Written by AbangNara | June 10th, 2009

Kalau anda baca Harian Metro hari nie, muka depannya bertajuk “Haleeda dakwa mangsa isteri cemburu buta, serang di lokasi“. Katanya penyerang Haleeda itu adalah seorang isteri pelakon lelaki.

Tapi bila kitaorang tengok balik video terjah Melodi tentang kes Haleeda nie, lelaki tue bukanlah seorang pelakon tapi seorang Dato’. Nie yang kitorang makin diselubungi misteri nie. Tak ada pulak dia mention tentang pelakon lelaki dalam video kat atas nie.

Kiranya sekarang nie ada 4 orang lah yang terlibat. Haleeda, Dato’ misteri, pelakon lelaki misteri dan isteri pelakon wanita misteri itu. Siapa yang bersalah? Itu kita kena tunggu lanjutan kisah misteri nusantara nie.

P.S: Cian isteri pelakon lelaki tue kena tampar depan khalayak ramai. Mesti malu gila punya ah.

159 responses to (VIDEO)Haleeda Diserang Di Lokasi

  1. yula says:

    gatai xda laki len ka

  2. ANDY CHESTER says:

    mls ambek pot psl haleeda and the issue….aku just nak salute michelle…..haha…..

  3. jed hijau says:

    ye la tu…

  4. PeMerHati says:

    Tah aper2 la artis Malaysia ni…tk habih2 berebut jantan…bikin malu tul la..

  5. abg jack says:

    abg x nak komeng si haleeda ni tapi nak komen wartawan melodi yg x beretika dan x sopan menghambat org x kira tmpat …popesional apetah camtu …merata di kejarnya org yg x nak komen…x fhm fhm ker…tolongla tv3 jgn jatuhkan maruah owangggg

  6. flowerHoRn says:

    ayoyo..bek ngok betul2 agk2 laki sapa yg kena……..

    • yula says:

      laki orang jg artis2 ni nak agaknya haleeda ni cerai dl na kawen dng datuk tu tp xjadi huu…hu… sian

      • catalina says:

        tgk pun tau .. haleeda tu nk ngorat datuk .. ye la kalau dpt senang hidup, .. wife mana yg tk naik angin kalau suami nk di kebas ..

  7. x-not-x says:

    ntahle dorg ni…x bleh nk salahkn haleeda jgk…kena tau belah dua pihak…kak nara, nk gambar rita rudaini yg terbaru…

    • DelimaSaraa says:

      aklu pun mencari2 rita rudani terkini…aku suka sgt lakonan dia terutma cinta gila…sekarang mcm dh diam gillerrr dh dia..dh brapa bulan ek??

      • jerneh says:

        ah kawu DS pepagi dh start potpet.. :-P miahaha
        aq agak dia sakit maklum buatan org ni lain sikit
        kesanye.. lalala

        • DelimaSaraa says:

          hahaha…aku pepagi memang gi BN dulu..kalau tengah hari ke ptg pyh sikit..kang ramai plak arah aku bersihkan bilik2 diorang….si DD tu pun satu, tiap2 hari aku kena bersihkan taik burung merpati dia…

  8. kira-kira says:

    napela..xabes2 sal kacau umah tangga orang……..
    da xde laki lain keer?

    • mm.. says:

      tu la pasal.. dia tak buat kira-kira sebelum kacau umahtangga org.. ajar dia sikit kira2.. biar dia tau mana baik dan buruknyer rebut jantan org.. buat malu kuarga jer.. ni suku sakat sememeh ngan wasinun la ni.. birah sgt.. nauzubillah..

  9. boleh blaaaa says:

    tiada seorang isteri pun nak suami die gatal ngan pompuan len….pompuan2 yang layan suami orang,memang tahap gatal nak mampus.!

  10. Zaza Muhammad says:

    Yg aku paham kes ni… datuk tu bf haleeda. pastu haleeda plak kawan ngan si shah ni (lokasi pengambaran cite Kecuali Cintamu astro prima) and diorg pun blakon sama. Pastu isteri si syah ni khabarnye nmpk haleeda guna kete shah, shah pinjamkan sbb kete ye rosak. then si isteri tu jeles, memandangkan dia kenal satu sama lain, si isteri tu ngadu plop ke datuk bf si haleeda… tu yg pi serang erk? correct if i wrong…. so guys don’t simply judge aaaa… lum tau lai ni sapa btul sapa salah. Anyway aku respek haleeda terus wak polis report, si isteri tu just nk pertahankan marriage dia, isteri mana x gabra klu tahu laki dia rapat ngan ppuan lai, MJ plak tu…aku pun x sanggup. and datuk tu plak, apa kes serang2 kan lokasi pengambaran, ganggu ooo org nk wak keje, agak2 aaa. se lai aku dgr si shah tu smpi pukul isteri dia, huhuhu sampainye hati. tu dah kire aib, kokye nk ajar isteri takan smpi nk pukul depan khayalak… tu sorg x pk panjang….cian wife dia….

