Written by Bella | February 17th, 2016

Minggu lepas, majlis resepsi perkahwinan pereka fesyen terkenal  Ruzaini dan pasangannya Deqda telah diadakan dengan tema Bollywood Night di sebuah hotel terkemuka bertempat di Kuala Lumpur.

Ramai selebriti yang hadir pada malam tersebut lengkap berpakaian seperti bintang Bollywood dan pelbagai acara yang menarik turut direncanakan buat mereka.

Antara artis yang hadir adalah Datuk Siti Nurhaliza dan beliau juga dijemput untuk menari tarian Bollywood bersama Rizman.

Meskipun kelihatan agak malu-nalau pada awalnya, Siti Nurhaliza cukup sporting apabila mula menari dengan bersahaja.

Jom lihat video comel Datuk Siti Nurhaliza ketika menari dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Sumber Video : Instagram ctdk

#Repost @rozisangdewi with @repostapp. ・・・ @ctdk dan Rizman khas utk #ruzainideqda

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

layankan jela yee🙈🙈#Repost @rozisangdewi with @repostapp. ・・・ @ctdk dan Rizman part 2 #ruzainideqda

A post shared by Siti Nurhaliza Tarudin (@ctdk) on

 

 

75 responses to (VIDEO) Bila Datuk Siti Nurhaliza Menari Tarian Bollywood

  1. Anonymous says:

    adoi..udah2 la tu. buat anak cepat.

    0

    0
    • nini says:

      yg byk mengedik artis2 tudung…..islamik?

      0

      0
    • SMN says:

      Perempuan bukan kilang anak boleh “buat anak cepat”. Anak tu kan rezeki kurniaan Allah. Rezeki dia belum sampai lagi. Isteri mana yang tak mahu berikan suami dia zuriat dan menjadi seorang ibu. Doakan baik-baik boleh? Jangan jadi mulut jahat sangat.

      0

      0
    • SMN says:

      Perempuan bukan kilang anak yang boleh “buat anak cepat”. Anak itu kan rezeki kurniaan Allah. Masa dia belum sampai lagi. Perempuan mana yang tak mahu berikan zuriat kepada suami dia dan menjadi seorang ibu? Doakan dia baik-baik sudahlah. Mulut jangan jahat sangat boleh?

      0

      0
    • minah jambu pet lovers says:

      kau ni dh kenape asek anak anak aje ni ! siti dia tknk anak lah ! dia dh ada anak2 laki dia datuk k tu dh besar2 tu ..tk payah la nk ngandong2 buat berat aje huh ! lov u datuk sitiii…ememmmuah hahahaha…!

      0

      0
  2. Miraie Suenaga says:

    suka tgk part pergelangan tgn dia pusing tu. kalah org yg hari2 menari

    0

    0
  3. Anonymous says:

    buang je la tudung tu…pelik benar…mengedik pelbagai.

    0

    0
  4. Anonymous says:

    serious aku tak paham.. ko dah berumur kotttttt.. aduiiii.. tayahla nak so called “sporting” tak bertempat.. malukan diri tanpa sedar je.. sekarang cantikla tengok tunggu lg 5 tahun mesti ko malu tgk video ni..

    #tirumacammissninasudah

    0

    0
  5. salmah says:

    dah habis pantang ctot tu.
    kata nak rehat. bohong bongak betul lah

    0

    0
  6. lululu says:

    xyah ckp org…kt lua sane pun ramai lg yg lebih gedik!!

    0

    0
  7. Tudung Siti ni mcm RAHIB. Wallahualam.

    0

    0
  8. cincin says:

    1. Potongan tudung serupa rahib … nampak bentuk leher.
    2. Baju terlalu ketat dan menampakkan bentuk tubuh.
    3. Wanita berhijab tak sesuai gelek2 dihadapan public.
    4. Datuk siti perlu berubah. Bukan muda lagi.
    Harap terima teguran dengan positive.

    0

    0
  9. anak nogori says:

    dari gaya tu bukan terus je, mcm dah sesama berlatih je.. sama je step je…

    0

    0
  10. big eyes says:

    Sekali sekala pa salahnya…comel je sy tgk….

