Written by AbangNara | January 24th, 2011

nora danish

Berkali-kali jugak Abang Nara tertelan air liur apabila melihat gambar cover depan majalah Cosmopolitan yang menunjukkan kecantikan Nora Danish. Gila korang kalau tak telan air liur tak tahu la Abang Nara nak cakap apa. Mungkin korang perlu check mata sama ada rabun atau pun tidak. Heheheh (gurau-gurau jer jangan marah).

Tapi seriously sekali tengok gambar Nora Danish nie memang tak boleh bajet ini anak dara ke janda. Gila macam anak dara. Kalau dulu Abang Nara selalu terkeliru siapakah janda paling hangat di pasaran antara RCW dan ND, tapi kini tidak lagi. Jawapannya sudah tentu Nora Danish. Tiada persoalan dalam hal ini.

Berbalik kepada tajuk yang ditulis di atas, Murai Batu dari portal Murai telah mengeluarkan gosip yang menyatakan Nora Danish dihadiahkan rumah mewah 10 bilik oleh bekas keluarga mertuanya. Ala, kira mak ayah Jejai baik hati bagi rumah kat Nora Danish. Mungkin duit dah terlebih banyak kot. Tapi jangan risau sebab gosip itu semua tidak betul langsung. Kalau betul mahu ada yang meraung tak berlagu.

nora danish

Tapi kalau Abang Naralah, jangan katakan sebuah rumah yang ada 10 bilik, 10 bijik rumah pun Abang Nara sanggup kasik kat Nora Danish. Asalkan Nora Danish sanggup jadi bini nombor dua Abang Nara. Hehehehe. Tapi rumah setinggan je la kot. Sekian lawak di malam Isnin akibat tekanan kerja.

Baca Yang Ini Pulak:-

172 responses to Untuk Nora Danish Yang Hot, Jangankan Rumah 10 Bilik, 10 Bijik Rumah Kami Rela Kasi

  1. peace says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 72
    • SOFA_TERBANG says:

      pertama kli ker kesian

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 8
    • LuSelipar says:

      yeay! first to dislike you ;p

      Hot debate. What do you think? Thumb up 17 Thumb down 8
      • peace says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 20
      • SOFA_TERBANG says:

        ahha yup2

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
      • minah murai says:

        yg ni sorang lagi geng syella tu..
        pakai baju tak cukop kaen..
        yg bezanya yg ni 50sen, yg sorang lagi tu 2ringgit..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 40 Thumb down 8
        • SOFA_TERBANG says:

          hahahahahahah..tol2

          Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          ye la tapi nora nye T…….K.. tkda la gedabak mcm si syella….kira ok la nora pakai gitu lagi pn hanye untok bergambar je bukan ada ape2 pon…eleh jangan kate 2 ringgit 20 ribu pn lm tentu orang leh dapt si nora ni hanye nk bwk dia gi makan mlm je tau blm tentu dapat…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 20 Thumb down 14
        • kukukaukau says:

          emm xphm btl..hanya krn dasar simpati pd ND ni smua yg dia buat ok n cmel..biapn dh sah2 pkaian dia ni mnjolok mata,mulut, idung n swaktu dgnnya..coba la korang selak2 blok hiburan lama2 gamba dia g hnymoon ngn ex hubby dia tuh siap pakai bikini jgk..siap ada rokok lg kt tgn..blh plk ckp ok si ND ni pakai cam ni hanya utk bgambar je bkn ada apa2 pn..hai..jom la pakat2 g kls fardu ain djh 1..itu la org kata klau dh suka btelanjang bulatpn xpe..klu dh bnci btudung litup pn nmpak jelik..dunia2…

          Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • Bahaya posing tu .. :-)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 6
    • mabuk says:

      skola dlu xpenah dpt no1 gamak nye..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
    • Lipstick Hijau says:

      comel n cantik….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 5
      • silentgirl says:

        comel tu mmg comel pn..tp sejak menjanda ni..ND makin sexy..adakah mau mngugat iman jejai spaya rase myesal cerai ngan die..or mmg sume artis janda msia ni mmg myeksi after dpt title tu? cntoh mcm RCW, nurul(ex ajai) n rmai lg..nk market blik kot mcm mase anak dare dlu..;)

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
    • ado says:

      x ada maknanya org lain nk jeles kat ko pasal first2 nih..lgpun bukannya dpat apa2 reward pun…ko je yg kema

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • watever says:

      tu yg jejai putus ngn pasha sanda sbb tgk cover mjlah nie arrr ..

      Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
    • Mami says:

      Seksinya… Nak tunjuk buah dada yg kecik tu.. Aiiyaa… Nasib baik putih…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
    • kura2 kecil says:

      hot (hotak dia) .muka comel pon dia pakai TETAP SEXY. kenapa weyh, kalau org comel yg disukai ramai, bdn dia bkn aurat ye? kalau tunjuk separuh bogel cmni pon ok ek?cover majalah plak tu, bkn nya amik utk personal collection pon. MMG NK TUNJUK KAT SEMUA. tapi kalau fasha tu, semua salah. mmg la korang ni manusia biasa. sgt tak adil.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  2. peace says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 31
    • ngokngek.. says:

      tahniah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! amek hadiah kat bilik mayat hospital kuala terengganu eh!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 6
      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 14
        • ngokngek.. says:

          ko taktau ke?? ‘peace’ dpt no 1… ak ucap tahniah la..then suh dier amek hdiah dier…tu je…

          Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 5
        • faiz says:

          tah minah jambu nih .
          dia nk suh gi amek adiah je pun .
          kelam sgt aih !
          kesian kt sgelintir masyarakat yg bru nk blajar mngira mcm peace . haha ! ^_^

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • Ryta says:

          Hahaha…kuikuikui…
          @ngokngek: serius…aku gelak tebahak2 baca komen ko nak bg hadiah kat “peace” dapat tempat 1st!
          :-)

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  3. SOFA_TERBANG says:

    2ahhaha siwegy7i

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 8
  4. eiki says:

    bodoh c jejai 2…lagi hot dr faha sendat

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 7
    • kura2 kecil says:

      lg hot pon dia pakai TETAP SEXY.
      kenapa weyh, kalau org comel yg disukai ramai, bdn dia bkn aurat ye? kalau tunjuk separuh bogel cmni pon ok ek?cover majalah plak tu, bkn nya amik utk personal collection pon. MMG NK TUNJUK KAT SEMUA. tapi kalau fasha tu, semua salah. mmg la korang ni manusia biasa. sgt tak adil.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. SOFA_TERBANG says:

    oww hebat2

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  6. hikhok says:

    cantik nya dia

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  7. Seryna says:

    Gorjes..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  8. LuSelipar says:

    asal Nara asik lawak kahwin dua nih…org tue x marah ker

    don’t fancy her but she looks superb here; terpaksa mengaku

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 3
  9. kak jah not so vouge says:

    hahaha.. bwk bertenang ye abg nara

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  10. SOFA_TERBANG says:

    nora i luv u pompan pling2 cun melutup la ahha jande melatop

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  11. melove says:

    Errkk…….sweet….

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  12. nanie says:

    nape nmpk lngan dia kurus ek?dlm iklan mustajab tu..besau je aku tgk..huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 1
  13. leha says:

    first time tgk nora danish banyak2 kali. berapa kali pulak aku scroll up scroll down sbb macammmm… asal cantik sangat dia kat cosmopolitan ni?? padan pasa sandarr.. tersentap2 agaknya kalau betul benda ni.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 4
  14. kak ngah comel says:

    Cantiknya nora..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 6
  15. bb says:

    seksinyer….muke mmg superb.tp dressing, bkn mcm wanita mslim..tolonglah…nape dgn artis msia skang?tolongla, nak tayang pd sape tu?of course lelaki kan?coz kami yg girl ni ada jugak.tk bminat nk tgok.dulu minat, skang dh hampa tgok

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 8
    • moh says:

      tuh la kan..kita nih sekarang dah masok zaman JAHILIYAH MODEN ASTARFIRULLAH..ISH2 DUNIA AKHIR ZAMAN LA KATE KAN SEMUA NYE BOLE BERLAKU

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 3
    • Kasih says:

      cantik 2 mmg cantik, manis dan comel jer ND ni, tp sbg seorg wanita islam adalah lbh manis tuk tidak memakai pakai yg sebegini krn memaparkan aurat tuk tontonan ramai…

      bkn sekadar gelaran janda tu sndr, tp sbg seorg ibu adalah lbh sopan kalo ND memakai bj yg tertutup… xkn tercela kecomelan ND bila memakai bjkurung sekali pon krn mmg dh sedia comel….

      xyah lah pakai bj ala2 kemban lg ya… byk lg jenis pakai yg lbh sopan tuk dipakai tuk wat photoshoot ;)

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 9
      • amina says:

        Taknak tengok orang berkemban tak payah lah bukak beautifulnara.

