Written by AbangNara | June 10th, 2009

Dapatkan Update Paling Rahsia

Update paling rahsia, tiada dalam blog, dan paling penting anda orang pertama!











Dapatkan yang terbaik dari kami, bukan sekadar gosip tapi info semasa, cara membuat blog dan mencari duit melalui blog dengan hanya masukkan nama dan email anda di atas.

Jangan risau kami tak hantar 10 email sehari, kadang-kadang jer kami hantar bila ada info yang betul-betul penting untuk dikongsi bersama. Dijamin tiada kerugian untuk anda.

Yang pentingnya kami akan sentiasa update anda dengan segala info terkini. Tunggu apa lagi. Isikkan ajer nama anda dan email di atas dan tunggu email dari kami.

141 responses to UPDATE Paling Rahsia, Dari Kami Untuk Anda

  1. eclipse says:

    apa ini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Lovelyvic says:

    dah register…
    update ye yg paling rahsia tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • admin says:

      haha.tq. lupa nak bagitau.nie colaboration ngan satu lagi blog hiburan..heheh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. bahulu hangit says:

    aku mencari delimasaraa…muncul ka kau wahai delimasaraa…
    aku nk cite pasal komen kt page malek noor…
    pasal si puteri kenyalang kim salam kt aku tut…
    aku tgh berkomen ngan darkshed la time tue…yg tetibe die nyibok x bg salam tu kenapa…
    cube bace komen dr darkshed tu dulu…aku smbg & smbg…
    wahai delimasaraaa….mane kau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jerneh says:

      kawu x mao ari aku ke BH?
      hehehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        aku disini……….td ada meeting tergemparrrr…pedia??????????

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          bahulu..tu ar pasal..kang aku balas balik dah kat si puteri ngokngok tuuu..ntah peapa terus nak sound bodo jer…aku plak tlg bengkek utk ko td….ko baru perasan ker..kang aku dh mesej dh td…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. bahulu hangit says:

    hai lovelyvic…eclipse…lame x chat ngan korg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. singaganaz says:

    ni dia update pasal org yg komen kt sini….
    so kalau bahulu hangit nk tahu profil diri singa ganaz yg hensem nih, register ler….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bahulu hangit says:

      betol ke kak nara ckp singa…kite leh link ngan org yg komen dlm ni cth cm singa ganaz…
      nnt pas lunch bahulu register…now nk kuar lunch…mkn awl masuk lmbt…opis bapak aku yg punyer

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. eclipse says:

    asl aku register dia kuar error plak?musykil….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aries_april says:

    hai smua…
    eclipse mna hlng tdi..
    lma aries tggu…
    orng lain yg mncul….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      eh yea ker?rs ade jer…hehehe…pg mkn td…lpr la…aries dh mkn ker?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. aries_april says:

    jerneh…
    leh tnya skit x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. aries_april says:

    alhmdlh…
    knyang sngt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. eclipse says:

    tyra mn ha dh 2 ari xnmpk dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Zaza Muhammad says:

    Done eheheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. aries_april says:

    E2 LA…
    ARIES PN CRI DIA AWL2X PG TDI../
    XKLUAR JGA PN….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. DelimaSaraa says:

    mcmana nk register ni…page eror jerrrrrr..tlg akuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      ako pon same la saraa…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        nak register kat ner???poning den…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          biar btul… aku wak senang2 je…terus menjadi.. dia akan antar notification via email pastu click aaa link tu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • eclipse says:

          kena msk kan nama kite yg kt bn ney ker atau full name?pening aku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          ini yg dia bgtau aku :-

          Notice:
          Sorry, the account you tried to access was not found in our customer records. To notify the website owner of this message, push the “back” button on your web browser or check some of the selections below for more information.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          aku dh berjaya dh..aku taip email ngan nama aku ikut nama aku dlm ni..dekat link sebelah kiri tuuuu

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • jed hijau says:

          restart computer….mesti boleh

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          nama kan BN aaa, cth ‘eclipse’

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    ARIES PN PG TDI DH CRI TYRA…
    XMNCUL PN…

