Written by AbangNara | January 24th, 2011

nora danish

Berkali-kali jugak Abang Nara tertelan air liur apabila melihat gambar cover depan majalah Cosmopolitan yang menunjukkan kecantikan Nora Danish. Gila korang kalau tak telan air liur tak tahu la Abang Nara nak cakap apa. Mungkin korang perlu check mata sama ada rabun atau pun tidak. Heheheh (gurau-gurau jer jangan marah).

Tapi seriously sekali tengok gambar Nora Danish nie memang tak boleh bajet ini anak dara ke janda. Gila macam anak dara. Kalau dulu Abang Nara selalu terkeliru siapakah janda paling hangat di pasaran antara RCW dan ND, tapi kini tidak lagi. Jawapannya sudah tentu Nora Danish. Tiada persoalan dalam hal ini.

Berbalik kepada tajuk yang ditulis di atas, Murai Batu dari portal Murai telah mengeluarkan gosip yang menyatakan Nora Danish dihadiahkan rumah mewah 10 bilik oleh bekas keluarga mertuanya. Ala, kira mak ayah Jejai baik hati bagi rumah kat Nora Danish. Mungkin duit dah terlebih banyak kot. Tapi jangan risau sebab gosip itu semua tidak betul langsung. Kalau betul mahu ada yang meraung tak berlagu.

nora danish

Tapi kalau Abang Naralah, jangan katakan sebuah rumah yang ada 10 bilik, 10 bijik rumah pun Abang Nara sanggup kasik kat Nora Danish. Asalkan Nora Danish sanggup jadi bini nombor dua Abang Nara. Hehehehe. Tapi rumah setinggan je la kot. Sekian lawak di malam Isnin akibat tekanan kerja.

172 responses to Untuk Nora Danish Yang Hot, Jangankan Rumah 10 Bilik, 10 Bijik Rumah Kami Rela Kasi

  1. peace says:

    xsngka i 1st!

    • ngokngek.. says:

      tahniah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! amek hadiah kat bilik mayat hospital kuala terengganu eh!

      • minah jambu 24jam mengadap computer says:

        ape kau merepek ni ? stres ke? relek relek ok

        • ngokngek.. says:

          ko taktau ke?? ‘peace’ dpt no 1… ak ucap tahniah la..then suh dier amek hdiah dier…tu je…

        • faiz says:

          tah minah jambu nih .
          dia nk suh gi amek adiah je pun .
          kelam sgt aih !
          kesian kt sgelintir masyarakat yg bru nk blajar mngira mcm peace . haha ! ^_^

        • Ryta says:

          Hahaha…kuikuikui…
          @ngokngek: serius…aku gelak tebahak2 baca komen ko nak bg hadiah kat “peace” dapat tempat 1st!
          :-)

  2. SOFA_TERBANG says:

    2ahhaha siwegy7i

  3. eiki says:

    bodoh c jejai 2…lagi hot dr faha sendat

    • kura2 kecil says:

      lg hot pon dia pakai TETAP SEXY.
      kenapa weyh, kalau org comel yg disukai ramai, bdn dia bkn aurat ye? kalau tunjuk separuh bogel cmni pon ok ek?cover majalah plak tu, bkn nya amik utk personal collection pon. MMG NK TUNJUK KAT SEMUA. tapi kalau fasha tu, semua salah. mmg la korang ni manusia biasa. sgt tak adil.

  4. SOFA_TERBANG says:

    oww hebat2

  5. hikhok says:

    cantik nya dia

  6. Seryna says:

    Gorjes..

  7. LuSelipar says:

    asal Nara asik lawak kahwin dua nih…org tue x marah ker

    don’t fancy her but she looks superb here; terpaksa mengaku

  8. kak jah not so vouge says:

    hahaha.. bwk bertenang ye abg nara

  9. SOFA_TERBANG says:

    nora i luv u pompan pling2 cun melutup la ahha jande melatop

  10. melove says:

    Errkk…….sweet….

  11. nanie says:

    nape nmpk lngan dia kurus ek?dlm iklan mustajab tu..besau je aku tgk..huhu

  12. leha says:

    first time tgk nora danish banyak2 kali. berapa kali pulak aku scroll up scroll down sbb macammmm… asal cantik sangat dia kat cosmopolitan ni?? padan pasa sandarr.. tersentap2 agaknya kalau betul benda ni.

