Written by AbangNara | August 21st, 2013

Ini sangat menyedihkan. Pasti kekasih Uqasha Senrose, iaitu Pekin Ibrahim panas hati mendengar cerita ini. Mana tidaknya, buah hatinya pernah diraba oleh PA (personal assistant) ketika sedang tidur. Nasib baik si PA itu seorang perempuan. Kiranya pengkid la nie kot.

uqasha senrose diraba

Kata Uqasha Senrose kepada MalaysianDigest:-

Tak perlulah saya sebut namanya. Perkara tu berlaku ketika saya di set penggambaran drama Ratu Suhada, baru-baru ini. Ketika tu saya sedang tidur di dalam kereta. Ketika tu lah dia meraba saya. Tapi nasib baik lah saya cepat tersedar.

Selepas kejadian tu saya terus pecat dia sebab saya memang tak selesa dengan dia. Sebenarnya saya baru saja kenal dia. Masa mula-mula kenal, dia okay saja. Jadi saya percaya dan terus ambil dia bekerja dengan saya. Lagipun sebelum ini dia punya pengalaman menguruskan beberapa artis lain

uqasha senrose diraba

Kalau tahap perempuan pun dah jatuh hati, pasti ada lelaki lain yang juga turut jatuh cinta dengan Uqasha. Diharap Pekin akan cepat-cepat berkahwin dengan Uqasha. Mana tahu ada orang nak mengorat pulak. Tak gitu? Lepas kahwin bolehlah Pekin menghalang sebarang percubaan rabaan dilakukan terhadap Uqasha. Hehehe.

P.S: Bank Negara Malaysia nafi perketat syarat pinjaman kereta

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

53 responses to Uqasha Senrose Mengaku Pernah Diraba Oleh PA Sendiri

  1. reena says:

    astaghfirullahal’azim ….
    apelah nak jadi dunia zaman skrg ! takotnyeee, sesama jenis pun nak meraba …

    0

    0
  2. atan says:

    hohoho

    0

    0
  3. first says:

    astro first!

    0

    0
  4. jijah says:

    da sape soh sexy sgt..

    0

    0
  5. ddd says:

    senang je nk bezakan uqasha ngan nely, muka uqasha bersegi2..muka nely bulat.. tp dua2 comey..tp lebih minat nely..blakon best dr kecik

    0

    0
  6. whatever says:

    SO?

    0

    0
  7. fizot says:

    MOTIF???????????

    0

    0
  8. Say NO to TPP / TPPA says:

    apu pun terfikir satu je perkara lepas terbaca tajuk ni..MOTIF NYA APA??? kau malukan diri sendiri yg dah diraba oleh pengkid..kau diamkan aje la..tak payah cerita kat org, sbb bukan kau hilang dara pun..or kalau tak puas hati, ko repot polis laa..takpun buat mcm kawan aku dulu..dia diraba oleh pengkid merangkap boypren jadian kawan serumah sendiri sewaktu dia & gepren pengkid ni tido di rumah tamu..tah masa bila pengkid ni masuk (ada kunci plak tu) dan raba kawan aku..so, kena maki & dapat penampau jepun seround kat muka pengkid tu..masa kecoh2 & gepren pengkid tu dah terbangun & persoalkan tindakan dia meraba, kawan aku tendang dia sekali mengakibatkan pengkid tu jatuh beberapa anak tangga masa nak cuba lari (rumah kedai)..soklan aku, kau kecoh kat media, kau malukan diri kau aje..pengkid tu dah mmg hidup dia songsang..sah2 la pengkid tu berbangga sesama kawan2 pengkid dia bila cerita dia meraba artist keluar media..ngokngek la kau ni uqasha..

    1

    0
  9. Mimi says:

    Memalukan je buat statement macam ni.

    0

    0
  10. peminat mr bean says:

    Semoga dia bahagia dan x kacau sesiapa dah memadai……

    0

    0
  11. missboongaa says:

    dia ni suka publisiti macam ni. becium dengan nabil lah..
    nelly lg bagus kut. berlakon pun ada kualiti. <3

    0

    0
  12. BONGO says:

    Berlakon kayu, kontroversi lebih. even sebelom jadi artis

    0

    0
  13. anony says:

    Olga….given a choice, aku prefer di jilat pintu gua sb boleh climax drp jolok dgn batang….seriously… l love oral s_ _, receiving of course, not giving

    0

    0
    • anony is a RETARD.. says:

      anony, i believe you have gone through a hard time wherein 3/4 of your brain was taken out in your recent brain removal operation..your mother told you not to watch too much pornographic video right, but you were so stubborn..look at you..look at what you wrote here..the way you look and the way you think is even worse than a drain full of maggots..you have become the most stupid people on earth! my advise, hang yourself..before your mother kill you.

      sincerely,

      your neighbour next door

      0

      0
  14. lee says:

    untung pengkid tu

    0

    0
  15. oiiiii says:

    annoy bengap, bawak mengucap ya. yg like tu pon,bengap jgk ke

    0

    0
  16. Kemek Suhaiza says:

    uollss nak tau i dulu pernah kene raba ngan norman hakim pastu kitorang terus kawen jekkk

    0

    0
  17. lestari says:

    boring laa nara cerita si sendu nih..

    0

    0
  18. JAMBAN says:

    uqasha bongokkkkk…..nak ajar pengkid senang jer…kasi rogol jer pengkid baru dia tau.berubah jd pompuan balik.

    0

    0
    • i says:

      ni namanya otak jamban..patutlah nama pun jamban..seeloknya perogol2 macam kau, jantan2 gay, drug addicts, pondan2 gedik, minah2 pengkid2 dan manusia2 species sampah tak guna hidup kat luar sana tu biar kena langgar dgn jentolak kasi mati aje..hidup pun buat kotorkan masyarakat aje.

      0

      0
  19. butter scotch says:

    Uqasha ni actually umur berapa ek…. ? wajah dia nampak so matured cam lingkungan tengah 30an.
    Rasanya muda lagi kot …. tapi xpe la nampak tua pun Syukur atas pemberian dariNYA.

    0

    0
  20. laukku cukup masin says:

    butterscotch: umur dia bru 21 tahun.. dh kuat make up mmg la nmpk tua… dia dgn adik dia sama je..xyh nk compare sgt2 la… adik akak seksi..asl g bercuti msti bercuti dgn kwn2 lelaki, pastu pakai bikini, pakai seksi.2 seriously, aku xminat 2 ekor adik beradik ni.bajet suci ayu.. korang perasan x si adik beradik ni kalo ada peminat nk amik gbr especially llki msti amik gbr pegang lengan lelaki tu. dahlah xknl, bukan muhrim, main peluk je lengan lengan org.. boleh je amik gbr biasa2… xperlu pegang,peluk lengan llki… tah suami org ke, tunang org ke… damn. kd peminat2 si anak sen ni, korang stop la minat… si uqasha pnh kantoi cium mulut, tp xngaku.. si nelly ni plak, mse dia cinta monyet dlu, dia suh bf dia duduk satu umah ngan family dia skli.. bf dia tu org jauh,, bf dia mmg xnk la.. terus mintak putus..so nilaikanlah..korang leh explore gbr2 seksi dia kt fb/instagram kwn2, atau sepupu dia.. kalo dlm akaun dia sdr mmg xde gbr2 seksi meksi 2 beradik ni.sekian….

    0

    0
  21. ntah sape2 says:

    dah nampak kopek terjojol memang la orang raba..kalu aku pun aku raba..

    0

    0