    AH2X…
    ERROR LA…
    DH BNYK KLI TRY…
    XLEH GAK.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      tgh hot berceriter ngan korang td tetiba ada miting plak..letih aku handle…dh lah otk aku kat Bn sampai aku rasa nak bunuh jer cina2 tu td….hehehe….jap aku nak g page sebelum tgk korng ngumpat aku..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. aries_april says:

    KTA KN KWAN2X…
    XDA SAPER NK UMPT SARA LA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    aries dh brjya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku pun..tp tetiba kepala aku terpikir..kalu kita register apa paedahnnyer???kalu dia antor email gosip, lebey baik aku bc kat BN boleh ngumpat ngan korunk….ke apa paedah yg lelain??

      kot2 blh register sesaper nak kawen ker??senang aku blh mkn free..hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    oh bulan pnya blog ker?
    ny M pnya?
    klau tu, aries pn ada jga bka kdng2x…
    tpi dia orng pnya blog…
    2 hri skli bru update…
    2 yg aries feed up.
    kdng tu, smnggu x up date…
    klau update pn, 1 citer 1 hri…

    xmcm kak nara pnya…
    1 hri 4 5 cite dia letak…
    even citer lma…
    aries ni xkisah lma @ bru…
    klau ada tjuk utk kta bncng, e2 pn dh kra ok….

    by the way, thanks ya kak nara

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      betul2…dulu aku ngan delimajelita melekat dekat oh bulan..tp sekarang kami dh melekat kat BN..lgsg tk gi dah ke negara oh bulan..delimajelita yg kenalkan aku dgn BN…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. aries_april says:

    tul tu sara…
    kta xhbis lgi bncng hal mkan free tdi…
    eclipse hlang…
    2 xnak blnja kta la tu…
    aries dh thu…

    tul x eclipse ?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku rasa pun..sebab dlm masa terdekat ni dia jer nak kawen…takut arrrr tuuuu..alaaa, eclipse ko letak khemah untuk gang BN 17 khemah jer sukup lar…

      makanan plak : nasi ayam berempah madu, sayur ulam2, udang galah merah ngan kari daging rusa…tu jer…

      minuman plak : jus peapa lah..tp jgn satu jenis..4-5 jenis lorrr

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      WEH KORUNG NGUMPAT AKU YEA……

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Darkshed says:

    salam kwan2…apa yg panas sgt nih…bahulu hangit,ko ada msalah ngan sapa?gtau aku..aku pegi pukul dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      meh kita gi serang puteri tuuuuu..cian bahulu..aku dh order dah..terus jd hangit bahulu tuuuu…tak ingin lah aku order…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. aries_april says:

    nnti eclipse kawin kta gang BN serbu rmah dia smpai rntuh…
    alang2x nk rntuh…
    biar rntuh trus…
    nnti leh dia bt rmh batu…
    skrng ada duit nk p traveling jer keja dia…
    xingt nk bt rmh…
    nnt xda rmah, bru trkejar2x nk bt…

    Darkshed naper smpai nk pkul2x orng ni…
    x elok la…
    bahulu ngan minah mna enth gduh kat page malik noor…
    cian dia….
    sabo la bhulu…
    kta cri jln pnylsaian…
    klau dia kta BODOH,
    mknanya, dia yg bodoh…
    lain la klau dia kta BIJAK.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    klau nk gduh pn xleh…
    jauh sngt…
    bhlu orng klate….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. DelimaSaraa says:

    kalau daftar image kat avatar tu dia kuar dekat BN atau oh bulan???- konpiusss lorrr

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. jed hijau says:

    kak su mana ha…????
    dah nak sekolah semula…kok tak muncul2 dek ee…
    orak wes dolan2….borong opo ojolah kak su kiye…royo kan jauh lagi… sopo ketemu kak su kirim salam sama dek ee..

