Written by AbangNara | April 1st, 2013

Filem Sembunyi Amukan Azazil sedang hangat ditayangkan di pawagam sekarang ini. Ini adalah filem pertama arahan Khabir Bhatia. Dengar ceritanya, filem ini memang menarik dan penuh dengan kejutan. Itu daripada apa yang dibaca oleh Abang Nara di Twitter dan Facebook.

azazil

Namun hari ini, telah timbul satu kontroversi apabila pihak Grand Brilliance sendiri memuatnaik salah satu adegan “deleted scenes” filem ini di laman YouTube. Adegan ini merupakan adegan malam pertama di antara Remy Ishak dan Diana Danielle. Kalau dah namanya malam pertama, mestilah adegannya pun agak hebat kan?

Rata-rata komentar yang diterima memohon pihak Grand Brilliance untuk membuang video ini. Banyak penonton yang tidak memahami tujuan “deleted scene” ini dimuatnaik. Kalau dah tidak lepas di pawagam, mengapa perlu ditayangkan menerusi Youtube?
azazil
Kalau Farid Kamil tengok nie mesti panas hati dibuatnye. Hehehe ~~~ Apa kata anda?

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

213 responses to Video “Deleted Scene” Adegan Mesra Dalam Filem Sembunyi Amukan Azazil Timbulkan Kontroversi

  1. betty says:

    astagfirullah.. kesian la kat suami nnti, beratur ke neraka kerana dosa si ister.. MANA MARUAH MU???

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 158 Thumb down 2
    • hazel says:

      after nora danish..ape plak korang nk komen pasal bini org ni???
      kesian kat si suami….hurmmm memalukan!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 115 Thumb down 4
      • Karim Bin Zema says:

        kita doakan agar mereka berubah..doakan mereka dpt berhijrah mcm diana amir,yatt hamzah,irma hasmie dan abby abadi..abg nara,cerita pasal heliza xde ke? awok ni lame x nengok si heliza ni..rindu pulak rase. :)

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 7
        • Anonymous says:

          mesti family farid kamil malu dapat menantu mcm ni.. family farid semua background bagus2

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 88 Thumb down 7
        • Garu Kepala says:

          Filem2 Melayu makin hari makin merosakkan generasi. Kalau bab2 bercium dan bergomol dlm selimut cepat sangat nak sangat tiru Hollywood tapi kecanggihan teknologi, special effect, CGI dan lain2 tak nak pulak korang tiru kan? Meloyakkan….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 186 Thumb down 1
        • Anonymous says:

          patut cepat je preggy.. rupanye dh mmg expert…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 129 Thumb down 19
        • Mak Jemah Dah Stress says:

          inilah salah satu sebab mengapa mak jemah tak suka tonton filem melayu. kalau mak jemah boikott, cakap mak jemah tak sokong industri plak. sampah sarap sunggoh filem2 sekarang…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 167 Thumb down 1
        • Sedih says:

          Wah yg last skali tu.. sharnaz hanya mampu menelan air liur sahaja. Filem melayu sekrang mmg cenggini ke?? Walaupun nak setaraf hollywood bukan begini caranya. Kita maseh ada agama.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 2
        • Aaron says:

          mana Zed Zaidi…tak pulak mamat tu bising pasal benda2 ni. hipokrit ke?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 153 Thumb down 0
        • cik pedas says:

          makin berani filem malaysia skrg…makin jijik ak dengan pelakon2 melayu yang bodoh abad ini…ya Allah mengucap ak tengok scene remy tindih2 ni la …

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 73 Thumb down 3
        • Abby Teteye Layola says:

          Diana Danielle??? Lagi la aku takkan habiskan 10 heggit aku. Lakonan taraf ke laut, setaraf Fauziah Ghous dan Memey. Next ???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 102 Thumb down 1
        • Dania Daud adik kepada Romy says:

          Adegan yang menjijikkan. Tidak perlu adegan sebegini dalam melariskan cerita. Ia membuka ruang kepada filem lain dan yg akan datang kepada perkara2 sebegini. Filem2 menjijikkan merosakkan bangsa dan negara. Boikot!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 69 Thumb down 1
        • Milofa Mat Noor says:

          Lofa teringin nak berlakon macam ni la. Rasanya pembaca2 setuju tak kalau Lofa buat aksi mengeliat macam ni? Sesuai dengan jiwa Lofa, tak gitu? Nanti Lofa kasi la alasan “kamera trick” dalam Melodi. Kan?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 93 Thumb down 6
        • best nya remy. makan hati semua awek2 yang bangang merasakan dia lelaki yg suci dan nur kasih amat

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 77 Thumb down 3
        • berdosa kami kerana menonton video ini!!!! kenapa dipertontonkan???

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 4
        • Jom says:

          APA KATA KITA ‘DISLIKES’ KAT YOUTUBE RAMAI-RAMAI !!!!!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 83 Thumb down 2
        • Monyet Goncang Pokok says:

          Selalunya macam ni kes nye…mesti filem ni tak best. Kalu filem ni best takkan diaorang guna YouTube promote benda2/aksi2 haram jadah macam camgini. Pikir kan….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 57 Thumb down 1
        • Baby Tripple A says:

          ini hanya sessi latihan sebelum berkahwin dgn Farid Kamil …..katanyaaaaa!!!! ;)

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 81 Thumb down 2
        • Nescaya Neraka says:

          nanti keluar Melodi.. “itu antara saya dgn Tuhan”..” saya berlakon tak pakai duit orang”…jawapan standard retis2 Msia.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 2
        • Hidden due to low comment rating. Click here to see.

          Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 41
        • Minah Jambu.. Berbulu says:

          dah alang2, bogel aja terus kan senang…tak payah buang duit guna ‘special effect’…hahahahahahahaa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 3
        • Reset Minda says:

          amboi- amboi, kalu pasal beromen hinjut-hinjut atas katil cepat masukkan dalam youtube ye? kalau isu tutup aurat dan buat cerita yg ada kualiti…beribu-ribu alasan….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 71 Thumb down 0
        • mungkin mereka menyangka mereka membawakan watak toyol agaknya…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
        • Lembu Gemok says:

          Dasyat artis2 malaysia sekarang kan.???mmg berani dah buat benda2 cam ni yang terang2 haram di sisi agama…hurmmmm…industri kita bertambah maju..bagus alhamdulillah..tp dari segi akidah bertambah mundur…fuhhh..~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
        • Silakan Lah says:

          filem yg bakal mengegar…..neraka jahanam !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
        • missa says:

          Korang bayangkan ni antara deleted scene kat dalam salah satu filem melayu. Kalau dalam filem2 melayu lain? entah2 lagi teruk dari ni… kita tak tahu… terukla kehidupan artis ni… maruah takde…. semua sebab duit je…. aksi bodoh ni akan org ingat sampai bila2…. Shame on you DD and remy ishak…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 37 Thumb down 1
        • EUNJISHIBTHAAOI says:

          kalau rindu kt heliza tonton je astro 105…bih cite

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • missa says:

        meremang bulu roma aku…. tu baru tengok gambar kat atas ni… video malas nak tengok… geli dan memalukan!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 1
        • Papagomol says:

          motif filem2 melayu dah jadi macam filem porno?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 1
        • Kak Dap says:

          setuju…setuju. kalau ia pun nak tujuk aksi beradu atas ranjang, tunjuk bayang2 dah la. orang ada otak la. orang akan paham ler. x payah la nak sentuh2 sangat la haih. orang melayu ada adab…tolong jangan biadap! (lari ambil sejadah sembahyang zohor) ..k bye.

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 92 Thumb down 3
        • Anonymous says:

          muke DD kesedapan…xmalu ke dgn mertua…bajet pelakon paling berbakat..tolong la wei,geli okay….

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 79 Thumb down 0
        • cik pedas says:

          ko belom tgk missa? ngucap panjang ahkak tengok dek non…stim sungguh muke DD dengan penangan Remy…

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 0
        • RUSDIE says:

          ” Saya hanya mengikut kehendak pengarah!!!”…jawapan bodoh yg akan keluar !

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 0
      • TOYOL says:

        ELOK SANGAT LA KAN BUAT FILEM MACAM NI…KASI UNTUNG LEPAS TU KASI ANAK2 MAKAN DUIT HARAM TU !!!

        MEMANG BERKAT KAT..LEPAS TU KOMPLEN ANAK2 MELAYU PERANGAI MACAM SETAN? AMAT SESUAI…. :(

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 74 Thumb down 0
        • kepochi says:

          best jgk nengok remy menghenjut..slow2 jer kan..muka DD stim gilakkk ehh kena henjut ngan remy..ewhhh tu anak remy ke anak FK dlm perut DD tu?

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 67 Thumb down 7
        • Anonymous says:

          mana x stim.dd terasa mengeras bwh selimut tu

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 30 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        hrmm,ary 2 dah tntu2 janda,nie dah tentu2 bini org..xtau nak kate pe da…makin terok adegan filem kt malaysia nie..xpyh la nk nmpak real sgt mlm pertama 2..tros ke siang jer org pun paham dah mlm pertama ye dakk..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 0
      • Mata Ke Atas says:

        ….masuk dlm YouTube sebab nak promosi free kah? alahai…taktik lapuk.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 0
      • Setan Berkata-kata says:

        memang DD menjiwai watak nampak real weiii. siapa tak menjiwai watak kalau dah tengah “sedap” kan?

        Muahahahahahaaha….

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 0
      • apekejadahnyasemuaini? says:

        “Kalau Farid Kamil tengok nie mesti panas hati dibuatnye. Hehehe ~~~”

        Ayat last abang Nara, takkannya Farid nak panas nak panas, dia dulu pun 2×5 gak dalam filem “aku masih dara” Cuma bezanya, scene bini dia lebih “menjiwai watak”

        Oh “Filem Kita, Wajah Kita” Makin lama,filem Malaysia makin sampah bertingkat-tingkat. True story.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 0
      • BREAKING NEWS says:

        ************PIHAK GRAND BRILLIANCE TELAH MEMADAM VIDEO DI LAMAN YOUTUBE**********

        kekekekekekekekek…tahu pun takot kena boikot !!!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
      • TANTE says:

        jap gi DD n Remy jawab….”saye hanye ikot arahan pengarah~” PUIIIIII…. ahaaa.. arahan ALLAH tak pulak ko ikot ye?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        Remy buat come back ke? dulu dia dah buat aksi jijik dalam COMOLOT

        Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • hazel says:

      after nora danish, ape plak korang nk komen pasal BINI ORG ni???
      mmg kesian pada si suami…hurmmm memalukan!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 5
    • sebastianvettel says:

      walaupun diorg cuma blakon, tp ak kompem dua2 naik stim.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 89 Thumb down 0
    • manis2 jer says:

      Astaghfirullahalazim2x!!! apabila hilangnya ‘malu’ dlm diri, maruah pun sggup dgadai..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 68 Thumb down 1
    • kak timah says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 34
      • mahaguru says:

        memangla camera trick,gila nk buat betul2. tp end product dia nmpak real. xde alasan berlakon ke hape, mempertontonkan adegan camtu boleh datangkan fitnah walaupun katanya dibuat based on so called ‘camera trick’. maruah letak mana? suami dia x kan xde rasa pape tgk ni. lagi best, anak2 dorang nnti bukak youtube boleh tgk benda ni. sedihh..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • macik kepottt says:

      basahhhhhh makcik kepottt tgk adegan tu..aduhhhh lama tak kena ni..hermmmm

      Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 16
    • mutiara says:

      SAJE TIMBULKAN KONTROVERSI BAGI LARIS FILEM..
      TAK PERLU KOT..
      DAN YG BERLAKON TU PUN XPERLU BUAT CAMTU..
      SKRIP XPERLU ADA JALAN CTE CMTU !

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
    • Ihatemalayfilms says:

      Astaghfirullahalazim. INILAH SALAH SATU SEBAB KENAPA AKU BENCI CITA MELAYU. Lepas satu, satu filem nak buat adegan haram cenggini. Taktau la nak kata mazhab apa yang depa pegang. Mazhab melayu macamnilah. Tak sanggup nak menontonnya. Memalukan umat islam sejagat ja semua krew filem ni.

