Written by Bella | June 9th, 2016

Umum mengetahui Ajak Shiro merupakan seorang suami dan bapa yang cukup penyayang dan bersempena dengan ulangtahun perkahwinannya beberapa hari lepas, isterinya Afifah telah membuat satu kejutan buat suami tercinta.

Alangkah terkejutnya Ajak apabila membuka bonet keretanyaร‚ย  dan melihat hadiah yang diberikan oleh isterinya iaitu sepasang kasut Air Jordan.

Malah, Afifah juga turut memuat naik video reaksi terkejut Ajak beserta ucapan sweet di akaun Instagram miliknya.

Terima kasih ibu… Xsangka dalam sibuk2 dia sempat juga buat kita peranjat suh amek brg dalam bonet.. Rupanya dapat kashut๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #Repost @afifahamin (via @repostapp) ใƒปใƒปใƒป Kadang-kadang kita tidak perlu harap dia akan ingat tapi kita buat apa yang akan dia ingat kat kita..๐Ÿ˜‰ Bohonglah dalam rumahtangga tiada pasang surutnya.. Bohonglah dalam rumahtangga sweet selalu… Selama baba menjadi Ajakshiro.. Orang kenal baba sebagai Ajakshiro, Tapi,ibu kenal baba sebagai Hanaffi Razak.. Susah senang bersama.. Siapa kata baba Romantik? Siapa kata baba Sweet? Siapa kata baba Best? Romantikkah dia…jika setiap ulangtahun perkahwinan dia akan memberi 77 kuntum bunga walaupun ibu marah kerana membazir. Sweetkah dia…jika setiap kali ibu makan udang dan ketam,ibu tidak pernah kopek sendiri bila dia ada. Bestkah dia…jika setiap kali rindukan anak2 dan ibunya,dia tidak mahu dengar suara dalam phone sebab takut makin rindukan mereka. Itu bukan Romantik… Itu bukan Sweet… Itu bukan Best… Tapi itu adalah DIA. Terima kasih baba sebab menjadi suami ibu dan baba kepada anak2 kita, Semoga Allah jodohkan kita berdua selamanya.. Biasalah,lantai tidak selalu rata.. tapi, kita tetap menari bersama.. Jodoh, Pertemuan, Ajal dan Maut rahsia Allah, Ibu sebagai isteri tugas ibu menjaga baba, menjaga maruah baba, menjaga harta baba dan menjadi isteri yang soleha mentaati suami, menyenangkan hati suami dan menjalankan tugas isteri sebaiknya.. Yang lain, kerja Allah… Apapun Selamat Ulangtahun yang ke-7 sayang…๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Terima kasih sayang sebab manjakan ibu sampai ibu mengada2๐Ÿ˜…. Ibu tidak mahu apa-apa daripada baba tapi ibu nak buat apa-apa yang terbaik untuk baba.. Tapi kalau baba nak bagi apa-apa, kira bonus lah hehehehe๐Ÿ˜‰ Daripada isterimu, AFIFAH AMIN since 1999 until Jannah…Amin… @ajakshiro

A post shared by Ajakshiro (@ajakshiro) on

 

Wah, bukan main sweet lagikan Ajak Shiro dengan isterinya. Kami doakan perkahwinan mereka berdua kekal sehingga jannah!

Sumber Berita : Astro Gempak

11 responses to (VIDEO) Bila Ajak Shiro Terkejut Terima Hadiah Ulangtahun Perkahwinan Daripada Isteri

  1. intan kembong says:

    romantiknya..alhamdulillah..semoga bahagia selamanya

    0

    0
    • minah jambu say no to DRUG says:

      jangan nak jiwa jiwa sangat lah eeeeeee meluat betol minah jambu baca bini dia punye kate2 untok laki dia si ajak ni huh !! macm la dia sorang jaga n sayang laki huh ! lov u ajakkk emmuah hahahaha..

      0

      0
  2. Adam Levine says:

    macam bangang, 2 kali duk sebut happy anniversary . . . kaya wooo velfire

    0

    0
    • Shhh says:

      sekali jdi juara raja lawak..dh berapa ratus ribu dia menang, masuk super spontan tk jdi juara tpi da gak hadiah saguhati berapa ribu dia dpt, pastu masuk MLM 3 kali berapa kali dia menang..walaupun bukan juara..berapa ribu dia menang..zizan, johan, nabil, jep, shuib..smua kaya2..rezeki dorg kan

      0

      0
  3. Anonymous says:

    bleh buat idol nie…swet tahap ptong kaki oOOoo!!

    0

    0
  4. FC says:

    Hubby looked truly happy! Surprise yang menjadi, good job to wifey! :)

    0

    0
  5. Red Ruby says:

    semak aku tengok jenis laki bini letak wishes panjang lebor kat social media..
    siap panjatkan doa segala..
    citer hal2 romantik ko laki bini kat semua orang..
    dah takde adab ke zaman sekarang nie?
    semua benda ko nak londehkan bagi semua orang tahu?

    0

    0
  6. Saje nak tahu says:

    Brp harga kasut tu..sape tau..??? Nak tau jgak…

    0

    0
  7. nonah cantik says:

    bila dah kaya otometik pakaian bini pun jd singkat..ketat sana sini..dulu ok je aku tengok..cikgu pakai pakaian mcm ni…malu ooii..ke takot ajak carik lain?sehabis boleh nak tayang body..

    0

    0