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
      • blacktie says:

        nk wat mcm mana..photographer suruh.kang kalau dia tak pakai, dwang nak soh pasha lak pakai..kakkakaka

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  16. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu nya si nora ni… tak rugi sapa yg nk ambek dia buat bini…cute lagi

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 8
  17. Abg Jejai says:

    syg, sejak kita berpisah, u semakin cun dari Fasha Sendat…Fasha sendat semakin sendat, i rela beri 10 bijik banglo..Untuk Fasha sendat, abg akan belikan baju saiz XXL 10 helai…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 4
  18. jimmy says:

    sila sebut byk kali,,, jejai bodoh

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
  19. Lovelyvic says:

    Terlalu cantik….. she is superb….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 7
  20. mia says:

    lengan nora jd cacat sbb edit x btl..tah2 tang lain pn edit x..???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
  21. Mysara says:

    Nora Danish mmg comel..kalu pakai sopan pun masih terserlah keayuannya..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 6
  22. Maimoon says:

    Dasyatnye ex mertua nora ni. Bg rumah sebijik ada makna lah tu. Supaya nora kekalkn title miss J

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sekarang kalau pompan dh ada title janda ni tkda ape lah…..apa nk takot dn pikiran kalau jadi janda jangan nangis kalau jadi janda tu bodoh nama nya…..kalau tkda duit gi lah keja jangan harap kn laki je……belajar berdikari sendiri jadi kalau kena cerai kita dh ada duit…….” jangan pulak kite keja untok laki! dapt duit kasi laki dapt duit kasi laki tu pompan bahlol nama nye!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
  23. jutawan says:

    cantik sbb photoshop la dol. yg huduh ley jdk cantikk ..ngape ble janda jdk gni? nk lps gian aper?

    Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 4
  24. emel says:

    cun seyhhhh!!! tongong jejai..suara kepit tu jgk yg dia nk..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  25. Rin says:

    *rolling eyes*

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  26. sweet_girl says:

    ND sgt-sgt awosome…..sungguhh lawa+cantik+comel…pakej yang lengkap…
    rugi giler+bodoh si jejai tu ceraikan ND yg cutety nie n g pilih si fasha yg xbest tu…
    luv u lah nora danish…
    ur very hott…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 6
  27. Piston Pecah says:

    wah..
    makin malatop kan nora danish nih…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  28. faiz's wife says:

    asal sume covergirl kena posing same jek???
    da xde gaye laen ke???
    bored………….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  29. e says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 10
  30. loque says:

    cntk nyeeee nora danis klu aku jd lak die kompom seminggu x klua bilik…..ngek punye jejel…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  31. loque says:

    *laki haha trtinggl i plk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  32. nizz says:

    salam..nak bgtau,semalam anak julie dahlan,hany accident teruk sbb mabuk arak..dagu patah..dirawat di hospital ampang..susah betul kalau dah mabuk..sampai accident jadi nye..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 4
  33. super dooper hot mummy neh..hahaha..dah la comey suara cam manja2 plak..haiyooo…

    belogapasajajadi.blogspot.com

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 7
  34. hoho says:

    nizz biar betik?? ceh ko kt cni pun jd kan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 5
  35. ctm says:

    takde sape ke nak komplen dia seksi???

