Written by Bella | March 11th, 2015

Apabila Emma Maembong mengeluarkan kenyataan bahawa beliau dan Zizan Razak tidak pernah kembali bersama setelah dikatakan putus sebentar, telah membuatkan peminat tertanya-tanya apakah status sebenar hubungan mereka berdua.

Terbaru, Emma telah menjelaskan status hubungan sebenar bersama Zizan menerusi temubual eksklusif di H Live oleh Elly Arifin.

Menyulam kasih selama dua tahun, Emma jelas kelihatan sebak saat beliau bercerita mengenai Zizan Razak.

Untuk tahu lebih lanjut mari saksikan video dibawah:

Sumber Berita: Astro Gempak

 

70 responses to (Video) Emma Maembong Sebak Apabila Menjelaskan Status Hubungan Bersama Zizan Razak

  1. mata ke atas says:

    X payah nk sebak2 sgtlah. Cinta monyet je pun. Beaty and the beast. Move on gerlllll!!!

    0

    0
  2. ikan kaembonG says:

    Over nya ko ….

    0

    0
  3. jah rimas says:

    Disebabkan si hidung belantuk ni pun nk rugikan airmata ke? Tak berbaloi kot..

    0

    0
  4. mynameis says:

    Naik menyampah pulak aihhhh..

    0

    0
  5. aini says:

    boring sgt cerita pasal diorg ni,. Cukup2 la. Cerita lain please

    0

    0
  6. cik tata says:

    Sudahlah dik…Hidup ini banyak lagi yg boleh ditangisi dan air mata kalau kita keluarkan kerana takut Allah lagi besar pahala dari keluarkan kerana kecewa cinta tak menjadi. Cinta datang dari Allah dan kepada Dia kita patut serahkan cinta dan air mata kita.

    0

    0
  7. minah jambu sayang nenek says:

    ni semua gimik ajeeee jngan pecaya sangat cakap si embong niii huh ! kepala hotak dia hanye ada zizan ajeeeee tkde orang lain lagiii..

    0

    0
  8. KampungkuSudahBerjaya says:

    Khas for u emme…J to the U to the B to the O to the Q…x sabor nk tunggu org buat parody video ni hahahahahaha

    0

    0
  9. Ida says:

    gimik murahan. lepas ABPBH, sambung la balik beromen.

    0

    0
  10. lalala says:

    kimmmmmak

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Hang ni emma blh tahan juga gatai no .Hebat sangat ka zizan tu ?

    0

    0
  12. Mat Tomoy Siam says:

    fap fap fap….

    0

    0
  13. Gelenyar nye! says:

    Org perak kata “mengelonyor betoi!” Menggatai beno bijik ehh!! Klu dah putus tu diam2 sudah!

    0

    0
  14. yy says:

    menyampah betul la dgn emma ni..asyik asyik cite die dgn zizan. tolong la stop weh..muak dah.. -.-“

    0

    0
  15. Anonymous says:

    Tu baru dinamakan cinta. Dekat marah2 sayang. Jauh rindu rinduan. Bila berpisah barula meroyan. Kesian Emma. Dia nak sangat dengan Zizan tapi Zizan kajap nak kejap tak nak. Main2 tarik tali pulak. Rasanya kalau Emma tunggu Zizan juga, makan hati nanti. Takut kalau kawin nanti Zizan buat hal lagi.

    0

    0
  16. wak doyok says:

    bile emma nak haplod video dia nyanyi ombak rindu sambil melalak mcm shilalat?

    0

    0
  17. emmakkk says:

    Zizang senyap je.. Cube emma senyap jugak..kan bagus. Settle hal korang berdua senyap senyap sudah la.. rosak image ko emma woi!

    0

    0
  18. Poppy says:

    Dik byk lagi laki yang bagus kat luar walaupun tak sefemes artis.

    0

    0
  19. Anonymous says:

    PELAKON

    0

    0
  20. suka komen says:

    cinta amat menyakitkan…

    0

    0
  21. sophea loren says:

    Banyak benar yg hipokrit disini. Yg kutuk Emma tu ntahnya lagi teruk meraung bila bf/gf mintak break. Realistik lah, cinta itu perasaan. Semua kat sini pernah merasa indah, sakit, nikmat, pedihnya cinta. Cinta buat hati berbolak balik. Let her experience all that lah mcm mana you all bercinta. Cuma yg berbezanya, dia selebriti dan kita semua bukan. Kalau org biasa break pun, bertempek2 madah patah hati kat fesbuk, twitter, insta tp tak sapa peduli. Nyampah jugak kekadang tu.