    • DelimaSaraa says:

      wow…mantap weh…aku tgh mencari email pasal haleeda ni tp kengkawan aku tak fwrd lagi….dan ko dh bg penerangan dengan detail..TENKIUUU…

      bg aku, isteri ni kenalah toleansi jangan nk hentam jer suami..nanti suami aib kalau suka menyerang depan orang…gunakan konsep :

      ‘perkara dlm selimut biarkan hanya di atas katil ‘

      saraa : peribahasa aku buat sendiri tu, aku tak ingat dh apa kedia peribahasanyer..

      • Zaza Muhammad says:

        tol tu…hehheeh pandai erk ko reka peribhasa. psl isteri dia tu, kite tatau apa terjadi.. mana le tahu kot2 si isteri tu mai bkn tujuan utk menyerang, just nk slow talk tetiba diprovoke, manalah kite tau erk. sbg seorg isteri walau serasional mana pun, selalu sgt emosi mengatasi akal.. sayang suami wookkk!!! Just apa yg aku rasa aaa, org lai tu tatau aa pk camne. Nk cilok sket psl maiza tu, peh!!! skali TV9 bg ayat power lam paper bebaru ni psl TV9 x penah offer Maiza jadi personaliti, psl dia kua lam NLKO tu, dia yg nk… cara statement tu diberi ala2 maiza tu plak yg mengofferkan diri utk cerita secara terang-terangan hal lam selimut dia… kureng2… harap2 maksud statement tu lain dr apa yg aku paham. ….

    • eclipse says:

      kulu husband aku la pukul aku dpn public semata2 nak defend org len…aku amik tapak kst tekap kat muka dia…evil x aku?hahaha…

      kdg2 org laki nie cpt baran…even si isteri slh…kena la settle cr baik…tuhan pun dh ckp klu isteri xsemayg pon…xbleh dipukul…klu pukul pon dr pinggang ke bwh…dgn menggunakan sehelai sapu tgn…bkn tgn yg kena nek kat muka…sbb muka tue tuhan ciptakan…yg len tue dr tnh…org laki…pk2 kn la…

      sekian….

      • DelimaSaraa says:

        kalau aku plak, dia sepak aku depan public, aku terus jer ketuk ngan sodek kat kepala dia…memang dlm hbag aku sentiasa ada sodek, berjaga2 dari sebarg bencana…pdn muka laki aku tuuuu, benjol kepala…SEKIAN

        • Zaza Muhammad says:

          klu aku plop aku terus g kat KWSP ngan syarikat insurance terus je delete nama laki aku tuh sbg penama, pastu transfer online seme2 simpanan dia ke account aku HAHAHAHHA!!!!!!

        • DelimaSaraa says:

          pandai ko bertindak zaza…terus jd MJ MEgherlippp..TIP TOP

  11. aries_april says:

    morning smua…
    amboi, saper ni mnsia BN yg srh aries kawin ni…
    aries ni mda lgi la…
    xpuas pn takluki msia…

    kak zaza, aries krja kat klang area bt 7…

  12. Lovelyvic says:

    MJ (Mak Janda) ni ada 3 kategori…
    Pertama MJ High Class – contoh mcm Nora Danish, Abby Abadi, Rozita Che Wan, Sarimah Ibrahim (baru join the club) dan beberapa org lagi

    Kedua MJ Medium Class – contoh Nurul, Jasmin Hamid dan beberapa org lagi…

    Ketiga MJ Low Class – contoh pompuan yang dalam artikel ni. Hehehehe…..

  13. aries_april says:

    amboi love…
    pndai kta orng ya…

    mnta2x jgn la kta jdi cam ni…
    tkut aries…
    xnk la…
    smpg mlkat 44.

