Written by AbangNara | July 14th, 2016

Gosip percintaan di antara Uqasha Senrose dan Tengku Bakar yang merupakan kerabat Pahang semakin tersebar luas semenjak mereka berdua sering memuatnaik gambar bersama di laman sosial. Menerusi gambar-gambar tersebut, ramai yang membuat spekulasi Uqasha dan Tengku Bakar sedang hangat bercinta. Malah difahamkan Tengku Bakar juga antara individu utama yang bertanggungjawab merancang dan merealisasikan majlis sambutan ulang tahun Uqasha Senrose baru-baru ini.

uqasha senrose

Namun Uqasha Senrose enggan memberi sebarang ulasan tentang gosip tersebut dan meminta masyarakat memahami keadaannya. Kata Uqasha:-

Lebih elok sekiranya saya tidak mengulas apa-apa mengenai hal itu. Saya berharap semua pihak dapat memahami situasi saya,

uqasha senrose

Secara jujur kedua-duanya memang sama cantik dan sama padan. Bak pinang dibelah dua. Kalau benar-benar bercinta, tahniah diucapkan. Namun kalau tak bercinta pun, apa salahnya berkawan dan mengenali hati budi masing-masing terlebih dahulu kan? Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat Uqasha Senrose dan Tengku Bakar. Sumber Berita Harian.

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 responses to Uqasha Senrose Enggan Ulas Gosip Percintaan Dengan Kerabat Pahang

  1. Anonymous says:

    first

    0

    0
  2. lalola says:

    first

    0

    0
  3. kutu says:

    easy come..easy go..

    0

    0
    • BRUNONONOmaars says:

      That’s just how you live, oh
      Take, take, take it all
      But you never give
      Should’ve known you was trouble
      From the first kiss
      Had your eyes wide open
      Why were they open?

      0

      0
  4. Anonymous says:

    next please…

    0

    0
  5. sue says:

    so…. what happened between her and iqram dinzly?
    haha! I like kutu’s comment: easy come, easy go.

    0

    0
  6. maria lapik tungku says:

    tengku bakar bukan ada girlfriend or close friend yang die selalu upload gambar atas katil berdua and dalam kereta caption sweetheart tu ke..dah putus eh?

    0

    0
  7. jamalishadat says:

    Tweety the bird!

    0

    0
  8. Menyampah Aku..!! says:

    TOUCH AND GO LA KAU NIEEEE…!!!

    0

    0
  9. luahan hati says:

    semua artis skrg nk kerabat nak ahli perniagaan kaya raya. nampak mcm murah sgt industri kita. berlakon 1 2 tak mana dapat lelaki mcmtu mcmni. typical sgt. sedih tgk org kita yg bertuhankan duit. wallahualam

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Bila artis dgn kerabat ni ak rs lain mcm ckit. Mgkn sbb ak rs artis ni harapkan fizikal je elok tp prangai hampas. Bukan shj perangai, tp pendidikan pn stakat skolah menengah je. Klau nk kahwin ap kata amik la pakej lgkap, yg sedap mata memandang, berpelajaran tiggi, elok rupa paras, agama pn cantik, pandai jaga diri dan maruah diri. Ni ko mgharapkan rupa,,lama2 pas kwen ko akn bosan jgk tgk org rumh tu.
    lg stu pgkat darjat tinggi tp pangai x boleh jd contoh kpd masyarakat. Drpd tunku sibuk kejar cinta artis dan berpartai sana sni apa kata buat somethg yg u can gve to the people.

    0

    0
  11. Seri says:

    Sok lusa gi krabi hatyai, bla bla bukak tudung plak. Bila dh viral no comment plak~ Blah lah ko!

    0

    0
  12. belinda says:

    Kerabat ini, kalau nak cari artis perempuan, carilah yang top top, very nice personality kann.. hmm. .. ….

    0

    0
  13. Afif Rayyan says:

    Suka sanvat tukar pasangan uqasha senrose nie.. hmmm

    0

    0
  14. E says:

    x guna cantik kalau hipokrit… tak kisah klo ko sosial ke apa…tp bl ko hipokrit pakai tudung, main2 kan pemakaian tu bt aq meluat gan ko uqasha!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  15. aku says:

    sian ko bakar..dpt yg dah hancuzzz depan, belakang, atas, bawah
    hahahaha

    0

    0
  16. kupukupupus says:

    tak nak ulas? pastu dok upload gmbaq tu buat apaa?? kesian no hang ni..serius…kesian sgt…

    0

    0
  17. Reyhan Orked says:

    Tengku Bakar ni bukan dengan Fazura ke dulu ?

    0

    0
  18. melati says:

    Kerabat tk semesti nya org Berada.” ..Dato tk semesti nya org Kaya.., !!!.Saudagar tk semesti nya jujur, cuma saudagar yg bakal tunang Uqasha Senrose jew yg menipu….sian Uqasha Senrose dh 3 purnama tk kunjung tiba..Wakakakakakkaakaaaaa….Uqasha , aperkata ko Contohi Raja Ema..!!! nyanyi lagu Angan Angan , yg jadi kenyataan kat Raja Ema….dr Muda sampai Tua Raja Ema masih Angan Angan nk org Handsome & Kaya…!!! Ahli perniagaan yg Raja Ema propa tu dh 2 purnama sonyap jewww…..cuma Uqasha Senrose ni cantik skit dr Raja Ema…..!! Raja Ema sekarang muka @ Rupa dia saya tk Faham, mcm itik pulang petang pun ader Raja Ema ni….wakakakakakakakaakkaaakaaaa……

    0

    0
  19. Pazula says:

    Fazura kena friendzoned ngn si Bakar ni eh. Gambo dia ngan si Bakar ni dah xde kat ig dia n Bakar..

