Written by AbangNara | September 28th, 2011

Inilah masanya untuk semua peminat hiburan tanah air bergabung tenaga mengundi Yuna yang telah dicalonkan untuk MTV Iggy’s Best New Band In The World. Kalau menang memang harum nama Malaysia.

yuna

Pilih 5 bintang di gambar Yuna dan pastikan juara menjadi miliknya. Abang Nara nampak saingan yang paling hebat sudah tentu datang daripada kumpulan Kpop 2NE1. Undi Yuna sekarang di sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

33 responses to Undi Yuna Untuk MTV Iggy’s Best New Band In The World

  1. dira says:

    kejap lagi mesti ade org komen pasal tudung yuna..sudah2la orang melayu oi…takyah nak kutuk2 org pasal tudung lagi yee…jage diri sendiri dulu yeh

    0

    0
  2. del says:

    aku baru nak sebut benda sama, entah nara nie. banyak gile kot gambar yuna lagi best. saje je. sigh.

    0

    0
  3. wawa says:

    i’m done.. yuna deserve to win… love her so much..

    0

    0
  4. kaki_g0ssip says:

    tak minat la kt dia ni.. erkk!
    so xyh vote la eh.LOL

    0

    0
  5. Kenzo says:

    Da undi pon, ehheheheh tp ter undi 2ne1 skali.. XD

    0

    0
  6. done voting ! yeahh go malaysia boleh :) :) :)

    0

    0
  7. gg says:

    woww….how come yuna n 2ne1??
    setahu aku lahh…walaupun yuna ni suara sedap but impossible for her to beat 2ne1 phenomena… they are famous around the world… 2ne1 NOLZA!!!

    0

    0
  8. jejariku putus says:

    tak hingin ahkak nak undi..

    0

    0
  9. sya says:

    2ne1!!!!! love them so muchh…sorry yuna, i love 2ne1 more….^_^

    0

    0
  10. aku lh says:

    yuna xbez pn….

    0

    0
  11. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    menyampah minah jambu ngan yuna lah ! nyanyi lagu semua lagu dia jenis lagu yg nk suroh gi bilek punye nyampah!!!

    0

    0
  12. student bandung says:

    hai yuna..cantik tengkuk..hehe..dah vote for u..hope menang~

    0

    0
  13. bolmae says:

    Minat 2NE1 lg drpd Yuna. Sori ~ xP

    0

    0
  14. Opah upin ipin says:

    Yg terbaek akan menang. Good luck yuna.
    Yg penting yuna tak yah la dah pakai turban. tak nmpak urban pun =D

    0

    0
  15. kunangkunang says:

    angus and julia stone FTW! tapi sebab aku patriotik, undi yuna jugak. hehe

    0

    0
  16. i am xoxo says:

    BANG NARA, saya ade satu PERMINTAAN, bole xjagan letak gambar nih lgi bile tulis pasal yuna…nyampah la tengok…cam org africa je…

    0

    0
    • bimbo says:

      we are talking about her achievements.not her appearance.apa laa x phm bahasa sgt korang ne.ne la masalah orang-orang kita.lagi nampak KESALAHAN orang daripada kebaikan.

      0

      0
    • ana muslim says:

      saje je abg nara. gbr pasal duta olay boleh pulak letak. nak aibkan org je keje kau kan.

      0

      0
  17. CL says:

    suka dua-dua Yuna dgn 2NE1..eh eh eh eh eh

    0

    0
  18. dd says:

    harap2 yuna dapat mengharumkan nama Malaysia.

    0

    0
  19. weehoo says:

    aku x de la minta yuna gile2 .muzik die ok la.aku ttp undi yuna jgk walaupun aku suke artis lain sbb aku harap yuna ni dpt jd tiket utk org lain sedar talent2 lain kat malaysia ni.muzik die mmg kire boleh diterima oleh org lain jgk la,selain malaysian.so,korg yg kecoh2 suke and nk vote artis lain tu,xyah la bangga sgt dgn artis korg tu.bkn malaysian pun,patriotik sikit la guys.bkn susah sgt pun nk vote tu.but sorry to say,aku dh boleh agak sape menang tp at least aku nk bg tunjuk la kat MTV ni,yuna ni ramai la gak peminat dia so that diorg akn interested to promote her further, who knows kan.

    0

    0
  20. nureen says:

    2NE1 <3 I vote for 2NE1 and Yuna ! They're both awesome <3

    0

    0
  21. KnK says:

    disebabkan lagu yuna ciptaan dia sendiri, aku vote die. lagu die pun org luar boleh terima.

    2ne1 pun aku suka tapi aku tetap vote yuna. LOL

    semoga yuna berjaya!

    0

    0
  22. lolz says:

    tak minat yuna , dia ni pon dah macam bnak ke arah fida dah , dulu bukan main bertudung , tutup sakan , skrg ni tudung pon dah makin singkat haihh apelah nak jadi dgn melayu skrg ni ?

    0

    0