  13. kak ngah comel says:

    Cantiknya nora..

  14. bb says:

    seksinyer….muke mmg superb.tp dressing, bkn mcm wanita mslim..tolonglah…nape dgn artis msia skang?tolongla, nak tayang pd sape tu?of course lelaki kan?coz kami yg girl ni ada jugak.tk bminat nk tgok.dulu minat, skang dh hampa tgok

    • moh says:

      tuh la kan..kita nih sekarang dah masok zaman JAHILIYAH MODEN ASTARFIRULLAH..ISH2 DUNIA AKHIR ZAMAN LA KATE KAN SEMUA NYE BOLE BERLAKU

    • Kasih says:

      cantik 2 mmg cantik, manis dan comel jer ND ni, tp sbg seorg wanita islam adalah lbh manis tuk tidak memakai pakai yg sebegini krn memaparkan aurat tuk tontonan ramai…

      bkn sekadar gelaran janda tu sndr, tp sbg seorg ibu adalah lbh sopan kalo ND memakai bj yg tertutup… xkn tercela kecomelan ND bila memakai bjkurung sekali pon krn mmg dh sedia comel….

      xyah lah pakai bj ala2 kemban lg ya… byk lg jenis pakai yg lbh sopan tuk dipakai tuk wat photoshoot ;)

  15. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    jambu nya si nora ni… tak rugi sapa yg nk ambek dia buat bini…cute lagi

  16. Abg Jejai says:

    syg, sejak kita berpisah, u semakin cun dari Fasha Sendat…Fasha sendat semakin sendat, i rela beri 10 bijik banglo..Untuk Fasha sendat, abg akan belikan baju saiz XXL 10 helai…

  17. jimmy says:

    sila sebut byk kali,,, jejai bodoh

  18. Lovelyvic says:

    Terlalu cantik….. she is superb….

  19. mia says:

    lengan nora jd cacat sbb edit x btl..tah2 tang lain pn edit x..???

  20. Mysara says:

    Nora Danish mmg comel..kalu pakai sopan pun masih terserlah keayuannya..

  21. Maimoon says:

    Dasyatnye ex mertua nora ni. Bg rumah sebijik ada makna lah tu. Supaya nora kekalkn title miss J

    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      sekarang kalau pompan dh ada title janda ni tkda ape lah…..apa nk takot dn pikiran kalau jadi janda jangan nangis kalau jadi janda tu bodoh nama nya…..kalau tkda duit gi lah keja jangan harap kn laki je……belajar berdikari sendiri jadi kalau kena cerai kita dh ada duit…….” jangan pulak kite keja untok laki! dapt duit kasi laki dapt duit kasi laki tu pompan bahlol nama nye!!!!

  22. jutawan says:

    cantik sbb photoshop la dol. yg huduh ley jdk cantikk ..ngape ble janda jdk gni? nk lps gian aper?

  23. emel says:

    cun seyhhhh!!! tongong jejai..suara kepit tu jgk yg dia nk..

  24. Rin says:

    *rolling eyes*

  25. sweet_girl says:

    ND sgt-sgt awosome…..sungguhh lawa+cantik+comel…pakej yang lengkap…
    rugi giler+bodoh si jejai tu ceraikan ND yg cutety nie n g pilih si fasha yg xbest tu…
    luv u lah nora danish…
    ur very hott…

  26. Piston Pecah says:

    wah..
    makin malatop kan nora danish nih…

  27. faiz's wife says:

    asal sume covergirl kena posing same jek???
    da xde gaye laen ke???
    bored………….

  28. e says:

    feel free to vote me peoples. Thank you ;)

  29. loque says:

    cntk nyeeee nora danis klu aku jd lak die kompom seminggu x klua bilik…..ngek punye jejel…

  30. loque says:

    *laki haha trtinggl i plk

  31. nizz says:

    salam..nak bgtau,semalam anak julie dahlan,hany accident teruk sbb mabuk arak..dagu patah..dirawat di hospital ampang..susah betul kalau dah mabuk..sampai accident jadi nye..

