Written by AbangNara | April 24th, 2009

Terima kasih kami ucapkan kepada semua yang terus menyokong kami di BeautifulNara. Sesungguhnya apa yang kami tulis di sini kadang kala ada tokok tambahnya yang tersendiri untuk menyedapkan lagi cerita. Jadi harap anda mampu buat pertimbangan yang sebaiknya untuk menentukan kesahihan cerita-cerita kami.

Untuk pengetahuan anda, buat masa ini blog ini menerima minimum 10 ribu pelawat setiap hari. Sangat kami terharu dengan sambutan daripada anda semua. Harap-harap kalau rajin bawaklah kawan-kawan anda bergosip secara berhemah di sini.

Untuk memantapkan lagi blog ini, kami telah pun menukarkan layout BeautifulNara. Jadi kami mahu tanya pendapat anda sama ada layout baru ini ok ataupun tidak. Sila undi di bawah ini jika sudi. Terima kasih.

[poll id=’17’]

P.S: Kepada Ain, sila email kami butiran anda untuk menerima hadiah. Jangan risau kami takkan maklumkan kepada sesiapa identiti sebenar anda.

68 responses to (UNDIAN)Wajah Baru BeautifulNara, O.K Ke K.O?

  1. miss LOVING says:

    no komen……..
    hehehehe……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tak mau komen, biara abg komen kan..

      Tukar la layout yang lain yang ceria skit.. Background kena cerah baru blog nampak besar.

      Cuba buat ads kat side kiri and nav bar or lain-lain promotion kat side kanan.

      Tengah cuma letak content.

      Apa-apa pun gosip dengan berhemah ye..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. mien.. says:

    ok gak la layout bru ni…:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. abg derus perut cute says:

    cam warne taik je..taik mse ngah pas makn sambal tumis ijau n minum air kcang ijau..ee cam warne taik cair yang jatuh flop..flop..flop..selekeh la btfl nara ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. singa ganaz says:

    biru muda cun sikit kot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. mien.. says:

    mgkin kne bg wrna yg lbh trg ckit kot..bru happening..huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. selipar jepun says:

    Yg dulu baru gempak… Ni warna org tua.. Cam warna keta kebal ade ler…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. miss LOVING says:

    hehehe..keta kebal????…..
    ni warna tua sgt lah..
    x menarik..
    nk yg happening…
    yg menarik n tertarik…
    huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. amin says:

    aky vote k.o
    sbb gelp nmpk x meriah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. dgn nama says:

    aku raser ok..gelap2 nie menimbulkan suspen sdikit..mcm ader yg gempak..mcm tv 3 kater dlm misteri nusantara “jangan biarkan diri anda dalam kegelapan” heheheh..aperpun, kak nara mesti bg berita/gambar yg gempak jer tau..stakat gambar berposing dlm majalah mangga tak payahlah..itu standard budak form 5 bolela….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jue says:

    gelap lah pandangan aku..poll kat atas tu aku pilih “tak suka lah”
    tapi tu lah, lain org, lain citarasa..aku lebih minat kalau web ni bukan format..mcm header sblm2 ni, ada icon-icon bibir lah, kartun lah..rasa cam best, bebas..

    tapi bila kaler gelap camni, rasa cam, just like ordinary forum..kaler malap..cam nak tido dah :(

    huwaaaa..nak header hari tu..background belakang biar la warna putih..then background content stick to this color pun takpe..

    so that ada pembahagi warna between content n bg..sekata je ni kak

    ** kak nara jangan marah ek, readers lain pun jgn la marah..tu pendapat saya je..mana tau sepatah dua boleh diambil kira

    apa pun all the best to beautiful nara..klu dulu sy sll lepak satu forum tu..tp skrg rasanya klu tak jenguk beautiful nara rasa cam tak best lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Bunga says:

    .: Aku pun x ske kaler nie..x ceria lnsg laa…nk baca pun jd xde mood daa..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. S!ezan says:

    layout yang dulu lg cute la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. |Lhamarif says:

    warna ni ok.. cuma tak sesuai dengan konsep beautifulnara ni.. untuk konsep gossip dunia artis ni rasanya amatlah sesuai dengan warna lebih terang, ceria..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Sailormoon says:

    cun seh wajah baru bN nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Mat karau says:

    waduh2 dong….merah bangat dong

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. cantikkk says:

    ok tp korg update pape gambar jd background… cantik sket

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. eton(bknnamasebenar) says:

    eton xsuke color ni..
    gelap..
    susah nk bc…
    tulisan mkin kecik…
    yg previous lg ok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. minnie comey says:

    xsuke..xsuke..xsuke..huhu..papela kak nara..kaler pe pon aku tetap layannnnn..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. yusha says:

    no komen…..ok je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. garfield_82 says:

    xbest la..kelabu mata aku tengoknya…elok2 nampak..terus xminat…serius,background la paling xbest