    0

    0
  11. dikcik says:

    lantak la dia nk menari ke apa…apa de hal…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    bodoh betul yang komen lebih2….aku tengok ctdk tak menari tergedik2 pun..biase jerk..takde yang melampaunye…

    0

    0
    • Anonymous says:

      yg beri sokongan lagi bodoh rasanya.. dah tentula wanita itu auratnya keseluruhan diri kecuali muka dan tapak tangan.. abis yg terjojol2 tu ape pulak namanya? dahla tu berjoget lagi dikhalayak ramai, cemana pulak ceritanya? jangan sebab ramai yang macam ni, jenis tak kisah, so kita pun kena turut tak kisah.. malu tetap malu.. aurat wanita dah la dipertontonkan, maruah suami lagi.. please.. tayah nak open mind sgt kononnya, dunia dah semakin akhir zaman.. niat tidak menghalalkan cara.. salah tetap salah, yes, bukan dia sorang.. semua la yg terlibat.. kbai

      0

      0
      • f says:

        Dan kau? Masuk beautifulnara ni untuk mendapat redha Allah ke? Menambahkan ibadah?

        0

        0
        • Anonymous says:

          elok lah dia berpesan. ko ni kalo mngutuk x ingat donia. bila masa ko nk gi mintak maaf ngn org yg ko kutuk teruk2 tu.

          0

          0
      • Anonymous says:

        mohon duduk bawah basement rumah pakai purdah jgn keluar langsung .. mengaji solat 24 jam .

        0

        0
      • Anonymous says:

        Dia penyanyi/performer kot. Nyanyi ke, dance ke dia Kira buat persembahan la. Mmg tu life dia, kerja dia. Bila dia nyanyi korang tak bising pulak. Haih

        0

        0
  13. alia says:

    Tak sesuai dgn umor nk bergedik mcm tu ……bukan nk dengki tapi ingat2 lah lbh elok lakukan hal yg berfaedah lagi pun ramai rakyat malaysia respect awak.tak kan makin hari nk tunjuk perangai ke budak budak kan. …..ingat lah umoq makin lanjut. …..lbh baik.fikir bab suami Dan anak

    0

    0
    • Anonymous says:

      aah patut pompuan melayu dah berumur , kene menggeleber busoook masam sakai selebet ajet ajet alim caci org sana sini mcm xde life , pastu life kusam dull , xhappening mcm zombie ,and then miserable pasal laki xhengen nk dekat . jijiekkss

      0

      0
  14. HerLadyShip says:

    yg aku kerap dengar….
    salah satu sebab kenapa doa kita tidak di kabulkan..
    ia dari sumber yg tidak baik….
    tidak menunding jari pd sesiapa pun..
    Unt aku, kau dan kita
    Fikir2kan lah……

    0

    0
  15. kamal says:

    sejakpakai tudung makin menggedik
    kt ig asyik selfie je
    dah-dah la tu
    tu la masa muda xnak enjoy skrg dh tua baru nk menggedik…..opssssss

    0

    0
    • KeishaAmira says:

      aku tak nmpk pon apa yg gediknya dato ct nari kt atas stage tu.. bukannya dia tergelak2 pegang2 laki tu.. menari je pon kau kata gedik, nmpk sgt kau tak tau apa sbenarnya gedik

      0

      0
      • kamal says:

        aku ckp kt IG yg nmpak dia menggedik
        ko tgk la kt IG dia poyo je……..
        ke ko xde IG atau xtau IG tu ape……
        xtau la aku pd ko xnmpak mggedik maybe ko pun sama jenis mggedik mcm dia

        0

        0
  16. Menari Baik Untuk Jantung says:

    Untuk hiburan.. xnak ckp soal agama… memg aurat tu tetap aurat… jangan terlalu serius sangat hidup tu boleh x? biasalah majlis perkahwinan.. org dl2 ada siap buat joget lambak bagaikan…aku tgk tersenyum sorg2.. mak iti memg pandai menari since dia terjebak dgn irama malaysia dl lagi… **Peace

    0

    0
  17. Anonymous says:

    join the crowd salah..tak join pun salah…! ni lah harga yg perlu dibyr oleh manusia yg bergelar artis! dan mulut orang….bukan mulut tempayan yg boleh ditutup..ckp lah selagi boleh..tulis la selagi mampu..! bab aurat, amal ibadah dsb tu adalah antara dia dan Allah swt..korg yg komen lbh2 ni dpt pahala dan redha Allah ke? ckp lah elok2..komen la elok2..nasihat elok2…bole ke idok?