    Eventually Emma akan bertambah matang. Alaa..masa ahkak memuda dulu pun dah tengok Erra menangis masa nyanyi lagu sendu dia lepas putus dgn Awie. Sekarang ni, cerai dua kali pun nampak cekal je.
    Pengalaman mematangkan kita.

    0

    0
  22. pipipiooo says:

    Mmg btul sbb org mnyampah dgn emma la smpai ke zizang org x suke… Dlu dia mtk putus..pastu zizang pujuk.. Skrg mtk putus lagi..nahh amek kaoo..zizang pn fedup.. Move on zizang.. Buka buku bru n pulihkan keyakinan kami… Wa caya sma lu…

    0

    0
  23. nyonya mansor says:

    Emma blm matang lagi..dik persiap kan diri dulu ya…jng emosi sgt.majukan diri k…pastu klu nak cari bakal suami..biar dia yg cinta kat kita lebih nnt x lah kita mkn ati nnt..klu rasa emma nak smbg meroyan lg silakan..tp ingat kita bkn makin lama makin muda

    0

    0
  24. hot says:

    tak habis2 cerita cinta artis perasan popular ni

    0

    0
  25. Shhh says:

    So annoying…tak ker cerita lain…asik2 dia je bagi komen…sudah2lah wahai emma..meluat sgt…bukan tak suka…ko nmpk mcm terhegeh2 je kat zizang dh kenapa…sekg ni zizang lbh byk diamkan diri pastu sikit dia tak da pun nak buruk2 kat ko…masa kat melodi ari tu dia siap doa yg terbaik utk ko dan family…agaknya dari situ ko dah rasa cair dn rasa bersalah sbb tak fkir panjang setiap statement ko kan???…lagi stu ko bt mcm ni sbb nak publisiti utk filem ko dgn dia…Warewolf dri Bangladesh kan..lepas tu ada plak anugerah ABPH…tu yg ko meroyan mcam baru kena tinggal ngan suami..tolong lah emma..malu lah sikit….ko ppn ..bertdung plak…jgn lah kerana seorang lelaki ko dh jadi org tak da maruah..kerna seorang lelaki letak maruah ko kt tepi kaki je ke…tak mati pun kalo dia tak jadi suami ko…byk kot kumbang yg masih bujang…biarlah zizang dgn hidup dia…ko kawal hidup dia mcm seolah2 dia jadi laki ko plak…wartawan mmg suka melayan benda2 bodoh ni. Tpi kitaorg yg baca blog, bca majalah, yg ada laman social rasa meluat…buka2 jer semua asik2 kes ko tak habis2…

    0

    0
  26. Shhh says:

    Emma ini anak yg baik. Dia syg sgt kat ayah dia. Lagi satu, dia berhenti sekolah sebab nk jaga adik dia….ye mmg diakui dia mmg anak yg baik…tpi soal cinta lbh baik diketepikan…lbh baik fikir mcm na nak buat ayah tu gembira..dripda dok melalak pasal dia dgn zizang…ayah dia kalo tahu lgi malu..tgk anak dara dia terhegeh2 dkt lelaki…dia sebagai anak ppn kena jga maruah ayahnya..

    0

    0
    • back says:

      Kalau tak silap, nara pnh tlis psal ayah emma xnak menantu dri klngan artis kan.
      aku rasa sebab tu la emma ptus dgn zizan sb nak jaga hati ayah. kalau betol. Bagus tndkan emma ni…
      cuba untuk jadi ank yg baik..

      0

      0
  27. Anonymous says:

    dh wartawan tanya dia jawablaa…wartawan ni pun mcm takde benda lain nk tanya plak…dah dia kata putus sudahlaa…tanya plak sayang lg tak…of course laaa syg dh bercinta 2 tahun tapi si zizang ni tak serius…sian plak nengok si emma ni….

    0

    0
  28. Entah le says:

    ishhhhhh…bosannya cite pasal dia orang ni…x ad cite lain ke bang nara oiiii…lantak ko le emma nk putus ke..nk meraung ke..ad aku kesah…asyik2 gaduh jer…putus je la lagi senang..org lain bercinta jugak tpi x ad la asyik nk meroyan jer bagi tahu kat media..klau mcm ni gayanya la..sok klau dh kawin mesti asyk bergaduhhhhhhh jer…haaa…masa tu plk cite dlm kain semua keluar….kita tungguuuuu…..lupa kan je la mamat y mcm bangla ni…

    0

    0
  29. errr says:

    budak2 sangat..