    • Lovelyvic says:

      huhuhuhu… nauzubillah…
      kalau jadi MJ… biarlah kategori High Class…
      hahahahahahhahah
      (mcm ni punya doa pun ada)

      • Zaza Muhammad says:

        xpun MJ yg bergelar balu (kematian suami bkn bercerai)…yg tu org respek plak. Tp biasanye MJ yg jenis ni susah nk dgr perkara yg kureng psl dia. Cth artis NorAlbaniah, dia ni artis daring what sblm kawen aaaa, dia bergelar MJ sbb hubby ye meninggal eksiden. Tp stakat ni aku xde aaa plak dgr dia ni dok rebut2 jantan ke apa ke…maybe masih sayangkan arwah hubby dia kot. xpun dah nikah tp low profile…. Noralbaniah ni penah cipta kontroversi masa blakon filem Adik ngan Mustaffa Kamal…peh berbikini tu jejln tepi pantai

      • Zaza Muhammad says:

        AKu wase MJ yg highclass skali yg bergelar Balu…kematian suami. Ye aaa bkn dia mintak kan, dah nasib dia. Ingat lai Noralbaniah. Aku xde aaa dgr cite dia ni rebut2 jantan ke apa ke…xde aaa dgr cite2 yg kurang enak. Hubby dia meninggal eksiden kete. Dia lu kemain artis daring, kontroversi lai masa blakon filem Adik, pakai bikini jejln tepi pantai….. Maybe dia dah nikah baru tp dia ni jenis low profile kot…. respek aaa dia nih!

        • Lovelyvic says:

          perghh…. zaman dulu2 punya artis aku pun dh lupa… ko leh ingat yerk?
          betul gak yer or albaniah… saing2 raja ema dulu yerk?
          ha’ah… lama takde citer
          aku suka tgk maria farida jugak..
          kecik comel je mulut dia..
          tp dengar khabar maria farida ngan jasmin hamid tak ngam yerk…

  14. aries_april says:

    mrning eclipse …
    cam na?
    dh sattle ker prob ?

  15. aries_april says:

    aries….
    bkn kta high class…
    ape pn x nk…

    TAKUT….

  16. yula says:

    PPuan gatai cmtu la laki orang pun nak kbas

  17. aries_april says:

    pndai pn eclipse …
    biar reda…
    tpi sbaik mgkn, cri jln pnylsaian…
    bru leh aman….

    kta tk thu pn dia kbas @ x…
    maybe wife dia yg slah paham ngan hubby dia kot…

  18. eclipse says:

    kisah2 mcm ney la jadi umpat keji org luar…wpon kite xtau mn yg btl or slh…

    • DelimaSaraa says:

      emmmm..tu susah jadi gang2 glamor ni..semua jadi SENSASI dan TERKINI…kalau tahun lepas tahun cerai berai, thn ni plak mungkin tahun ni tahun serang menyerang dan tahun baby

  19. badboy says:

    sorry la korang
    aku sejak 2 menjak ni buzy sangat2 kat ofis..tak sempat nak bertemu korang kat cni..biasa kul 5 baru la aku free ckit..
    tanggungjawab kepada negara kan..
    susah..
    siapa yg merindui aku tu ha…

  20. badboy says:

    kehidupan artis..
    ni la
    sponser2 ni mst ada..
    klu tak cam ner nak vouge..
    bkn nya sll dapat tawaran berlakon pun..

  21. Akak says:

    kesian kt wife dia kena pelempang sebijik…tp tu la, org laki mmg pantang klu kita mengaibkan dia dpn org rmai…. isteri nk kena ‘bijak’ la klu nk ‘kenakan’ suami yg sdg dilamun cinta tu…tp tu la org laki, klu x sergah kan…x sedor diri…uwahahahaha….
    pendek kata…x tau nk kata la….huhuhu…

    • Zaza Muhammad says:

      akak…cam zaza komen atas tu…isteri kena bijak. La ni semenye dihujung jari anda misalnye internet banking hheheh… bkn nk ajo jadi mata duitan tp biasanye Mj2 ni klu diorg nk kejo atau rebut besenye poket2 tebal… klu stakat buruh kasar, x pandangnyeee… so nasihat pada isteri2 sekian, jagalah financial hubby, xyah pegang bank card dia, make sure tahu id password internet banking hubby pastu awal2 add bhgn transfer fund tu account anda, so sok2 klu jadi pe pe yg x diingini, leh terus transfer fund, klu tak kena tnggu security codelah, TAC lah yg bank antar kat HP… dan jgn sesekali reveal id password internet banking anda kepada suami anda…kang dia plak wak sebaliknye….. so bile hubby dah insaf, MJ yg dok kejo dia tu dah lari…barulah transfer smula fund tu…xpun ehheheh wak dek je aaaa

      • Akak says:

        tu dia…..isteri yg bijak telah berkata2…
        pandai zaza, nti ada tips lg meh kita share…
        hehehe….

