Written by Bella | November 25th, 2016

Trend Pen Pineapple Apple Pen (PPAP) berjaya menarik perhatian dunia hanya dalam sekelip mata. Ramai yang mencuba untuk “parody” dan melakukan tarian PPAP.

Penyanyi Ifa Raziah juga tidak melepaskan peluang untuk melakukan tarian tersebut.  Antara yang turut serta didalam video menari Ifa Raziah ialah Maria Tunku Sabri, Amar dan Deen Hot FM.

Gara-gara video berkenaan, Ifa telah menerima kritikan daripada netizen kerana tariannya yang dilabelkan agak “gedik”. Bukan itu sahaja, ia turut menunjukkan “aset” Ifa yang jelas kelihatan lebih-lebih lagi ketika beliau menari.

Berikut komen netizen yang menonton video berkenaan :-

Ifa Raziah memang terkenal dengan imej seksinya. Apa pula pendapat anda tentang video di atas?

51 responses to (VIDEO) Ifa Raziah Dikritik Netizen Kerana Tarian “Gediknya”

  1. Anonymous says:

    Hahaha! Aku tengok 5saat je tak tahan gelak, terpaksa stop. Tak kisah nak buat semua ni but simpan la untuk diri sendiri je. Takyah nak upload bagai.

    25

    0
  2. LOL says:

    suara mcm nk mengawan!!!!

    20

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Ada dua jenis orang tua
      1- Yang sedar diri dia tua dan menyediakan diri untuk mengadap sang pencipta.
      2- Yang masih terasa diri muda dan rasa nyawa dia panjang lagi…

      tapi Ifa katergori no 3…
      3- Orang tua yang tau diri tua lalu terlebih makan ubat hormon. Inilah kesannya.

      9

      2
  3. Anonymous says:

    Astafirullah, perangai! Ko tu emak dan bini org kot. Buat la perangai elok2 sikit. Buat malu je!

    6

    0
  4. Anonymous says:

    Retis senggal!

    1

    0
  5. mak kuntum says:

    satu badan berKORSET ye datuk Ifa..buwekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

    7

    0
  6. Anonymous says:

    Kesian kt suami n anak2 dia. Datuk Lah Sgt. Perangai x ubah seperti perempuan murahan.

    6

    2
  7. geli says:

    kesian kt org belakang tu hah. tak tau la dia terpaksa buat2 xnmpak atau sebaliknya… hahaha

    5

    0
  8. azreen says:

    perlukan buat tarian gitu??perlukah upload video gitu??

    9

    0
  9. sitisydney says:

    Hi Nara buatlah post pasal gol Mohd Faiz Subri. Suruh satu Malaysia vote di Fifa puska. Dia satunya wakil Asia tercalon. Dan jgn lupa viralkan dlm bahasa korea ok. Gol dia cantik ada chance menang tapi dia tak popular kalau org Asia tak vote ,Messi or Neymar yang menang nanti. Pls Nara.

    17

    1
    • sitisydney says:

      Wahai Nara, AIDIL ZAKUAN masuk blog ni tapi Mohd Faiz Subri tak boleh ke?.. Datuk Chong Wei kita tak boleh tolong menang gold Olympic tapi Faiz Subri BOLEH MENANG kalau kita VOTE. Kalau kita rakyat malaysia go to Fifa Puskas scroll down dan VOTE . JANGAN MALAS 10 saat punya kerja. Tamat 1.12.2016.

      1

      0
  10. Anonymous says:

    kesian wanita mcm ni ye. suami dia hari2 terima dosa…

    7

    0
  11. sitisydney says:

    Pls Nara buat post Go to fifa puska vote Mohd Faiz Subri. Viral dlm bahasa korea ye. Gol cantik ada chance menang tapi tak popular macam Messi dan Neymar. Satunya calon Asia . Go Asia!!!

