Written by AbangNara | July 8th, 2010

Ramai yang tertanya-tanya cun sangat ke Jeany yang digosipkan sebagai kekasih baru Sam Bunkface. Tengok video kat atas tue dan buatlah konklusi anda sendiri.

P.S: Spain menang!!!

40 responses to Video Jeanny, Awek Baru Yang Dikaitkan Dengan Sam Bunkface

  1. kora-chan says:

    first!!!!

  2. kora-chan says:

    tak la lawa sgt..kiyut jeeee..hii

  3. preview 3gp says:

    beautiful….
    mantap.

  4. yana says:

    muka dia cam sheila ank andy lala tu je???
    hehe.tatau camana spell nama bapak dia.

  5. acquagirlz says:

    mix kot x pn tatu buat jek tu skng kn blh wat semi-premnt

  6. miss_pinky says:

    comel gk.
    jeany or juliana evans same2 cute.
    :)

    • futuremg says:

      ala si Sam tuh nak awek cute2…muke die cam cicak kering tersepit kat celah pintu jerk aku nengok…tolong lar..!!

  7. BumbleBee says:

    bleh laa tahann…

  8. cik joyah says:

    halamak….
    jeany hoii…. byk jantan kat luar sana….
    nape jantan dungu neyh yg kenan kan…
    pwangai cam beruk~

  9. saifulZzZbedah says:

    gurls ni bukan dengan model yang mat salleh tu ke? tak silap aku laaaa..dengan anak vip orang Philliphines. terbaik jugak la…u ollss ni tak baik tau!

    • ahmadBunga says:

      aku setuju!bestfriend je kot..sebab aku pernah nampak jenny ni dengan boyfiend mat salleh dia kat klcc!lagi handsome dari si mamat ni..anak vip siap drebar and body guard bagai nok!

  10. chicaRo says:

    weh cun jugak! apa la si sam ni nak d bandingkan dgn model tu!! weh dia ni melayu ke weh?nama jennyy?baik ko stay ngan bf mat salleh ko tu jenny oiiiiiii..tak kemana dgn si bunkface ni

  11. Ok Lah says:

    Aku tgk susu dia ok ckit dr Juliana Evans tu.

  12. aku lah says:

    mmg cun..tapi tak sesuai dgn sam bunkface…sesuai utk aku… hahaha

  13. Cik Mah says:

    nmpak cntek bile pakai tudung…=)

  14. David Villa says:

    dulu dia mintak no. phone aku,aku x kasi..last2 Sam BunkLa Face jgk yg curik pstu ngayat dia..xpa la..budak2 nk bercinta ..x kisah punya

  15. kechik says:

    comel..lg comel pkai tudg…suara cm fara fauzana jew..

  16. […] Sumber artikel penuh di : Beautiful Nara […]

  17. lily says:

    boooooorrriiiinnnggggggg……….

  18. Reena says:

    Awek cun…senang dapat perhatian.

  19. tahoo says:

    allaaa..suke tgk laki 2…sweet…comel…

  20. yg jeles says:

    damnn cute..
    jeles btol..
    apsal la jenny ni leh ter suke kat mamat ni plak kan..

  21. basshunter says:

    ok la…same2 padan…tp lg padan jeany ni ngn pasangan dia dlm drama nota cinta tu kot….sweet couple..

  22. miss emaTaylor says:

    mcm muke faralyna yg blakon cite kisah kaisara yg jd hana tu la..btol ke aku eja name dia neh??? huhu

  23. bagai pinang dibelah dua

  24. [email protected] says:

    bile sam putus with jue evans. suka tgk sam ngn jue evans.. tp this guls cantik gak…

  25. PokeLoh says:

    nice acting. love the expressions.
    sapa director?

  26. ntah says:

    mane nk dpt full vdeo nota cinta ni? mnarik

  27. jaja says:

    cantik…masa pakai tudung lagi cantikk

  28. eny says:

    CANTIK……LA DR JULIANA 2…

  29. memang says:

    cantik lagi juliana. biasa jerk, nama jer gempak tp seswai la ngan sam, bukan ensem sgt pun.
    sib baik aku xminum kopi… xder stok kopi pun kat umah

  30. zaharey says:

    woo si jeni ni rupenye..hmpir x perasan plak..
    aku penah jumpe dia dulu jual lense kmera kt aku..
    budak ni baik orgnye & peramah..pnadai hormat org..
    (ko msti blanje aku lps ni haha)..

  31. ciksnowpink vanilla says:

    die ni kawan aku skol teknik ampangan..x pela..kita doakan jeany heppy ngan sam..