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 6
    • Lovely says:

      Tu yg aku PELIK bin HAIRAN
      Sebab Nora ni org suka
      Sebab tu diorang x komplen
      Cuba artis lain dah pasti kena maki hamun
      Sebab pakai baju separuh telanjang

      Hot debate. What do you think? Thumb up 18 Thumb down 12
      • Lynn says:

        lovely, tgk la lebih ramai yg dislike komen ko nih. dorg ni mmg fanatik nora. klu dia yg berbikini pun org suka kot.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • marya says:

      sbb die xnmpk seksi pon…xde plak tekeluar sana sini aku tgk..just nice je…lgpon nikn photoshoot tuk mag je…die pakai nmpk nice x nmpk lucah pon..;)

      Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  36. tiefazatie says:

    wah!!hot gle!
    pinky!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 7
  37. ARIES84 says:

    fasha sandha dah putus dgn jejai…kuar surat kabar pagi td..wah hot story!!!!…semoga nora kembali dgn jejai…demi anak nye…hapy family…amin…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 6
    • Aib says:

      Sejak Jejai balik dari Jepun bersama Nora
      Jejai Putus dgn Fasha
      Bagus juga dah putus sebab selagi
      Fasha bersama Jejai
      Korang asyik dok kutuk je Fasha
      Mungkin hikmah disebalik ini

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 3
      • LONDON says:

        Betul la terlampau seksi
        Semua anggota tubuh badan kita ditonton

        Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
      • anti fasau senduuuu... says:

        alah..klu si sendu tu x ngn jejai pon..mmg die tu slalu kna kutuk sbb perangai die tak senonoh!!what u give u get back la senduuuuuu….!!!

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • martha says:

      surat khabar apa?

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
  38. bb says:

    ntah, aku pun heran.tp mmg tak patutlah.dia kan mak org, plak tu mslim.aku suka dia ni dulu, tp skang mcm kurang sket.pelik mak janda skang ni, cerai jer pakai seksi.mcm siti nrdiana, nurul..bukan nk kutuk, cuma tak brape nk berkenan.sape pun pakai seksi, hukumnya tetap haram.itu maruah.maruah msti diletak atas kepala.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 4
  39. nasuha says:

    jejai dah putus ngan fasha…sian fasha..huhuhu

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 6
  40. Bunga says:

    cantik memang cantik..tapi sayang bagi yang melihat..tak pasal2 dapat dosa kering…jauhkan lah..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • amina says:

      Siapa suruh tengok. Kalau baik sangat terus lah pandang tempat lain, jangan lah tenung. Tak kering mana pun dosa tu.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  41. hopefully diorang boleh get together balik pasni for the sake of diorang nyer beby. huhu =)

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  42. mamarazi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 23
    • sayangselasih says:

      ye ke pasal dia…u silap kot…nd tak mcm tulah…lpas dia bercerai…dia tak usik pun si jejai dn fs tu…fs jer yng byk sgt maslh dia….

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 4
      • ABANG JAIJAI says:

        ko rasa senang ke ko nak terima hakikat kalau ko kena benda yag abby n ND kena?

        Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
      • mamarazi says:

        lau ko baca btul2, ko sndr dpt agk kot sape yg reporter tu mksdkn.. and mengikut firasat aku, mcm kisah si ND je. dia kn x hbs2 ngn sikap cemburu dia ngn jejai tu.

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
        • anonymous says:

          to mamarazi..cube awk ltak kn diri awk kt tpt ND ni..tgh pregnant kene cerai ngan laki bab laki dy tegile2kn si FS 2..dy pregnant sowg2..tanpe suami di sisi..ngat senang ke nk time sume 2..kalu bende ni jd kt sy..sy xkn maafkan perempuan yg kaco rumah tangge saye..tp harap2 sume x jd kt sy r eak.takoooooooot

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
        • Lynn says:

          nora yg mintak cerai time pregnant. dia yg semangat mintak cerai.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 6
      • Kasih says:

        mamaraza, yg wartawan maksud kan tu adalah FASAH SANDHA dan bukan nya NORA DANISH ya…

        sbb selama berkwn dgn jejai si fasha yg byk pantang larang terhadap jejai smp nk jmpa anak pun fasha xbg…

        kalo ikut logik sapa lbh berhak, antara nora & fasha?/ tentu lah nora sbb drg ada anak bersama.. tp fasha tu br je awek bkn nya bini or bekas bini… so bila bercinta gan laki yg ada ank ni, kena lah trima hakikat yg kasih syg tu pun kena kongsi, bkn hak mutlak fasha sorang jer…

        Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • plain says:

      mamarazi
      ko FS ke?lantaklah org nk ckp sape yg meroyan ke ape…da kita tak rase..cube kalo kita yg kene…klo ko yg kene ntah2 gila talak tros…komen tu pikir2…org paper, nk kasi laku paper..but they know the real

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
    • marya says:

      eh..cuba ko bace metro smlm..jejai ckp ape pasal nd yg sah2 mmg cantik jelita dr ko ni..huhuhu…ko yg meroyan kot..xpon ko balaci pasa sedat tu eh??