  32. super dooper hot mummy neh..hahaha..dah la comey suara cam manja2 plak..haiyooo…

    belogapasajajadi.blogspot.com

  33. hoho says:

    nizz biar betik?? ceh ko kt cni pun jd kan…

  34. ctm says:

    takde sape ke nak komplen dia seksi???

    • Lovely says:

      Tu yg aku PELIK bin HAIRAN
      Sebab Nora ni org suka
      Sebab tu diorang x komplen
      Cuba artis lain dah pasti kena maki hamun
      Sebab pakai baju separuh telanjang

      • Lynn says:

        lovely, tgk la lebih ramai yg dislike komen ko nih. dorg ni mmg fanatik nora. klu dia yg berbikini pun org suka kot.

    • marya says:

      sbb die xnmpk seksi pon…xde plak tekeluar sana sini aku tgk..just nice je…lgpon nikn photoshoot tuk mag je…die pakai nmpk nice x nmpk lucah pon..;)

  35. tiefazatie says:

    wah!!hot gle!
    pinky!

  36. ARIES84 says:

    fasha sandha dah putus dgn jejai…kuar surat kabar pagi td..wah hot story!!!!…semoga nora kembali dgn jejai…demi anak nye…hapy family…amin…

  37. bb says:

    ntah, aku pun heran.tp mmg tak patutlah.dia kan mak org, plak tu mslim.aku suka dia ni dulu, tp skang mcm kurang sket.pelik mak janda skang ni, cerai jer pakai seksi.mcm siti nrdiana, nurul..bukan nk kutuk, cuma tak brape nk berkenan.sape pun pakai seksi, hukumnya tetap haram.itu maruah.maruah msti diletak atas kepala.

  38. nasuha says:

    jejai dah putus ngan fasha…sian fasha..huhuhu

  39. Bunga says:

    cantik memang cantik..tapi sayang bagi yang melihat..tak pasal2 dapat dosa kering…jauhkan lah..

    • amina says:

      Siapa suruh tengok. Kalau baik sangat terus lah pandang tempat lain, jangan lah tenung. Tak kering mana pun dosa tu.

  40. hopefully diorang boleh get together balik pasni for the sake of diorang nyer beby. huhu =)

  41. mamarazi says:

    LAU X SILAP ADE 1 PAPER LAST SUNDAY CITER PSL DY. I MEAN MERUJUK PD DY. APE YG AKU BLH KATAKN PSL Nd NI, DY YG KUAT MEROYAN TO COMPARE WITH FS. DY KN MMG DR DULU XDPT TRIMA KENYATAAN YG FS NGN JEJAI. DY NI LBH KURANG ABBY LA. X DPT TRIMA KENYATAAN YG NH NGN MEMEY. NTAH PAPE LA. PASTU WT STATEMENT YG NTAH PAPE UTK JELESKN FS. NMPK SGT YG DY MEROYAN. FS TU RELAX2 JE.

    • sayangselasih says:

      ye ke pasal dia…u silap kot…nd tak mcm tulah…lpas dia bercerai…dia tak usik pun si jejai dn fs tu…fs jer yng byk sgt maslh dia….

      • ABANG JAIJAI says:

        ko rasa senang ke ko nak terima hakikat kalau ko kena benda yag abby n ND kena?

      • mamarazi says:

        lau ko baca btul2, ko sndr dpt agk kot sape yg reporter tu mksdkn.. and mengikut firasat aku, mcm kisah si ND je. dia kn x hbs2 ngn sikap cemburu dia ngn jejai tu.

        • anonymous says:

          to mamarazi..cube awk ltak kn diri awk kt tpt ND ni..tgh pregnant kene cerai ngan laki bab laki dy tegile2kn si FS 2..dy pregnant sowg2..tanpe suami di sisi..ngat senang ke nk time sume 2..kalu bende ni jd kt sy..sy xkn maafkan perempuan yg kaco rumah tangge saye..tp harap2 sume x jd kt sy r eak.takoooooooot

        • Lynn says:

          nora yg mintak cerai time pregnant. dia yg semangat mintak cerai.

