Written by AbangNara | April 23rd, 2013

Sudahkah anda melihat iklan Usain Bolt yang terbaru ini? Usain Bolt kelihatan berlari dengan kepantasan yang amat hebat sekali di sekitar Bandar Kuala Lumpur. Serius Abang Nara teruja melihat iklan ini.

Dan Abang Nara lagi teruja apabila mengetahui yang Usain Bolt adalah duta untuk Celcom 4G LTE yang dilancarkan baru-baru ini. Memang pasangan yang sangat sesuai. Kedua-duanya memang laju. Kalau anda tak tahu, Usain Bolt adalah pemenang pingat emas Olimpik untuk acara 100m, 200m dan 4x100m. Hebat kan?

usain bolt LTE celcom

Dan semestinya kelajuan Celcom 4G LTE adalah sama tahapnya dengan kelajuan Usain Bolt. Kini anda boleh melayari Internet dengan kelajuan 100Mbps di smartphone anda. Bayangkan anda download lagu 5MB dan ia hanya mengambil masa selama 2 saat. Tak ke laju gila tue?

usain bolt LTE celcom

Sempena dengan pelancaran Celcom 4G LTE, anda boleh mendapatkan promosi seperti di atas untuk harga RM199 sahaja. Syaratnya ialah kena jadi 1,100 pelanggan yang terawal di Blue Cube Sunway, Pavilion dan Menara Celcom. Inilah peluang anda untuk merasai sendiri kehebatan, kelajuan dan kepantasan talian Celcom 4G LTE. Maklumat lanjut boleh didapati di laman web Celcom ini.

usain bolt LTE celcom

Dan ada berita baik untuk anda semua. Anda boleh dapatkan modem Celcom 4G LTE beserta 3 bulan perkhidmatan percuma dengan 2 langkah. First LIKE Facebook Celcom First dan kemudian hantar pose anda yang menyerupai Usain Bolt. 100 peserta bertuah akan memenangi hadiah yang awesome ini. Tunggu apa lagi? Sertailah sekarang jugak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to Usain Bolt Dan Celcom 4G LTE

  1. naja says:

    Hurm..

    0

    0
  2. cuntek... says:

    kayo betul celcom nie…..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    har2…

    0

    0
  4. Anonymous says:

    kesian tak ada org komen

    0

    0
  5. kuda hitam says:

    usain bolt de kat kl? wah.. bley tumpang die nnt round2 kl.. laju sikit.. haha

    0

    0
  6. Amir says:

    dibawakan khas oleh celcom untuk anda..meet uncle usain :D

    0

    0
  7. ape2 je la says:

    hmm… iklan bkn main gempak.. service hancus……………

    0

    0
  8. Anonymous says:

    kenapa saya tak terima lg email latest dr abg nara?

    0

    0
  9. mak c kina says:

    bape juta la celcom byr dia ni…tp bgs la dr segi marketing sbb gne atlet original…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    laaa…. ingatkan student african yg belajor kat lim kok wing, rupanya mmg betul abg usin!!!! bangga aku dia dtg m’sia…

    0

    0