    4

    2
  12. Anonymous says:

    “Aset” yang jelas kelihatan melebih-lebih….
    Ha ha ha

    1

    0
  13. Mak Becok says:

    MENYAMPAH betul betina2 SUNDAL MIANG terGEDIK nak MAMPOS ni! DahlahTUA BANGKA dan GEMUK nak MAMPOS; pakai pula skirt pendek! Juga tarian LUCAH bersama anak muda; MEMALUkan betul si muka2 KEREPEK ni!

    3

    1
  14. Mumia says:

    Mak Becok

    Adoi….ngeri aku baca komen ko. Haha….
    Terbayang aku muncung ifa raziah menyembur nyembur
    Ko.

    3

    0
  15. B says:

    Please vote Mohd fais Subrii wehh.. sampai 2 Dec je kite leh vote..ni link die:-
    http://m.fifa.com/the-best-fifa-football-awards/puskas-award/index.html

    0

    0
  16. sitisydney says:

    Hi Nara buatlah post untuk Fifa Puskas Vote for Mohd Faiz Subri. Voting for top 3 tutup 2 Disember. Akak duduk Australia, dah menyampah asyik orang putih cakap muslim terrorist je. Down betul…Nanti menang nampaklah muslim ni manusia….Akak-akak tolong vote pls

    3

    2
  17. Ew says:

    Tapi yg pompuan lagi sorang tu lagi birah. Rasa nak bagi penyepak je semua sekali

    1

    0
  18. Saper2 je la says:

    Hmmm mak cik ni ape dikenang…malu ke mane ape ke mane…geliii lagi2 sejak dpt dato..kemain..gaya diva sangat..dato la sangatttt

    2

    0
  19. Subra says:

    Aku dah la sambung laptop dengan speaker. Sekali play video tu, bunyi dia macam tengok blue! Kang da kena terajang pintu tu ngan bapak aku. Menyesal pasang video tu.

    R.I.P pintu kayu. ????

    4

    0
  20. Tak ada untung .... says:

    penghabis kata…
    kubur masing2..
    sendiri jawab….
    kau rasa….?

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Gemok. Lemak sana sini tp nak berjoget mcm org slim.

    2

    0
  22. senyumtakjadi says:

    adoi,,kak effa memang stail gitu…kasian

    0

    0
  23. senyumtakjadi says:

    adoi kak efa..sukalah pakcik-pakcik kat luar tu tengok..huhuhu

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Hahahaha hilang 2 grem lemak terkinja2 mcm beqok lapaq pisang..hahaha teruskan ifa oi teruskan..

    0

    0
  25. Ifa razifah says:

    Malu tgk mcm murahnya kau!

    1

    0
  26. Ana says:

    Pakaian ketat, dah same dn pelakon lucah brazzers.

    1

    0
  27. anon says:

    aku off speaker dan tgk aksi diorg…hahahahahhaha…mcm org gila 2 ekor makcik tu…

    2

    0
  28. Anonymous says:

    geli

    1

    0
  29. Anonymous says:

    maria tu macam x sesuai je buat aksi macam tu

    2

    0
  30. Sabri Ali @ Nick says:

    Dah 40-an mana sesuai mengenakan pakaian separa seksi macam ini..

    0

    0
  31. senyumtakjadi says:

    cuba perhatikan semua artis muda2 cam loffa,elfira loy,mira filza,ema maembong elok jer bertudung.yang veteran ni..pikir kan la ya.

    1

    0
  32. jayyy says:

    makcik ifa tu macam nak mengawan. makcik maria tu macam terencat. elok sangat lah tu.

    4

    0
  33. sandra says:

    adoi…nyesal aku tgk. cam nak baling je drang ne .

    1

    0
  34. sentap says:

    aset pun palsu lagi nak tayang…dulu msuk spital x sedar2 buat lak yg baru pastu bangga dok tonjol2…klo ori xpa la gak…badan cam tangki syabas…bajet ko diva ke

    2

    0
  35. next plsss says:

    hahaaaa. nockomen.. hahaha. nkkomen gak la.. mcm kera kena belacan.. hhahaaa

    0

    0