Written by AbangNara | November 22nd, 2012

Sekali tengok, Anuar Zain dan Nora Danish ini seperti pinang dibelah dua. Muka pun ada iras-iras. Anuar Zain turut mengakui yang Nora Danish ada mempunyai ciri-ciri wanita idamannya. Jodoh mungkin?

anuar zain dan nora danish

Yang terbaru, Nora Danish telah tampil di dalam video klip Ajari Aku nyanyian Anuar Zain. Tidak perlu diperkatakan lagi betapa comel dan hebatnya lakonan Nora Danish di dalam video klip ini. Memang sesuai sangat-sangat.

Mana tahu suatu hari nanti Anuar Zain dan Nora Danish akan bercinta. Kedua-duanya pun tengah single mingle. Kebarangkalian perkara ini untuk berlaku memang ada. Sama-samalah kita nantikan. Hehehe.

P.S: Blackberry 10 L Series tersebar.

77 responses to (VIDEO)Ajari Aku Nyanyian Anuar Zain Tampilkan Nora Danish

  1. Zara says:

    Comelnya diaowg nie, muka pun ada iras,, ada jodoh kot…
    hee :)

    0

    0
    • kamariah says:

      MMG SEPADAN…..MCM PINANG DEBELAH2…..KLU BTL LA DEPA NI ADE HUBUNGAN SELEPAS NI BAGUSNYE….

      0

      0
      • Kak Melah says:

        VIDEO KLIP CANTIK TAPI LAGU NI TAK BEST…TAK BOLEH LAWAN SEDETIK LEBIH !!!!

        2 out of 5* Stars

        0

        0
        • Kiah Propahanjeng says:

          alamak, kalo betul la diorng ni berdua, kiah mmg kesian sgt kt si nora tu.. al maklum la si anuar ni kan err….tuutttttt… eh, kiah terover pulak.. jagew2 ade mate yg memerhatieyy..

          korang nk biskut?? hiks

          0

          0
        • ropiah says:

          salam..saya menghadapi masalah muka menggeleber akibat penurunan berat badan mendadak..ada sapa2 tau di mana rawatan untuk “firm” kan muka..naik kan kulit anjalkan kulit muka???please..bantu *not joking*

          0

          0
        • Wala wala says:

          kak kiah, tuuttttt tu ape nye? gay eh??

          0

          0
        • Manusia says:

          Aku lagi suka lagu ni versi asal.. Yg ni mcm meleret2 sgt laa.. Sorry to say ye.. Korang search “Adrian Martadinata – Ajari Aku”.. Selamat Mendengar.. :)

          0

          0
      • Olga says:

        Anuar Zain ni bukan GAY ke? terangsang pulak ek dia kt ND.. setahu aku dia terangsang tgok jantan2 je…

        0

        0
      • Kbaye says:

        lagu ni tak sedap..sorry to say!

        0

        0
    • sunshine says:

      comel sgt!! mmg padan kalau diaorang berdua, dri dulu pikir, perempuan yang macamane la yg sesuai dgn anuar zain ni…
      sib baik dlm vidoe clip ni ND x meninggal, kalau x sedih …huhuhu

      0

      0
    • haha says:

      comel.. :)

      0

      0
    • Kak Cham Kuat Gosip & Tido says:

      dulu kak cham minat dgn bang nuar ni..tp makin lama makin x minat.. dia nampak sesuatu! x maskulin utk kak cham! kak cham minat lelaki maskulin mcm Adiputra!

      0

      0
      • anonymous says:

        oi k.cham,sedar la diri sikit..kamu igt kamu hot,yg anuar zain nka kan kamu

        0

        0
      • roxannacash says:

        kak cham ni feminin ke? mcm2 kak cham nak, ada pulak yg up kak cham…ish2 mesti guru tadika jugak ni banyak x tuk berhayal…sorry down from me kak…

        0

        0
  2. Anonymous says:

    like sgt….semoga beliau dipertemukan jodoh..aminnn..;)

    0

    0
    • ropiah says:

      salam..saya menghadapi masalah muka menggeleber akibat penurunan berat badan mendadak..ada sapa2 tau di mana rawatan untuk “firm” kan muka..naik kan kulit anjalkan kulit muka???please..bantu *not joking

      0

      0
      • Virgo Gurlz Laser says:

        nokz.. kau muka geleber? buat senaman muka nokz. uuuu aaaa uuuu aaaa.. gitu…setiap pagi.. then letak putih telur.. eh nokz.. ko share la mcm ner ko ley turun mendadak?? walaweyh……… nk thu ah~~ share is caring an…