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. Reena says:

    Lawa la pulak mekap dia..nampak gorjes siut..body pun kalah anak dara. Jejai..jejai..ko tgklah janda ko ni.. mau sentap sendat dibuatnya. Nora Danish bertambah manis. Fasha sendat bertambah bulat.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
    • mr riaz says:

      anak sorang bole la … cube anak dah nak masuk 4 nanti amcam. kita tengok cam anak dara lagi ke tak… kuikuikui…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  44. zaza90 says:

    hahahahaa….kesian si fasha…harapkan panas hingga ke petang…rupanya “petir” di tengahari….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 3
  45. kurus says:

    ini pengakuan jujur aku.
    aku ada tanya2 kawan2 trdekat pa pndapat mrka. kut2 aku ni silap??

    derang pun tk sebrapa dgn dia ni trutama dari segi lakonan.
    dari segi personaliti.. derang pon.. bagi muke..kelip2 mato.. sukar juga aku nk describe ngn korang..
    tp ktorang mmg mcm tu.. tengok mata jer.. pergerakan badan antara ktorang.. semua tahu.. tapi tk akan explain.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 7
    • ABANG JAIJAI says:

      aku tak faham ko cakap apa

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 2
      • mamarazi says:

        haha. aku pn sama. ko lalok ea kurus? ke bru bgn tido hah??

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
        • kurus..ko bru bangun tidoq blom cuci muka..kehkehkeh…
          okeh..aq cuba tangkap apa ko nak kata.

          “lakonan dia taklah bagus sggt..
          dari segi personaliti…cun biasa2 je..kalau dia lalu depan
          mata emmm…. tengok sekali je dah cukup….~

          betul x kurus?

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
        • pisau cukur says:

          kurus,hang mamon ke aaiihhhh?hang baru bangun tidoq ke aaiihhhh…

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • kurus says:

          bh pc aj n mamarazi
          bagi 85% lah jopan belacan tu betol..
          hihihihi..

          cenih.. aku ok ok jerk ngn nd ni, bukan aku ada begadoh ngn dia pon.. tp aku kan suka menghayati lakonan, jadi stakat ni belom la ada lg scene yg brkesan kt ati aku, kecuali nasi lemak 50 sen tu.

          jd aku pg la tanya kawan2 aku, derang pon rasa yg sama tang lakonan. tp bila aku tanya personaliti, korang ok tak? derang bagi “muke” jerk..tanpa mimik apa2 ok… yg aku tk boleh describe. hanya kita orang jerk faham.
          tk layak aku nk bg tau apa. sedang kan derang tk cakap apa2 pon.

          memang sifat semulajadi kte kt sini mcm tu. kte jarang cakap… tp ntah kenapa… biasa sependapat lah. sekurangkurangnya 7 – 8 out of 10 mmg sama, satu kepala.

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • kurus says:

      hahahahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  46. halimah jongeng says:

    mak pon nak rumah bilik ade 10!
    xtahan mak mendengarnye noks..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  47. sayangselasih says:

    wah meletop gitu kalo nd dpt umah mcm tu..msti ada yang jeles….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
  48. effie says:

    aku suka both nora n fasha.. tp, org kata fasha sgt cantik bila jumpa face to face.. dua2 hot la bg aku..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 6
    • mamarazi says:

      yes effie. FS natural beauty even dia x pki make up tebal. aku dh tgk dia face2face. cantik. manis je orgnye.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 12 Thumb down 8
      • layla says:

        mamarazi aku rase ko ni BUTE kot..aku penh nengok jgk c pasan sendu tu face to face..xlawa mane pon..muke bejerawat!!mate bereyebag segala..sah2 ko la si pasa sendu tu..!!hahah

