Written by Bella | April 21st, 2016

“Drama” antara Uqasha Senrose dan Hafidz Roshdi cukup menarik perhatian ramai. Saling berbalas kenyataan di media sosial, ada sesetengah netizen menganggap kedua-dua artis ini cuma mahukan publisiti murahan.

Namun, jelas Uqasha beliau juga tidak tahu bagaimana mereka boleh bergaduh sehingga tahap yang agak serius sedangkan beliau dan Hafidz tidak mempunyai sebarang masalah ketika sama-sama menjalani penggambaran drama Tundukkan Playboy Itu.

Walaubagaimanapun, Uqasha memberitahu Hafidz sepatutnya tidak mencampuradukkan kerja beliau dengan masalah peribadi.

Hafidz juga perlu menasihati tunang beliau untuk tidak terlalu cemburu dan memahami kerjaya Hafidz sebagai seorang pelakon.

Hubungan kami baik-baik sahaja. Cuma itulah, saya pun tidak pasti bagaimana isu ini boleh timbul.

Saya mengharapkan dia profesional dalam kerjayanya. Jangan mencampuradukkan hal peribadi dan kerja. Sebagai seorang lelaki, dia perlu menasihati tunangnya agar memahami kerjayanya sebagai pelakon. Itu yang utama.

Hafidz merupakan seorang pelakon lelaki yang sedang meningkat naik dan selepas ini, lebih ramai pelakon wanita yang akan digandingkan dengannya, takkan semua pun tunang dia hendak cemburu. Susah nanti.

Uqasha pada masa yang sama tidak mahu memanjangkan lagi perkara ini dan tidak kisah jika beliau dan Hafidz ditawarkan untuk berlakon bersama di masa hadapan.

Sumber Berita : Utusan Online

81 responses to Uqasha Senrose Minta Hafidz Roshdi Jangan Campur Hal Peribadi Dengan Kerja

  1. anony says:

    bukan kau ke 1st skali yang bukak isu ni uqasha, sudah2 lah berlakon mcm ko mangsa atau kau professional, mintak maaf je, setel semua, ko pun dah tua, matang la sikit.

    0

    0
    • Endah says:

      Kann.. perempuan ni delusional ke apa. Dia yg start dulu. Selama ni pun byk je artis bgtau awek ke tunang ke husband ke cemburu. Nad nissa pun penah bgtau laki dia jeles dia berlakon dgn aaron aziz. Ada aaron meroyan mcm ni? Standard la perasaan cemburu tu.. yg ko emo lebih apsal? Rilex2 sudah la. Tetiba sindir org tu bg free pun tanak la.. simpan dlm lemari la.. mmg la org bengang.

      Ko tu kena matang dulu. Semak laaa.. takat tumpang popularity adik berlakon mcm sampah.. ko tu yg kena dok diam2 dlm lemari

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ya rabbi….memekak lah kaw ni. Senyap lah! Tak habes2.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Ombak Rindu bakal dipentaskan esok. Ada sesiapa nak tengok pelakon kayu ni berlakon bsama-sama Karl Shafek? ahhahaha

          0

          0
        • amoi says:

          dia ni x habis2..konon bajet suci..hakikat dia yg mulakan dulu..dah2 laaa uqasha…ko bajet suci pon, org tahu ko perangai busuk cmna! x payah nak berlakon baik lah!

          0

          0
      • Manusia Rasa says:

        Setuju aku dengan mu Endah & Anony..
        1st Sindir tunang orang, pastu cakap Bagi Free pun Xnak?
        Menjatuhkan Maruah Lelaki tu….
        X padan langsung dengan imej Uqtansha nik…ishhhhhhhhhhhh

        0

        0
      • Anonymous says:

        bakal jadi tunang hartawan real estate mogul dari seberang…..nantikan……

        0

        0
      • Anonymous says:

        tunag si hafiz tu la yang mula dulu!!