      Masa wedding DD nampak macam innocent sangat, suka kot. Tapi sekarang…

      WAJIB BOIKOT FILEM NI. Peduli hapa deleted scene ka hapa ka.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • joyah says:

      kalau gini gaya filem melayu kita sekarang, manalah ustajah abby sasbadi tak marah.. kalau aku jadi abby pun marah..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
    • apa pun tak boleh blah says:

      DAH MACAM PELAKON PORNO PLAK AKU TENGOK.. PTUIHH..!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • Abang Pilot says:

      kesian FK dapat secondhand :'(

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
    • PKR (Parti Kaki Romen) says:

      INI SEMUA SALAH PKR(PARTI KAKI ROMEN)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 14
      • syyy says:

        jgn nk slh PKR… ini lah sbb nyer wajib tukar kerajaan…
        akidah manusia makin teruk…
        yg mbela agama, dihina…
        yg mbela maksiat, zina dipuji disanjung tinggi…
        UMNO (UNTUK MAH NAJIB ON)

        Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 17
    • titu says:

      one word: MELAMPAU!

      pengarah MELAMPAU.
      pelakon MELAMPAU.

      lagi siapa?
      heh

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • putih kata nyee.. says:

      bangang abadi..

      *smoga mereka berubah..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • minah jambu 24jam mengadap compter says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
    • lisa ray says:

      menyesal ak bergambar ngan die,,, mse kt midvalley,,tp die sgt ramah…,hope pas2 ni amik pengajaran ye remy?

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Daisy says:

        Remy dulu pernah jd gay dlm COMOLOT, setakat watak camtu remy tak malu. dalam Nur Kasih bukan mainlah kononnya mulia alim tapi hakikatnya…………………………

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • lembu dalam kondo says:

      ini semua geng2 BN la nih, pakar buat video lucah, mcm2 video lucah diedarkan, Taikun blue film..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 19 Thumb down 20
      • Anonymous says:

        Kenapa lah skrg ni ramai pakat2 nak buat filem lucah. Baik pemerintah yg da expired dan producer, sama je.

        Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
    • bidadari la sangat says:

      aku dah tgk video ni…kecoh kat fb… memang melampau la cerita melayu sekarang ni…

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • enon lenggang says:

      ala abg nara ni..kalo farid kamil tgk pon dia xkisah. lupa ke aksi ranjang FD dgn julia hana dalam filem Remp-it dulu?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. n0rsas says:

    dy berlakon ni sblum kwin ae?? truk ny…bru je lpas tgk dlam youtube…lg truk dri pic nora danish n rusdi ramli smlm….huhuhu….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 1
    • koko says:

      dah tau adegan rusdi & nora jadi kontroversi, lagi mau upload deleted scene filem ni yg konpem dapat amukan org ramai kenapa? grand brilliance takde idea ke nak promote? org jadi benci pada remy. juga jadi benci pada DD.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
    • mak jemah says:

      habes suami klu cm nie.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Anonymous says:

    Ya Allah..perlukah semua ni??nauzubillah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 55 Thumb down 0
  4. DetectiveConan says:

    Masing2 macam takde mak bapak… Bajet pelakon hollywood sangat, giler ke apa? Pasni adalah yg jawab, “Itu camera trick” lah apa lah tu… Clicheeeee…. (>_<)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 45 Thumb down 0
  5. wAwA says:

    ada tak nanti kuar statement “tu sumer camera trick”?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      biasalah artis bab putar belit dan menipu nombor satu tiada tandingan. artis camni yg menjahanamkan masyarakat

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  6. lala says:

    dd tu klu kat fb kemain lg update status nak bagus je. tp klu tak praktik x guna jgk. ubah la perangai pelakon2 kita. jgn nak barat sgt. dah x takut tuhan ke cmna?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  7. farid kamil says:

    aku rela……………

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      Farid Kamil mesti akan cakap “itu bukan DD, mana ada dia nak buat scene mcm tu. jgn fitnah tau”

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  8. paukaya says:

    zed zaidi mane kamu??..knpe diam je…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 0
    • n0rsas says:

      ntah nye ZZ… klau yg psal artis luar 2 bsing sgt kn…
      ni sdorkan dulu org melayu kita ni ha…
      ptut ny banned je trus produksi filem 2 skali ngn DD n Remy 2…
      bru dyorang ni sdor cket…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
    • skandal mak jemah says:

      zed zaidi sbuk berpolitik…xsempat nk pantau filem2 xde kelass ni…baik g pancing undi katanya!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  9. Anonymous says:

    fuh da macam hollywood aku tengok…

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  10. terkejut says:

    :0000
    kalau aku jadi farid kamil aku nanges kot.
    :'(
    sedeh untukmu farid, dapat yang tak fresh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 51 Thumb down 0
  11. makyang says:

    astaghfirullahalzim…apa le nk jd filem msia sekrg ni..dh main selit2 scene cegini lak..klu cite bagus x perlu sume ni..klu dh cegini..tipu la semangat kebangsaan x naik ni..manaaa dr harrrrrr..tlg bagi tazkirah kt para directorrrr…klu tanya kt pelakon.. d org akn ckp director yg suruh..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  12. der says:

    giler kentang ah… motif upload??
    time nie DD dah kawen ke blum?
    klau x.. kesian FK.. isk3…
    Remy, suke la ko kan..
    ZZ.. x buat kje ke? haha..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  13. Anonymous says:

    kadang2 x plu ada adegan mcm ni tuk lariskan filem.. cuba tgk filem2 melayu klasik.. xde pon mcm nih smpi lah ni org mash dok tgk…. filem hollywood pun ada rasanyer yg x wat adegan mcm nih..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  14. cikot says:

    gler ah…dhsytnya filem mlayu smpai thp cmni…ngape gni..malunya tgk..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  15. Anonymous says:

    patot lah break dgn tiz zaqyah. haha bagos2 tiz! laki cmni xyah buat dibuat laki!
    farid kamil? hmm adil lah kot. dulu pon dia pernah buat aksi2 cmni xsilap aku.
    tiba2 aku teringat….”laki baik utk perempuan baik.dan sebaliknya” hm…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 2
    • benci artis tak bermoral says:

      eloklah Tiz Zaqyah tak kawin dgn Remy jalang hitam muka tua ni.. ini yg org nampak, yg org tak nampak apa lagi yg si Remy ni buat agaknya. terus aku tak minat DD lagi, betina murahan

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • JAN says:

      REMY = SHORT FILM ‘COMOLOT’

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. meoww says:

    wow..hebat sungguh adegan ini..betol2 tindih ke tu ms berlakon..isk3..teruk nyee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  17. Armin V says:

