
    0
  50. Penari Poco2 says:

    aries senyap jer…dah kuar makan ngan ragus ker…???
    kahkahkah…

    0
    0
    • eclipse says:

      ntah…dating xajak aku…
      dia teman aspa g mesjid…
      dia tgu dpn gate mesjid jer…
      aries ko lunch xpelawa aku pon..
      mentang2 dpt bf br…
      aku dikau lupekan…huhuhu…

      0
      0
  51. eclipse says:

    syahdunya ku rs di saat ini…
    suasana sepi membisu…
    tersentuh ati ku di buai kenangan lalu……
    bf lm kembali daa…huhuhu…

    0
    0
  52. hantupensil says:

    bye2 smua aku nak pg makan rojak campur sama cendol special…
    hehehe
    sape nak ikut….

    0
    0
  53. eclipse says:

    tomei comp ko ade keje kosong x?
    aku ingat nak cr keje len ney…
    boring lak keje cni…huhu..

    0
    0
  54. puteriaquarius81 says:

    okla kengkawan..
    aq nk gi klinik. uhuk uhuk. sakitnya tekak
    salam smua.. kalau xder halangan kita jmpa ptg ni
    muah muah

    0
    0
  55. eclipse says:

    kwn2…
    aku nak g semayang jumaat ney….hehehehe…
    nak g kuar mkn jap…
    ade sesape nak ikt or kirim??
    aku blanja…

    0
    0
  56. Penari Poco2 says:

    sunyik jerk…

    0
    0
  57. Penari Poco2 says:

    abg nara g masjid…
    patot lar xder page baru…
    balik2 page nie gak yg kuar…
    huhuhu…

    0
    0
  58. Penari Poco2 says:

    aiyooooo…
    xder org ker…
    aku dlm ofis lg nie…
    pasni kuar ader function rasmi bazaar ramadhan…
    oooooooooooooo…korang2 sume…
    mana nie….huhuhu…

    0
    0
  59. Cathj says:

    Org dah mengandung, biar lah dia besar… ade ke org mengandung badan mengecil dan mengecil?? Wahhh… aku nak lah kalau mcm tu ;-p

    0
    0
  60. [email protected] says:

    yuhuuuuuuuuuuuuuu..anybody home???

    0
    0
  61. BumBLeBee says:

    ha ah…tp huduh laa plak kan kalo still nk pakai dedah2 lg…

    0
    0
  62. wat_saspen_jer says:

    kt murai.com ada memberitahu bahawa rancangan cafe akhil hayy akan di berhentikan siarannya pd masa ini kerana pelbagai kontroversi yg melanda akhil. huh..

    0
    0
  63. aries_april says:

    friends……….
    can i ask u all something….?

    0
    0
  64. violet says:

    lalalalala…
    pergi kedai beli ikan.
    ikan di beli di kedai pak awang
    sume org pegi mkn.
    tgl lah aku seorang…..

    0
    0
  65. Penari Poco2 says:

    alahai…lmbtnyer nk huraikan jawapan…
    im still waiting…

    0
    0
  66. aries_april says:

    eh….
    mn smua orng ni?

    0
    0
  67. Penari Poco2 says:

    haihaihai…
    terasa sayu jer…

    0
    0
  68. Penari Poco2 says:

    asal sepi jer nie…
    korang tido ker…

    0
    0
  69. ANneDeSilva says:

    Hye sume..
    hurmm
    Aries..
    why sudenlly asking that kind of question??
    rasa takutnya…
    hur,mmm….
    hanya ALLAH yg maha mengetahui….

    0
    0
  70. ANneDeSilva says:

    anybody here?????????

    0
    0
  71. lilo says:

    eh, nape org xleh tgk video yg diviewkan olh abg nara tuh? sesape ade gamba tempekla wei…. :(

    0
    0
  72. Kamui Gakuto says:

    huh, tahun 1996. tapi chewing gum tu mengingatkan kembali nostalgia lama semasa berumur 9 tahun.. itulah chewing gum yg selalu saya curi dikedai lepas habis kelas sekolah ugama.. hahahhaha, jahatnya saya time kecik²..

    0
    0
  73. nha says:

    uishh mati2 ingatkan video ni mat saleh punye time kecik2 dulu.. penyer linda jasmine.

    sape ehh laki yg kat sebelah die tu??

    0
    0
  74. Zaza Muhammad says:

    byk ooo iklan dia.. yg paling aku ingat iklan syampoo baby J&J….

    0
    0
  75. Carlena Pies says:

    The author has written an informative submit. You might have made your level and there is certainly not substantially to argue about. It truly is like a universal truth which you can not argue with. Many thanks for the info.

    0
    0