        0

        0
    • Ukatak says:

      Eh eh.. ayat uqasha ni nampak sgt damage control. Too late babe.. semua org tau ko yg cari pasal dulu

      0

      0
    • Che To Yol says:

      Kau cakap kau tak pasti macam mana isu ni timbul? Memang sah2 la ko ni bimbo paling bengap kat malaysia ni. Hafiz memula bgtau media tunang cemburu. Statement biasa je. Tp ngko plak lelebih menggelupur buat tweet style bimbo kau tuh seolah2 tunang si hafiz tu ada fire ko directly. Hahah bodoh la uqasha ni. Kau yang start tp acah2 tak tau macam mana isu ni boleh timbul. Umur baru 24 tapi nyanyuk cam nenek2. Kesian takde laki nak kau, yela bimbo kan. Menyusahkan org je nanti.. uqasha2 tolonglah belajar dgn nelly camne utk jadi matang sikit. Tp kalau memang spesis bimbo bengap sape2 pun tak boleh tolong dah hahahahahhah…….

      0

      0
    • kutu says:

      bahaya betul pompuan mcm ukasa ni..mohon hati2 la lelaki2 luar sana.
      dia nampak baik tp dibelakang dia tikam kaw2.
      org mcm ni boleh pecah belahkan hubungan..

      0

      0
    • shaf says:

      mula mula ingat uqasha start dulu jugak. bila tengok h live rupanya hafidz start dulu time temuramah dia cakap kat media kata tunang dia cemburu dengan uqasha. lepas tu h live tayang screenshot laporan yang tajuk hafidz habaq kat wartawan tu. sorry tak maksud apa apa cuma nak betulkan ja sebab saya dah tahu kalau saya biarkan awak ingat uqasha start dulu. jangan marah saya.

      0

      0
      • Pemerhati says:

        memang statement cemburu tu keluar dulu. tapi soal cemburu ni perkara normal. boleh kata hampir semua pasangan kepada artis/pelakon akan rasa cemburu bila artis/pelakon tu digandingkan dengan pelakon lain. tapi tu perasaan peribadi, dia tak condemn siapa2.
        yang boleh jadi isu ni bila uqasha tiba-tiba kata yang tunang hafiz ni childish. lepas tu kata kalau bagi free pun tak nak. tu dah kira merendahkan orang dah tu.

        0

        0
      • aslza says:

        wei, shaf.. ko pun bengap mcm untasha ni gak kn.. mmg la hafiz tu ckp dlu.. tp kena tau la, dia ckp tu, meaning dia tak la smpai cemburu buta melampau.. cemburu org pompuan yg biasa2 jer.. tak la serius.. bkn nye tunang dia MARAH kt untasha, serang ke ape… just cemburu syg gitu.. tp, untasha bengap mcm ko ni, baca statement tu, tetiba dia yg sentap.. then mulakn tweet annoying dia.. vvvvoodooh.. dr situla mulanye..

        0

        0
      • Biskut says:

        hafidz ni kan baru lagi. standard la kalo wartawan ade tanya mcm mana penerimaan tunang dia bila tgk dia belakon ngn pompuan. rasanya mmg jawapan standard juga kalo hafidz bgtau tunang dia cemburu. tapi tak la cemburu smpai nk suruh hafidz berenti belakon. cemburu2 syg jer pun. mana2 pompuan pun mmg akan cemburu kalo tgk laki dia rapat ngn pompuan lain. yg masalah nya bila si uqasha ni plak pg sindir2 tunang hafidz ni d media sosial. takde pun tunang hafidz personally ckp apa2 psal uqasha tp uqasha ni yg tetiba meroyan plak. ptt nya dia ckp la kat tunang hafidz tu mcm ni…’jgn risau…kami rapat sekadar lakonan sahaja. takde apa yg perlu d cemburukan. kami profesional dlm kerja kami.’ kan ke senang hati tunang hafidz tgk. kalo aku laki rasanya aku tak nak la berlakon ngn uqasha ni. tak psal2 gepren, tunang or bini aku nnti kena….