    Fuhhhhhhh, panasssssss.. Yela diana baru kawen kan, still rasa nakk lagiii bangggg

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  18. Intan Mahsuri says:

    Tujuan Grand Brilliance upload balik ni mesti sebab marketing strategy. Good job!.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
  19. anonymous says:

    eeeee…..gelinya tgk ..alahai…maruah letak kat kepala lutut ke…entah2 anak diana tu anak remy…kekekeke..farid dpt sisa2 aje…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 21 Thumb down 14
  20. aby adabi says:

    Ya Allah…tak mampu berkata-kata. direktor, pelakon dan yg berkenaan bertaubatlah sebelum ajalmu tiba. Mengucap panjang dan sedih. industri filem dijangkiti virus!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
    • jas says:

      bukan setakat pelakon & pengarah..semua krew 2 dok rakam filem..staff grand brilliant yg dpt gaji pun dpt “saham yg sama”..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  21. iphoneuser says:

    Astaghfirullah, astaghfirullah, astaghfirullah..
    Lepas ni malaysia ada porn movie pula?
    Ya Allah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  22. rozi says:

    Jijik sungguh!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  23. Molly says:

    BODOH dan BONGOK!!Itu je yg boleh dikatakan..Serius deleted scene ni macam BODOH!!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
  24. miss s says:

    yaallah dah trend filem melayu cm ni??
    sungguh memalukan!!
    jgn bwk family tgkk..lg elok xyah tgk langsung.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  25. serai says:

    mcm real je muka dd ngah ‘sedap’

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  26. Anonymous says:

    gelinye..halal ke duit dia dapat berlakon mcm ni?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  27. Anonymous says:

    dah macam filem lucah je,cm tu dd ngan farid??
    xkisah la mse dia berlakon dah kawin atau belumm..haram tetap haram..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  28. mintamaafyer says:

    ooo yeahhhh sedap nyer….ah ah ah

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  29. Anonymous says:

    Penuh perasaan DD n Remy berlakon aksi tu..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      DD berjaya mendapat sesudu teh dari hasil mengikis kerak2 hitam di bontot remy

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  30. Anonymous says:

    why zed ziadi x menyalak????????????

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  31. naz says:

    mohon pihak karyawan ambil tindakan kepada pihak pihak yg cuba mencemarkan kesucian masyarakat islam di malaysia,,, sungguh berani artis dan juga pihak produksi mewujudkan scene ini dlm filem,,,
    seolah olah mereka tidak takut kepada tanggapan masyarakat,,,,
    adakah perlu digam kedua dua artis ini? kerana sikap terlalu terbuka membuatkan imej pelakon lain turut tercemar,,,
    sungguhkesal,,,sikap remy ishak dan diana…
    kenapa tidak menolak melakon kan aksi ini,,,
    murahnya harga diri sampai sanggup melakukan aksi itu…
    minta kerjasama jabatan agama islam.,,,, utk mengambil tinadakan ke atas mereka ini,,
    maksiat secara terbuka seperti ini adalah melampau
    sebagai seorang islam saya rasa wajar artis dan pengarah ini dpanggil utk diperbetulkan akidah mereka yg nyata sekali dah tepesong

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 0
    • taksanggupmak says:

      betul , mintak pihak berkuasa Jabatan Agama Islam bertindak , dan kita orang Islam kena boikot cerita ini. Allah akan turunkan bala kat semua orang samda yang beriman atau tidak. BAKOR JOM KITA BAKOR !!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
    • bosan says:

      Mana perkasa ni, x nak buat report ke?

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  32. jejailani says:

    diana danielle ni kalau update status kt fb kemain lagi macam ustazah..itulah inilah..buktikan dgn amalan kita bukan kata semata mata..tak serupa bikin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 0
  33. pengembara. says:

    iman aku ni bukannye kuat sangat. ni tengok adegan macam ni pulak. orang islam pulak. islam melayu pulak. melayu yang dbanggakan Umno pulak. SEDIH !

    Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 26
    • Audrey Hepburn says:

      Kau pun menyedihkan jugak. Orang Islam yg berfikiran sempit. semua nak relate ke politik. ceh!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 32 Thumb down 8
      • datin rosmah says:

        btol kate ko audrey hepburn!!ntah pape je dia tuh!!

        Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
    • Aku Hensem says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 29
      • Alahai says:

        Salah PAS…tak buat hudud…Islam kah?
        Salah PKR…hanya nak angkat si pemain jubur jadi PM
        Salah DAP..hanya mahukan undi2 melayu yg bodoh macam kau!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 16
        • Anonymous says:

          woi sapa yg xmau buat hudud?? pas ka bn?? sapa yg perintah krajaan lani? pas ka. klo pas jd pemerintah, aku rasa dah lama hukum hudud ni dilaksanakan kt mlysiaa ni

          sengap ah! dok politik kt sini pesepa

          Hot debate. What do you think? Thumb up 16 Thumb down 13
        • Altantunya says:

          Isu PAS nak buat hudud kat Malaysia senyap sepi…..sebab takut sama DAP dan PKR. Lucu la….PAS kena pijak sama Lim Guan Eng dan Anuar Al Juburia…..Muahahahahahahahaa

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 7
      • Anonymous says:

        budak hilang salah umno
        buang anak pon salah umno
        bil elektrik tertunggak salah umno
        haha.. kelakar ngan mentaliti macai2 pas..
        tak semestinya semua orang pas baik,
        dan tak semestinya semua orang umno jahat..
        umno/pas .. duwe2 ade jahat baik..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 8
        • Rosmah Sanggul Beracun says:

          Kelantan paling banyak/ tertinggi jumlah pesakit2 HIV dan AIDS di Malaysia….siapa nak jawab????

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 10
        • Anonymous says:

          KL & Selangor paling banyak/ tertinggi jumlah pesakit2 HIV dan AIDS di Malaysia… sila buat research ya

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
        • Eko says:

          memang salah UMNO tak buat undang2 Islam. puiiii !

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ?? says:

        contoh komen org BODOH ..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • missa says:

          mintak sesiapa yang komen2 unsur politik kat sini di block..Spoil la..hisshhh!

          Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 1
  34. Anonymous says:

    perLu ke adanya SCENE begini…? kehendak PENGARAH..?? ke kehendak NAFSU setiap dari mereka sendiri..? giniLah…buktikan diri kita ni orang seni…biLe ingin memvisualkan sesuatu kejadian, bukankah boLeh menggunakan perLAMBANGan sahaja…?? kata artis…bukanKah perLu kreatif…???? kejadian rogOL…gunakanLah perLAMBANGan “bunga² berguguran”….”lebah yang sedap menghisap madu”….”tupai sedang menebuk keLapa”…bukankah banyak perLambangan yang boLeh digunapakai?? kenapa perLu tunjuk scene yang sebegini? Nak tanye Rusdi Ramli, Nora Danish, Remy Ishak & Diana?? PerLu ke korang buat semua tu????

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
  35. Betik says:

    Nak tgk peminat sebenarnya suke ke tak citer2 ala PORN ni.. tunggulah meletup ke tak? tengok berapa kutipan nya nanti… kalau sehari dh berjuta2 , lepas ni makin banyak citer2 mcm ni.. sebab peminat dok kutuk , tp sanggup beratur panjang beli tiket tgk citer2 mcm ni.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  36. Audrey Hepburn says:

    Why in the first did they do this scene? Kalau buat just masuk bilik je, then end of it, tak boleh ke?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  37. Anonymous says:

    xtakut hukum tuhan dosa pahala ker
    xkirala dah kawin ke belum dosa xtakut agaknya
    dosa isteri suami yg tanggung walaupun masa tu belum kawin tp adengan mcm ni dah jadi tontonan pengarah & krew

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  38. akuu says:

    selin you tube kita leh play kt link laen x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. Anonymous says:

    lebih baik kalo nara delete je entry ni…

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
    • tak suka artis perosak says:

      kenapa perlu delete? setidak2nya masyarakat tahu sifat sebenar artis malaysia yg hipokrit, cetek akal, jahil dan perosak bangsa ni……….. artis camni cakap mmg tak pernah kalah, dlm Nur Kasih bukan main alim warak lagi… nak kata langsung tak tahu agama, diaorg ni muslim dan lahir sbg muslim.. takkanlah tak pernah terfikir bhw ini adegan yg haram.. nampak sgt diaorg ni mmg tahu halal haram tapi sengaja dan sukarela buat perkara jijik ni kerana duit dan nafsu…

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  40. Penghuni Alam says:

    Patutlaaa tiz zaqyah x pilih kekasih dia pelakon….klu itu yg lebey memahami…takut terlebih makan hati pasangan berlakon berlebihan sgt…setuju aku dia berpisah ngan remy klu cenggini gaya perhubungan…berlakon tapi hrmmmm….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
  41. Anak Angkat Mak Jemah says:

    1st : Korang nak komen pun agak2 la xkan la dorg jolok bebetul sampai DD tu pregnant anak Remy, tindih2 tu betul la kot sbb nampak real.. Jgn komen main sedap mulut nanti korang yg dpt dosa besar sbb memfitnah.. 2nd : Pengarah n pelakon sama2 bodoh.. Pelakon ” saya cume ikut arahan director”.. Pengarah direct dah mcm orang ketandusan idea, sengaja nak wat scene bikin panas..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
  42. aku sya says:

    baru smlm aku tgk kat cinema mvie ni…cehhh rupanya da scene kena delete…apa la buat scene mcm tu…malu oiiiiiiiiiiiiiii

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. park shin hye says:

    drama korea yg fofular pun susah nk tengok adegan-adegan camni mcm cite you’re beautiful. scenes kiss je tu pun dua kali.. keciwa mak

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  44. park shin hye says:

    drama korea pun susah nk tengok adegan-adegan camni mcm cite you’re beautiful. scenes kiss je tu pun dua kali.. keciwa mak

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  45. CIK KEBOOOMM says:

    agaknya apa la perasaan DD n Remy time berlakon watak panas mcm ni???dah tak der maruah n perasaan malu ke???

    kita ni jgn kata nak berlakon cam gini…nak tgk babak cam gini pun dah rasa malu..

    dah la jahil agama bodoh n bangang plak tu..bangga dengan hasil tiitk peluh cam gini…

    so aku nak tanya satu soalan je??kalau cam gini la cara korang berlakon…hasil pendapatan korang tu dikira HALAL ke HARAM eh????????

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  46. first time komen says:

    “Rata-rata komentar yang diterima memohon pihak Grand Brilliance untuk membuang video ini. Banyak penonton yang tidak memahami tujuan “deleted scene” ini dimuatnaik. Kalau dah tidak lepas di pawagam, mengapa perlu ditayangkan menerusi Youtube?”

    dah yang up kat sini kenapa?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  47. mak mak says:

    ape nak jadi dgn umat Islam skrg?bawak2 la pulang ke pangkal jalan…nauzubillah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Anonymous says:

    apa la nak jadi….makin sedih tgk filem2 melayu sekarang. semua nak selitkan unsur2 mcm ni….makin rosak la anak muda kita, tmbh lg yg beragama islam…sedar tak kita skrg ni dunia makin tua, tp kita terlalu seronok dan leka dgn dunia..makin hilang rasa malu..yg perempuan skrg ambil mudah jaga maruah, begitu juga lelaki…semakin risau bagaimana malaysia ni di masa akan datang..kasihan anak2 cucu kita nnt. kita semakin bebas, dan dipengaruhi media massa yang negatif. sy harap, pengarah2 filem keluarkan lah filem yang bermanfaat untuk semua…tak salah jika kita tegur menegur antara satu lain kan?

