Written by AbangNara | November 17th, 2009

nora danish lisa surihani

Bayangkan tiba-tiba kat dunia ini tinggal hanya anda, Nora Danish dan Lisa Surihani. Ikutkan hati sememangnya kalau boleh anda nak kedua-duanya sekali untuk dijadikan bini anda. Sayangnya Nora Danish dan Lisa Surihani tak mahu berkongsi kasih anda. Mungkin kerana anda terlalu hensem dan gagah perkasa. Anda terpaksa (walaupun tak rela) untuk memilih sama ada Nora Danish ataupun Lisa Surihani untuk dijadikan isteri anda yang tercinta. Siapakah yang anda akan pilih? Sila undi di bawah.

191 responses to (UNDI)Lisa Surihani Dan Nora Danish, Mana Satu Pilihan Anda?

  1. weiya says:

    lisa la…

    0
    0
  2. blackberry00 says:

    aku suka 2 2

    0
    0
  3. weiya says:

    laaaaaa first k

    0
    0
  4. blackberry00 says:

    klau aku, aku ambik 2 2 leh tak?

    0
    0
  5. blackberry00 says:

    mn aries eclipse nih..

    aku dh pnggil dorg dah td..

    0
    0
  6. weiya says:

    tapi tak nafikan 2 2 cute

    0
    0
  7. masO says:

    lisa la….

    aries arini xnk la sya ckp psl lksa….
    takutttttttt….kang aries majuk,
    sepi lak BN nih

    0
    0
  8. weiya says:

    black and masO,may i say something…lari dari topik tapi..just nak minta pendapat jujur dr u all

    0
    0
  9. EclipsE says:

    black ko dh kawen jgn nak mgtl lg….huhu…

    0
    0
    • blackberry00 says:

      alaaa… aku ckp jer..
      bini aku punya lawa, mlslah aku nak pasang 2 3…
      (ntah ye ntah idak..)
      ;)

      0
      0
  10. violet says:

    emm…test2.

    hye sume…

    0
    0
  11. weiya says:

    erm….i out jap yer…nanti on balik…

    0
    0
    • masO says:

      mana lak tu? tdi nk ask s’thing? pe mende tuh?
      cepat ar weiya

      0
      0
      • weiya says:

        ade ni…bkn pe..aku tgh tensyen…nak tanya pendapat tunang aku sah…x dpt ape aku nak…well x aku la..bkn x tunang tp x bf…yg 1st dl…mslhnya dia tak tahu aku dah tunang and nak kahwin… dia kahwin dl pun femily dia paksa.. kalu tak aci kerat jari dia xkan kahwin ngan bini dia sekarang..bila dah lama lps aku pts tunang dulu…dia ingt aku still syg dia..skrg dia nak ceraikan bini dia and than nak pinang aku…mslh kat cni..bkn aku nak kat dia…cuma aku tak sampai hati nak bgtau aku dah nak kahwin sbb TERLALU BNYK dia tlg aku.. kuarga dia suruh kahwin dulu pun sbb dia x dpt cr aku…aku hilangkan diri sbb mrhkan dia…aku nak xplain kat dia..tp tak sampai ati ni..aduhhhh

        0
        0
        • blackberry00 says:

          what pass is past…ko kan dah nak kawen, maknanya ikatan yg bakal korg bina ni sesuatu yang suci, direstu 2 2 pihak… senang citer, ko btrs trg ngn x bf ko yg ko dh nak kawen.. dlm apepun sikap bertrs trg TERAMATLAH PENTING… walau perit/malu/sakit tp itu yg perlu ko lakukan… jgn disbbkan dye byk tolong ko, ko terhutang budi dan cara ko nak balas tu bakal menghancurkan kaum Hawa lain… masalah dorg laki bini kita mmg tak blh nak masuk campur, tp secara perlahan, penerimaan ko terhdp laki dye (x bf ko) boleh memusnahkan dirinya yg tlh bergelar isteri… takut plak besok2 klau ko dah pilih jalan nak terima dye blik, x mustahil benda yg sama akan berulang dgn seribu 2 alasan… (aku lelaki, aku taulah..) kepercayaan itu teramat penting… klau ko tak sure, p sembayhang istikharah… mohon petunjuk Allah SWT…
          insyaAllah… jalan yg terbaik merupakan jalan kebahagiaan…..