      • jail says:

        tlg bagi pendapat ???anak dia kat sek mcmane nak letak muka,,cian kat dia budak zaman skrg kuat perli,kutuk mcm2 lagi la…mak dia x malu ke;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

  22. badboy says:

    tak la..aku merancang negara ni..

    • DelimaSaraa says:

      kalau jadi peapa kat negara, tahulah aku saper aku nak ketuk ngan sodek nanti..mesti ko punyer angkara …wakakaka

  23. aries_april says:

    artis skrng dh mcm jdi trend…
    cerai berai….
    n cri yg lbih baik dr b4 ni pnya…
    nk tnjuk even them MJ, stil can get other guy better from x-hubby dia orng…
    tul x eclipse , sara?

    • DelimaSaraa says:

      tu ar pasalll..pelik lak aku ngan artis malaysia ni..bercinta bagai nak rak, bercerai pun bagai nak rak…kalau tak bercerai pun pura2 bahagia..macam nurul ngan ajai dulu

    • eclipse says:

      btl…btl…btl…hehehe…

  24. aries_april says:

    aries la rndu…
    saper g?
    x kan sara n eclipse kot?
    @ badboy nk kak su n kak jed…
    :-)

  25. boleh blaaaa says:

    SEBAB ARTIS LELAKI 2 MEMENG DAH ALAH,SBB 2 DIA TAMPAR BINI DIA.LAU X SALAH KAN BOLEH BINCANG ELOK2

  26. boleh blaaaa says:

    SEBAB ARTIS LELAKI 2 MEMANG DAH SALAH,SBB 2 DIA TAMPAR BINI DIA.LAU X SALAH KAN BOLEH BINCANG ELOK2

  27. badboy says:

    ha3..:-))
    sume boleh rindu..
    ari ni aku open
    meh rindu aku ramai2..
    ni jap gi nak p meeting ni..selagi tak raya aku akan buzy..
    rindu nak menelaah nara ni lama2
    kepada yg merindu..terimakasih daun keladi..
    ari tu aku dah try letak gambar aku..
    tak lepas la..
    so biarlah rahsia mcm mana rupa aku..

  28. badboy says:

    aku setuju ngan boleh blaaaa
    aku ada kawan yg situasi cam ni gak
    dia boleh lempang tunang dia sedangkan dia yang kantoi tdo ngn girl lain..
    dia lempang tunag dia sbb nak suruh tunang dia diam..

    • DelimaSaraa says:

      bestnyer jd lelaki…tuhan ciptakan kekuatan untuk melindungi pasanganya bukanya melempang suruh diam!

    • boleh blaaaa says:

      KALAU AKU YANG JADI POMPUAN YANG KENA LEMPANG 2,BUKAN SETAKAT DIAM LAGI,AKU MENGAMUK BIAR ORANG SEMUA TAU..NAK BELASAH LELAKI NGAN POMPUAN YANG GATAL NAK MAMPUS..BELUM NIKAH LAGI DAH KAWINNNN

    • eclipse says:

      e…klu aku la kt tmpt tunang dia…aku sula smpi mati…..
      jantan hampeh!!!!!!!!!!

      • boleh blaaaa says:

        betul-betul!xpun ambil mesin gergaji yng tebang pokok kayu balak 2,potong dia sekali ngan pompuan gatal 2

        • DelimaSaraa says:

          jgn lah gergaji kang jadi balu plak..ikat jer kat pokok, pastu upah orang geletekkkk……dua-dua ekor, si suami ngan pmpuan yg gatal tuuuu

  29. aries_april says:

    dasyat nya kwn badboy…
    mcm dasyat nya kawan aries…
    boy dia pn sllu pukul bantai dia tuk sruh dia ttp mlut klau dia bt bnda x elok….

    prob nya, kawan aries xnk tnggl kn jantan tu…
    even prgai dia…
    si fmly laki pn thu…
    si fmly laki tu pn ada srh kawan aries tngglkn jntan tu…
    dia xnk jga…
    katanya sayang…

    sbnrnya…
    cnta tu x bta…
    mnsia yg brcnta tu bta…
    apa pn xnmpak…

    • boleh blaaaa says:

      biasanya pompuan yang taknak tinggalkan leleki yang macm aries cakap 2,…(diorang dah kawin tapi belum nikah) dia takut lah 2 lau lelaki gila 2 xnak bertanggungjawap…(takut nanti bila dia tkda jodoh nagan lelaki 2,jumpa plak nagan lelaki yang xboleh terima die sebab dah tka dara)…..