      • Kasih says:

        mamaraza, yg wartawan maksud kan tu adalah FASAH SANDHA dan bukan nya NORA DANISH ya…

        sbb selama berkwn dgn jejai si fasha yg byk pantang larang terhadap jejai smp nk jmpa anak pun fasha xbg…

        kalo ikut logik sapa lbh berhak, antara nora & fasha?/ tentu lah nora sbb drg ada anak bersama.. tp fasha tu br je awek bkn nya bini or bekas bini… so bila bercinta gan laki yg ada ank ni, kena lah trima hakikat yg kasih syg tu pun kena kongsi, bkn hak mutlak fasha sorang jer…

    • plain says:

      mamarazi
      ko FS ke?lantaklah org nk ckp sape yg meroyan ke ape…da kita tak rase..cube kalo kita yg kene…klo ko yg kene ntah2 gila talak tros…komen tu pikir2…org paper, nk kasi laku paper..but they know the real

    • marya says:

      eh..cuba ko bace metro smlm..jejai ckp ape pasal nd yg sah2 mmg cantik jelita dr ko ni..huhuhu…ko yg meroyan kot..xpon ko balaci pasa sedat tu eh??

  42. Reena says:

    Lawa la pulak mekap dia..nampak gorjes siut..body pun kalah anak dara. Jejai..jejai..ko tgklah janda ko ni.. mau sentap sendat dibuatnya. Nora Danish bertambah manis. Fasha sendat bertambah bulat.

    • mr riaz says:

      anak sorang bole la … cube anak dah nak masuk 4 nanti amcam. kita tengok cam anak dara lagi ke tak… kuikuikui…

  43. zaza90 says:

    hahahahaa….kesian si fasha…harapkan panas hingga ke petang…rupanya “petir” di tengahari….

  44. kurus says:

    ini pengakuan jujur aku.
    aku ada tanya2 kawan2 trdekat pa pndapat mrka. kut2 aku ni silap??

    derang pun tk sebrapa dgn dia ni trutama dari segi lakonan.
    dari segi personaliti.. derang pon.. bagi muke..kelip2 mato.. sukar juga aku nk describe ngn korang..
    tp ktorang mmg mcm tu.. tengok mata jer.. pergerakan badan antara ktorang.. semua tahu.. tapi tk akan explain.

    • ABANG JAIJAI says:

      aku tak faham ko cakap apa

      • mamarazi says:

        haha. aku pn sama. ko lalok ea kurus? ke bru bgn tido hah??

        • kurus..ko bru bangun tidoq blom cuci muka..kehkehkeh…
          okeh..aq cuba tangkap apa ko nak kata.

          “lakonan dia taklah bagus sggt..
          dari segi personaliti…cun biasa2 je..kalau dia lalu depan
          mata emmm…. tengok sekali je dah cukup….~

          betul x kurus?

        • pisau cukur says:

          kurus,hang mamon ke aaiihhhh?hang baru bangun tidoq ke aaiihhhh…

        • kurus says:

          bh pc aj n mamarazi
          bagi 85% lah jopan belacan tu betol..
          hihihihi..

          cenih.. aku ok ok jerk ngn nd ni, bukan aku ada begadoh ngn dia pon.. tp aku kan suka menghayati lakonan, jadi stakat ni belom la ada lg scene yg brkesan kt ati aku, kecuali nasi lemak 50 sen tu.

          jd aku pg la tanya kawan2 aku, derang pon rasa yg sama tang lakonan. tp bila aku tanya personaliti, korang ok tak? derang bagi “muke” jerk..tanpa mimik apa2 ok… yg aku tk boleh describe. hanya kita orang jerk faham.
          tk layak aku nk bg tau apa. sedang kan derang tk cakap apa2 pon.

          memang sifat semulajadi kte kt sini mcm tu. kte jarang cakap… tp ntah kenapa… biasa sependapat lah. sekurangkurangnya 7 – 8 out of 10 mmg sama, satu kepala.

  45. halimah jongeng says:

    mak pon nak rumah bilik ade 10!
    xtahan mak mendengarnye noks..

  46. sayangselasih says:

    wah meletop gitu kalo nd dpt umah mcm tu..msti ada yang jeles….

  47. effie says:

    aku suka both nora n fasha.. tp, org kata fasha sgt cantik bila jumpa face to face.. dua2 hot la bg aku..

    • mamarazi says:

      yes effie. FS natural beauty even dia x pki make up tebal. aku dh tgk dia face2face. cantik. manis je orgnye.