          (chehhhh… dh jdk pakar motivasi ker aku ni..???)

          0
          0
        • masO says:

          stuju sgt2

          0
          0
  12. [email protected] says:

    3 4 ORANG JE KER ADER KAT CNI….

    0
    0
  13. EclipsE says:

    la….
    mn yg lelain ney??

    0
    0
  14. EclipsE says:

    slalu cmtu…
    ble aku msk jer…
    sume kuar…
    aku ney bwk badi ker?
    yg sume org lari…huhuhu

    0
    0
  15. julya215 says:

    both of them so sweet…
    lisa cantik…manis dipandang mata…
    nora cute sgt2…xmkn dek usia…

    0
    0
  16. EclipsE says:

    woi korg………
    kuarlah chat dgn aku ney….
    aku dh boring sesgt ney…..

    0
    0
  17. kojah says:

    bro, sy nmpk scha ngan awal kt mid ari sabtu aritueee…

    0
    0
  18. masO says:

    mano lak si weiya nih?
    den maleh tul nunggu tdi kobar nk tanyo den s’thing

    weiyaaaaaaaaaaaaaa…………………………….

    0
    0
  19. EclipsE says:

    already gone….

    0
    0
  20. weiya says:

    dah msg kat atas tu la yang..cpt bg pndpt..aku pening smlm dia tpn ofis ckp nak ceraikan bini dia…lps aku ilangkan diri, aku terserempak ngan dia 2 minggu sblm dia kahwin..so dia tak dpt buat per dahh….tu la skrg dia nak kat aku balik…aku mmg hormat dia…tapi TAK MUNGKIN KERNA SAYANG

    0
    0
    • EclipsE says:

      la…ko ney bnda tue sng nak handle la…
      yg ko pening2 kepala knp?
      dia dh ade khdpn sndr…
      ko pon ade gak khdpn sndr…
      mslah skrg dia nak ceraikan bini dia sbb dia xtau status ko…
      cube ko ckp ko nak kawen…
      mstnya dia xjd cerai…
      kunci skrg kat tgn ko…
      ko kena pandai la…
      demi myelamatkan hbgn dorg at d same time ati ko tenang…

      0
      0
      • weiya says:

        gni…sblm ni aku ade la bg isyarat yg aku ni dah tak sayang dia…aku selesa mcm ni…aku dah ckp pompuan tu plhn mak dia..cuba la bhagiakan mak dia tu…aku gak dah kata..aku tak kan hancurkan hati pompuan lain….mslhnya dia kata dia akan cuba nasib dia..cuba masuk meminang aku..

        0
        0
    • masO says:

      yg lps tu bior kn je ler…bkk buku bru. dia dh jdi suami org…jgn jdi org yg mruntuhkn msjid org wlu pe pun sbb musabab nya….

      ko pun dh de pnggnti nk nikah pun jdi lupekn dia tuh…

      0
      0
      • weiya says:

        kalulah dia blh faham semudah tu……aku mmg dah lupakan dia masO…takder org blh ambik tmpt tunang aku…kalu aku bgtau tunang aku pun dia akan diamkan diri…dia ckp awk bnyk terhutang budi kat dia..terpulang kat awk la…

        0
        0
  21. EclipsE says:

    weiya…by hook or by crook…ko kna explain gak…tell d truth…

    0
    0
    • weiya says:

      mslhnya…huhu….aku rs nak guna adik aku xplain kat dia..adik aku tak nak masuk campur…nak bagitau sendiri..aku takder kekuatan tu la guys

      0
      0
      • EclipsE says:

        mn bleh!…
        ko sndr kena ckp…
        ko kena berani…
        asl ko nak tkt??