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  49. Anonymous says:

    semakin menjadi,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. siti says:

    apa la nak jadi….makin sedih tgk filem2 melayu sekarang. semua nak selitkan unsur2 mcm ni….makin rosak la anak muda kita, tmbh lg yg beragama islam…sedar tak kita skrg ni dunia makin tua, tp kita terlalu seronok dan leka dgn dunia..makin hilang rasa malu..yg perempuan skrg ambil mudah jaga maruah, begitu juga lelaki…semakin risau bagaimana malaysia ni di masa akan datang..kasihan anak2 cucu kita nnt. kita semakin bebas, dan dipengaruhi media massa yang negatif. sy harap, pengarah2 filem keluarkan lah filem yang bermanfaat untuk semua…tak salah jika kita tegur menegur antara satu lain kan?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  51. Kabey Batiya says:

    Abg Nara… Bukan “Filem pertama arahan Kabir Bhatia”, tapi “FILEM SERAM pertama arahan Kabir Bhatia”.. Habis Sepi, Cinta tu sape lak yang arahkan kan. Zz

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  52. Sha says:

    Sapa dah tgk citer ini best tak?…. sebab kalau tak best nak tunggu keluarkan youtube full movie, scene ini dah tengok kat youtube, pasni tunggu full movie pulak… kat youtube…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rasta says:

      da tgk da….scene ni mmg xde pun sbb da kena delete kan….tp mmg xexpect lar babak mcm ni…sbb citernye sgt menarik bg peminat filem seram….lain dr yg lain…tp wat spoiled la sbb ade babak babeng mcm ni…sengal..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  53. entahlaa says:

    LOL hampir sama dengan shah jaszle yg dlm video klip arahan si gambito.. untuk si pelakon, agak2 la nak terima semua sceneee -_-

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  54. SS says:

    OMG….Ya Allah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. ............. says:

    apa la nk jadi ngan artis skg…murahan sangat…DD ko x malu ke ngan keluarga FK…FK plk dh mcm tunggul kayu jer….x rasa malu ke wife berlakon watak sial cam tu…

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  56. rynna says:

    sungguh x bermoral dan tak beratanggungjawab pihak yg mengupload adegan tersebut, perlukah? dh didelete nk d pepertontonkan pd umum atas tujuan apa? supaya kami yg d sangka bodoh ini akan berlumba ke pawagam.. ni lagi pelakon berani mati malaysia x boleh ke menolak adegan berahi mcm ni, (kesian sape farid kamil bini xde pendirian) kalo anda berkata tidak maka x akan ada scean mcm ni.. sampah!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. pelik says:

    x paham…x paham….orang semua berlumba2 masuk syurga….tp ini… seakan-akan berlumba2 ke neraka….nauzubillah… Allah sahaja membuka pintu hati mereka….amin…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  58. amiya says:

    ish..ish..mcm nie nak sokong filem melayu..huh gi jln..laa..smpi bila bila aq x nak sokong filem melayu…taraf wat filem sama jer mcm x de OTAK….buduh!!!! nak sngt dptkan perhatian smpi terdesak wat cmner…leyh BLAA….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  59. lagubestbest says:

    Ouch, rasanya part ni jela yang berkualiti dalam filem ni kan? Sunguh berseni. deleted la plak, cmne nie.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  60. kay says:

    Aku maluuuu….
    Cmne nk kembangkn Islam, kalo org Islam sendiri yg buat gini?
    Negara Islam di luar sna bermati-matian berjihad ke jalan Allah, tetapi…….???

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  61. triple j says:

    Kot ye pun ubah la nama2 watak yg sangat mulia iaitu kamal dan aishah, kalau nak buat lakonan sekeji ni. contohnya Ron Jeremy dan Maria Ozawa ke. I main quote nama je sorry kalau2 sesiapa terasa btw.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  62. nedy says:

    Ya Allah…ampunkanlah dosa mereka..sesungguhnya mereka adalah hambaMu yang tidak mengetahui dan berikanlah mereka sebaik – baik hidayah dan rahmatMu..agar sekalian mereka kembali ke jalan yang Engkau redhai..

    -sebagai seorang muslim..hati seperti disiat- siat melihat kejahilan insan yang mengaku sebagai seorang Islam..Tolong lah pihak yang bertanggungjawab ambil tindakan sewajarnya..untuk membenteras filem – filem yang tidak bermaruah seperti ini-

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • sila hormati kesucian Islam says:

      cik nedy.. sila betulkan ayat anda..

      jgn nak kata diaorg ni “sesungguhnya mereka adalah hambaMu yang tidak mengetahui” sgt2lah… diaorg ni lahir sbg muslim, hidup dlm keluarga muslim, cukup sifat, sempurna anggota. diaorg ni muslim, bukannya kafir.. diaorg pun solat jugakkan? takkanlah tak pernah sekalipun sepjg hidup terdetik dlm hati bhw perbuatan ini adalah sgt mungkar dan jijik???

      jgn nak kata artis ni “tidak mengetahui” ya sbb itu seolah2 suatu back-up utk mereka terus di bela wpun masih buat perkara yg sgt tidak bermoral.. sbnrnya diaprg sgt2 tahu tapi sengaja dan dgn sukarela utk buat maksiat. masyarakat skrg sgt bijak utk menilai, apa yg baik kita sama2 ambil dan pelajari tapi perkara yg jijik kotor semestinya akan di benci masyarakat.. sekian

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  63. Anonymous says:

    taubat cepat

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  64. meja ikea says:

    BOIKOT CERITA NI. BOIKOT SKALI CERITA NORA DANISH DGN RUSHDI RAMLI TU.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      kenapa makin ramai artis tak sedar diri yang bangga sgt nak buat aksi ranjang?????????

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  65. ntahler.. says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 26
  66. Lalalalla says:

    Disgusting bitch – this film has soft pornography! Bastard director

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
    • Anonymous says:

      remy = son of bitch cock sucker
      DD = bitch motherfucker asshole

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  67. sy prihatin says:

    pengarah2 melayu nh x buat research ke…cuba tgk citer2 yg mng kt academy awards, yg mng best foreign film…citer amour..psl dua org tua je..x de pown scene2 cmni…psl dua org tua menghadapi saat2 terakhir…..erm..x perlu nk cross over the line…just be ourselves n make a good movie..people would appreciate that…org kt barat pown dh back to basic…so people jaga standard..jgn jadik murah cmni…erm~mmg patot ak x tgk citer2 melayu..bek tgk django unchained..huh~

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  68. Lalallala says:

    Disgusting bitch. this film has soft pornography. Bastard director

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  69. ANQ says:

    YA ALLAH….APA NAK JADI NIE???
    MANA PERGI CIRI2 ORANG ISLAM NIE???
    SEMOGA MEREKA DIBERIKAN HIDAYAH OLEH ALLAH SWT..
    ARAHAN PENGARAH BOLEH IKUT…
    ARAHAN ALLAH SWT KENA MACAM2 BUAT2 PEKAK..BUAT2 BUTA JE YEEE???

