Written by AbangNara | January 27th, 2014

Pastinya ramai yang ternanti-nanti untuk melihat wajah comel Don Mustofa, anak sulung Ustaz Don Daniyal dan isterinya Husna. Tidak mahu membiarkan peminatnya tertunggu-tunggu, Ustaz Don telah berkongsi gambar pengarang hati jantungnya menerusi akaun Facebooknya. Suka Abang Nara melihat gambar mereka sekeluarga. Memang “one happy family”. Sejuk mata memandang.

gambar anak ustaz don

Ustaz Don juga turut berkongsi beberapa video yang berisi tunjuk ajar, nasihat dan kemudian mencukur rambut anaknya itu sambil bersalawat bersama-sama isteri dan rakan-rakan.

Video Ustaz Don sekeluarga

 

Video Ustaz Don cukur rambut anaknya

Memang sempoi Ustaz Don ini. Diharap lebih banyak video sebegini yang akan dikongsikan oleh Ustaz Don untuk tatapan bakal ibu bapa di luar sana. Tahniah buat Ustaz Don dan isteri sekali lagi atas kehadiran Don Mustofa. Semoga rezeki anda dimurahkan dan kehidupan anda sekeluarga lebih diberkati.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

35 responses to Ustaz Don Daniyal Kongsi Gambar Anaknya, Don Mustofa

  1. Mr Kangkung says:

    Tahniah…..

    0

    0
  2. nuarz says:

    tahniah…

    0

    0
  3. JambuSangat says:

    Tahniah..welcome to the world Don Jr..

    0

    0
  4. nellysa says:

    Happyyyyyyyyy! Peace!

    0

    0
  5. Bodoh takdapt di ajar! says:

    Ustaz paling riak yang aku pernah jumpa!!

    0

    0
    • wan says:

      sesuai la dengan nick name ko tu.. ko bodoh x dpt diajar..

      0

      0
    • Anonymous says:

      berdosanya ko manusia

      0

      0
    • McFlurry says:

      jeles lettew

      0

      0
    • hy says:

      Seriously?
      Tang mana yang ustaz ni riak?
      Mengarut jela yang komen ni pun.

      Berita baik camni pun salah ke diwarwarkan?
      Sorok salah, bagitau salah.
      Amenda la korang ni..
      Plus he is quite well known so surely people will eventually ask for his newborn’s photo.
      So what’s the problem really anyway?
      Deal with it!

      0

      0
    • bodoh tak dpt diajar! says:

      nape ko guna nick orglen? klu brani sgt guna le nick sendirik! helo nara, since ko kan graduate katanyerr studi kat obersea lagi, bleh tak, aku nak mintak tolong ko, bleh tak klu ko limitkan sorang je guna nickname, tak psal2 sukasuki je malaun mana ntah guna nick orglen pastu buat komen bodo piang, tak malu eiiiiiiiiii

      0

      0
      • Aku boleh tolong ajar.. says:

        Sendiri buat..dah malu..sendiri tuduh orang..
        Ingat glamour sangat ke org nak pakai nama ko..
        Orang mcm ko ni mmg compom x dapat di ajar..
        Mak bapak pun x dapat ajar nak respect org ka??
        Kalau ko x nak org pakai nama ko, ko daftar email bodoh..
        Nanti ko dapat avatar sendiri ngan nama pemenant ko tu..
        Pastu xda sapa boleh guna nama ko bodoh..

        0

        0
  6. Dahlia says:

    Bagus nama dia…simple je..tapi meaningful..
    tak yah nama glam2 cam sesetengah artis..

    0

    0
  7. eyka says:

    Alhamdulillah,Tahniah Ustaz Don sekeluarga

    0

    0
  8. nak cuit sikit says:

    untung isteri ustaz Don

    apa yang riaknya…waktu dia beri ceramah aritu aku tengok ok je sempoi je layan semua orang….ni barulah di katakan pasangan ahli syurga dan alim…jangan ada sesetengah tu letak je kain sekeping atas kepala berubah terus sah muka ahli syurga dan alim..please la kalau nak komen pun..tengok gak sejarah kelakuan dengan perangai org yang nak di puji tu…sedangkan Nabi Yunus pun bertasbih tanpa henti bila dia melakukan kesilapan waktu di telan ikan paus…org sekarang segala maksiat buat segala dosa cam takde apa …bertudung je sah ahli syurga..mudah betul nak masuk syurga Allah ..