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. chee maya says:

    paper arnie gtw,,, jejai n fasha dah putus….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  50. syahid says:

    kat metro pg ni jejai gn pasha sanda dah P.U.T.U.S
    mode: siyes TAKZIAH!!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  51. mr riaz says:

    apa yang meletop nye si ND nie. biasa aje..fasha lagi lawa la…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 13
  52. lolyat gang says:

    walaupun da janda
    aku masih berkeinginan dgn nora danish

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  53. Lovely says:

    Sekarang zaman apa ek
    Baju berkemban
    Skirt pun berkemban

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  54. LONDON says:

    Lebih kurang cam pakai bikini juga
    Cuma tutup bahagian perut je
    Yg lain tunjuk daging fresh

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  55. danish says:

    very3 hot…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  56. ain says:

    sexy sgt..
    please ND.. sopan2 lah sket pakai tu
    awak bukan janda saje
    mak budak

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  57. sesuatu says:

    kecomelan dia lbh dari bakat lakonan dia

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  58. atiqa says:

    hawt! + gojes

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  59. dania says:

    FASHA MMG LG LAWA DRI ND.FASHA LBIH KPD KEWANITAAN YG TDK ADA PD ND.ND MCM PRANGAI MCM BUDAK2.FASHA PUNYA AURA.PASAL APE, ADA JER CITE PSL FASHA ORG RAMAI YG KOMEN.HEHE.N ONE IMPORTANT THING, ORG BNCI DIA SBB DIA CARAS SUAMI ORG JER.TP. SBNARNYA DIA MMG CANTIK N SMPURNA.

    Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 10
    • ABANG JAIJAI says:

      sempurna? are u serious?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
    • saye says:

      tak suke nye aku ngan komen ko ni dania..sbb nmpk keberet sgt..nmpk mcm ko adik beradik si FS tu pon ade gak..sempurna hapanya??klu sempurna takde la caras laki org dania oii…masalahnye laki org yg die caras tu muke tak bleh blah pon…dan muke yg tak bleh blah tu pon tinggal kan die…ko cite sket kt aku tang mane sempurna dia tu??org nk komen sbb org meluat…!!paham??haa..ni aku ade pantun tuk FS kesayangan ko tu..haa dgr ni..
      NK MASAK GULAI SANTAN DIPERAH,
      NK KAWEN DGN ANAK SULTAN JOHOR KONON..PIRAHHHHH..!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  60. seman says:

    mnyampah ar aku ngan nora gedik ni….tngok ar bju die asal x tlanjang bulat trus….dah ar suara gedik…hahaha x abez2 hott mama hot kau….

    Hot debate. What do you think? Thumb up 4 Thumb down 9
  61. bunian says:

    SEX SELLS

    sexy b**ch+valentine’s day= sex

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  62. maskara says:

    always cute. ni sorang lagi awet muda trang tang tang

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  63. dia ni mmg cantik sesgt, just tak suke bila pakai baju seksi kurang benang dan kain…
    yang the verylah kelaka.. ari tu dia sendri wak statement, segan berkemban lam filem tp jadi cover majalah, dlm majlis2 rasmi selamban je dia pakai pesen berkemban.. hmm kenapanya? berkemban ngan kain batik ngan baju dia atas tak sama ke? atau bila berkemban ngan kain batik org ‘bayang’ yg ‘bukan2′? ke camne,,, ce explain..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
    • amalina says:

      haha a’alh betul dia pernah ckp mcm tuh kan..haha sebenarnya dia nak tuju kat fasha..fasha kan byk n selamber je berlakon berkemban then dia tanak lah nmpak jahat dia..yg dia ta mcm tuh..ooppss silap ke i ckp ni??

