Written by AbangNara | July 8th, 2010

Ramai yang tertanya-tanya cun sangat ke Jeany yang digosipkan sebagai kekasih baru Sam Bunkface. Tengok video kat atas tue dan buatlah konklusi anda sendiri.

P.S: Spain menang!!!

40 responses to Video Jeanny, Awek Baru Yang Dikaitkan Dengan Sam Bunkface

  1. kora-chan says:

    first!!!!

    0
    0
  2. kora-chan says:

    tak la lawa sgt..kiyut jeeee..hii

    0
    0
  3. preview 3gp says:

    beautiful….
    mantap.

    0
    0
  4. yana says:

    muka dia cam sheila ank andy lala tu je???
    hehe.tatau camana spell nama bapak dia.

    0
    0
  5. acquagirlz says:

    mix kot x pn tatu buat jek tu skng kn blh wat semi-premnt

    0
    0
  6. miss_pinky says:

    comel gk.
    jeany or juliana evans same2 cute.
    :)

    0
    0
    • futuremg says:

      ala si Sam tuh nak awek cute2…muke die cam cicak kering tersepit kat celah pintu jerk aku nengok…tolong lar..!!

      0
      0
  7. BumbleBee says:

    bleh laa tahann…

    0
    0
  8. cik joyah says:

    halamak….
    jeany hoii…. byk jantan kat luar sana….
    nape jantan dungu neyh yg kenan kan…
    pwangai cam beruk~

    0
    0
  9. saifulZzZbedah says:

    gurls ni bukan dengan model yang mat salleh tu ke? tak silap aku laaaa..dengan anak vip orang Philliphines. terbaik jugak la…u ollss ni tak baik tau!

    0
    0
    • ahmadBunga says:

      aku setuju!bestfriend je kot..sebab aku pernah nampak jenny ni dengan boyfiend mat salleh dia kat klcc!lagi handsome dari si mamat ni..anak vip siap drebar and body guard bagai nok!

      0
      0
  10. chicaRo says:

    weh cun jugak! apa la si sam ni nak d bandingkan dgn model tu!! weh dia ni melayu ke weh?nama jennyy?baik ko stay ngan bf mat salleh ko tu jenny oiiiiiii..tak kemana dgn si bunkface ni

    0
    0
  11. Norulhuda says:

    whatever…

    0
    0
  12. Ok Lah says:

    Aku tgk susu dia ok ckit dr Juliana Evans tu.

    0
    0
  13. aku lah says:

    mmg cun..tapi tak sesuai dgn sam bunkface…sesuai utk aku… hahaha

    0
    0
  14. Cik Mah says:

    nmpak cntek bile pakai tudung…=)

    0
    0
  15. David Villa says:

    dulu dia mintak no. phone aku,aku x kasi..last2 Sam BunkLa Face jgk yg curik pstu ngayat dia..xpa la..budak2 nk bercinta ..x kisah punya

    0
    0
  16. kechik says:

    comel..lg comel pkai tudg…suara cm fara fauzana jew..

    0
    0
  17. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

    0
    0
  18. lily says:

    boooooorrriiiinnnggggggg……….

    0
    0
  19. Reena says:

    Awek cun…senang dapat perhatian.

    0
    0
  20. tahoo says:

    allaaa..suke tgk laki 2…sweet…comel…

    0
    0
  21. yg jeles says:

    damnn cute..
    jeles btol..
    apsal la jenny ni leh ter suke kat mamat ni plak kan..

    0
    0
  22. basshunter says:

    ok la…same2 padan…tp lg padan jeany ni ngn pasangan dia dlm drama nota cinta tu kot….sweet couple..

    0
    0
  23. miss emaTaylor says:

    mcm muke faralyna yg blakon cite kisah kaisara yg jd hana tu la..btol ke aku eja name dia neh??? huhu

    0
    0
  24. bagai pinang dibelah dua

    0
    0
  25. [email protected] says:

    bile sam putus with jue evans. suka tgk sam ngn jue evans.. tp this guls cantik gak…

    0
    0
  26. PokeLoh says:

    nice acting. love the expressions.
    sapa director?

    0
    0
  27. ntah says:

    mane nk dpt full vdeo nota cinta ni? mnarik

    0
    0
  28. jaja says:

    cantik…masa pakai tudung lagi cantikk

    0
    0
  29. eny says:

    CANTIK……LA DR JULIANA 2…

    0
    0
  30. memang says:

    cantik lagi juliana. biasa jerk, nama jer gempak tp seswai la ngan sam, bukan ensem sgt pun.
    sib baik aku xminum kopi… xder stok kopi pun kat umah

    0
    0
  31. zaharey says:

    woo si jeni ni rupenye..hmpir x perasan plak..
    aku penah jumpe dia dulu jual lense kmera kt aku..
    budak ni baik orgnye & peramah..pnadai hormat org..
    (ko msti blanje aku lps ni haha)..

    0
    0
  32. ciksnowpink vanilla says:

    die ni kawan aku skol teknik ampangan..x pela..kita doakan jeany heppy ngan sam..

    0
    0