        0

        0
    • miss kepah says:

      first, ko cakap tunang hafidz tak faham kerja pelakon. masalahnya, ko bukan artis wanita pertama yg berlakon ngan hafidz tu ukasah oiii! sbelum ni hafidz belakon ngan dayana roza, ok je tunang dia…nak kata sb dayana tu lebih tua dr hafidz, engkau pun tua…nak kata sebab ko cantik, mawar rashid tu pun cantik gak.

      second, hafidz beri statement cemburu, normal kot, ramai je pelakon bagi statement mcm tu sebelum ni…faham mcmna pun seorg prmpuan, prasaan cmburu tu ttp ada, cuma beza dia, dapat kontrol atau takdpt…cntoh yg pernah ckp tunang/isteri/suami cembur sblm ni : izzue islam, bini jeles blakon ngan anzalna, nadya nisa, laki jeles blakon ngn aaron aziz, shukri yahya, tunang(kini isteri) jeles belakon ngan fathiya latif…padahal tya adnan tu cantik giler kot..so ko atau peminat2 ko rasa ko tu cantik sbb tu tunang hafidz cemburu…ko mmg cantik tp ramai je yg lebih cantik dari engkau….mcm izara aishah, nelydia adik kau tu pun lagi cantik dr kau, lagi real lakonan

      0

      0
    • Gilakentang says:

      Tgk statement dia ni aku rasa dia mungkin ada kulit muka tahap bewok, otak tahap lembu dan tulang rahang standard T-rex.

      0

      0
    • lalala says:

      uqayu ne mmg begitu..bongok blambak~ksiaaann..

      0

      0
    • Anonymous says:

      suka part “dah tua” tu… hehehehe

      0

      0
  2. Confuse says:

    Confuse dengan pompuan ni.. Ape yg tunang apis buat kat die yg die kecoh sgt ni… Setakat stmt apis kat surat khabar tu aku rase biasa jer.. Pompuan ni dr aku ala2 suka jadi nyampah la plak:.

    0

    0
  3. FC says:

    Perasannya Uqasha…. his fiancee doesn’t seem to give two hoots abt you but it seems you are the one fishing for compliments by saying she’s jealous of you… ;)

    0

    0
  4. Saerah says:

    Tak abis lagi ke mek?

    0

    0
  5. Zass says:

    Lah dia ni over betul asyik dia je bagi statement. Saja nak provok nampak? Pandai-2 Hafiz la nak advise tunang dia ke apa, tu tak perlu kot utk kau nak remind dia. Oh lupa, kau kan pelakon ‘senior’ sangattt kan

    0

    0
    • lili says:

      senior dlm part kontroversi menggesel dgn jantan. dia ni berlakon pun tahap suam2 je nama je retis lama tapi gosip je banyak. puihhhhh berlakon pun kayu!

      0

      0
  6. Tahpape says:

    Takpa la, cakap dgn dia ni sampai bila tak habis. Nak menang kan, amik la amik !!!!!!!!!!!!!!!!! Padahal sebelum ni Hafidz berlakon dgn pelakon wanita lain ok je. Issue jadi besar sbb dia ni la padahal dok diam takda apa pun. Tunang Hafidz pun takda hentam takda serang dia

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Tak nak panjangkan citer..tapi dia dok kecoh2 lagi. Bangang punya bimbo. dlm Hlive pun dok ckp lagi pasal ni. Nampak sgt nakkan perhatian. Hafidz pun diam jer…jgn layan pmpuan gila glamer ni. Glamer ke pun? takde glamer mana pun…pinochio..hahahaha!!!

    0

    0
  8. cma says:

    apalah pompuan nie.. dia yang mulakan dulu…

    0

    0
  9. plastik says:

    aku makin menyampah dgn dia..