    0

    0
  20. Tapooooo says:

    Bukan ada bela anjing ke ???

    0

    0
  21. Anonymous says:

    Elok la…playboy dgn pelakon sendu. Besok kena reject lah…

    0

    0
  22. maklong_peah says:

    uqasha ni pantang kalau laki mula rapat dgn dia.. menggedik sakan.. mudah lagi si tg. bakar ni.. ape lah yg dia nmpak special sgt dgn uqasha ni..

    0

    0
  23. Sam says:

    Haahah taste kerabat kerabat msia ni sorry to say la, x semenggah. Kalau tengok royal families negara lain, bukan cencalang pilihan hati diorg okay (except Prince Charles). Pelik aku. Nak artist pon amik la yg mmg tip top ke, yg mmg meletops pujaan rakyat mesia. Hak ni plak aku tatau mende contribution dia, baik to dunia seni and malaysia in general. Entah mende wow factornya. .

    0

    0
  24. zaz says:

    macam2 jantan la dia kawan…. tak tau la…

    0

    0
  25. zaza says:

    macam2 jantan la dia kawan ……. camtau la pastu putus plak…

    0

    0
  26. Anonymous says:

    “No comment… Jgn speku… Fahami diri sy… ”
    Well, yg u pi upload gambo tu watpe? Bukan sengaja nak wat org speku ke?
    Cukuplah stakat drama suam2 kuku kat tb tuh…

    Next please…….

    0

    0
  27. aaasiti says:

    aku suka tgk tunku zara..dahla cantik..berpendidikan..berkerjaya..haaa klu nk cari, hak mcmtulaaa…kan kan

    0

    0
  28. Shuhhh says:

    Bosannya la aku minah ni.blik2 muka dia.prbaiki dlu la lkonan ko ni gssip ngn jntan tu ni tp lkonan tah hape2.hrap kn mekap je la..cntik pn idak jga.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Kerabat diraja Pahang memang suka artis artis. Darah mereka pun mana ada pure anak raja lagi. Kalau ada pun 1/8 je pun. Bau bau bacang darah raja je. Perasan lebih…

    0

    0
  30. Anon says:

    !

    0

    0
  31. Anonymous says:

    Macam kakak ipar dengan adik ipar

    0

    0
  32. UQASHA says:

    KALAU AKU ANAK RAJA, TAK NAK AKU PILIH UQASHA NI, ARTIS LOW CLASS, JAGA LA TITLE KERABAT. LAGI BAGUS PILIH AYDA JEBAT.

    0

    0
  33. ND says:

    Fuck u uqasha. Puki dh busuk asyik tukar laki, ntah2 ko ada hiv dah ni asyik2 tukar jantan dr zaman ko blm jd artis smpai skrng. Baik ko p check puki ko ada hiv ke x

    0

    0
  34. ND says:

    Fuck u uqasha. Puki dh busuk asyik tukar laki, ntah2 ko ada hiv dah ni asyik2 tukar jantan dr zaman ko blm jd artis smpai skrng. Baik ko p check puki ko ada hiv ke x.

    0

    0
  35. ND says:

    Fuck u uqasha. Puki dh busuk asyik tukar laki, ntah2 ko ada hiv dah ni asyik2 tukar jantan dr zaman ko blm jd artis smpai skrng. Baik ko p check puki ko ada hiv ke x..

    0

    0
  36. ND says:

    Fuck u uqasha. Puki dh busuk asyik tukar laki, ntah2 ko ada hiv dah ni asyik2 tukar jantan dr zaman ko blm jd artis smpai skrng. Baik ko p check puki ko ada hiv ke x,,

    0

    0
  37. Beautiful Norra says:

    mohon pihak berkuasa buat urine test kat Uqasha nie…sangkut ker tak…?? sbb dengar2 dia kuat layan ‘batu’…sila buktikan dakwaan ini tidak benar…sekian~

    0

    0
  38. Shashaha says:

    “Uqasha Senrose Enggan Ulas Gosip Percintaan Dengan Kerabat Pahang”

    Oh, ok.

    *tido*

    0

    0
  39. mmmmmmmm says:

    uqasha uqasha… SLUT!!! I use to work with her kat air asia. Kuat main dengan pilot pilot dan tony fernandez. Dia tengah jadi ‘Call Girl’ bapa saudara Tengku bakar (Raja Pahang)!!! keta evoque kau dari sapa? Tuanku?? hahaha memang ah..
    Remember me you stupid flower pot?!

    0

    0
    • Beautiful Norra says:

      yup…i pun dgr benda yg sama…dpt kete Evoque dari Sultan P…hebat kau kan…??

      0

      0
  40. princess katak says:

    benci aq betina playgirl ni !!! sampah btul.. tgok muka da tau betina murah

    0

    0
  41. . says:

    muka betina tahan kentut pun ada yg nak?stok geli tampal je.

    0

    0
  42. Anonymous says:

    TUKAR2 LAKI2 JUA IA ANI..PUKIMA..

    0

    0