    0

    0
  18. lily says:

    comel

    0

    0
  19. Dhia says:

    Bila dato ct je mesti ramai back up walaupun salah. Kalau artis lain dah lama kene hentam. Ramai peminat tegar dato ct ni

    0

    0
    • Anonymous says:

      kannnnn… sumer tak bleh nak terima teguran.. kalo dah nama perempuan tu, tak kira laa artis ke tak.. agak2 la tingkah laku.. sedih dengan orang skang ni.. suka2 je kata.. itu ok, ini tak pe asal pakai tudung.. asalkan artis.. ko dah kenapa? sekolah tak abis kottttt

      0

      0
  20. Seri says:

    Eleh.. Semua bajet baik je.. Oklah siti menari walaupon pakai tudung.. Die meraikan kawan die yg dah kahwin.. Macamlah korang dulu tak pernah menari erobik masa zaman sekolah.. Pakai tudung jugak..

    0

    0
    • ct sendu says:

      kau dah kenapa.. aerobik zaman sekolah beza dgn time da tua bangka.. haram tetap harap…

      0

      0
      • Seri says:

        Oh yang dah tua bangka haram.. Yg muda joget2 erobik tak haram? Dok pehe kawe.. Yang muda la bahaya.. Kulit cantik, pinggang ramping, tak gendut.. Tak ke bahaya..
        Orang tua bukannye dapat exercise slalu mcm murid skolah.. Skali sekala keluar peluh.. Makin tua ni makin banyak penyakit.. Kena la kluar tenaga sikit.. Ct skrg dgn masa anak dara dah jauh beza pon..

        0

        0
  21. Anonymous says:

    Betul ke siti ni bau masam?

    0

    0
  22. Yekeni says:

    Utama sekali, i tak minat siti. So, my post ni bukan menyokong siti.

    Cuma my dua sen, inilah ke penyebab kenapa wanita melayu bila dah kahwin, berumur sikit jadi macam tong, tempayan, debab, kulit muka gelebeh dan sebagainya?

    Umur lewat 30an atau awal 40an dah dikata tua? Mungkinkan bila hati kata tua, badan dan muka pun ikut tua? Bila dah 30an keatas, dah ada anak, tak perlu menjaga penampilan diri? Patutlah lelaki melayu banyak ada skandal.

    Umur i 40an. Size badan sama mcm zaman remaja. Tak ubah berat badan. Anak dah masuk umur 18 tahun. Bila keluar dgn laki, laki masih berkepit sebab bini masih mcm dulu, jeleslah tu kalau ada orang tengok.

    Kena ingat, lelaki ni jiwa muda. Tu sebab suka cari yg muda. Jadi kita bini ni perlu berjiwa muda dan melayan laki mcm perempuan muda. Kalau dah asyik ingat kita ni dah tua, abislah segala anggota, muka semua jadi tua. Laki pun pergilah cari yg muda.

    Janganlah bila dah berumur, badan jadi tong, muka jadi mcm papan pemotong daging, mulut jadi sampah. Mengata orang aje. Bila kita kerap mengata orang, hati jadi buruk. Aura hati buruk tu terserlah di muka. Muka pun jadi buruk. Laki pun cari lain. Sigh…. Wanita melayu…. Jaga lah sikit penampilan fisikal dan juga elegance… Tak elegant lah bila mulut sampah… Cuba perhatikan muka orang bila tengah mengutuk or mengumpat seseorang…. Buruk kan?

    0

    0
    • Anonymous says:

      owhhh aku paham.. bila dah jaga badan.. jaga penampilan.. elegant.. kena menari la depan khalayak ramai? camtu ke maksudnya? lol!

      0

      0
      • Yekeni says:

        I takde sebut pun pasal menari di khalayak ramai atau pakai ketat, atau tutup rambut tapi aurat lain bukak. I pun tak minat siti. Hipokrit no 1.

        I cuma cakap perempuan melayu, bila dah berumur, dia ingat dia dah tua, dah tak payah jaga penampilan diri, badan dan rupa. Bila dah ada laki, dia ingat dah confirmlah akan sampai bila2.

