Written by AbangNara | March 17th, 2009

Korang layan ajerlah video Youtube yang penuh dengan gambar-gambar Heliza AF(Akademi Fantasia) yang comel tahap tertinggi nie. Kami pun jeles bila tengok koleksi gambar-gambar si Heliza nie.

P.S: Besar gila mata Heliza nie, macam mata kucing pun ada jugak.

17 responses to (VIDEO)Koleksi Gambar Heliza AF Yang Comel

  1. Anonymous says:

    heliza neh suka capture pic dr atas…

    0
    0
  2. Aku Sempoi says:

    Aku lagi minat kakak dia

    Tapi kalau x dapat kakak dapat adik pon jadi lah

    Ahak ahak ahak !!!

    http://www.Aku-Sempoi.blogspot.com/
    http://www.KerjaOhKerja.blogspot.com/

    0
    0
  3. ni says:

    cutela dia nih….mmg cute

    0
    0
  4. flower says:

    cute kan???

    0
    0
  5. Eisenheim says:

    cute pala butoh ang..!! mulut bau longkang..klu aku jumpe die,kompem aku siku smpei lebam bijik mate minah ni..seb baik akak nko hot..hoktuihhh..!!

    0
    0
  6. Bunga says:

    .: Cute sgt cm pelakon jepun pun ada :.

    0
    0
  7. cancer girl says:

    mmg cute cuma dia ni control sgt laa…….
    dia ske capture dr atas cz nk tunjkkan mata dia bulat tu kot….
    hahahhahaa

    0
    0
  8. faris says:

    lens lah tuuu…skrg kan tgh trenndd…x ori ponn…

    0
    0
  9. misteri says:

    kuam.kuam.kuam…..

    0
    0
  10. nurul aina syahidia says:

    ermmm…comey r sgt…hrap mate je beso cam guli…koya lbih…comey agy org utan!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  11. YAna says:

    cute ler heliza nie tapi stacy lgi mantop n cute

    0
    0
  12. min says:

    xbaik korg ckp mcmtu..jeles la tu..inilah sikap buruk org melayu..

    0
    0
  13. has says:

    heliza the cutes!!

    0
    0
  14. Jan Prai Power Plant says:

    heliza…… jangan peduli kata diaorg….. abg sentiasa di hatimu… hehehe

    0
    0
  15. Anika Coins says:

    I mistyped this website and luckily I discovered it once more. presently am at my university I extra this to favorites in order that I can re-read it later regards

    0
    0
  16. There are some fascinating points in the following paragraphs but My partner and i don’t know basically see these middle to be able to center…

    0
    0
  17. After examine a few of the blog posts in your website now, and I actually like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website listing and can be checking again soon. Pls check out my website online as properly and let me know what you think.

    0
    0