      • layla says:

        mamarazi aku rase ko ni BUTE kot..aku penh nengok jgk c pasan sendu tu face to face..xlawa mane pon..muke bejerawat!!mate bereyebag segala..sah2 ko la si pasa sendu tu..!!hahah

  48. chee maya says:

    paper arnie gtw,,, jejai n fasha dah putus….

  49. syahid says:

    kat metro pg ni jejai gn pasha sanda dah P.U.T.U.S
    mode: siyes TAKZIAH!!

  50. mr riaz says:

    apa yang meletop nye si ND nie. biasa aje..fasha lagi lawa la…

  51. lolyat gang says:

    walaupun da janda
    aku masih berkeinginan dgn nora danish

  52. Lovely says:

    Sekarang zaman apa ek
    Baju berkemban
    Skirt pun berkemban

  53. LONDON says:

    Lebih kurang cam pakai bikini juga
    Cuma tutup bahagian perut je
    Yg lain tunjuk daging fresh

  54. danish says:

    very3 hot…

  55. ain says:

    sexy sgt..
    please ND.. sopan2 lah sket pakai tu
    awak bukan janda saje
    mak budak

  56. sesuatu says:

    kecomelan dia lbh dari bakat lakonan dia

  57. atiqa says:

    hawt! + gojes

  58. dania says:

    FASHA MMG LG LAWA DRI ND.FASHA LBIH KPD KEWANITAAN YG TDK ADA PD ND.ND MCM PRANGAI MCM BUDAK2.FASHA PUNYA AURA.PASAL APE, ADA JER CITE PSL FASHA ORG RAMAI YG KOMEN.HEHE.N ONE IMPORTANT THING, ORG BNCI DIA SBB DIA CARAS SUAMI ORG JER.TP. SBNARNYA DIA MMG CANTIK N SMPURNA.

    • ABANG JAIJAI says:

      sempurna? are u serious?

    • saye says:

      tak suke nye aku ngan komen ko ni dania..sbb nmpk keberet sgt..nmpk mcm ko adik beradik si FS tu pon ade gak..sempurna hapanya??klu sempurna takde la caras laki org dania oii…masalahnye laki org yg die caras tu muke tak bleh blah pon…dan muke yg tak bleh blah tu pon tinggal kan die…ko cite sket kt aku tang mane sempurna dia tu??org nk komen sbb org meluat…!!paham??haa..ni aku ade pantun tuk FS kesayangan ko tu..haa dgr ni..
      NK MASAK GULAI SANTAN DIPERAH,
      NK KAWEN DGN ANAK SULTAN JOHOR KONON..PIRAHHHHH..!!!!

  59. seman says:

    mnyampah ar aku ngan nora gedik ni….tngok ar bju die asal x tlanjang bulat trus….dah ar suara gedik…hahaha x abez2 hott mama hot kau….

  60. bunian says:

    SEX SELLS

    sexy b**ch+valentine’s day= sex

  61. maskara says:

    always cute. ni sorang lagi awet muda trang tang tang

  62. dia ni mmg cantik sesgt, just tak suke bila pakai baju seksi kurang benang dan kain…
    yang the verylah kelaka.. ari tu dia sendri wak statement, segan berkemban lam filem tp jadi cover majalah, dlm majlis2 rasmi selamban je dia pakai pesen berkemban.. hmm kenapanya? berkemban ngan kain batik ngan baju dia atas tak sama ke? atau bila berkemban ngan kain batik org ‘bayang’ yg ‘bukan2’? ke camne,,, ce explain..

    • amalina says:

      haha a’alh betul dia pernah ckp mcm tuh kan..haha sebenarnya dia nak tuju kat fasha..fasha kan byk n selamber je berlakon berkemban then dia tanak lah nmpak jahat dia..yg dia ta mcm tuh..ooppss silap ke i ckp ni??

  63. ghadisk says:

    OMG!!! mmg la gorjes…
    tp mcm…
    ish3x…

  64. Nora Danish mmg terbaik dr ladang,

  65. mila says:

    jujurnya nora cute & hot tapi fasha super hot..body fasha cun & lentik..overall jatuh pada fasha la…cume perangai x kenanla..nora comel sesangat, fasha cantik sesangat…..

