Written by AbangNara | November 1st, 2010

undian

Disebabkan hari ini semua cerita-cerita berat yang keluar, kami mahu merilekskan otak anda sedikit. Jom kita undi siapakah yang paling merah menawan di antara 4 orang awek ini. Sukar jugak untuk membuat pilihans sebab masing-masing ada kekuatan dan kecantikan mereka sendiri. Tapi kalau kami mungkin akan pilih Yuna sebab keayuannya bertudung gitu.

Siapa pilihan anda? Undi di bawah dan kalau rajin tinggalkan sebab apa anda mengundi artis tersebut.


PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

94 responses to (UNDI)Siapa Yang Paling Merah Menawan Antara Yuna, Scha, Juliana Evans dan Liyana Jasmay?

  1. saya says:

    ADE AKU KESAH!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. rma says:

    Juliana Evans tetap dihati.. =.=

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. dunnowho says:

    YUNA!!!!seksi sbb die ttup aurat…makin dttup,makin seksi…makin dtayang,makin muak dan muntah..lol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. Liyana Lunia says:

    juliana, aku buka2 je tgk juliana :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Abg Kutu says:

    hudoh blako

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. KacangHijau says:

    Aku pun xkisah…lain la ada Dato’ CT & Lisa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. landax says:

    juliana evans dah gemok aek??
    yuna HOT!hahXD

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. Mat Pintu says:

    stylo sial tudung yuna skill ditiup angin gitu..huahu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. kami says:

    juliana..!! juliana..!!! julianaa…!!! julinggg.. eh silap eja..! aku vote juliana evan…!!!!! kui3..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. scorpioncat says:

    sumer pon lawa, tp paling menyerlah kecunnan pada aku c juliana laa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. syafiq says:

    shape body liyana jsmay ntah pape je =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. nobody says:

    Jue Evans!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. mendelalu says:

    1) yuna
    2) juliana evans
    3)liyana
    4) scha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. kurus says:

    juliana evans…
    mcm pepatung..walau tk tinggi..

    garang tp comel..
    cam aku sket..hikkk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Khalid says:

    aku dah baca edisi ni. ada 20 orang yang di-vote sebagai wajah anggun. lisa surihani pun ada. tapi kebanyakan gamba tak tunjuk full figure sebab body tak cantik. scha pun body kurang proportionate. lisa a bit flat. tapi Yuna sangat proportionate, kaki yuna sangat panjang and slim. memang figure dia sangat cantik and gambar dia memang menunjukkan full body.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tiz zaqyah says:

      ape guna bertudung litup tapi menampakkan susuk tubuh…

      renungkanlah…
      yuna yg dipuja kan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Khalid says:

        tak nampak bentuk body sebab pakai jaket, dia pakai gown labuh tapi becoz kaki dia panjang and ke depan, then u nampak silhouette kaki dia yang panjang. pls take a look at the photo yourself.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Ryta says:

          Betol2….Yuna menyerlah….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • silentgirl says:

          – julianna evans paling cantek! sgt2 cntek..
          – scha..x comel sgt da skarg ni.emm ok la, x brape ske sgt ngan die after case ngan F.A
          – yuna..as a girl who wearing the hijab..i think she’s ok..tp btol la, kne lebih bhati2 berpakaian..sbb mate seluruh dunia ni akn menilai anda sehingga ke lobang idong skali pon..lg2 anda wanita bertdung.
          – liyana jasmay…booooooooooooooooooooooo!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. kami says:

    tetap pilih juliana evan..!! go jue.. go.. go.. go..!! kui3

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. applelady says:

    im not perfect tp alang2 dah bro nara minta vote…so pd pandangan ku:
    1~Juliana comei coz of her mix blood tp nampak matang dr usia.
    2~Liyana~Kurus keding cam papan playwood
    3~SCHA~Paling tak lawo n tak ayu kahkahkah dr jauh dah nampak lubang idung…sesuai lah dgn awl tue…gaye jer lbh.
    4~Yuna~ok lah blh tahan…tp mulut lebar dia lah yg mengeluarkan suare power+kdg meleweh dia tue:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. villa says:

    aku vote ader aku kisah..lisa xder pown..huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. RiRi says:

    Liyana jasmey ni suke wat muka konon comel..hehehe..gedik je tgok klu kene interview..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. detective conan says:

    cuba korang yg jadi cover mesti magazine tak laku..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • RiRi says:

      hahahaha..betul2… (jgn mare kwn2..hihi..bergurau sende sendi..hahaha)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • no attention seeker says:

      mana ko tau? aku work out, makan betul, jaga rupa, muka bwat jantan batang keras asik nak ajak kawin je. cuma aku tk minat jadi cover girl. gaji aku dah cukup lumayan. so jgan la sangka2 juga ye.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. manis says:

    BAJU LIANA JASMAY TU LW JUE EVANS YG PAKAI MESTI LAWA GILER…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. saya lagi cantik dari mereka!!! says:

    yuna je cantik mcm sya…yg lain hampeh..rambut mcm langsuir!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. apek says:

    Juliana 100% BIASA je ba – muka gemuk. naik badan sikit tu dah jadi sang bulan. badan semua kurus lepeh je. apa yg menarik d sini?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. diriku ini.... says:

    sepatutnya paparkan lah foto ini:-

    1. Mak Jah
    2. Rosnah Mat Aris
    3. Anita Sarawak
    4. Maimon Mutalib
    5. Haliza Misbun

    baru aku undi….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. miss annur says:

    juliana evans cantik.. yuna hitam kat cni.. hihi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. madam poyo says:

    aku nk vote pasha senda..dia xder ke….dia sgt perfect top to toe!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. amy says:

    vote for scha….muka tulen n asli..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. MisS says:

    Jue cantik sangat!
    suke die…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. juliana evans paling cun dan mantops.. :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ali says:

    semua pon lebeh kurang je. tak de yg betol2 bole d katakan cantik, lawa. itu mekap dan itu photoshop ada banyak kasi tolong juga lor. semua juga kena tippuuuu…kkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. Takde vote artis paling hodoh?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. applelady says:

    1x ke 2x berkalix ker muka scha ttp lawak giler…bkn nak kater diri cantex lah tp mmg kelakor dr jauh nampak LUBANG IDONG!!!ahahahaha dah ler lasak mcm bapok jer aku tgk x ada keayuan seb rambut pjg if not den mmg mcm hell

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • pascual says:

      applelady, r u perfect?dr atas u sibuk kritik org..kot2 u ni jeles.biasa la pmpuan muka hodoh n gemuk ni kdg2 mmg kuat jeles bl tgk pmpuan cntik.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Ryn says:

    scha idong besorr..klu pertandingan idong besor gerenti menang..:D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. WANA says:

    tertinggal sorang calon… red mummy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. huhu says:

    yuna tu dah lighting kaw2 pon nampak hitam gak…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • BumbleBee says:

      sbb die wear merah agaknyer… kaler baju boleh bg impak pada kulit si pemakai lorrr~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. ho yeah says:

    kesian yuna lighting dari kiri kot sbab tu jue lagi cerah nampak cerah. sampai part yuna lighting da sikit. sebab tu gelap. takpe ah. tan seksi what. tapi kan, kalau korang baca quote dieorang pasal glamour dalam magazine ni liyana jasmay punye paling BODOH!
    without killer hills amende tah. sampai aku tak ingat. bodo sgt. tapi paling best quote faezah ilai. liyana ni berlagak ah.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. betul says:

    aku heran naper juliana di amik jadi heroin utk citer2 style urban2 jer, katak bawah tempurung tul lah pembikin drama skang. apa salahnya bagi watak gadis kampung atau orang miskin kat juliana barula best tgk heroin cun cam juliana n diana danielle. tgk citer indon, heroin dia yg jadi watak orang susah2 tu cun-cun, marshanda, nia ramadhani, nabila shaqib, cinta laura barula semangat tgk drama melayu… hero pun apa salahnya muka cam model2. kat kampung berlambakla lelaki2 ensem yg xmix tp nampak mix. buktinya bila aku duk k.l jenuh nk cari lelaki ensem sakit jer mata. balik jer kg, dpt la cuci mata…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. syasya says:

    semua cantik… cuma juliana evans tu ade kelebihan mix-blood..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. […] Panas, (UNDI)Siapa Yang Paling Merah Menawan Antara Yuna, Scha, Juliana Evans dan Liyana Jasmay? Submitted by selebriti on November 1, 2010 […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Walcott says:

    julian evans la… merah biji mata…sikit je lg nk nmpk tooot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. wendy says:

    mana aci campur depa org nie yang asli Melayu dgn yang mix omputih? Of course la semua org Malaysia dok suka yang campur omputih tuu.. tapi sebenornya Mat Salleh lagi suka girl yang kulit ‘tan’ tau.. lelaki Malaysia ajer sebuk nak Minah Saleh atau yg mix nie..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0