        0
        0
      • masO says:

        ko nih cam syg je kt dia? came on weiya, ko dh de mamat cncaluk kn? x pyh libtkn sesapa ckp sndri…

        0
        0
        • weiya says:

          tak la…mslhnya guys…tunang aku pun akan rasa tak sampai hati ngan dia…apa yg dia tlg aku biarkan jer la…huhu…ko org rasa cara terbaik aku nak xplain mcm mana yer…itu aku nak tahu..hntr surat, msg…email…

          0
          0
        • blackberry00 says:

          WHAT PAST IS PASS….
          BAGILAH RUANG KEBAHAGIAAN UNTUK DIRI SENDIRI
          WEIYA, SAMPAI BILA NAK BERKORBAN…
          KENA FIKIRKAN JUGAK TUNANG KO YG SEKRG NIH..
          MUNGKIN SECARA LOGIKNYA KEBAIKAN TUNANG KO SEKRG NI TAK SETANDING DNG X BOY KO TU…
          TP KO KENA FIKIR NATIJAHNYA….KEHIDUPAN SELEPAS MERUNTUNKAN HATI KAUM HAWA YG LAIN…
          KO KENA BTRS TRG NGN X BOY KO TU..
          JGN NAK LIBATKAN ORG LAIN…. BERANI KERANA BENAR…..

          0
          0
        • blackberry00 says:

          aku sbg lelaki, aku lebih suka klau org tu berterus terang secara berdepan… dari reaksi wajah aku boleh tau dan boleh mendalami perasaan ompuan nih… bkn ape, klau ko sms, mms, hantar surat, fb, ym ke aper ke… aku tak leh nampak kejujuran ko kat situ… lagi best klau ko bawak tunang ko.. ko kena ingat, kehidupan dan alam rumahtangga yg bakal ko hadapi kelak memerlukan insan yg bergelar suami… dan bile ko bwk tnang ko tu, dari situ mmg dah terserlah keikhlasan hati ko… 1) ko tak berbohong kat x boy ko yg ko dah btunang 2) bile ko bwk tunang ko tu, dye sendiri boleh nampak kejujuran ko dlm hubungan korang…

          sekian trima kasih…

          0
          0
        • masO says:

          weiya,
          klu ex ko rayu2 ko guna tepon ko ckp la gune tepon…
          klu guna surat ko bls la surat dia…
          klu dia email2 ko pun email la
          klu sms ko reply je sms dia tuh
          kte dh x kuasa layan dia…
          anggap je dia bkn jodoh ko.

          0
          0
  22. 1st says:

    aku pilih nora danish….
    pengalaman beb…..

    0
    0
  23. violet says:

    emm…

    0
    0
  24. masO says:

    x syok kn weiya, bln 2 dh nk nikah tpi de lak mslh nih?

    sya dlu time nk nikah x nk de problem…nk hapy2 jerk…alhmdllh…skrg bru ps deliver my 3rd bby..syukur hubby baik takat nih jge sya alhmdllh…hnya Allh yg mblsnya….

    ko nih kna kuat smgt ckp mende sbeno2nya kt laki org tuh…sya pun x suke gk klu la 1 ari Allah swt duga sya hubby sya nk tinggl kn sya lagi2 nk inggl kn my kids…
    hah ko nye ex tu dh de anak ke?

    0
    0
    • weiya says:

      tu ler masO..weiya ni ingat semua ok..ade jer mslh..takder..dr mula kahwin dia mmg plan tak nak ade anak..dia slalu ajak jumpa..tapi weiya selalu bw adik teman…minta izin dr tunang..dr ctu pttnya dia phm weiya mmg tak blh ngan dia lg..tp buat bdh jer

      0
      0
      • masO says:

        subhanallh napa lak ko g jmpa laki org tuh? hah ni sya btul2 x stuju. wlu bteman pun x leh la ko jmpa2 dia tuh.sian wife dia weiya…ntah2 diaorg suami istri xde pe2 bahagia sjahtera je.

        tu la silap weiya awal2 g, watpe ko jmpa laki org??bygkn org jmpa tunang ko skrg marh x?

        dah la weiya baik ko fikir psl majlis nikah ko bln 2 nih….
        watpe idup dlm mslh?

        weiya,sya ni istri org mmg 90% pcya kt hubby tpi andai Allah duga la hubby jmpa pmpuan lain frust tul nih…ari2 doa mntk Allah jauhkn ujian cmtu….

        once ko dh tnya sya sya hrp mulai ari ni weiya trs trg je n lupa trus dia n….
        JGN JMPA DIA lgsungg!!!

        0
        0
        • weiya says:

          erm…mungkin silp weiya dr ctu..tp niat weiya satu jer…sbg kwn sbb tu bw adik huhhhhhhhhhhh blurrrrrrrrrr.thanks la..apa pun weiya kena bgtau cuma tgh kumpul kekuatan..

