Written by Bella | November 27th, 2016

Sejak bergandingan didalam drama Suri Hati Mr. Pilot,  Neelofa dan Fattah Amin tidak dinafikan mempunyai hubungan yang agak rapat. Namun, seperti biasa pasti kedua-duanya menafikan sedang bercinta.

Namun,tindakan Neelofa baru-baru ini yang menemani Fattah bermain futsal telah menghangatkan lagi gosip percintaan mereka berdua.

Menurut portal Astro Gempak, rakan baik Neelofa iaitu Rosix seorang pereka fesyen sempat merakam detik-detik manis serta mesra mereka berdua melalui Instagram Stories.

Antara aksi yang sempat dirakam ialah ketika Neelofa memberikan air kepada Fattah yang kepenatan bermain futsal. Ewah, konfirm hilang penat Fattah kan bila ada wanita jelita siap sedia bagi air..Hehe..Saja hendak bermanja dengan Neelofa ke?

Sememangnya apabila video berkenaan tersebar, makin ramai peminat yang mengharapkan mereka berdua benar-benar bercinta dan siapa tahu boleh ke jinjang pelamin kalau ada jodoh.

Jika benar ada perasaan cinta antara Neelofa dan Fattah kami pasti satu hari nanti mereka akan menjelaskan perkara sebenar bila tiba masa yang sesuai. Mungkin mereka berdua masih dalam fasa untuk mengenali hati budi masing-masing. Kalau ada jodoh tidak kemana.

Sumber Berita : Astro Gempak

32 responses to (VIDEO) Aksi Neelofa Temankan Fattah Amin Main Futsal Curi Perhatian Peminat

  1. minah latoya mulot longkang vazzzz says:

    Sume ni gimik je. Fattah ni bisexual lebih pada gay. Aku tau la haha
    Neelofa plak x taste patah ni. Neelofa suka yg kaya raya je.
    Sekian. Jangan hentam aku haha

    9

    10
    • minah jambu tengah tngok GV best says:

      menyampah tengok nora bawak lagu dia sendiri ..nasib baik dia bawak lagu dia sikit aje …huh !!

      6

      1
      • Anonymous says:

        kau pergi kecam ameng yang bakal bawak bukan satu tapi DUA lagu sendiri kat FINAL GV best ko tu….

        0

        0
    • sitisydney says:

      DATUK CHONG WEI KITA TAK BOLEH MENANGKAN GOLD OLYMPIC TAPI KITA BOLEH UNDI FAIZ SUBRI UNTUK MENANG FIFA PUSKAS AWARD. GO TO FIFA PUSKAS SCROLL DOWN, UNDI FAIZ. 5 SAAT SIAP. 1 PHONE 1UNDI. AMBIK JE TELEPON, LAPTOP NENEK, ATOK, BANGLA DAN UNDI. TUTUP 1.12.2016. TOLONGLAH VIRALKAN LETAK FACEBOOK. (Akak tak kenal pun si faiz ni tapi terbaca kat paper Australia, tumpang happy)

      8

      0
    • bbycumil says:

      kalau betul korang berjodoh, untunglah fattah tu dpt perempuan kaya lagi cantik lagi bijak…cuma nk nasihat sikit kt lofa tu jgn gedik sgt..x classy la gedik2 dgn laki..

      10

      0
  2. entoh ler nakk says:

    pegi mampos

    9

    2
  3. Anonymous says:

    Tak heran,dulu siti masa bujang temankan aku dating lagi,walaupun aku org biasa je,tapi bukan siti nohaliza cuma siti sifir je.

    29

    1
  4. Mia says:

    Sama cantik.. sama padan.. :-)

    12

    3
  5. mystery says:

    Sbenarnya d’ orng ni brcnta ke????

    1

    1
  6. Anonymous says:

    Jgn memalukan diri patah. Lopak tu tunggu yg kaya raya mcm bapa tirinya. Ikut gaya emak dan kakaknya try lelski sana sini

    1

    16
  7. noon says:

    honestly…..makin bosan tengok them both…
    mcm paksa diri semata nak lakukan produk masing2.
    futsal ni sebab fattah dah jadi endorser untuk nike and also gshock….so u will also see drama lofah putting on fattah’s watch other then her bored expression tgk game yg dia x minat. after lofah’s appearance kat game fattah now its fattah’s turn to appear at lofah’s launching of tudung warda pulak. so merata tempat lah si fattah ni ikut lofah mcm lembu kena tarik.
    goshhhh……milking it for all its worth ye….
    kesian fans…..lofattah ni duk gelak kat u all behind their backs.

