Written by AbangNara | April 17th, 2013

Awie dan Wings bakal menggegarkan Istana Budaya pada 26,27,28 dan 30 April 2013 ini. Adakah anda sudah membeli tiket? Dengar cerita, tiket sudah hampir habis dijual sepenuhnya. Memang penangan Wings masih hebat dan mantap sehingga ke hari ini.

wings awie

Baru-baru ini Abang Nara sempat menemuramah Awie selaku vokalis Wings untuk mengetahui tentang persediaan dan harapannya terhadap konsert kali ini. Untuk makluman, ini adalah kali kedua Wings beraksi di Istana Budaya.

Good luck buat Awie dan Wings. Kepada peminat kipas susah nak mati Wings, anda boleh dapatkan tiket konsert ini di laman web Ticket2u.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 responses to (VIDEO)Awie Tak Sabar Gegarkan Istana Budaya Bersama Wings

  1. ct oliza says:

    first!!!

    0

    0
  2. Anonymous says:

    first

    0

    0
  3. ct oliza says:

    first!!!……….

    0

    0
  4. bedah tong gas says:

    bedah hempuk sorg2 dengan tong gas yg nk ngaku first ni..ptuiihhh..

    0

    0
  5. nn says:

    booooo

    0

    0
    • Anonymous says:

      x ingin lnsg nak tgk,awie artis yg bawa pengaruh buruk utk remaja2 terutama yg beragama islam…buka kelab mlm merosakan ank2 muda,blah lah lu awie…

      0

      0
      • anon si hipokrit says:

        kau dah tengok pun…hipokrit…semua nak dipolitik kan…kalau nak buat jahat, kat mana2 pun bleh…poyo!!!

        0

        0
        • anon si hipokrit yg sengal says:

          ni mesti awie yg komen..kahkahkah….x boleh terima kenyataan….

          0

          0
        • Anonymous says:

          ntah apa2 anon si hipokrit ni,apa kena mengena komen x suke awie sbb dia bk kelab mlm ngan politik pula????jauh bnr simpang komen ko tu…lain kali kalo nk komen ko yg jgn msk kan perkataan politik tu…ayoooooooooo…………………

          0

          0
  6. XYZ says:

    Boikot Awie & kelab malam

    0

    0
    • abc says:

      boykot le…bukan engko yg bagi mkn kat dia….b.odoh

      0

      0
      • ABC NGOK says:

        bodoh abc ni,kalau xde peminat beli cd dia,tgk kensert dia dia pun blm tentu boleh kaya smpi boleh buka kelab mlm…ada fhm ker?????

        0

        0
  7. myazara says:

    I LUV AWIE…….!!!!!!

    0

    0
  8. Fish Fairuz says:

    Awie , baek ko jual arak2 ko yg haram jadah tu la…. ko ingt ramai sgt ke pmnat ko lepas ko jual menatang haram tu?

    0

    0
  9. hasni Io says:

    Sayap WINGS masih tough. All the best broS. Cayalah ! Tak ditelan arus globalisasi :)

    0

    0
  10. ahmad dani says:

    Sudah lah awie ooiiiiii. Istana budaya tidak lagi Punya taraf tinggi. Jadinya semua org buleh pakai itu tempat.

    0

    0