        0

        0
        • ropiah says:

          itu cara leceh dan..errr..maksu saya, mcm ada slimming centre ke…atau doktor2 terpilih kee.. :( rahsia kuruss ialah ubat kurus lah :P

          0

          0
      • roxannacash says:

        mmm kesianye kak kenapa masukan sini, tempat kaki kutuk cik kak…betul ni no joke ke? tahniah lose weight yeh!!!…tapi saya rasa takde product yg legit boleh bantu unless cik kak gi skin centre, atau cari pakar dermatology tulin? smua tu kena pakai duit, klau ikut pertua foc bangun sblum subuh, ambik air embun kat daun baca selawat sapukan tapi blum tau kesagihan nye kak…:) I think klau teruk mungkin plastic surgery…selamat kak.

        0

        0
  3. akila says:

    nora danish ade iras sikit cm song ji hyo..

    0

    0
  4. Cik Naj says:

    terbaek lah dari anuar zain.
    Nora Danish i loveeee youuu!!!!!

    0

    0
  5. i am nikon says:

    comel la..but,how about zizan yg harituu ber’papa and mama’ tu?dgn anuar zain pun ok gak.sama padan..video nih best ! peaceeeeeeeeee :)

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kalau mereka ada jodoh.. hope nora danish akn tmpil lebeh baik bersama anuar zain… =)

    0

    0
  7. i am nikon says:

    comel and sama padan..but,how about zizan yg hari tu ber”papa mama” ? hahah.whateverla..klau dgn anuar pun okk..video nih best ! k peaceeeeeeee :)

    0

    0
  8. si tulip says:

    Lama dah solo.,eloklah masing2 fikir calon yg sesuai..:DD

    0

    0
  9. sotong says:

    camne nak couple kalu mamat ni gay..ewww

    0

    0
  10. ara says:

    hai u olls…cop2..nak buat iklan jap…u olls nak tgk wayang cite the twilight saga-breaking dawn 2?? jom visit blog saya n ikuti langkah selanjutnya….tiket free n dapat popcorn n softdrink lg… jom jom!

    0

    0
  11. nz says:

    sesuai sgt….tibe2 minat nora coz tgk video nie..comel sgt!!!lagu pun best.

    0

    0
  12. roxannacash says:

    sama cantik, i like too…abg anuar ni pun muka baik, peaceful gitu…nd ni memang ayu… mudaha-an ada jodoh, Amin.

    0

    0
  13. No One says:

    sokong klu ND & AZ…
    sepadan…u deserve it ND..
    lgpon sama2 solo kan… raykal dpt bapak baru..weeee

    0

    0
  14. miss wawa says:

    Pak duda ni memang KURANG AJAR ya!!!! Agaknya kau jealous kot sebab Anuar tu lebih handsome dari kau dan Nora pulak Chomel dari muka kau yg HODOH tu!!

    0

    0
    • Ratu minah jambu merah/ biru says:

      kau jangan salah pahammmmmm miss wawaaaaaaaa pak duda ni dia dh lama tk dapat n dh lama dia tk celop jadi dia ni gian lahhhhhhhh pasal dia dh lama tk kenaaaaaaa kau ni macm tk tau aje lah….tu pasal dia tk boleh tengok nora yg seksi tu ngan jantan lainnnnnnnnnnnnn ! anuar pulak hensem bujang lagiiiiiiiiiiiiiiiii nora pulak janda seksa nk mampos mesti lahhhhhh orang2 jantan2 minah2 banyak yg jeles kn dorang dua niiiiiii !!

      0

      0
  15. miss wawa says:

    ND sangat cantik bila dia nk turun tangga..She so Gorgeous!!

    0

    0
  16. lalitha says:

    nora danish cm duduk atas peha anuar zain je

    0

    0
  17. lalitha says:

    nora danish macam duduk atas peha anuar zain

    0

    0
  18. Anonymous says:

    erk..xbaek usolls fintnah my uncle anuar zain k coz die bukan gay tp lum smp jodoh yg sesuai.. nw my uncle dh bunga2 cinta.. dlm ati ade taman hihihi.. syukur alahamdulillah :)

    0

    0
  19. ang mat says:

    ND janda gatal batang… mesti tiap2 hari jolok lubang dgn jari… kesian …

    0

    0
    • Raja minah jambu says:

      kau ni dh kenape cakap nora macm tu ! dia janda gatal ke janda sundal ke kau ape peduli ! diri dia biar lah ! lagi pon dia janda biar lah dia nk mengatal ngan jantan mana pon sape nk marah ! kalau ape 2 terjadi ngan dia termengandong ke pe biar dia lah yg tanggong sendiri kau ape peduli !!!!! lov u noraaaaaaaa …….biar kan ape yg orang nk cakap kn tentang nora ok asal kn nora hepi ngan kehidupan nora sekarang….soal orang sekeliling nora buat bodoh aje lah…

      0

      0
    • Awekbulu says:

      Untung ape Kalau nd hari2 jolok sendiri..Daripada mung hari2 jolok ngan batang penyapu..Maklum lah nafsu kau tahap gajah kan..