    46

    3
  8. Anonymous says:

    guna selagi boleh lahhhhhh…….lol

    3

    1
  9. Anonymous says:

    lofah geram tengok body fattah jer……his brains…yaaa not so much….hehe

    6

    3
  10. suri hati mr pencen says:

    hahaha… ayat org dengki.
    biar la dorang, kan masani dlm fasa mngenali hati budi masing2 b4 teruskan ke fasa yg lebih bahagia. tak baik tuduh fattah tu gay. doa kan yg baik2 jer…

    patut org2 muda contohi fattah n nelofa mcm mna nak aktif dlm.bidang bisnes…
    bukan lemparkan fitnah. dorang pun tak
    pernah susahkan org lain.
    eloklah berbaik sangka dari menambah dosa.

    semoga fattah n neelofa ada jodoh… Amin

    40

    0
    • Anonymous says:

      nak mengenali antara satu sama lain ?
      nak kenal pi lah dating berdua saja…gi rumah jumpa keluarga masing2….low profile jer lah…..apahal gi launching promote produk sana sini…selfie memanjang….pastu upah orang ambik pic them both and viralkan sendiri…..adoiiii……sick lah these people.

      0

      9
  11. minah jambu tengah tngok GV best says:

    semoga ada jodoh dorang berdua…tengok macm ada jodoh aje…lov u nlofaaa….

    13

    0
  12. Kak Jemah says:

    Aduh… jelesnya I. Untung la dapat Fattah. kalau i dapat fattah memang tak pandang lain!!! moga kalian bahagia!

    12

    0
  13. Anonymous says:

    bercinta ke

    1

    1
  14. Kiah pekasam says:

    Ok la tu.. Gunakan each other utk buat duit. Macam beyonce n jay z…kalau brandkan lofattah tu pon ramai yg gile nak beli.. Baik korg kaut selagi tengah up ni.. X kesah la betol ke idok becintenye..work smart!

    15

    0
  15. NEELOFA says:

    BETTER MINAT NEELOFA DARIPADA CHETA BIMBO… CEPAT2 KAHWIN NEELOFA AND FATAH…SEPADAN..SINGLE..APA LAGI NAK TUNGGU …

    19

    0
  16. Anonymous says:

    Drama tak

    1

    5
  17. Anonymous says:

    ini btol2 bukan Cobaaannnn

    2

    0
  18. Anonymous says:

    dajjal dah hampir keluar, marilah kita amalkan al khafi.. tidak sahaja di hari jumaat, malahan setiap hari supaya lidah kita tidak kelu bila berdepan dengannya.. ayuh!

    8

    0
  19. Patah sayap says:

    Wow…fattah. Mmg nampak lofa tu taste fattah…habistu sherry dulu bln lg taste Fattah ye…sherry hanya utk main2 je. Well dh Bkn Jodoh dgn sherry Kan. Lofa saya suka.. Tp fattah ….ermm mengharapkan rupa je. Bila berckp tu kdg2 annoying juga dgr

    0

    11
  20. Anonymous says:

    Sama cantik.. Sama padan

    7

    0
  21. Anonymous says:

    fattah minum air ja banyak….banjir la loofar

    1

    0
  22. loofatah says:

    apa nyer ni….minum air ja banyak…banjir la loofar …

    0

    0
  23. modernmum4 says:

    tak kisah le bercinta ke idok
    tp mcm lofa & fattah tak berapa ngam la..
    tapi kalau dah jodoh x kemana

    0

    0
  24. ee, klu haters tu x pyah la nak mnyibuk hal org . ni x , duk kutuk org je , mcm la korg ni ada krjya sngt ! jeles la tu dngn hdup org lain , tau la korg ni bukn artis & stakt artis kmpung yg suka mnyibuk ni tak payh la ye . klu tak suka tk payh la nak komen prkara yg tak betul . itu la sift org pling bodoh, tak suka tpi tngok, bca dan komen jg . hakkkktuuiii btul lh smph mcm korg ni .
    fattah ngan neelofa ok ape .

    2

    0
  25. awwww swetnye lofa dan fattah ni …. harp² ade JODOH . aaamin .. ????

    1

    0
  26. Anonymous says:

    Maybe aku tak petnah bercinta tp aku tak paham kenapa ada jugak org perempuan suka teman g main futsal.
    Aku suka tgok lofa tp aku rasa mcm fattah ni tak ikhlas. Hmmm. Semoga bahagia lah kalau betul

    0

    0