    0

    0
  30. zabedah zabit says:

    daripada layan video emma ni, baik aku repeat tgk TLU
    #kyraLydia & #El tu lagi baik.
    #temanlelakiupahan

    0

    0
  31. natra says:

    She’s the one who’s leave zizan, now she trying to do this?
    So omg Emma. Merajuk je putus, sakit hati je putus, ape2 sebab pun utus. Nanti bila dah kawin, kalau merajuk pun minta cerai ke?

    0

    0
  32. Oh my says:

    Jaga maruah sikit emma… Mcm sagap sgt dgn lelaki.. Ko ingat dgn sendu gini lelaki datang balik ke? Tak nya..

    Aku pernah bcinta zaman sekolah dulu.. Putus cinta mmg lah sakit ooo… Dahlah first love.. Time tu rasa mcm frust gila.. Sampai terfikir taknak kawin bila dah besar nanti… ( kekononnya ) kurus kering aku.. Merana putus cinta .. Tp aku takder lah tunjuk aku lemah dpn dia.. Kira kalau dia tgk dia terfikir yg aku ni mcm takder apa2 kesan dek putus cinta dgn dia…

    Tup2 lani aku dah ada anak 3… Dapat suami yg 10 ganda baik dr ex bf… apa yg berlaku pasti ada rahmatnya..

    Aku tau emma takkan baca.. Tp aku tuju pada sahabat yg lain… Jgn tunjuk kita lemah.. Jantan ni ego.. Kalau dia taknk maknanya taknak lah tu.. Dia lg jelik kalau gedik2 gini…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Saya sgt faham perasaan emma..hati wanita ini lembut…bersabar Allah akn uji dri rasa,hati mknan dn sbgainya..but need to be strong coz Allah adil akn aturkn yg terbaik n ganti yg lebih baik..insyaAllah..pernah alami bnda yg sama..faham sgt..bila balik pastikan hati ini cuba kenal Allah..dgn izin Allah cinta nie dah cukup..asalam

      0

      0
  33. Anonymous says:

    laa..hari tu kata nak diam diri tak nak kata ape dah.ni mcm dah lebih2 pulak.

    0

    0
  34. yayy peluang says:

    emma dh single. ape lgy try laa ngorat dye. nnt dpt anak msty cecomel belaka

    0

    0
  35. emm says:

    suara emma mcm annoying..

    0

    0
  36. zz says:

    kau pernah makan kaki tak emma? meluat gila do kau!!

    0

    0
  37. Jenab says:

    Emma bukan buat gimik ke apa , wartawan yang sibuk ngendeng , so dia jawab la . Siapa2 pun sedih bila frust , kecuali engkorang yang tak pernah betul2 sygkan pasangan korg . ok bye

    0

    0
    • kelolo says:

      wartawan mesti berpusu pusu ngendeng diana danielle akibat kontroversi esquire, apesal dia reti je diam? ada mulut tak semesti nya bersuara beb.

      0

      0
  38. oh oh says:

    Ni la akibatnya sekolah xabis…th bercinta je…nasib baik ada rupa.ada org amik jd pelakon..kalo x..xth la ko.kat mana..tu perangai mcm bdk sek rendah..

    0

    0
  39. mojo says:

    Ikan kembong dan anai2.semak.next.takde fungsi.

    0

    0
  40. milan says:

    bosan la.
    org mnyampah tgk.
    sudah la.
    zizan kau mmg xpower la. makin hari makin menyampah aku tgk.
    emma lg xblh pkai. harap muka ja cantik tp bodohh.
    blajar pn xhbis. harap muka je cntik xkeman pun. kawin pn bercerai jgk.

    0

    0
  41. kelolo says:

    AKU RASA WARTAWAN NI BODOH BANGANG! YOU DO NOT ASK SUCH QUESTIONS TO THE BROKEN HEARTED! RETARDED PUNYA WARTAWAN! TAKDE CERITA LAIN KE KO NAK KOREK SUCH AS KENAPA EMMA FAMOUS SEDANGKAN TAKDE BERLAKON APE APE PON… TANYA LA APA PROJEK TERBARU KE APE KE?

    KO PEGI MENGAJI DULU LA WARTAWAN OII… KASI ORANG PATAH JIWA DITONTON DI NATIONAL TV. APE KE JADAHNYA?

    0

    0
  42. Girl Power says:

    Excuse me while I go VOMIT. Get over yourself, Emma Maembong. People are getting sick of you.

    0

    0
  43. parasyte says:

    Sian emma.. jgn sedih fatimah. Org yg kutuk xsedar diri dia pun ad byk jgk bnde yg xelok. Klau xnk tahu psal kisah cinta org xyah la baca gosip artis.. mmg sah sah la ad kisah putus cerai kawin bagai.matang xmatang kebende

    0

    0