      0

      0
      • Ratu minah jambu merah/ biru says:

        Huh ! batang penyapu mungkin longgar bila di jolok kt ang mat ni ….yg bagos jolok dia ngan batang paip baru ok ape kate kau Awekbulu?

        0

        0
  20. Anonymous says:

    Untung ape Kalau nd hari2 jolok sendiri..Daripada mung hari2 jolok ngan batang penyapu..Maklum lah nafsu kau tahap gajah kan..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    I like veri much!!go go nd!!!

    0

    0
  22. ayam says:

    Nora nga zizan lg sepadan.anuar x jantan!kalau kena pukul .mesti lembik.nora danish perlukn laki gagah mcm adiputra

    0

    0
    • Anonymous says:

      heh apa sampai ke adiputra tu..laki orang tu..

      0

      0
      • ayam says:

        Maksud aku.laki yg mmpunyai bdn tegap dan tinggi.itu lh jantan sejati

        0

        0
        • Ratu minah jambu merah/ biru says:

          Elehhhhhhhh lelaki badan tegap tinggi itu memang jadi harapan dn impian pada setiap pompan2 yg jambu2 …tapi selalu nye jantan hensem ni dia pemalas asek nk step hensemmmm je harap kn pompannnnn je yg belanja pasal poket dia kosong tkde duit kalau ada pon coins je untok beli air yg lain jangan harap lahhhhhhhhhhh………..

          0

          0
    • haha says:

      habis zizan ada badan macm adi putra ke =_=”

      0

      0
    • no nit to know says:

      zizan tu gagah sgt kewww

      0

      0
  23. weeee says:

    video ni sgt sweet.. lg2 part nora miming :)

    0

    0
  24. Ropeah Buang says:

    lagu tak sedap…entah aper2

    0

    0
  25. Lagubestbest says:

    Emm.. Anuar Zain nak berpasangan gak, terus puji2 ND lepas buat klip video nih.

    0

    0
  26. RR says:

    sekiranya ditakdirkan mereka berdua bersama kita doakan agar kebahagiaan milik mereka dunia dan akhirat.saling melengkapi dan mencintai antara satu sama lain kekal hingga ke syurga.amin

    0

    0
  27. haters says:

    aku tgk nora ni kalau bergambar dengan jantan, bukan main gedik. lepas gian ke janda hoi?

    0

    0
  28. mak c kina says:

    dua2 aku suke..dua2 single…doakan klu btl dorg ada jodoh…

    0

    0
  29. NK says:

    sweet giler !!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    eeerrrmmmm….apasal hp? nora danish takde cover belakang?

    0

    0
  31. lili says:

    alahai…kesian si Anuar ni ! ko jangan mimpi le si ND ni…tak mau nyer artis lelaki or jantan2 biasa..dia target ‘anak org kenamaan… VVIP aje!!! x kira la hensem mcmmana sekalipun jantan tu kalu bukan dr orang2 kenamaan, hmmm..korang jgn harap ok! berangan jer la…cian!

    0

    0
  32. miss sweet says:

    YaAllah.. sweeeeeet nye dorg nii…sangat manis muka dorang ni…
    Brtuahlaa nora danish kalau bkhwin dgn anuar zain…tgk dorg ni terbayang plk watak2 dlm novel2…sorg cntik manis,sorg handsome….wah….hehe.semoga ada jodoh hendaknya amin..tak perlula kita nak komen yg mgaibkan nora or sesape.,kita bkn kenal hati budi dan perangai dorg pun.,kita xde hak nak menilai ssorg tu.,klau x tahu baik diaaaaaam.,Salam.

    0

    0
  33. […] sumber Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this. This entry was tagged berita, malaysia, panas, sensasi, terbaru. Bookmark the permalink. […]

    0

    0
  34. Anonymous says:

    sila google Hishamudin dan Anuar

    0

    0
  35. Anonymous says:

    SO CUTEEE….kalau la depa dua..alangkah bestnyaaa..mcm hero n heroin..good couple of the yearr 2013,,hehhe

    0

    0
  36. elvas sukarno says:

    lagu yang sangat romantis dan berkesan meski berakhir tragedi….

    0

    0