        Tak perlu berpakaian ketat sexy atau perangai gedik untuk kelihatan anggun dan cantik dimata suami. Ada satu perempuan ni, umur seakan i. Satu hari nampak i jalan dgn anak i dan ibu i, dia tanya ibu i samada i dah kawin. Dia ingat anak i tu boyfriend i. Dia pulak nampak macam sebaya ibu i. Ibu i pun awet muda. So, semua wanita boleh kelihatan muda jika pandai jaga diri. Kalau dah asyik ingat dah tua dah tua. Hah nampaklah lebih tua dari laki. Umur baru 30an 40an dah dikatakan nenek lah itulah inilah… Sebab kebanyakkannya bila umur 40an aje dah macam nenek ke? Itu pasal mcm bila ada wanita yg masih kelihatan muda dorang rasa macam satu kelainan gitu eh?

        Anyways, siti belum ada anak tapi badan mcm dah beranak tiga. Che ta beranak 3 tapi badan mcm beranak 1. See the difference?

        Dua2 i tak minat, cuma bagi comparison aje.

        0

        0
      • Anonymous says:

        haha ape ke hel ko ni xpaham maksud Yekeni, adakah dia mention jaga penampilan perlu nak mnari depan org haha yes apa Yekeni komen tu betul, I sokong sbb I pun camtu gak, jaga pnampilan sentiasa

        0

        0
    • Anonymous says:

      I like ur comment Yekeni

      0

      0
    • Anonymous says:

      yang aku paham si yekeni ni nak promote diri sendiri.. tu je.. mcm takde kena mengena komen beliau..

      0

      0
      • Yekeni says:

        Nak promote pada siapa? Suami you?

        Cuma observation aje… Wanita2 melayu ni yg suami2 cari lain. Kesian betul. Jangan defensive sangat. Jadikan insipirasi. Itu rahsia kejayaan.

        Orang2 yg berjaya selalu bersikap positif. Mereka jadikan inspirasi segala apa yg mereka lihat dan dengar. Take it as constructive critism.

        Yg untung siapa? Diri sendirikan? Jaga penampilan, badan lebih sihat sebab tak debab. Tenaga pun ada sebab badan tak berat. Suami pun happy. Diri sendiri lagi happy.

        Just in case suami still cari lain, you still ada rupa dan badan untuk cari lain. Taklah jadi macam kehilangan arah tujuan gitu.

        0

        0
  23. GOLD says:

    AKU RASA YG DUK COMMENT TAK SUKA NI JELES JE SEBENARNYA… TU MAJLIS KAWAN DIA, BIAQ PI LA DEPA NK NARI KA APA, CUBA KALAU MAJLIS KWN KO, AGAKNYA KO MENARI SPIN BERPUSING ALAM TAK INGAT DUNIA DAH KOT. YG DUK COMMENT MULUT CAM PUAKA TASIK BIRU TU, MEMANG SESWAI JE DGN MUKA KORG. MUKA NGAN MULUT MMG SESWAIII SGT. KESIAN!

    0

    0
  24. Anonymous says:

    kalau tegur hal bertentangan dengan kehendak dan ajaran agama islam je digelar bermulut sampah la longkang la.. hanya sbb dia artis ke korang beriya nak menegakkan apa dia buat tu betul.. sedih la korang ni..

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan , pasal tau sgt , kalau ko lawa mcm siti , kaya murah rejeki mcm siti mesti ko xde mase nk masok blog gosip smata mata nk mencerca org ajet ajet ostajah jadians kan ? xleh ko tgok org tu hepi hepi je ? bukan joget bogel pole dancing pon

      beriye menerakakan org mcm diri tu tuhan aje , at least die bina masjid , derma sana sini juta juta , ngkorang habuk pon tarak mencerca je keje

      0

      0
      • Anonymous says:

        betul la apa dia cakap tu.. tayah nak agungkan retis sangat la, yang bantu ko esok untuk dapat syafaat pun Nabi Muhammad saw.. bukan orglain pun.. bosan kalo cakap ngan fanatik nih.. tak boleh terima teguran, beza tegur dengan cerca pun tak tahu.. sick!

        0

        0
        • Anonymous says:

          nak tegur ,pegila inbox die ke pi depan umah dia buh kain rentang , ni beriye nk tegur kt blog gosip , ajet maksom.

          0

          0
        • Anonymous says:

          tegur biar sampai depan2 , ni takat melalak kt blog gosip dah kire mencerca la vodo .