      • boleh blaaaa says:

        biasanya pompuan yang taknak ditinggalkan lelaki yang macam aries cakap 2,….(diorang dah kawin tapi belum nikah) dia takutlah 2 lau lelaki gila 2 xnak bertanggungjawap…(takut nanti bila dia xda jodoh ngan lelaki 2,jumpa plak ngan lelaki yang xboleh terima die sebab dah xda dara)….

      • eclipse says:

        btl tue aku sokong…dh terlanjur mmg ssh nak pegi…nsbla aku dpt didikan yg sempurna…

        • boleh blaaaa says:

          banyak dah pompuan yang tak kuat agama jadi macam 2…yang kuat agama pun ada kot macam……

  30. aries_april says:

    sara…
    xnk la cam eizlan…
    cam brat pitt la…
    @ pn t/c….
    bru hndsm…

  31. minah senget..... says:

    haleeda ni pasal leh crai ngan hubby dia ar…

    xkn dh tua xmain bola lgi..
    dt nk tnggung fmly xckup kot…

  32. aries_april says:

    e2 aries xthu la blh bla…
    tpi yg pstinya..
    kwan aries ni…
    jnis pndng laki yg brended..
    xpkai brng brjnma…dia xkn couple ngan laki tu…
    even laki tu xda dt dia x ksah…
    muka kna hndsm n pkai brng jnma…

  33. eclipse says:

    e…aku benci la laki yg pns baran n kaki pukul…ingat bgs sgt ker?mntk2 time dia pukul ppuan tue biar tuhan tunjuk tetiba tgn dia tue lumpuh…pdn muka..
    aku pukul2 ney mmg benci…

  34. aries_april says:

    apasal eclipse ni mrah sngt…
    jgn la…
    sian kat dia orng…
    xsmua cam tu…

    eclipse pny pn baik pa…
    biasala gdh mnje2x…
    bru btul brcnta…
    :-)

  35. mawar says:

    kisah mcm ni sensasi sbb melibatkan artis,cube makcik jenab ke..makcik jah ke..makcik eton ke yg jadi mcm ni…ada org kesah…miahahahahaha

  36. jerneh says:

    sapa yang nak rindu2 tadi? meh rindu dgn aq.. ekeke
    AA yer? x marah ke bf JK tu? :-P

  37. aries_april says:

    ada jga orng kisah n jaja crta dia…
    orng tu adalah orng yg sllu p kdai rncit pak samat kat kg mawar…
    tul x?

    hahahaha
    :-)

  38. padin says:

    x der pon…

  39. aries_april says:

    ok la…
    ARIES RNDU JERNEH SAMA….

    puas hati dh?
    :-)

  40. tengku says:

    bukan sinetron bukan pula movie …..
    pertunjukan yang sangat menarik………….
    keren………mantep dah………

  41. halisa says:

    DAH BYK KEJADIAN SEPATUTNYA JADI PERINGATAN!JGN TERLALU RAPAT SGT DGN SUAMI ORG!AKHIRNYA,MUSIBAH YG DTG….

    • yula says:

      itu la kalu dah artis aku pun heran sudah2 la menggatal dng laki orang.bini mana xcemburu kalu ada ppuan gtai kcau laki kita

  42. trAnForMers says:

    tumpang lalu ja…

  43. trAnForMers says:

    hye……..

  44. trAnForMers says:

    cam best ja..
    bule join ark??

  45. onda onda says:

    MCM REALITY TV AJE

  46. trAnsForMers says:

    len x jgn cri laki org ..akukn ada…kwang kwang kwang

  47. gaout says:

    laki dh gatal cm ni la jdi nye

  48. lay says:

    baik jd mcm as n azman sama size…low profile,cite dia org pun xde.last sehati berdansa…yg terbalik janda dia..malukan keluarga dan anak dia?mcmane anak kat sek..malu……..besar dpt mak mcm tu.muka lawa perangai buruk pun x guna beb?

  49. ella says:

    setuju….harap muka jer lawa xkemane….tue jugak nanti..skrg lu pikir la sendiri…kuar umah pun malu…..dgn jiran2 coz satu malaya da tahu????????atas lawa tang bwh 2………………………..mcmane agaknye.12thn tlg bygkan————

  50. lay says:

    aku anak tunggal….tp mak x kacau laki org?