    0

    0
  9. hmm says:

    aih,..sampai cerita macamni pun kene cemuh dgn masyarakat..aku x tau la berita apa lagi yg rakyat suka baca..ucap syukur sudahla.. x payah merepek mngata orang! x suka kenapa baca..kenapa tengok?!! akai ada?

    0

    0
  10. monyet jadian says:

    ni pun nak jadi hal..kecoh arr….cube ucap yang baik2 je..sengallll

    0

    0
  11. panda yg cute says:

    itula tandanya da makin akhir zaman…yg baik dikutuk n yg sebaliknya dipuja…sedangkn nabi tidak pernah mengutuk org lain yg melakukan kebaikn tp umatnya disebaliknya…renung2kn…peace

    0

    0
  12. minah jambu merah biru says:

    ustaz don memang powerrrrrrrrr !

    0

    0
  13. seed says:

    canteknye isteri ustaz..

    0

    0
  14. Rita Y Smith says:

    Ameen…

    0

    0
  15. anon says:

    Setuju….dah mmg akhir zaman. Seorang ustaz pun nak glamer sampai sebok tunjuk video anak lagi.

    0

    0
  16. diana lempir says:

    ostad, bila nak tambah bini?

    0

    0
  17. hy says:

    Syukur alhamdulillah.
    Tahniah Ustaz Don & isteri…adorable Lil Don Jr. ???????? :)

    0

    0
  18. hy says:

    Syukur alhamdulillah.
    Tahniah Ustaz Don & isteri…adorable Lil Don Jr. ???????? :)

    0

    0
  19. Kemek Suhaiza says:

    Pasni bole ostad tambah bini ngan anak serentak jadi role model kat lelaki luar sana

    0

    0
  20. mimi says:

    Tahniah ustaz . Barakallah fikum

    0

    0
  21. Jus Kurma says:

    Tahniah Ustaz Don.. tak salahkan seorang ustaz menggunakan teknologi terbaru untuk berkongsi kebahagiannya.. selagi ia tak salah di sisi agama…

    0

    0
  22. alahaiiiii...anak emak says:

    zaman sekarang..suma nak masuk tb kekdahnya, suma nk poplar suma nk tunjuk nk update status giteww..ustad pun manusie besa gak da hati da perasaan..wpun tak byk sket mungkin ade utk tunjuk drik ‘in-trend’..tak mcm dulu byk kekangan utk menjadi poplar arapkan wartawan majalah dan paper je, skrg sapa2 pun bleh buat, so kesimpulannya..maafkan kelemahan die n ustad2 yg memang kaki propa or tunjuk good2 jerr padahal..aduhaiii..(sam kamikaze- ni untuk ko)

    0

    0
  23. akutengahwatesaimen says:

    Kwn aku ustz gak la bgtau ustz don ni adalah ustz yg sgt 2 hormatkn org dia akn salam Dan cium tgn org yg dia jmpa kalau org tu lbh tnggi ilmu nya dari dia wpun org tu muda dr dia skalipun……

    0

    0
  24. Don Brasco says:

    teruskan perjuangan ustaz…semoga anak dpt mewarisi..insyaAllah

    0

    0
    • Anonymous says:

      awak comel

      0

      0
      • jamilah says:

        Assalamualaikum,
        Harap kita semua mengikut contoh terbaik dari ustaz Don…..
        Suami soleh…dan isteri solihan….
        Hidup berbahgia dan tiada sengkita berpanjangan
        Dunia kita dapat Akhirat kita tuntut….. Amin

        0

        0
  25. TEH ATIQAH says:

    Assalamualaikum,

    Tahniah Ustaz Don & Husna….
    Semoga Don Mustofa menjadi mukmin berjaya dan dapat membimbing keluarga dan insan disekelilingnya…mcm ustaz Don…..Don junior penyambung Dakwah Islam…InsyaAllah

    0

    0