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  70. Boy_boy says:

    fuyooo…adegan kat atas katil tue mmg real la…….ala Farid Kamil tak payah la nak sedih2 atau malu sbb dulu pun dia penah wat adegan macam nie dengan Julia Hana dalam Rem-Pit….so filem nie DD pun sama…..semua acting nie pun sblm dorang kawin…..bgus la tue 2X5……seb baik dah jadi laki-bini…..yang pengarah filem nie nape tak wat filem porno terus….boikot je….!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  71. Boyz_One says:

    alaa….farid kamil pun sama gak…cube tengok balik filem Remp-It tahun 2006…..siap adegan buka baju dengan Julia Hana…..ok la tue 2X5…..seb baik dah jd laki bini

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  72. Anonymous says:

    klu x silap aku jantan ng betina ni dlm cite jiwa taiko pun hampeh jgk..aksi beromen real nak mampos.lagi satu bini org si nadya nissa ng bront palarae tu aksi maut..siap cium kaki henjut semua..gila sguh..mmg smpai sudah aku x boleh nak fikir mcmn la laki dia blh tgk aksi bini mcm tu..kesian betol diorang ni semua

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • aku benci artis perosak bangsa says:

      setuju dgn komen ko Anon..remy dgn diana danielle ni artis perosak bangsa, geli dan jijik aku tgk remy muka tua ni..! bajet hot wpun kulit hitam legam.. diana danielle pulak nampak sgt murah sanggup buat aksi kotor walaupun dia tu sbnrnya dah jd bini org !!!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  73. hamba Allah says:

    ya Allah, jgn ada lg adegan2 seperti ini lagi ya Allah. selamatkanlah malaysia..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  74. sy prihatin says:

    org barat skang pown dh back to basic…tp org melayu terkedek2 gak nk buat citer2 cmni…seksualiti bukanlah kriteria utama utk menentukan citer uh bagus ke x…yg mng best foreign film kt academy awards pown citer sal dua org tua je(amour)…x de seksualiti lgsg…diiktiraf je oleh hollywood…pokok pangkal citer uh kreatif ke x…kite akn jadik lbh bagus kalo kite mampu diiktiraf luar krn citer kite yg melambangkan budaya kita…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Sila Baca says:

    ************PIHAK GRAND BRILLIANCE TELAH MEMADAM VIDEO DI LAMAN YOUTUBE**********

    kekekekekekekekek…tahu pun takot kena boikot !!!!

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  76. missa says:

    mintak sesiapa yang komen2 unsur politik kat sini di block..Spoil la..hisshhh!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  77. emma mengelembong says:

    yg aritu dah tentu arah miss j ND dgn laki org Rusdi R. ni sure masa ni DD belom kawin, kire anak dara DD dgn org bujang Remy I … erkkk…lu pikir la sendiri!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  78. Zain Sardin says:

    Best nyer citer cenggini, tak saba nak download kat computer aku

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  79. rynna says:

    Nara ko x nk tanya komen Farid Kamil ke pasal scene berani bini die nih…nk gk tau jawapan defend bini dia nih..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Anonymous says:

    MASYAALLAH… TAK TAKUT DOSA KE?? ARTIS2 MACAM INILAH PEROSAK BANGSA DAN AGAMA !!!! SUNGGUH AIB DAN MEMALUKAN !!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • Apalah nak jadi dgn artis sekarang says:

      industri perfileman makin lama makin parah, artis pun makin liar n tidak bermoral

      adakah dah takde lagi pihak berkuasa yg boleh pantau n pastikan filem/drama kita lebih sihat serta tiada anasir negatif/tak senonoh mcm ni.

      kpd Persatuan Seniman – kenapa diam seribu bahasa? tak rasa apa2 yg memalukan ke dgn hasil seni kotor mcm ni?

      sepatutnya org2 seni mementingkan filem/drama yg boleh memberikan pengajaran yg terbaik kpd masyarakat spt kualiti insan dan pengajaran positif utk membentuk masyarakat positif yg kaya dgn budi bahasa, sopan santun n BERMARUAH

      pernah ke org2 seni ni fikir apakah kesan yg akan terjadi jika babak kotor/tak septutnya ini ditonton oleh anak-anak kecil?

      artis kita ni usah kata nak menjaga sensitiviti masyarakat, aib n maruah sendiri pun tak terjaga. tak nampak ada kesedaran dlm diri mereka wpun sudah byk perkara yg teruk mereka laklukan. tak pernah nak belajar n tak pernah nak sedar. masih terus2an dgn gaya hidup yang menyimpang

      tiba2 teringat kata2 Wardina “artis tak boleh jadi ikon masyarakat”, mungkin ramai di luar sana juga tak pernah nak anggap artis ini ikon pun tp media yg terlalu sgt bagi peluang pd artis2 ni

      semoga ada satu usaha yg lebih tegas n baik dilakukan utk mengajar/didik artis2 mcm ni supaya tidak terus2an mencemarkan maruah umat Islam lain..

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  81. samsul says:

    meraka snggup melakukan sesuatu yg d murkai Allah demi sebuah perkataan rezeki…semoga kita tidak tergolong dri mereka2 yg sudah jauh terlupa hukum2 Allah…

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  82. Nana says:

    Dah tau scene cmni xlepas or mmg xboleh ditayangkn, npe perlu buat jgk scene ni??motif??yg si pengarah pn xperlu la nk take jgk scene cmni..kalau x tayang dlm filem, dlm youtube ttp org upload..so dipendekkn cita, scene cmne xperlu pn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. Adam says:

    Farid Kamil dapat bini yang tak reti jaga maruah.. sian Farid……………….

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  84. Anonymous says:

    kecewa dgn DD dah tak minat aku dgn dia. dah mcm sifat perempuan pelacur dah aku tgk DD ni. REJECT!