    0

    0
  10. sedey says:

    Ini klaka…tetiba ko xtau macam mana isu ni timbul….ko memang klaka…layak masuk maharaja lawak mega.gerenti juara beb. berderet artis sblm2 ni kluar kenyataan pasangan masing2 ade jealous bila berlakon. standard la tu. deme ni tunang/kahwin ngan manusia, bukan tunggul kayu. haruslah timbul perasaan cemburu tu. tunang si hafiz ni pon xdak dok kluar kenyataan ape ke, twit ke….senyap je dia.kecoh la minah ni.

    0

    0
  11. cun says:

    Uqasha ni org luar, dia tak berhak kot nak nasihat hafiz utk didik tunang suruh paham kerjaya laa apa laa.tp as tunang, die berhak cemburu manja ngan hafiz.sbg org luar, uqasha kena diam.diam tak bermakna kalah, tp sbg menghormati perasaan tunang si hafiz ni laa.tak rugi ko beralah uqasha.nanti pelakon yg dah ada bini pun taknak belakon ngan uqasha.
    frankly speaking, org cam uqasha ni bahaya woo…takleh dibuat kawan.ni jenis org yg pentingkan perasaan die jek.

    0

    0
  12. Anonymous says:

    bodohnya pompuan ni…dia yg mulakan dulu cari pasal…cuba baca dulu statement hafidz sebelum ni..cuma bercerita tunangnya mula2 jeles..lepas tu ok…ko ni bodoh ke???? x faham!!! ko yg perasan terlebih…ko yg cari pasal…mulut ko yg puaka dulu…perli@ org…sape x angin weiiii…go hafidz…

    0

    0
  13. Girlz says:

    Adoii la udah2 ler uqasha … kau yg mulakan dulu then nk salahkan org pulak.. kalau kau x bagi statement dulu mesti hafidz x melenting..move on laaaa..

    0

    0
  14. melati says:

    Bodoh nya pompuan yg pakai Seluar balut nangka ni…….Uqasha Senrose …Tunang ko yg kater nk buat kat obersi tu mana?????…Tipu yaaaaa…sekarang ni nk tukar topik plak…..dh lew pakai seluar balut nangka penipu plak…….aduiiii…..kikikikikiki..

    0

    0
  15. Anonymous says:

    myb dia nak perhatian sihafiz kot… rasa diri too lawa.. semua lelaki nak kan dia.. tetiba hafiz x mo… to yg hangin satu bdn toooooooooo

    0

    0
    • miss kepah says:

      Dia start naik hangen lepas dlm satu rncangan tv9, reporter tanya hafidz, antara mawar and uqasha, pilih siapa, hafidz jawabler, pilih mawar… hahaha mana hakak ukasah tak hangin, hakak tu kan yg paling cantik, smua hero melayu dh ditundukkan..sebab tu last tweet dia ada sebut “patutlah pilih mawar..bla bla bla” Nampak bebenar sakit ati sbb hafiz pilih mawar berbanding dia…ego tinggi ooo…payoh nk buat bini ni

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ohh patut lah dia sebut, “patutlah pilih mawar” hahaha rupanya dendam lain ni, hangin satu badan. Nak rendah2 kn mawar lettew.. Mawar belakon tak la kayu PLUS cantik

        0

        0
  16. mls lyn uqasha says:

    xhbs2 lg ke isu dorg ni.. standard la ade prasaan cemburu… adoiii ko igt manusia ni robot ke ape uqasha oiii..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    aku mmg x bole blah ngn pmpuan nie.. #fliphair

    0

    0
  18. anon says:

    bajet bagus la pompuan ni….berlakon pun macam kayu ada hati nak nasihatkan orang lain…puihhhh!!!

    0

    0
  19. Ukas says:

    muka serupa tweety bird….mulut pun berkicau non stop….selari.