          0
          0
        • masO says:

          Yakin BOLEH!

          doa byk2 mntk kkuatan…mntk jauhkn ujian cmni g…tuk mjlis nikah nnti hrp seme bjln lncar n d brkatiNYA

          0
          0
    • weiya says:

      dia tpn ofis..ajak jumpa weiya tak nak..hp mmg weiya tak kasi..sejak weiya kena ragut 2 thn lps weiya bgtau weiya tak beli hp lg..hp kena ragut tu dia yg bagi..

      0
      0
  25. hothotheat says:

    2 2 nak

    0
    0
  26. weiya says:

    aku dah susahkan semua org ker…sory la..tapi pening la…apa pun thanks k….tukar topik arrrr

    0
    0
    • blackberry00 says:

      takper… aku blh paham perasaan ko nih..
      pasni aku nak balik
      lepas aku bc masalah ko ni
      aku rasa nak timang2 wife aku….

      aku sayang banget kat wife aku, daaaaa….

      0
      0
    • EclipsE says:

      small matter jer…
      ape yg ko thtg budi sgt ney??

      0
      0
  27. pEnArI pOcO2 says:

    salam…

    0
    0
  28. weiya says:

    BIBIR kan…org ade ni dia diam..lps tu dia kata org takder…hehehe tido yer

    0
    0
  29. julie says:

    lisa lah..hoho.
    jgn biarkan diri anda diselubungi kontroversi..anda sdg berada di puncak..

    0
    0
  30. Apin Opin says:

    ni soalan untuk lelaki ni bukan soalan umum..

    0
    0
  31. kak aNIe says:

    Hmmm…akak suka tengok si Lisa tu…manis je dia…tapi Nora tu pun aper kurangnya…comel aje…

    0
    0
  32. ciloy says:

    walau mcm mne pn kite syg kt org tu jgn lupe simpan sedikit rase benci dan benci mne pn kite kt dia simpan cikit rase syg,,,hihihihi

    0
    0
  33. ciloy says:

    hihihihi salam semua,,lupe plak bg salam

    0
    0
  34. masO says:

    weiya ko ok x tuh? de g ke? sya nk out la jp g…

    i really cnfuse nih…pet tunjuk dri kejap je tdi ingt dia MC.rupanya de.ntah2 dia de je tuh dok bca jerk….ko nape pet???pakcik black pun heran kt ko arini…gimik ko ke pet?

    aries lak trus ilang nmpk nama sya….tu sya agak dh dia allergic kt masO

    0
    0
  35. weiya says:

    semua org dah kuar..tggl penunggu gua jer la

    0
    0
  36. GurLLy says:

    hii weiya.. lepas sya dh bca prob awk, sya rasa better awk face to face.. keputusan smua di tgn awk, klau awk x de kekuatan awk bwk la tunang awk… mmg awk byk HUTANG BUDI ngn X awk, tp awk kena igt JODOH pertemuan di tgn NYA… lgpun dia dh kawen lelaki nih kdg2 saja je nk TEST MARKET.. nk x nk awk kna gak trus terang…

    0
    0
  37. GurLLy says:

    awk bwk tunang awk sekali.. insyaallah awk bole buat… kami di sini semua mendoakn yg terbaik utk awk… :-) trust me u can do it think positive!!!

    0
    0
    • masO says:

      kasi smpi jumat ni, ko kna settle ur problm
      A.S.A.P
      jgn lmbt2 kang jdi barah langsung pyh nk setel…..
      gud luck

      0
      0
    • weiya says:

      thanks..kalu la semua org blh tahu betapa weiya ni nak jauhkan dr dari dia..sbb tu tpn pun weiya tak bagi..no ofis jer dia tahu..siap pesan kat bos..jgn bg no tpn weiya kat dia..tp weiya akan cuba..bila setle weiya bgtau semua

      0
      0
  38. [email protected] says:

    u alll x sempat nak chat gan korangg..

    aku pun dah nak balik ni…

    nant besok kte chat ek

    ok bubye2

    0
    0
    • weiya says:

      ok bye pet

      0
      0
      • [email protected] says:

        bye weiya n masO

        0
        0
    • masO says:

      ko ni pet cm biskut. byk ke order…
      rmai kot nk wt loan….