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  85. Kesal says:

    aku dah tengok citer ni kat mid.. best dowh.. tapi x sangka pulak ade deleted scene camni. scene DD peluk RI ade la..

    tak rugi tengok citer ni. & kalau ade sambungan azazil 2, aku nak tengok.

    one more thing, kalau xde deleted scene ni, mesti filem ni boleh pergi jaoh.. rugi kau GB.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 9
  86. Roundtable says:

    Sudah-sudah le tu Nara .Buka aku nk sokong tapi kenapa asik nak buka aib orang aje..Saja nak sensasikan biar ramai dok baca blog dia..Kalau betulpun biar le pihak yang berkenaan uruskan.Tak usah le buka lagi keaiban artis yang kebanyakannya umat islam.Malu kalau kaum lain tengok.daripada cite ni boleh menimbulkan hasutan dan ketegangan dalam rumah tangga serta campur tangan keluarga.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
  87. lola says:

    lepas satu-satu menunjukkan kebodohan perfileman Melayu..
    dari team produksi, pengarah, para pelakon semuanya bodoh..
    korang dah dpt script terlebih dahulu dan dah tahu akan adanya scene mcm ni..
    mcm mana korang boleh terima lagi untuk berlakon??
    seandainya kedua-dua pelakon ini enggan melakonkan scene ini, pengarah tak boleh buat apa..hero dan heroin dua2 bagi keputusan muktamad utk tidak berlakon scene ini..TAPI mereka tidak berbuat sedemikian..
    sangat memalukan!
    DD dan Remy sila bagi respon bodoh anda berkenaan perkara ini.
    Meloyakan tekak sungguh adegan-adegan sebegini..tak dapat bayangkan mereka yang beragama ISLAM sanggup melakonkan watak sebegini demi mencari “REZEKI”!!!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  88. kalau dah.. says:

    Remy memanglah suka dan takde masalah nak lakonkan babak camni sbb dulupun dia pernah lakonkan watak yg lebih jijik utk kaum gay dalam filem singkat COMOLOT…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  89. mama bohsan says:

    pengarah n penerbit filem ni tk sensitive langsung pasal agama n adat resam… kot ye pung nk laku kan filem…xperlu lah melampau. yang pelik nya pandai plak DD tu berlakon gitu..cm real2 aje..aissh…kan bagus improve part lain daripada beraksi begini..sungguh memalukan, tk da kualiti langsung filem melayu kalu gini caranya..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  90. Anonymous says:

    filem taraf drama murahan / spektra je tapi tetap nak kalah nak jugak tunjuk bontot kote hitam (remy) dan pepet murah (DD). dasar anak gampang ! uweekkkkkk !!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  91. Anonymous says:

    mesti hitam hangit bontot si remy.. uwekkk

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  92. mafia says:

    artis2 yg tak bermoral macam ni layak di ludah dan simbah asid je !!

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  93. Melysa Enrose says:

    apekejadahnya semua ni…lambakan adegan makin menjadi jadi…….kecik hati faridkamil…kuikuikuikuik…merasa kau dd tubuh remy:)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  94. che tok says:

    Kalau dah namanya malam pertama, mestilah adegannya pun agak hebat kan? amboi nara….nara pun cmtu gk ek?haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  95. Anonymous says:

    Ape nak jadi ngan filem skrg nih? Mcm dh ikut filem hollywood n bollywood…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. zarazoro says:

    perghhhhhh….mesti remy kukus aka keras

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  97. XOXO says:

    Last2 Nara yang dapat saham…sian Nara..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  98. apa pun tak boleh blah says:

    DD ni mesti KUAT SEKS sbb tu dia sanggup buat adegan camni kan..?? Mungkin dia rasa puas bila nengok babak nie.. Mmg tak tahu malu langsung.. Kesian mak dia kan..??!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  99. apa pun tak boleh blah says:

    Cam Haremm nengok adegan nie.. mula2 si DD nie menangis.. Pastu bila remy datang jer DD terus bangun n bukak baju remy.. Mungkin dia nangis sbb nak konek kot.. sbb tu remy datang n bagi jer kan..? Bila DD dah dapat ape lagi mengeliat-liat ler kan..? Terus x nangis dah.. Kesian ko farid kamil dapat bini yg x tahu jaga maruah ko..

    Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  100. I was suggested this blog through my cousin. I am not certain
    whether this post is written by means of him as
    nobody else know such distinctive approximately my problem.
    You are amazing! Thank you!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  101. nenas says:

    nie semua penangan ombak rindu..lepas ombak rindu bercambah2 pengarah buat filem seks..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  102. farabella says:

    Astaghfirullahalazim…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. Hi there! This is kind of off topic but I need some advice
    from an established blog. Is it hard to set up your own blog?
    I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast. I’m thinking
    about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions? Thanks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. anon says:

    Eh dahsyat nya lah artis zaman skrg. Dah bergesel gesel tu confirm lah kena.tak takut dosa ke? And takde maruah ke nak bg golongan ajnabi buat mcm tu? Astarghfirullahalazim.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. Anonymous says:

    perghhh…..terus stim aku tgok video ni…..DD sgt seksi dan ghairah…remy untungnya dapat jamah tubuh DD yang putih gebu….walaupun berlakon mesti ada rasa stim antara DD dgn Remy masa wat aksi ni….tah2 lps brlkon dia trus buat betul2 kat luar…tu DD cpt pregnant….Tapi klau abngseks dpt DD ni….abgseks jolok henjut dalam2….hisap tetek…jolok henjut laju2….arghhhh…ddd muahx…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  106. Leo says:

    Marketing strategy…

    walaupun dah delete scene, lepas ni ramai orang nak ke panggung…(fikir pengarah)
    * itu le tujuan pengarah walaupun sepatutnye dah tahu adegan macam ni akan di potong.. di buat untuk tontonan di You tube..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. earth says:

    In all honesty this was an incredible indepth report nevertheless like all wonderful copy writers there are many items that could be proved helpful about. Nevertheless by no means the significantly less it had been interesting.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  108. Lina says:

    Dah gi tengok movie ni tadi. Mmg deleted scene dah lenyap dah. Jln cerita amat baik sekali. Lain dari lain. Harap ada sambungan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  109. Mia says:

    -kerajaan malaysia do something bout this! jgn asyik nk berpolitik ajer…we are malaysian…we are muslim country…tegaskan sket ciri keislaman dan tata susila dan adat budaya melayu…kalau orng barat tgk mrk ske n memang mrk nk rosakkan mentaliti orng malaysia dan seterusnya meruntuhkan agama kita…nauzubillah…(hambaNya)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. Mia says:

    -y not delete jer atau x yah buat terus scene tu kan senang..ni dah tersebar n lots of people dah tau…ramai nk tgk scene tu skrng ni…(terpengaruh)…harap dpt buat film yg xde adengan yg sebegini :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. Jeannie says:

    magnificent points altogether, you just received a brand
    new reader. What may you suggest in regards to your submit that you simply made a
    few days ago? Any sure?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0