  51. gaout says:

    jed hijau ko nk adik-bradik cm mne..aku adik-bradik rmai..

  52. gaout says:

    jed hijau lu nk adik-bradik cm mne..aku adik-bradik rmai..

  53. cantik says:

    why haleeda kt ia tindakan wajar bl shah 2 sepak bini dia ap punya pempuan la kau ni!2 la dl bl ada laki kau main belakang la ni x tau la nak ckp kau ni pempuan jenis apa.pempuan simpanan ke gro.sbbnya pempuan jenis 2 yg sk ambil laki org

  54. tts says:

    AKU RASA DIA X PAYAH SULA POTONG JE PNAI DIA 2 BKAN JANTAN DIA APOPON (BAPOK)

  55. ella says:

    janda 2 pun fkir pasal anak la x thu ltak bodoh atau ada lgi kamus yg atas dari bodoh

  56. tts says:

    dato bawakla 1 btalion pun aku tggu sorang je /

  57. cantik says:

    2 semua suruh blajar pondok…

  58. toni montana says:

    ini smua kena campak k laut iar jrung mkan..haleda,dato,shah,datin(datin pform x baik

  59. toni montana says:

    btul lla ptong 24/ikat 4 sial k bmuda trigel

  60. toni montana says:

    jantan gua rasa dioran x punai klau dapat aku tembak je kat punai dia

  61. toni montana says:

    dto kau tgok cite scar face..aku toni montana zman skarang

  62. toni montana says:

    halida sudah la jaga anak kau ksian dia …

  63. gaout says:

    atuk muka mcm bangla je.. rasa haleeda nak duit jer…….aku rasa azman lg manis,skrg baru tahu langit tak sentiasa cerah..dulu stay dgn azman cool jer…

    • jail says:

      betul la..tgk azman dgn as sampai now cool in planet—anak 3da semua cantik2,,,,baru betul belajar dari pengalaman yg pernah d lalui….yg minah ni tak jugak insaf2?????38 tue da sedia payung sebelum mati………..amin

  64. merah says:

    datuk kote dh la x leh naik..

    • dato ariffin hamzah says:

      mentang2 aku dah papa,ko kate kote aku tak naik,

      • merah says:

        mmg kote lu x naik dh thu nk mampus 2 pown x sedar diri lg…shh alam 2 lu punya ka…klau lu berani jom kata jmpa kt mnew lu nk..gua m lu datuk..

        • john says:

          lu kata shah alam lu punya….tapi gua satu asia gua punya..mak lu punya pukilah dato ariffin..kalau lu berani replylah mau jumpa kat mana….

  65. maut says:

    berani pukul org datuk wait n c ]]]]shah pun ada sedare mare///lain kali jgn suke2 ckp s.alam kwsn lu atuk…ingat sgor bapak lu punya ke..gua nak juma lu la…nama lu da dpt ariffin hamzah===cuma dlm melodi jer x clear muka buruk lu..nak no fon gua ke???????

  66. john says:

    lu cakap shah alam lu punya…tapi gua satu asia gua punya…mak lu punya pukilah dato ariffin..kalo lu berani,lu replylah cakap mau jumpa gua dekat mana…..

  67. dato arifin babi says:

    john gua rasa betullah lu cakap…ini dato memang banyak puki punya sama dia punya emak..kalo dia tak berani reply sama lu punya msg mmg kote dia sama dia punya telo taraak..

  68. abby says:

    selamat pengantin baru…..[email protected]….semuga berbahagia dgn madu…jgn d lupakan anak yg ada haleeda/

  69. abby says:

    xjemput azman dan as masa nak buat kenduri…..hehe

  70. john says:

    woi…..silap tu atuk jgn lupo da 12thn beb ajak sekali???

  71. game cheats says:

    Tip the world over on its side and everything loose will land in Los Angeles.

  72. rahsia says:

    memang betina nie dah kahwin kat siam…tapi gan pelakon malap…sesuaila sangat …korang takkan bahagiala…memang betina nie rampas suami org..memang sial..

  73. bygonz says:

    shah smp sggp pukul bini dia sbb bini kedua dia kena srg ngan bekas bf haleeda….mmg sial pny jantan…syg sgt bini no 2 smp sggp bg malu dan skt bini 1st….mmg patutle si betina tu kena serang….dah kaco laki org….then usik lak laki org lain lg bila yg datuk tu x bukak JALAN utk nikah ngan dia…..nampak si shah tu mcm blh GUNA jer….so…..yg mudah le dia cekup…yg susah x yah ler….