Written by AbangNara | May 31st, 2009

upin dan ipin

Comel comel comel. Hehehe. Selamat pagi Ahad!!!

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to Upin Dan Ipin Yang Sebenar, Sebijik Tue!!!

  1. eLLa says:

    ahahah.cute nyer….mana nara jmpa nih…

    • Penari Poco2 says:

      SARAWAK CUTI 4 HARI BERTURUT2…30HB, 31HB, 1HB DAN 2HB…
      Yahhhooooooooooooo……….!!!!!!!!

      P/S : SELAMAT HARI GAWAI BUAT KENGKAWAN DARI SUKU KAUM DAYAK LAUT DAN DAYAK DARAT DI NEGERI SARAWAK…”GAYU GURU GERAI NYAMAI, LANTANG SENANG…UUUUHAAA…” (aku cakap bahasa iban daaaa…..)

  2. beautifulmind says:

    ni betul ke upin and ipin yg sebenar? comel budak dua ni…

    • xyanniax says:

      yg jadi upin ipin sebenar kan budak pompuan…rase nye ni model je kot….ahaksss

      • Penari Poco2 says:

        masa umur bebudak camni lar aku suka cubit kalo x dgr kata….hahahahah….aksi ganas sikit….hahahahah…

  3. xyanniax says:

    betul..betul..betul….

  4. Azotobecter says:

    hehehe..pg2 dah wat org ceria…bgs2 la nara nie…heheheh..pe2 pn tgk sekali imbas same..tp x de rambut cam ekor kat atas kepale upin..hehehehe…

    • Penari Poco2 says:

      bebudak nie hanya pakai bju yang ade letter i dan u jer tue…xde per pon!!!

      • kak long says:

        sebiji cam baju anak2 kak long, beli kat geng’s corner shah alam, sehelai dlm RM30++ tuuuu…

  5. Rocksdzi says:

    ini mawi junior la…lg hensem dari mawi…mesti byk peminat sok ni…

  6. flowerHoRn says:

    eeeeeee……comelnya aku suka ngok bdk kembar seiras….trubat rindu kat ank kmbar aku yg dh ikut mak sedara dia lek kg smlm …..thanks nara

  7. Zaza Muhammad says:

    comelnye….. hihihihi… upin dan ipin tu rekaan je kan. Kakak aku suke sesgt tgj cite tu masa ye pregnant, pas lahir baby boy dia (dah stahun lebey la ni) smpi ari ni kapla tu botak anyway tetap cute…hehheheh seme baby cute erk…aku je lum ade baby lai waaa!!!!!!!!!!

  8. beyon says:

    COME nya………….

  9. DARK ANGEL says:

    CUTE NYE BUDAK KECIK 2 ORANG NI.MACAM ADIK AKU JUGAK.TAPI ADIK AKU BARU 9 BULAN LA.APE2 PUN UNTUNG LA MAK BAPAK DIORANG NI DAPAT ANAK TWINS.SERONOK TENGOK GELAGAT DIORANG.

  10. kira-kira says:

    aku rase lg kiut yg katun punye….
    hahaha
    betul3……………

  11. tee says:

    alalalala cute sungguh..geram3

  12. ZZZ says:

    ayat yang tak boleh tahan….
    betul3……

    apa yg penting kite tidur dulu…zzzzz

  13. Mygos says:

    Hahaha.. Memang comel budak ni..

  14. pim says:

    comey…nya….

  15. flowerHoRn says:

    dah ada upin dn ipin yg sbenar leh le wat filem suh diaorg ni brlakon x yah guna kartun lgi……….

  16. zatul says:

    dua sengit….hehe

  17. wan says:

    ala…….dh lama dh msk e mail gue huhu

  18. badboy says:

    upin n ipin yg dalam kartoon lg comel la..manis jer muka dia.tp x tau la klu inspirasi kartoon tu dari budak 2 org ni
    aku suka upin ipin..

  19. naurah says:

    salam..
    halloo.. anak kecik yang comel sekali.
    kalian ni kembar?
    moga jadi anak yang soleh, komitmen pada agama nya yach! amiiinn..
    daaa…

  20. minah nomad says:

    haha..xtau nk ckp p but they r cute

  21. minah nomad says:

    betul ke itu upin ipin macam tipu je……………..

  22. minah nomad says:

    upin ipin itu sebiji teluh seterang masa je soryy kalau aku cakap macam itu………….

  23. naurah says:

    gila.. babi.setan.

  24. beyun says:

    kakak naurah betul ke kakak babi

  25. rushidah says:

    mcm bodoh ajew….
    hehhehe…..
    klakar gler…
    mukanye…
    x seirasa lngsung…
    hhehehhehe…

  26. hate ui says:

    sy ni xsuka upin n ipin…x comel langsung…tangan diorang dlm citer tu terlalu over..bergerak ke siti sini…mcm org bisu lak..

  27. BOY says:

    HARAMAI ITI UPIN DAN IPIN KAMU DUA BANYAK MACO LAH

  28. kak ROS says:

    aik apsal muke cam xnk jdik upin ipin je…muke ketat je..ahahaa..siot je spe la mak die yg watkan rmbut ank die toncet camtu..kalo aku xkan wat nye..haha

  29. comel betul adik2 ni

  30. This web page is known as a walk-by way of for all of the data you wished about this and didnít know who to ask. Glimpse right here, and youíll definitely uncover it.

  31. You’ll find certainly lots of specifics this way take into consideration. That is a pleasant examine share right up. I actually provide you with the tips earlier mentioned since common motivation nevertheless evidently you will find queries similar to the one you actually have right up when a very efficient factor might be employed in sincere great belief. I would not determine if recommendations include come forth circular difficulties this way, nevertheless sure that your job is obviously labeled as a good video game. Each little ones sense the influence of only the moment joy, through out their own lives.

  32. Cinta says:

    aik apsal muke cam xnk jdik upin ipin je…muke ketat je..ahahaa..siot je spe la mak die yg watkan rmbut ank die toncet camtu..kalo aku xkan wat nye..haha.. :)