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. tanpa nama says:

    coklat tue pekat sangat..bg soft la sikit..yh hitam tue tukar pi puteh..mcm drama merah puteh heheheh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. yusha says:

    tapi kalau kaler trang lagi cantik,nampak ceria je….sesuai ngan gosip artis,tapi skali skale wat perubahan pe salahnye..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. azfa says:

    hari2 tukar lg best… makin rajin aku jenguk blog ni.. hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. atasha says:

    tak best sbb glap huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. miss LOVING says:

    conpius aku…
    bekground ni leh tuko2 kaler ke weh??
    jap ijau..
    ni merah lak..
    huh…anywy…
    kaler gelap lah..
    macam x on lampu jew..
    hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. admin says:

    nampaknya ramai peminat setia tak suka.hehe.takper2.hujung minggu kita try tukar lagi.hehe.thanks for the feedback

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. selipar jepun says:

    lain orang lain pandangan. Kalau yg 80% dah suke, kira nara dah berjaya. lantaklah diorang yg tak suke tu……
    sebenarnya aku pun tak suke kaler ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • jue says:

      ekekek, aku punya tawaduk baca statement selipar..skali statement akhir dia

      “sebenarnya aku pun tak suke kaler ni”

      aku pun tak gemar la..gelap sungguh pandangan aku..so weekend ni k.nara tukar ye..buat bacground dia catchy sket :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. pim says:

    ok i suka…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. miss LOVING says:

    mmg suke dark kaler ke beautiful nara ni??
    pastu jap tukar kaler…
    teman rase kan..
    kalu buh warne yg menarik n ceria..
    lg bagus..
    kalu buh kaler pink ag suke..
    teman suke..
    hehehe..
    ni nmpak kosong sgt lah..
    kat tepi2 tu letak header yag ade corak bunga ke ape ke..
    ok gak..
    tp…
    jgn crowded n kosong sgt..
    oraiittttt…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. ryan says:

    gelap..suram..tak besh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. ryan says:

    tukarle..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. miss LOVING says:

    pelik ler…
    komen bnyak yg suh tuko…
    tp vote byak yg kata cun…
    wehhh…
    sape yg vote cun tu???
    hmmmm….
    teman x puas ati tol lah..
    mulut ckap lain..
    hati vote lain…
    tuko lah…
    k

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. iu says:

    ape-ape ajelah… janji bole send comment, dibaca ngn jelas n difahami

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. MUH says:

    aku pun x suker la susah nak baca pening kepala otak aku.yg dlu tu ok sikit walupun x stylo tpi senang baca.tukar la cepat2.ni pun dah start fening ni.daaaa…………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. mirzaarief says:

    setiap perubahan semestinya ada yg suka dan ada yg x suka..
    susah nak memuaskan hati semua orang kerana masing2 ada citarasa tersendiri…. apa2 pun aku suka warna ni….
    biru diatas ok la nampak gempak cuma yg bawah hitam x menarik la nampak x ceria la…
    simple tapi masih menarik…
    apa2 pun tahniah BtfulNara kerana berani membuat pembahruan…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. nisa says:

    ok…. . .
    tp xske kaler ni..
    gne kaler yg ceria bru best… :)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. sophie says:

    hYEpp..

    napER ni..Luv yG DUlu2 tu..ceria2 jew..

    =)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. singa ganaz says:

    hitam ni mcm mandom jer…. putih ok sikit….
    nk striking kaler oren ler…. hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. shana says:

    besh jugak ler..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. rozy says:

    saya suka yang ni sebab saya nak reply yang org komen senang..
    dulu unya susah sebab box selalu lari2 bila nk click
    hope bN terus maju jaya..hidup bN…(beuNara)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Anonymous says:

    aah tak lawa…tak happening…tukar la dol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Anonymous says:

    gelap pemandangan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. dunhill14 says:

    macam taik?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. sabar ek.nak tukar nie.hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. Penari Poco2 says:

    jap td aku tgk background wana hitam…
    skrg ni putih plak dah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. Penari Poco2 says:

    thanks kak nara…rujuk balik wana hitam…hehehe!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Sailormoon says:

    what ever…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Tak cantik la…tukar balik yg asal

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0