      0
      0
      • [email protected] says:

        rramai jugak ler… pening aku nak kira berapa yang dorang leh lulus buat loan….

        dah kol 6 ni aku nak balik dulu…

        bye semua muaaaaaaaaaaaaahhhhhhh

        0
        0
  39. ali says:

    Kena tgk saiz barang dulu. Yang besar saya pilih.

    0
    0
  40. masO says:

    weiya ko blik bile nih…

    geng kite black,aries,pet,eclipse blik dh…

    eclipse de kot g.kang tetiba dia dtg…

    0
    0
  41. blackberry00 says:

    weiya.. ko dah ok ke..???
    aku dah kat umah nih…
    smpat gak tny wife aku psl problem ko nih…
    ktorg sependapat ar…
    ko kena terus terang kat X ko tuh…
    lagi cepat lagi elok..
    apapun aku doakan yg terbaek untuk ko….

    oklah.. nak solat maghrib
    besok2 kt sambung chat..

    0
    0
  42. lanToK LeW says:

    emmm…takde org ke??huhhuhuhuhu….lerrrrrrrrrr….x dapek laa nk milih…saye pompuan…huhuhuhuhhu…..

    0
    0
  43. BumbleBee says:

    hmm…dh make-up..dua2 comey arr…

    pempuan ni kalo nk tau betul2 dier cantek ke tak….kene tngok time dier bgn tdur waktu pagi…~~

    0
    0
  44. nora lah plihan aq…..
    even aq pompuan aq lg ska nora danish….
    dia cute manja ….bodi pon cntik je pakai baju..
    x cam lisa….muka serius…tegas nmpak org dia…
    maklum lah lawyer kan…
    tp kan yg pling cun kt malaysia ni norjuma lah..
    pehh…cantik giler r….
    abg nara asal x de pon post cite norjuma yer…
    ska r kt dia..lawa btl…..x bsn2 tgk muka dia…
    klo artis lain cntik gak…
    cam siti,diana d,fasha…tp muka dorg cpt bosan tgk..
    x cam norjuma…..

    0
    0
  45. bubble says:

    agak2nye lar abang nara pilih yang mana ekk?? huhu

    0
    0
  46. carpet_buloh says:

    hermione granger…nk tbelit nyebut name ko.
    pe ke benda alah tu pelik je nama ko tuh granger

    0
    0
  47. blackberry00 says:

    salam…
    & morning to all…
    :)

    0
    0
    • mawy says:

      salamun alaikum dan salam sejahtera…
      .
      cuaca di G’town pagi ini hujan gerimis,manakala beberapa kawasan lain didapati hujan renyai terutama di bahagian Barat Daya dan sekitar Bayan Lepas.
      .
      Sementara itu turut melanda hujan renyai ialah di beberapa kawasan sekitar Bukit Bendera dan sekitar persisir pantai menghala ke Batu Ferringhi
      .
      sekian dilaporkan dari aku kat tanjung..

      0
      0
    • masO says:

      black.tokey lksa siam cmne la…hrp dia dpt dh
      kkuatn yg d cari2….

      0
      0
  48. mawy says:

    mane lain tak masuk lagi ke

    0
    0
  49. [email protected] says:

    moning uall ///
    aku dah xder kejer balik ni…
    boleh jer chat ari ni… hehehe

    0
    0
  50. [email protected] says:

    MAVY n Black rindu bangat aku kat korang….

    heheheeh

    0
    0
    • EclipsE says:

      aku ko x rindu ker?
      o…ko rindu kat laki jer….jeng3……huhuhu…

      0
      0
      • [email protected] says:

        td ko xmasuk lagi kat cni…..

        kat ko pun rindu bangat BB….

        dah lama aku xkener kan ko…

        heheheheh
        maner menber2 laain……

        paling aku rindu kat poco2……

        0
        0
        • EclipsE says:

          ko ney sik nak mgenakan org jer….
          ko tgu lak nti bila aku kenakan ko…huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhuhu….
          x mengata punn….

          aku kutuk lagi ko dah fitnah aku mcm mana 2….

          huhu…

          bb sihat ari ni

          0
          0
  51. EclipsE says:

    salam….
    kak nara knp skrg BN ssh nak drop komen?
    kdg2 nak buka page pon xleh gak…
    d prob is….knp ble buka web len ok jer….
    bile BN mst prob…??