    0

    0
  20. melati says:

    Cuba anda Amati cara dressing Uqasha Senrose ni…..dgn Handbag & baju dia sebiji Tukang masak Tom Yam baru nk Pegi kojer…..camner ler kater Pak Arab nk bertunang gan dia kat Obersi….hahahahahahaahahahaaa…

    0

    0
  21. ape2 jekkkk.... says:

    loksss….x abes lg ke isu ni…dahla2 ar uqasha oiiii…….asyik ko je bunyi,benda dah lama kot…xyah ar nk cite lg…takut nnti disebabkan kontroversi ko teater ombak rindu xde org nak tgk,….adoiii…menyampah!!! mmg sah kepala x hempuk….budak2!!

    0

    0
  22. mia says:

    hm betul la kot ade statement pmpuan cantik ni biasanye psycho. haha.. ni la salah satu contohnye.. Padahal die yang mula kan dulu.. Hafiz just pertahankan tunang dia je. Harap Hafiz tak buat statement lagi pasni.. Diam je. Biar die meroyan sorang2.. haha

    0

    0
  23. LALA says:

    “Namun, jelas Uqasha beliau juga tidak tahu bagaimana mereka boleh bergaduh sehingga tahap yang agak serius sedangkan beliau dan Hafidz tidak mempunyai sebarang masalah ketika sama-sama menjalani penggambaran drama Tundukkan Playboy Itu.” EH KAT TWITTER HARITU KATA “AKU DAH LAMA TAHAN SABAR” TIBA2 KATA DORG XDE MASALAH MS PENGGAMBARAN PULA.HMMM???

    0

    0
  24. aku says:

    spesis ungka kan, mstila mulut bising
    at first dr gaya marah ungkani,aku ingatkan tunang hafidz ada fire dia directly.
    rrupanya dia marah sbb statement hafidz tu aje..pdhal berlambak kot statement psngn plakon jeles, nothing new
    pastu nak menghina org mcm dia tu malaikat. woittt hafidz tu pun xlalu la dgn kau, sah-sah ungkashani dh lunyai dibahan monyet2,beruk2,cimpanzee,orgutan2 di luar sana

    0

    0
  25. Fakesha says:

    Xabis meroyan lagi.. Dr dok cte hal tunang org.. Baik cte psl tunang oversea dia tu.. Ke bnda tu rekaan sbb nk cover line..

    0

    0
  26. Anonymous says:

    sudah la..dia lah minah hoi. nyampah dah.

    0

    0
  27. Uqasha haters says:

    Dia start dulu kan?

    Sekarang, dia tuduh hafidz macam-macam?

    Dia siapa?

    0

    0
  28. izat says:

    Ehhh! Tak tahu pulak. Kau yang mulakan buat hilang ingatan pulak…apalahhh

    0

    0
  29. bubur pedas says:

    Uqasha x payah nk ajar org bagai..awk itu kena betul diri awk dulu..sblom nk betul kan org lain…bimbo!!!!

    0

    0
  30. bubur pedas says:

    Pelakon kayu..statement jer lebih minah ini..Bimbo!!!!

    0

    0
  31. han says:

    dulu pn amar pnh ckp tunang die jeles kt nelly mse belakon setia hujung nyawa..xde pn nelly meroyan cm uqasha nie..

    0

    0
  32. zip mulut says:

    fuck..rs dia tu org lame dlm industri.. sedap2 je nk nasihat org..ko tu jga diri ko dlu.lagak bagus sgt..belakon mcm kayu

    0

    0
  33. minah says:

    Meluat tengok dia ni. Attention seeker sgt. lawa ke dia ni? macam sotong je muka. upss

    0

    0
  34. Anonymous says:

    ok..kesimpulannya awak memang dah sakit otak..so sila berjumpa doktor dengan kadar segera

    gud job ler hafiz..teruskan usaha anda tuk tidak mpedulikan org2 sakit otak mcm ni

    0

    0
  35. kiah says:

    aku rase hafidz kuarkan statement last aritu bgtau dh selesai cara baik. pastu mmg xde dah statement dari die… pompuan ni yg x abis2 kuor statement ni ko dah kenapeeeee??? ape kate drpd ko kuorkan statement psl ko gado dgn hafidz tu lg baik ko cter skit mane bakal tunang ko yg kate ko nk tunang kat luar negara tu knon2.. anak raja kapoor ke hape, nak tunang kat mane? palestin? timor leste? tu pon luar negara jgk.

