Written by AbangNara | May 1st, 2012

Nampak seperti tiada kaitan di antara BeautifulNara dengan tourism Malaysia, namun BeautifulNara telah pun tercalon di dalam kategori Entertainment untuk Malaysia International Tourism Award. Di masa artikel ini ditulis, BeautifulNara berada di kedudukan kedua.

mita

Hanya tinggal setengah jam sahaja lagi sebelum undian ditutup pada .jam 12 tengah malam ini. Abang Nara dengan penuh muka tidak malu memohon masa anda untuk mengundi Beautifulnara di http://www.mitbca.com/category.php?id=2. Semoga dengan undian anda BeautifulNara akan menang. Terima kasih.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

22 responses to Undilah BeautifulNara Untuk Malaysia International Tourism Award

  1. NF says:

    :)

    0

    0
  2. MK says:

    ;(

    0

    0
  3. Anonymous says:

    :P

    0

    0
  4. Ak nina says:

    Sejak akhir2 nie beautifulnara mcm boring jerk….

    0

    0
  5. miss 2ndmay says:

    Terpancar sinar kebahagiaan kt mata & muka kedua mempelai.. Selamat pengantin Baru..Semoga kekal bahagia ke anak cucu..bila abis tgk video korg ni teringt plk kat Putera Charles & Camelia Parker…cm sama dgn jer kisah cinta kotg..hehe

    0

    0
  6. Chantek says:

    tkde orang nak undi ke..

    undi..undi.. Beautifulnara menang.. pengundi dapat pe?

    daku tak minat afundi2 ni.. kalau beautifulnara menang, rezeki lah ye… ok gud luk..

    hehehehe

    0

    0
  7. Awang Nano says:

    Maaf bertanya: Apa signifikan blog ini terhadap industri pelacongan Malaysia? How does it contribute to Malaysian tourism industry?

    0

    0
  8. wAwA says:

    Kenapa kena undi? hehehehhe~

    0

    0
  9. apu pon says:

    kalau dapat anugerah, pas tuh dapat buit dari rating tapi idea dari sumber yg tak berkat ce mana nak rate sumber pendapatan tu berkat atau tak? cer citer.

    buat yang tinggi ilmu agama…cer citer sket. pendapatan mereka yg berasaskan memporak peranda atau menjadi ajen kemusnahan moral artis dan pembaca seperti saya jugak hahaha. sekian.

    0

    0
  10. rombau says:

    Nk undi.. kirim salam.. Xada faedahnyer langsung..

    0

    0
  11. Hoiii says:

    Ak lbih ske bce rotikaya…

    0

    0
    • Irman Hazz says:

      dahtu pegi la baca rotikaya?masuk cni watper?? cbuk jeww,,,,awk nie org yg sama dgn Ak yg comel tu ker..,,:>?selamt bekeanalan dr sy Irman Hazz,,,?

      0

      0
  12. enveeus says:

    kesian hang nara. asyik kalah je. tu la, banyak sangat buat dosa kasi gossip2 menjatuhkan maruah artis malaysia ni. tgk blog no 1 tu, semua cerita benar. takde gossip bodoh macam hang!

    0

    0
  13. hmmmm says:

    NO!

    0

    0
  14. No way nak undi says:

    tak ada faedah apa pun blog ni kepada industri pelancungan..lainlah jika ada kisah tempat menarik yg patut dikunjungi, tempat makan yg patut dilawati, barang murah yg boleh dibeli, dll. Jika gosip artis aje..lepas tu..penuh dengan gambar artis terbuka aurat sana sini, alamat bertambah dosa lagi..ada..kepada semua pembaca blog.

    0

    0