          Nabi pun xde bergosip2 tingkap bagai , terus pegi tegur elok2je empunya diri .. korg menegur mcm serbia , kalah maksom

          0

          0
        • Anonymous says:

          ko plak cam ape? ajet bagus..??? retis je pun.. muahahaha tayah nak sentap sangat bila org komen retis kesayangan ko tuhhhh.. ilek sudeyyyy

          0

          0
        • Dhia says:

          Kalau tegur terang2 bolehlaaaa sebab dia mendedahkan perkara ni terang2..bila public figure buat dia akan influence ramai org jadi bila ade teguran begini persepsi yg dipengaruhi tu pun dapat dibetulkan..lainla if buat dosa diam2 bukan di mata public then kita mmg kene tegur diam2 juga..sbb dia pun x influence sapa2 hanya diri dia…skarang ramai salah pakai konsep tegur diam2 tu..kene faham dulu

          0

          0
        • Anonymous says:

          eh poyo nye korang sume ni , abeh tu slama ni die perform konsert melalak nari nari cindai ade joget2 bagai xnk plak korg hauk cukop cukop ??

          namo pun performer , penyanyi .

          pastu sok jgn lupa, haromkn anak anak join dikir barat zapin ala canggung sume , jgn jd hipokrit !!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          ni bukan sbb fanatik atau x…tp pelik, knp sebelum2 ni xde pulak korg nk bash dia…knp mesti time artikel ni kluar baru korg nk hentam ct…bagi aq la, dia x kacau org pon…kalau dia salah pon, dia akn mntk ampun dgn tuhan…yg korg tukang kutuk dia ni, nk mntk ampun bukan dgn tuhan je….korg kne mntk maaf dgn dia sekali…bagi aq laa, blog ni sekadar hiburan semata-mata…xyah laa nk anggap serius sgt…klau dh smua bnda xleh buat…baik dduk dlm gua je…kang klau event tu x meriah, korg kutuk majlis prkahwinan paling hambar pulak…mmg keje x puas hati kt org je….

          0

          0
  25. Anonymous says:

    aku pernah g kenduri org arab kahwin, mmg wajib ada tarian atau belly dancing lagi teruk dr yg ini, so what?

    0

    0
    • Anonymous says:

      nnt kenduri ko kawen, ikotla cam org arab tu.. ko kan tak kesahhhhh..

      0

      0
    • Maryah says:

      Aku pun pernah hadir kat Jeddah. Fuyyoooh…bila abaya di buka dalam dewan, macam Ratu Dunia masing2! Tak tau lah khenduri Arab mana yg ko pergi, tapi di Riyadh dioang tak campur lelaki pompuan…

      0

      0
  26. Anonymous says:

    benda laa korang ni…ni bukan 1st time ct berjoget…dh lama dh dia brjoget smnjak lagu cindai lagi…bodoh nyer yg tukang2 bash ni, klau nk bash ct baik korg bash dri awal lgi…knp skrg bru nk bash dia??? klau korg rse korg akn dpt dosa, jgn laa korg tgk…p ttup laptop, fon, komputer n tablet korg tu…g duduk dapur senyap2…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    selamat mgumpat semua hehe

    0

    0
  28. Uncle Bob says:

    Yang sebenarnya…ramai ‘Ustaz/Ustazah’ jelmaan yg m’ngutuk kat sini lah yang asyik klik ‘repeat’ berkali kali sebab tak puas puas tengok Tok Ti gelek, kan? Aku tau lah mentality korang sume! Lepas puas tengok..hah kutuk pulak puas2! Puii!

    0

    0
  29. Anonymous says:

    menyalak la korang.. haha yg betul kata dia betul yg salah pun kata dia betul.. at the end, eh.. PA mak iti, cikroziesangdewi tlg take note ek benda ni.. supaya tak jadi lagi di mana mana majlis.. hahahahaha

    0

    0
  30. si kecik says:

    Em..xsesuai mak Iti..den yg nengok ni segan

    0

    0
  31. Anonymous says:

    ct gemok! girdle satu badan ..booooo

    0

    0
  32. missdot says:

    selalu nampak pakai tudung mcm ala ala paderi kristian..entahlah..by te way bonus atau simpanan TH dah keluar ke heheheheheh..

    0

    0
  33. salmah says:

    ctot nampak gemok lah. skrg badan dia mcm di pam2
    tok misai tak bising ke ctot dah gemok
    mcm berat je hahahaha

    0

    0