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  64. ghadisk says:

    OMG!!! mmg la gorjes…
    tp mcm…
    ish3x…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. Nora Danish mmg terbaik dr ladang,

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  66. mila says:

    jujurnya nora cute & hot tapi fasha super hot..body fasha cun & lentik..overall jatuh pada fasha la…cume perangai x kenanla..nora comel sesangat, fasha cantik sesangat…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  67. amalina says:

    haha..amboi abg nara kita 10 bijik bilik ye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  68. ahkak Lap Pasha says:

    bravooo..bagusla da clash ngan jejai.. ahkak hate jejai..muka mcm pecah umah, keje tak seberapa harap habeh wit parents jer elok la kasi kat ND tu..da dia teringin sangat mamat indon tu.. nk umah 80 bilik pong boley..jd menteri mengebas wit rakyat…

    buat pasha semoga lebey vouge lagi…pasha tak perlu org hadiah umah 10 bilik pong sebab dia mampu BELI sdn…sah sah artis 1st class, laku, muka top.. ahkak doakan pasha suksesss hokkayyyy lap u pahsaaaa..muah muahhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
    • amalina says:

      abg nara kita lah pengganti jejai..tgk tuh kerana nora danish sanggup 10 bilik dengan apa lagi??haha
      macam2..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • rolling says:

      iye ke? salon rambut kat wangsa walk tu bukan dari jejai ke tuh? FS pun kaki kikis gak..ND ex-wife dia punye pasal lah nak bilik 20 bilik dari keluarga jejai ke,duit ke,ape2 je lah…nak kesenangan utk anak lelaki jejai jugak.

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  69. ahkak Lap Pasha says:

    buat korang yg dok puji ND tu..takat bergambo dlm studio tu..kamben pong jd cantik…

    cer tengok pasha tangkap gambo tang mana pong tetap cantikk takyah potoshop takyah lampu2..lappp u pashaaaaaa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 6
  70. cokelat says:

    fuyooooo…..cantiknye nora danish…lagi gempak dari fasha sendat yg bodoh tu…jejai mmg dungu tinggalkn nora krn perempuan giler tu….nora dh la cantik, putih, bijak plk tu dri fasha sendat yg gedik, bodoh, gatal, miang,.n ape2 pn….cayalah nora danish….

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  71. tasha says:

    hahaha ngoknya coklat..bak kata ahkak lap pasha mik gamba dlm studio mmgla kambing, lembu pon cantik.

    hakikatnya fasha lagi cantik even perangai x cantik..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 3
  72. nelly says:

    CANTIK tu sbnrnya terlalu subjektif……ade yg kata ND cantik..ade yg kata fasha cantik…tp smuanya depends pd individu yg menilai….
    so,xpyhla gaduh2 nk tentukan sape lg cantik..semua ciptaan Allah s.w.t adalah cantik, cuma kita sbg manusia xpenah bersyukur….

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  73. makcik says:

    o..o..he did it again….si Sendat dah kena tendang…to ND all the best for the found love

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  74. mama org says:

    pic nie dh edit lh..xkn nk kua majalah nk mengeleber kn..wlau pe pon ND ttp meletop..^^

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  75. cutebaby says:

    nora cute n clean la dia punya personaliti..xdak la kejap dgn laki org tu..kejap dgn laki org ni…both of them seksi…tp si fasha sandar tu murahan..e2je beza…nora cute voice…n nmpk dia cm elegan..fasha cm gadis tepi jalan jer …tmbh2 time dia bg statement..patut fasha kene blaja dengan datuk siti cara berkomunikasi dan berketrampilan dengan lebih elegan…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
    • kura2 kecil says:

      nora seorang pelakon n fasha pon seorang pelakon.
      tapi lakonan fasha melekat di hati, lakonan nora sekadar mimik muka comel. tu jd model mekap budak2 bley la. fasha kerja keras, sbb tu lakonan mantap. hal peribadi dia tapayah la kita persoalkan sgt kat sini. jodoh n pertemuan di tgn tuhan. kalau korang diuji cmtu, jgn konfiden sgt korang bley tak terjatuh hati kat laki org. hati pompuan pon tak la sekuat mana. tgk la baik buruk sesuatu perkara tu. jgn bersikap tak adil.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  76. rolling says:

    she’s so sweet!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  77. Hassang... says:

    Bodohnya Jejai… kalau aku ler.. tak bagi kluar rumah punya.. hehehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. che ct says:

    ape sey kamoo nie sume hak msing2 nak sexy ..biarlah die …jande mmg sukar .apalah ..ckap cam tak gune otak ..damn !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0