Written by AbangNara | July 13th, 2015

Sehingga ke hari ini masih ramai yang tertanya-tanya sudah berapa lamakah Lisa Surihani mengandung. Sejak berita kehamilannya diketahui Februari lalu, Lisa dan Yusry tidak pernah mengumumkan usia kandungan bakal anak mereka. Kedua-duanya memang berahsia sungguh. Banyak tekaan yang dilakukan. Berdasarkan gambar terbaru Lisa, ada yang menjangkakan usia kandungan Lisa Surihani sudah mencecah 8 bulan. Ternyata itu tidak benar.

lisa surihani hamil

gambar ihsan Instagram RNNadiaSabrina

Yusry telah memaklumkan yang Lisa dijangka melahirkan anak sulung mereka pada bulan September ini. Berdasarkan pengiraan kasar, usia kandungan Lisa telah pun mencecah usia 7 bulan. Alhamdulillah. Bakal ibu dan anak kedua-duanya nampak sihat secara luaran. Lisa tetap maintain comel. Pastinya Lisa dan Yusry tengah teruja. Hanya 2 bulan sebelum dapat menatap cahaya mata mereka.

lisa surihani hamil

Semoga semuanya berjalan lancar buat Lisa Surihani. Teruskan menjaga kesihatan sehingga hari kelahiran. Semoga ia dipermudahkan kelak. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Berita Harian.


lisa surihani hamil
lisa surihani hamil

lisa surihani hamil
lisa surihani hamil
lisa surihani hamil

28 responses to Usia Kandungan Lisa Surihani Sudah Mencecah 7 Bulan

  1. Midah says:

    Isu Oppo dan Low Yatt dimainkan n diviralkan bagi menutup kes 1MDB…

    Sila lah like. I tak pernah dapat 5O likes!!!

    0

    0
    • Salah UMNO says:

      Mcm2 Msia kini…belum reda isu 1MDB….isu perkauman pula. Rakyat marah kerajaan dan negara, dibawa ke luar dan jalanan. Pak Jib x reti tadbir negara. Rakyat frust…dilepaskan semasa manusia.

      0

      0
      • Tipah says:

        Pasal handset pun nk bergaduh. Korang pegi la mengamuk depan Putrajaya tu wei. Aku nk shopping pun jd susah tau ke??! #Bangangbodoh!

        0

        0
        • Ahaks says:

          Bukan saja perut lisa besar…perut bang jib dan kak semah juga! K bye!

          0

          0
        • Mat Sahdo says:

          Lepas beranak, carik la pussy. 2 sekali gus. Loose la karang!

          0

          0
        • Opssss!!! says:

          Ustaz pesan..gambar x bertudung xboleh like nti makin menggalakkan dia xnk pakai tudung…

          Ustaz yg ckp!

          0

          0
        • abg sado loose skru says:

          Abg sado ni mmg sengal …. esok istri tak yah suruh bersalin mormal …. bnyak songeh plak. Ingt org pompuan x pandai nak jaga dalaman ke? Loose kpala otak abg sado la … mommy kite kata klu pandai jaga … boleh jd mcm ank dara. Senaman lps bersalin dgn makan ubat dn jaga makn. Klu da bodoh x tau apa dok diam2 la … jgn sebok hal pompuan … istri abg sado dah loose ke?. Sruh dia gi blajr dgn bidan2 kg atau sepital. Ingt branak tu senang ke? Nyawa mcm nk trcabut .. abg sado ni pikir ” anu ” dia jer bkn nk ingt pengrbnan istri lahirkn zuriat ..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Low Yatt… Rakyat stress dgn Malaysia kepimpinan Umngok yg bongok ditambah lg isu 1MDB. Najib x pandai perintah negara. Kucarrrrrr!!

        0

        0
        • Melatie says:

          Abdul Rani Kulup tu Siape ye..ape fungsi Mamat ni poyo2 je siap beruniform rasmi buat ucapan..smlm lowyat pnye kes Knpe x dtg payung bdk2 melayu tu kene tenyeh..

          0

          0
    • One Direction says:

      teringat time Lisa bergambar dengan Kajol,,, Kajol berkali ganda lebih cantik dari Lisa

      0

      0
      • miss lollipop says:

        ko pulak..?? dengan kajol berapa billion kali ganda kajol lagi cantik..????
        -org bodoh je yang banding mula melayu asli dgn muka hindustan..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Lisa pernah bergambar dengan Kajol lah time Kajol datang Malaysia hari tu.
          Memang Kajol nampak lebih cantik while Lisa biasa2 jer. CANTIK TAK MENGENAL BANGSA OKEH

          0

          0
  2. wong fei hung says:

    Semoga dipermudahkan…bagus diaorg ni…x de nk tunjuk pregnancy test laaa…x de nk letak caption awak dok diam2 dlm perut laa…x de heboh2 ngidam itu ini laaaa…lastly x de dok canang laki usap perut tiap2 mlm….versi sangap kekdahnye

    0

    0
  3. Anti Retis Hipokrit says:

    Who cares, kalu kt luar bukan main sombong mak cik ni. Nk senyum pun susah Depan reporter2 je nmpk baik. Next?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Siti saleha ponnnn sama. Berlagak and sombong kat luar

      0

      0
      • Lois lain says:

        Dia x sombong la.masa first jumpa dia pon igt dia sombong tp friendly gila kot.she’s very sweet in person sama mcm luar.

        0

        0
    • Xoxo says:

      Is it true? Ramai yang cakap. Macam tak pcaye sebab muka dalam gambar/movie nampak sangat friendly (ala2 suci). Sedih kalau betul :(

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Boringness

    0

    0
  5. Bestnya. Bakal ibu. Ngandung. Rezeki. Kurniaan

    0

    0
  6. hakak jenab says:

    Gambar baju putih lisa sorang tu nampak bentuk puting la. X pakai bra ke?
    Maaf la kalau hakak rabun. Mungkin mende lain kot

    0

    0
    • Anonymous says:

      bukan puting la kot..takkan la kecik secoit tu je..sebelah je pulak tu…

      0

      0
    • joyah says:

      Bukan la hakak..Yusry dah explain kat IG die lame dah, baju tu ada butang asalnya..tapi ditanggalkan dats why jadit gitu..so bersangka baik je la mata masing2 k..Ramadhan ni :)

      0

      0
    • azreen says:

      puting kebenda nya gitu…ko ingat dia ibu kucing? puting kecik cenonet?

      0

      0
  7. bellzai says:

    hahahaha takdpt tgk timbul ckit trus pike puting..skeptikal

    0

    0