    bye…assalammualaikum…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Jed Kak Su kat sini la tengah baca komen korang yg pjg lebar ni. Gi mana lak tu? Tdi Kak Su pi rumah kakak Kak Su..tu yg lambat buka BN ni..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    amboi kak jed…
    skrng ni ssh tul la nk chat ngan kak jed…
    bz mmnjang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jed hijau says:

      aku tunggu gak kau kuar…kalau aku dtg kau duduk dlm bilik aje…kau ‘kemaluan’ keee…KHA..KHA..KHA…

      sekarang ni bizi sikitlah aries, kekawan semua…baru nak cit-cat..org dtg..baru nak cit-cat..husband lak dtg…habis camno…ni pun lak leh lama nanti kena marah ngan bos…

      bye..sampai jumpa lagi…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. aries_april says:

    avatar ni tuk BN ja…

    aries lgi kompius…
    yg sara ni tul2x orng mna?
    kjb png, kjb kedah, kjab shah alam,kjb KL…
    nma 1 ni…

    pening2x…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      hahaha..kesian ko aries..kang berubah jd scorpio nanti bila terlebih konpiuss…hehehe…yg penting aku ORANG PAS….chayok PAS!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    jerneh mna?
    mncul la dikau whai shbt ku….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aku yang ada disini ko tak seru pun….menyamoah betul..ni nak merajuk niiiii

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        yooo AA mau apa sih? hehehe..

        aku kebizian ler AA..
        lagi pun kawu Udah punya pacaran.. wakaka

        yea..yea.. mau apa in?

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Darkshed says:

    cehh..delima dok berpolitik plak kat cni…takbirrrr…..alluhuakbar!! hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      allahuakbarrrrrrrrr..daeshed..aku konpius ar ngan ko..sekali ayat2 ko cam lelaki kekadang cam pompuan…ko apa ek jantina..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. aries_april says:

    lah…
    naper nk mrjuk la..

    wahai umt mnsia…
    aku seru kau orng…
    mncul la ke dlm BN…

    kerinduanku dh mnjdi thap gaban…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. aries_april says:

    Darkshed e2 akil pnya ayat…
    nnti orng boikot kot…
    msuk blog kak nara….
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries_april says:

    Darkshed laki la….

    sara jgn kompius…
    nnt jdi scopio…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      tu ar pasal…tak boleh aku nak byangkan kejantanan atau kewanitaan beliau…sekarang baru aku puas hati sikit…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Darkshed says:

    aku ni klau nak ckap tapis dlu..tkut kwan2 terasa..sbb tu kdg2 ayat aku manis..kdg2 ayat aku pahit..anyway aku nie laki..avatar tu muka aku laki ka pmpuan..huh..kwan2,mntak wish sket..lusa aku nak bertunang…hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      HAH TUL KER DARKSHED?…KO TNG ARI ORG KEJE…XNAK JMPT KITEOARG LA TUE…KDKT PNYA DARKSHED…HAHAHA…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jerneh says:

      selamat bertunang dark..
      lusa tuh jumaat… hehe amik berkat ye?
      ko cuti ker? or mmg dlm percutian?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        selamat bertunangggggg……………………semoga kawin cept2…….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. aries_april says:

    kalu still kompius…
    angp ja 2 2 kpnyaan Darkshed ………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. aries_april says:

    ngan orng mana?dia ada join kta kat sni x?
    kwan aries pn sma jg…

    by the way…
    all the best k?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Darkshed says:

    tq aries..org dlam negeri jgak..dia x lepak dlam bn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. aries_april says:

    eclipse bru mncul…
    p mna tdi?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      br pas bcakar(gado) dgn tng…e…geram jer…rs nak cekik bg mati…evil tul aku…hehehe…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. aries_april says:

    Darkshed org ner?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Darkshed says:

    cuba teka…hehe..men teka2 ni syok gak kdg2…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. aries_april says:

    YG SMPAI NK KSI MTI KAN LAKI TU BT PER?
    BRTUAH LA DIA DPAT ECLIPSE…
    DH CNTIK..
    KER ECLIPSE YG CRI GDUH DLU?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      dia la yg mulakan dlu…menyalak jer keje dia…tensen gak…org laki ney sket2 nak jeles…bosan!kang aku cr yg len br tau…huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. aries_april says:

    xnak la main teka2x…
    dh pnat sngat…
    kta main ksi answer trus la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Kak Su says:

    Gaduh2 ngan sape lak kali ni ni…Antara sape ngan sape …..meh Kak Su damaikan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. buat semua. memang betul update email di atas ada untuk OHbulan punya blog. dia ada kasik info2 camner nak wat duit dan sebagainya. kitorang kerjasama

    kalau wat gravatar tue akan keluar kat sini, bukan kat ohbulan. so wat la ek. leh tengok2 muka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Darkshed says:

    ok..kedah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. Darkshed says:

    nara ni dah kawin blum….umo bpa..nak kenal gak ngan admin cni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. aries_april says:

    eclipse orng laki ni mmg cam 2 prgai dia orng…
    but, even truk mna pn yg kta pilih,
    tu kta dh pilih…
    baik buruk kna trima….

    sabo ja la…
    ada baik nya dia orng yg kta xnmpk…
    tul x kak su.?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • eclipse says:

      xpe…xpe…blm kawen lg bleh plh2 lg…msh ade calon2 yg tgh queue…hehehe…

      aries…eclipse br plh jd tng jer…husband xcnfirm lg…huhuhu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. aries_april says:

    orng kedah lah mn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. bahulu hangit says:

    nk register tp error la…lain kali la bt semula…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. bahulu hangit says:

    kwn2..korg chat pasal per ni..tibe2 cite pasal org kedah ni…ape cer…cite la weii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. aries_april says:

    jngan msuk yg kat cmment ni bhlu…
    msuk kat sblah ats kiri skli…
    compon bleh….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. aries_april says:

    Darkshed orng kdah…
    jmaat ni nk tnang ngan orng sna gak…
    tpi ada hti nk ngorat kak nara lgi…
    slmt kak nara dh brpnya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Darkshed says:

    aries…dah ada pengalaman putus cinta ka..ckap mcm penah ja…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      belum putus lagi lahhhh..baru bercakar…belum lagi naik senduk lesung sudu garfuu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. aries_april says:

    bkan stkat ptus ja…
    brpsah…
    n smua ayt seangkatan nagn dia…

    tpi yg aries dpt kli ni…
    mmg ok…
    ckup bt aries cnta n syg kn dia…
    maybe jerneh knal la…
    e2 pn klau dia orng jlan kbun , bt 7 klang…

    dia x handsome mcm Darkshed ..
    n klau jlan pn orng psti tngok kmi…
    mmg beza la antra kmi brdua…
    bagai bulan ngan matahari orng kata…

    tpi aries mmg cntakan dia…
    dia trma aries seadanya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aries..alaaa biasalah gaduh2 manja kan….lelaki ni kuat cemburu….biar tak ensem janji dia syg kan kita

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jerneh says:

        AA bukan macam zati dengan mawas ker? hehehe

        AA aq mukan org jalan kebun bunga.. i’m sorii..huhu
        aq malibu jerk.. hehehe

        tp tau lah area masjid jln kubun tuh,,
        nanti aku tanya2 member aq yg duk sana.
        sapa nama bf AA.. (aisey..dah ada bf rupenye..:-P)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        BF aku dulu pernah buat jalan kat jalan kebun..dia surveyor…jalan baru tu lah yang korang2 guna tuuuu….

        SORRY MENYAMPUKKK

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kak Su says:

      Ingat time Kak Su bercintan dlu..he..he…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        kak su, mehlah umah saraa..umah saraa kat tanah merah…betul2 dekat town..ada perumahan…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. bahulu hangit says:

    1 lg statement DelimaSaraa…biar tak ensem tp macho..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      betul2 bahulu..biar tak ensem..tp kekadang takut gak..kang cari yg tak ensem anak plak tak comey…hukaloh…

      cari yg ensem kang terlalu makan hati plakkk..susahnyer hdppp

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. aries_april says:

    kta orng pompuan lgi kuat cmbru…
    lgi truk aries rsa…

    bkn nk jtuh kn orng pompuan…
    tpi u all rsa x mcm tu?
    tul x kak su?
    kak su kn lgi brpnglman…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. Darkshed says:

    alah aries,org tgk sbb kagum la tu..wish aries kekal ngan dia smpai akhir hayat..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      darshed..nanti majlis kawin ko nanti jemputlah kami…kami nak gi buat reunion atau exit conference BN…tengah cari tpt ni , ciri2 makan minum free…

      okey??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Kak Su says:

        Tulx3..jgn la lupa jemput Kak Su sekali yek…dpt jumpa semua kan best

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. aries_april says:

    orng dpt mmg x da mka orng kata…
    klau orng lain,mst tolak tpi…
    tpi yg ni cntakan kta…
    yg b4 ni…
    aries jer yg lebih…
    dia orng biasa2x jer…
    2 yg bnyak ptus time tngah jalan.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      pengalaman aku plak..aku carik org yg betul2 nakkan aku…first soalan masa mula2 jumper :-

      ko nak jadikan aku kawan suka2 atau bini??

      yg kedua selapas jawapannyer nak jdkan bini :- ko nak kawin ngan aku atau kuarga aku…

      dari situ kiter blh nilai saper dia….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Kak Su says:

    Tu la adat bercinta ni..( hem..org ada pengalaman..he..) Ada pahit ada manis…tak kisah la psgn kita hensem ke tak ..cantik ke tak..yg penting keikhlasan, kejujuran, dan sikap yg baik. Biar la d mata org tak cantik/hensem tapi d mata kita dia la yg terbaik..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. aries_april says:

    sara ni…
    smua pn dia..
    jlan mn lak BF sara bt?

    yg thu nk mkm free…
    sdh la skit2x…
    nnt aries sruh BF msak kan utk sara…
    nk mkn per?
    ckap….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      jalan kat jalan kebun tu ler…hehehe..ntahlah jalan mana..

      aku tengah ejas tempat ni..harapkan korang, semua tak jadilahhhhhh..hehehhe…jangan marerr

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Darkshed says:

    orait..tpi btoi ka korg nak mai bla wedding aku nanti nie…hehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      iyalahhhh..jangan plak ko buat dekat atas rakit atas sungai..susah plak nak carik rakit tu nantiiii….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aries_april says:

    tul 2 kak su…
    aries stju sesangat…
    hti bdi mst baik…
    bt apa utk kta ikhls…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. aries_april says:

    aries kopon leh dtng…
    aries orng png…
    klau aries cti nnti..
    aries blik la…
    this weekend p shah alam…
    krja kat sna…
    dkat skit ngan BF….

    aries tnya kedah kat na x jwp g…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      aries ko tanya saper yang tak jawab2 tuuuu..aku tlg bengangkan untuk ko…..saper??meh aku gi tumbuk dia sampai tercabut gigi

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. bahulu hangit says:

    darkshed nk tng ngan org mane…sorry…bahulu ketinggalan dlm byk hal ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. aries_april says:

    orng kdah jga la….
    kn tdi aries dh ksi thu bhlu…
    lpa la tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. bahulu hangit says:

    xpela…aries dh bg jawpn org kedah yerk…celah mane kedah tue…by the way…my parent pon asal org utara but dh pindah dok pantai timur..tahniah darkshed

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. bahulu hangit says:

    aries punye bf duk jln kebun ker…akak bahulu ade beli rumah kt area ctu…nnti bahulu nk carik la bf aries…jgn jeles..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. aries_april says:

    x jeles pn…
    BF aries xda sper nak…
    mla2x aries pn xnk…
    dh kawan lama bru aries tau dia ikhlas…
    even x hndsome…
    dia baik sngt…aries syg dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aries_april says:

    bhulu pnya kakak dok ara mn?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. Kak Su says:

    Ok la dek2 non semua. Kak Su out dlu. Nak pi pasar ikan & pasar mlm. Ada sesaper nak pesan ape2 ke? Kak Su blh tlg belikn. Apam balik ke..pau ke…murtabak ke..pisang goreng ke…pepe la..Bye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. bahulu hangit says:

    akak bahulu duk kt jln kebun tu la…ntah la kt belah mane…rasenyer kt dewan MBSA tu kot…umh dh beli tp xduk lg…CF xkuar lg..
    bahulu pon xnk la ngorat bf aries…nnti aries frust…bahaya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. catalina says:

    nara, knp tk bo daftar … isk..isk.. konfius !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0