Written by AbangNara | November 14th, 2008

Walaupun dah “kantoi” berpegangan tangan dengan Scha Al-Yahya(pelakon drama Awan Dania), Fahrin Ahmad masih menafikan yang dia mempunyai hubungan cinta dengan Scha. Dalam video penafian terhadap gossip hangat tersebut, Fahrin menyatakan yang dia hanya sedang berkawan dengan Scha.

Come on lah Fahrin. Be a gentleman. Kalau dulu dengan Linda Onn punyalah beria-ria cakap teman tapi mesra walaupun satu Malaya dah tau korang berdua bercinta, takkan kali nie pun nak ulang kesilapan yang sama.

Jangan malu-malu nak mengaku bercinta. Tak jatuh saham punyalah. Lagi peminat suka sebab gentleman dan berani. Lagipun Scha tue lawa, kalau asyik nafi-nafi je nanti orang lain pulak yang kebas. Merana satu badan nanti.

Nak tengok video full penafian Fahrin dan komen Linda Onn tentang gossip ini, sila baca artikel ini selengkapnya.

Video Penafian Fahrin Bercinta Dengan Scha

#Sumber dari http://www.murai.com.my

TAGS: ,
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

12 responses to Video Fahrin Nafi Bercinta Dengan Scha Al-Yahya

  1. peminatscha says:

    come on la fahrin, takkan nak tunggu tua kerepot baru nak ngaku scha tue awek ko.kecut gile beb.jadi jantan ler

    0
    0
  2. sisley says:

    scha tu dah ada boyfriend

    0
    0
  3. balqish says:

    scha ngn fahrin mmgf ssuai sgt lorh…
    lkonan dieowg dlm citer lemas dlm cinte pown mantap giler r…
    i hope lu owg sukses au….
    =)….muahhh

    0
    0
  4. syanazila says:

    fahrin..u sesuai ngan scha ni la…xyah pikir2 lg…huhu

    0
    0
  5. anggur says:

    eeeeee….fahrin u sush couple ngan fara fauzana tau,….sme padan n secocok tau….kawin ler….amin…

    0
    0
  6. anggur says:

    eeeeee….fahrin u SESUAI couple ngan fara fauzana tau,….sme padan n secocok tau….kawin ler….amin…OPSS..silap tls td.hehe

    0
    0
  7. ni says:

    sesuwai la fahrin ni ngan si scha nih…cecepat jek la ngaku n kawin…kang pisang berbuah 2 kali plk

    0
    0
  8. flower says:

    sama padan dorang nih..
    bler nk kawen nih..

    0
    0
  9. linda onn says:

    maner sesuai scha ngan fahrin.. fahrin sesuai ngan aku jer

    0
    0
  10. sun_t says:

    fahrin….aku jelez la..hehe….

    0
    0
  11. Hello Website owner. I actually adore this posting as well as the web page all in all! That piece of writing is incredibly plainly composed and also extremely very easily understandable. Your current Blog site theme is impressive likewise! Would certainly be very good to know where My partner and that i can get that. Please maintain up the terrific occupation. We need even more this sort of web masters such as you on the net and in addition considerably less spammers. Great man!

    0
    0