    0

    0
  36. dodol says:

    aku tak boleh hadam kebodohan uqasha nih.

    0

    0
  37. Ukesot says:

    Kesian pompuan ni. Dia bajet dia pelakon senior dan hebat siap nak bagi nasihat pada pelakon laki ni. Ko dah la berlakon kayu ada hati bajet Otai? Geylong la dia ni. Betul la bila orang ramai kata dia psiko

    0

    0
  38. nona says:

    aq nyampah ngn die ni..ko tgk citer tundukkn playboy itu de episode yg nmpk leher die dh pkai tudung cmtu skli pusing pale nmpk leher die..pastu dialog mcm taik..dh tu pasan hot kte alim dlm citer tu leh plak pgg tgn jantan dlm citer tu siap srg cincin kt kedai..puihh

    0

    0
  39. errr says:

    tak habes lagi? move on la cik kak oii..

    0

    0
  40. I hetyu UNTAsha says:

    BELIA BENCI UQASHA. PLEASE STOP DRAMA QUEEN!!!

    0

    0
  41. Anonymous says:

    MENYAMPAH SIAL PEMPUAN NI.. MOHON BERAMBUS DARI MALAYSIA LEPAS KAWEN BOLEH. PASTU BAGI STATEMENT KAT POPTV NK MARAH2 HAFIDZ. DY BOLEH CKP “SY BG STATEMENT ELOK JE PUNYE LA BAIK DY PUNYE STATEMENT YG KASAR. KALAU RSE X BOLEH BERLAKON GAN PMPUAN BOLEH ANGKAT KAKI BERAMBUS” MCM TU LA KIRA AYT DY. EH HELO KAU CKP “BG FREE PN XNK” TU AYAT MENJATUHKAN MARUAH TAW. NI PMPUAN JENIS PMPUAN X TAU MENGAKU SALAH SNDRI. MOHON RATING CTE SUME YG ADE DY TURUN N THEATER TU XDE ORG TGK HAHA

    0

    0
  42. Uqai Sha says:

    Adeh…ko yang mulakan dan lebih2…buat kenyataan pasal tunang orang tu..apa hall???
    Aku baca pun hangin…kalo aku jadi Hafidz…sah2 pertahan tunang aku..
    Please la…jgn rasa bagusss sangat…

    0

    0
  43. Anonymous says:

    OMG mangkuk bimbo ni. Siapa yang bukak issue ni dulu? Dah la media, buang karat je cakap dengan dia ni. Buang masa.

    0

    0
  44. Anonymous says:

    ko 2gu je la nasib ko ungkasha oi…x slamanya ko akn duduk di ats..nnt terjunam ke bwh jg asik nak blagak bgus wpon dosa jelas ko yg buat..tu la nk jd retis sbb nk glam kan..ko glam dgn bebal je la pompuan

    0

    0
  45. lemau says:

    ko 2gu je la nasib ko ungkasha oi…x slamanya ko akn duduk di ats..nnt terjunam ke bwh jg asik nak blagak bgus wpon dosa jelas ko yg buat..tu la nk jd retis sbb nk glam kan..ko glam dgn bebal je la pompuan

    0

    0
  46. Anonymous says:

    myampah plk makin lama…asik dia je yg kluar knyataan…c hafidz tu dh senyap kot…dia ni plk asik memekak..psiko ke ape…tekanan kot..xmalu ke…dh² lh tu…buat org makin meluat je ngn sikap awk tu…tp…org dh senyap..awk plk xhabis² lg…melalak sorang²

    0

    0
  47. Anonymous says:

    Laaa dia tak tau macam mana isu ni boleh timbul. Laaa bodohnya dia ni. Kalo dh x bijak tu dok diam2 la oi. Saja nk tunjuk kebodohan sendiri.