  66. amalina says:

    haha..amboi abg nara kita 10 bijik bilik ye…

  67. ahkak Lap Pasha says:

    bravooo..bagusla da clash ngan jejai.. ahkak hate jejai..muka mcm pecah umah, keje tak seberapa harap habeh wit parents jer elok la kasi kat ND tu..da dia teringin sangat mamat indon tu.. nk umah 80 bilik pong boley..jd menteri mengebas wit rakyat…

    buat pasha semoga lebey vouge lagi…pasha tak perlu org hadiah umah 10 bilik pong sebab dia mampu BELI sdn…sah sah artis 1st class, laku, muka top.. ahkak doakan pasha suksesss hokkayyyy lap u pahsaaaa..muah muahhhh…

    • amalina says:

      abg nara kita lah pengganti jejai..tgk tuh kerana nora danish sanggup 10 bilik dengan apa lagi??haha
      macam2..

    • rolling says:

      iye ke? salon rambut kat wangsa walk tu bukan dari jejai ke tuh? FS pun kaki kikis gak..ND ex-wife dia punye pasal lah nak bilik 20 bilik dari keluarga jejai ke,duit ke,ape2 je lah…nak kesenangan utk anak lelaki jejai jugak.

  68. ahkak Lap Pasha says:

    buat korang yg dok puji ND tu..takat bergambo dlm studio tu..kamben pong jd cantik…

    cer tengok pasha tangkap gambo tang mana pong tetap cantikk takyah potoshop takyah lampu2..lappp u pashaaaaaa….

  69. cokelat says:

    fuyooooo…..cantiknye nora danish…lagi gempak dari fasha sendat yg bodoh tu…jejai mmg dungu tinggalkn nora krn perempuan giler tu….nora dh la cantik, putih, bijak plk tu dri fasha sendat yg gedik, bodoh, gatal, miang,.n ape2 pn….cayalah nora danish….

  70. tasha says:

    hahaha ngoknya coklat..bak kata ahkak lap pasha mik gamba dlm studio mmgla kambing, lembu pon cantik.

    hakikatnya fasha lagi cantik even perangai x cantik..

  71. nelly says:

    CANTIK tu sbnrnya terlalu subjektif……ade yg kata ND cantik..ade yg kata fasha cantik…tp smuanya depends pd individu yg menilai….
    so,xpyhla gaduh2 nk tentukan sape lg cantik..semua ciptaan Allah s.w.t adalah cantik, cuma kita sbg manusia xpenah bersyukur….

  72. makcik says:

    o..o..he did it again….si Sendat dah kena tendang…to ND all the best for the found love

  73. mama org says:

    pic nie dh edit lh..xkn nk kua majalah nk mengeleber kn..wlau pe pon ND ttp meletop..^^

  74. cutebaby says:

    nora cute n clean la dia punya personaliti..xdak la kejap dgn laki org tu..kejap dgn laki org ni…both of them seksi…tp si fasha sandar tu murahan..e2je beza…nora cute voice…n nmpk dia cm elegan..fasha cm gadis tepi jalan jer …tmbh2 time dia bg statement..patut fasha kene blaja dengan datuk siti cara berkomunikasi dan berketrampilan dengan lebih elegan…

    • kura2 kecil says:

      nora seorang pelakon n fasha pon seorang pelakon.
      tapi lakonan fasha melekat di hati, lakonan nora sekadar mimik muka comel. tu jd model mekap budak2 bley la. fasha kerja keras, sbb tu lakonan mantap. hal peribadi dia tapayah la kita persoalkan sgt kat sini. jodoh n pertemuan di tgn tuhan. kalau korang diuji cmtu, jgn konfiden sgt korang bley tak terjatuh hati kat laki org. hati pompuan pon tak la sekuat mana. tgk la baik buruk sesuatu perkara tu. jgn bersikap tak adil.

  75. rolling says:

    she’s so sweet!

  76. Hassang... says:

    Bodohnya Jejai… kalau aku ler.. tak bagi kluar rumah punya.. hehehehe…

  77. che ct says:

    ape sey kamoo nie sume hak msing2 nak sexy ..biarlah die …jande mmg sukar .apalah ..ckap cam tak gune otak ..damn !