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah terlalu banyak peminat……

      2 yang mula ader masalah……

      nant kak nara lagi popular dari tok T….n korang jangan tekejuttttttttt pulak

      0
      0
      • EclipsE says:

        bengang lak aku…since last week….
        sengal tol…
        tue kdg2 aku xde….
        memanjang hang jer….
        trs aku mls nak msk….

        0
        0
        • [email protected] says:

          o yeker,,,,,,,,

          tp aku ok jer,,, boleh jer masuk….

          tp tme2 2 komen orang lain lambat aku leh baca…….

          0
          0
  52. EclipsE says:

    pet aku dh terbuang la email ko…
    ari tue aku ade tls kat krts…
    ntah mn lak aku ltk…
    ko bg blk…

    0
    0
    • [email protected] says:

      nick _ afiss @ yahoo . com

      huhuhu….

      sampai ati ko buang ek…..

      BB cte dulu2 2 pasal ko nak jupe sesangat seseorang 2….

      aku xtau lagi sapa yang ko nak jupe…..

      cakap ler… skrng ni aku sorang je yg ader niiii…..

      hheheheh

      0
      0
      • EclipsE says:

        ala…aku bkn buang…tp terbuang tue….heheheh

        mn leh cite kat ko….
        wpon ko sorg jer ade kat cni…
        tp silent readers brts2 org…
        nti malu lah aku…
        biarlah rahsia…
        ney rahsia kjaan langit…
        rakyat jelata xleh tau…
        P&C….HUHU

        0
        0
  53. [email protected] says:

    u all nant p umah baru ekk…

    0
    0
  54. ainsOo says:

    2 2 cutest eva eheh~ plihlh mne2x ypntg bahagie smpi ujung nyawe……

    0
    0
  55. cili says:

    x minat pun. amik wat bini nih, laki kena tanggung dosa jerk nih. tayang sume anggota badan….beribu org memandang.berat sungguh dosa nk bwk tuh.

    0
    0
  56. yubin says:

    dua2 aku xnk…
    aku straight…hahaha…

    0
    0
  57. leeroy says:

    ambik 2 2 sekalai keluar p jalan ke p mana2 ja la selama 5 bulan mana yang baik itu la yang saya ambik mana yang tak baik tingal kan ja la hehehehe

    0
    0
  58. sweet says:

    lisa 2 cantik sopan,x cam nora danish cantik tapi seksi tak sedar diri janda

    0
    0
  59. Piston Pecah says:

    nak yg tak da pengalaman..haha

    0
    0
  60. Geli Hati says:

    LISA

    0
    0
  61. affa says:

    no doubt i pilih lisa…… ;)

    0
    0
  62. note says:

    kalau dah tinggal bertiga, kalau pilih sorang jer, yang sorang lagi nak kemana ?

    tapi mana nak cari tok kadi dan saksi ni ? tak boleh gak la nak nikah …

    0
    0
  63. minahkumari says:

    semestinya lisa…..
    hebat dia siut……

    0
    0
  64. gambar says:

    semestinya nora

    0
    0
  65. ALAM says:

    yg xkawen tu xsmestinya dara lg…huhuhu..
    ni member ak ni..xkawen lg tp da kongket da awek dia..
    then xnak lepas lak..
    cian ak…ish3…siot tol…hahaha

    0
    0
  66. Misz Noni says:

    Nora Danish ni cam bagus.. Konon play victim. Dia ngan si fasha sandha tu sama je. Kalau dh laki nora danish tu celebrate bday ngan fasah pun penuh botol arak, xkan la nora danish ni innocent sgt time dia ngan laki dia.. aku penah nampak dia keluar bar kt changkat BB.. pakai baju pun sexy x sweet cam lakonan dia kt tv.. hipokrit artis2 melayu ni..

    si lisa ni aku x kenal. penyanyi ke pelakon? xtau la baik atau x, sebab mmg x kenal..x berani nk comment

    0
    0
  67. mcbrenda says:

    dua2 sweet.. =D

    0
    0
  68. pendapatan says:

    nora danish terbaik dr ladang buat terbeliak biji mata.

    0
    0
  69. Make use of the credit calculator to economize against your mortgage. Make a compensation timing for your personal every month & annual credit.

    0
    0
  70. I’m still learning from you, as I’m trying to reach my goals. I definitely enjoy reading everything that is posted on your site.Keep the posts coming. I liked it!

    0
    0