    0

    0
  48. Elppppah says:

    BOIKOT OMBAK RINDU

    0

    0
  49. eja says:

    entah2 si Hafiz ‘tergoda’ dgn Uqasha kot? sbb tue tunang dia ‘jealous’…mana kita tau? kita dok kutuk uqasha padahal si laki tu tersilap bagi statement….hehehe…

    0

    0
  50. sue says:

    pening dgn uqasha….ingtkan dah habis.ada lg ….urrrrr.boring

    0

    0
  51. Orang tengah says:

    Aku agak dia nk terbit buku koleksi citer kontroversi dia. Byk sgt dh bab dia ni. Siapa nk beli?

    0

    0
  52. N.R says:

    eww kau fikir kau lah yang agung profesional, tetapi tidak, kau lah yang paling bodoh dalam hal ni.. hello remember me? the lady u went clubbing with in exclir.. cant believe youre this budget suci girl now. masih macam dulu ek ego tak bertempat.. sedar lah sikit i sebenarnya meluat tengok gossip u, but it makes u look stupid so im happy about it.. well goodluck babe x

    0

    0
  53. murni says:

    bukan ke uqasha yg mulakan dulu? heheh..rasa kelakar pulak dgn dia ni..kalau dia x reply tweet hr tu hafidz xkan brsuara kot..sejak kes tu aku rasa kureng ckit dgn uqasha ni..lakonan pun bukan hebat mana..rasanya hebat lg nelydia..uqasha ni suam2 je la..xpe hafidz..teruskan pertahankan tunang awak tu..ramai lg pelakon wanita yg sesuai bergandingan dgn awak..

    0

    0
  54. Munirah says:

    Selalu pelakon lelaki gandingan dia konon2 cair la tengok muka..cantik sangat ka?…mekap lebih kak mekap lebihan sangat..cakap pun mulut kontrol2 gigi mcam nak terkeluar saja..pastu berangin sebab statement lain..saja kaitkan dengan tunang kawan ni nak bagi dia nampak suci murni…dah sabar lama mendenya kak oii..tunjuk mai mau ada bukti ang kena serang dengan tunang dia…tweet2 sindir kawan tu ingat dia takdak perasaan ka..berlakon pun memang tak best langsung..nasib la aku tak pernah minat dekat perempuan ni…produser pun gigih la nak ambil dia ni berlakon..pas tunang nihh berenti la berlakon..terhegeh2 dengan Iqram last2 dapat kabar nak tunang dengan orang lain…pakai tudung di Msia..luaq Msia londeh habis apa yang ada…hang ni memang sesuatu sangat…

    0

    0
  55. Shery says:

    jgn2 die nie dh syok kat hafiz kot???? sbab tu la mroyan tak habis2, die yg terlebih lps tu kata tunang hafiz pulakkkk…sila jgn oberrrr yeeee , renung2lah sejenak kdlm diri tu

    0

    0
  56. Anonymous says:

    Tunang dia cemburu normal la..yg xnormal nyer ko la uqasha.Tbe2 nak melebih2.Ko sedar tak ko ckp semua psl hafidz tu mcm ckp psl diri ko sendiri??Semua ni xkn jd serius klu ko xtweet yg provok org lain. Ko ckp klu bg free pun xnak. Klu org ckp mcm tu kt ko. Ape ko rse??xkn suke kot. Ko rse ko tu profesional sgt ke? Dayana roza berganding dengan hafidz sblom ni xde over tergedik2 mcm ko. Pki tudung mmg elokla tp perangai tu bg elok sikit. jgn smpi org menyampah

    0

    0
  57. mas says:

    uqSha ni mmg bahaya orgny…duri dlm selimut…

    0

    0