Written by Bella | November 14th, 2015

Kata orang kalau orang cantik memang ramai yang cemburu dan ada sahaja beberapa pihak yang akan melemparkan pelbagai cerita buruk dek kerana merasa tidak puas hati. Mungkin ini yang dihadapi oleh Uqasha Senrose, iyalah tidak cukup dengan kontroversi percintaan, beliau di tuduh menjadi “ call girl” atau lebih dikenali sebagai pelayan kelas atasan kepada VVIP.

Dihimpit pelbagai komen serta sindiran selepas gosip itu timbul, Uqasha menerusi BH PLUS menafikan dakwaan tersebut sebagai satu tuduhan tidak masuk akal apatah lagi ia kurang sesuai dengan imej beliau sekarang.

Uqasha juga menjelaskan beliau juga tidak pernah mengambil dadah seperti yang dikatakan sebelum ini.

Mana mungkin saya menjadi call girl dengan imej bertudung sebegini. Tidak logik rasanya tuduhan yang dilemparkan kepada saya itu kerana sebagai seorang gadis berhijab, semestinya saya ingin menjaga batas dan tingkah laku.

Apabila perbualan saya saya dan rakan saya tersebar di laman sosial, ada pihak yang mendakwa ia sebagai kata kunci bagi menggantikan perkataan dadah. Sebenarnya itu adalah privasi saya kerana setiap individu mempunyai pendekatan tersendiri untuk berkomunikasi.

Bila seseorang artis itu hidup mewah pasti akan ada pihak yang fikir bukan-bukan, mungkin ada sugardaddy lah ataupun jadi escort girl. Memang ada yang sebegitu tetapi kalau sudah membawa imej muslimah adakah mereka  akan tetap melakukan perkara terkutuk itu untuk hidup senang?

Sumber Berita: BH PLUS

21 responses to Uqasha Senrose Jawab Tuduhan Jadi Call Girl Kepada VVIP

  1. Cilipadi says:

    Alhamdulillah kalau tahu jaga batas dan tingkahlaku. Harap lepas ni tahu jugak jaga pemakaian ye. Dress hitam u pakai tu nampak sebijik sebijik bentuk dada, pinggang, perut, lengan.

    0

    0
  2. kembar ke says:

    salam.. tumpang tanya diorg ni kembar ke?

    0

    0
  3. alamanda says:

    jaga batas2 pergaulan.. jgn nampak kan kt ni senang nak dekat

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Sebenarnya ngan bertudung ler senang mengaburi mata org… Video lucah pompuan bertudung buat projek dlm ladang kelapa sawit, dlm tandas, dlm semak… bersepah! Aku bukan maksudkan uqasha ni, cuma nk ckp alasan bertudung tak berapa nk praktikal untuk menepis tuduhan ke atas beliau. Kan kan kannn.

    0

    0
    • Anonymous2 says:

      setuju ttg alasan bertudung tu…
      alasan tak brapa praktikal…konon jaga imej…
      tujuan pakai hijab nk tutup aurat atas tuntutan…batasan dijaga atas tuntutan…
      bukan atas nak menjaga imej yg ditunjukkan kpd umum…

      0

      0
  5. analulu says:

    Oi pompuan ko ingat orang malaysia ni BODO sangat ke taktahu “fai” tu ape

    0

    0
  6. Cacila says:

    Kalau xde angin, takkan la pokok bergoyang. Kalau xde chainsaw, takkan pokok tak kene tebang.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    jaga batasan lah ye. bergambar peluk sakan dgn laki jaga batasan ke tu. masa bertudung jg buat benda tu. pakaian pun tersembul sana sini..nmpk segala benda yg bulat dan segi tiga..sekian

    0

    0
  8. sapik kail says:

    takpayah nak membongak. aku ni yg duduk empire damansara hari2 nampak ko dgn si syafiq kyle 2 naik umah same2. sedudukan ke?

    0

    0
  9. siti says:

    standard la jenis jenis stewardess berenti jadi artis or tetiba hidup mewah ni rata rata memang kena bela. satu malam rate pun tinggi.nak kaver apalagi uqasha oi

    0

    0
    • PEKERJA AIRLINE says:

      AMBOIIII KEMAIN KO BAHASAKAN STEWARDESS

      0

      0
    • jemah001 says:

      aku stuju stetment kau.. aku ri tuh terbaca kat ig MK.. memang betul die nih call girl oleh VVIP! aku tak tau kenapa die pakai tudung? sebab nak cover line ke hape.. hidup mewah gile rkut! nak kate hasil duit berlakon, ape la sangat! beli GUCCI,CHANEL,LV fuhhhhh menangis mak tengok

      0

      0
    • bekas stewardess says:

      rata rata mmg macam tu.. nak buat macam mana. terimalah kenyataan

      0

      0
  10. razara says:

    kalau sape follow cari forum neng uqasa ni tau ler.ermm..miss K pon same.smoge uqasa btudung bukan nk tutup gaya idup de tu.muka dah lawo pandai2la jaga.

    0

    0
  11. pape je la oii says:

    aq dr dlu x ,minat lgsung adek brdik ni..
    ntah pape je..
    btdung tp nmpk sume lurah baek x pyh mcmni.
    serupa je ko dedah bentuk tubuh ko.
    jgn memalukan wanita islam la.

    0

    0
  12. uqasha ni kawan saya.dia xmacam tu..doakan yang baik2

    0

    0
  13. hihihihihiii says:

    tpi body mmg tak macam anak dara…opsssss

    0

    0